Mama & Kind Persoonlijk

Twee weken.

5 februari 2018


Een positieve zwangerschapstest. Daar sta je dan beide met tranen in de ogen vol ongeloof. En eigenlijk wist ik het zonder die test ook al wel; mijn borsten waren gevoelig, koffie begon me direct weer tegen te staan net zoals tijdens mijn zwangerschap bij Shae en ik kon niet meer om de misselijkheid heen. Zwanger. 

Twee weken lang hebben we genoten van ‘ons geheimpje’. Nadat we er bij Shae jaren over hebben gedaan om haar te mogen krijgen, waren we nu zomaar ineens in de tweede ronde zwanger. Niet te geloven dat het ons deze keer zo snel gegund mocht zijn. Wat voelden we ons rijk!

We begonnen al helemaal aan het idee te wennen. De veranderingen in mijn lijf koesterde ik, we hadden het over het moment dat we het Shae konden gaan vertellen en hoe enthousiast ze zou gaan reageren (want Shae & baby’s, dat is liefde samen), hoe blij verrast de familie zou gaan zijn omdat niemand een tweede kindje aan had zien komen bij ons en ook de mogelijke namen gingen door ons heen. Hoe zouden we de kamer in gaan richten, hoe zou ons leven eruit gaan zien met twee kindjes.. Het is bizar hoe snel je emoties een loopje met je nemen en hoe we al uit begonnen te kijken naar het cocoonen tijdens de zwangerschap en de periode erna met ons verse babytje in september en een nieuwe gezinssamenstelling.

Totdat met 6 weken zwangerschap de bloedingen begonnen. Ik voelde gelijk dat er iets mis was maar probeerde niet teveel te stressen omdat er zoveel redenen kunnen zijn voor een bloeding en dat dat niet gelijk het ergste hoeft te betekenen. Maar helaas stopten de bloedingen en krampen niet en werden we via de huisarts doorverwezen naar de gynaecoloog voor een inwendige echo. Na een korte intake was het tijd om plaats te nemen en het was al snel duidelijk. Geen hartje. Geen teken van leven meer. Na afloop liep ik met bibberende en loodzware benen en Paul’s hand fijnknijpend langs de wachtkamer vol zwangere buiken naar buiten naar de auto waar ik brak.

Vooral de onzekerheid maakt me gek. Onzekerheid over mijn lijf, of het überhaupt nog mogelijk gaat zijn, waarom dit is gebeurd, of het wellicht weer jarenlang zal gaan duren net zoals met Shae.. Nu we een paar weekjes verder zijn, de hormonen weer uit mijn lijf zijn, koffie me weer smaakt en we het een plekje aan het geven zijn merk ik pas wat het voor taboe is om over een miskraam te praten. En dat terwijl het zo’n impact heeft op je lijf en je relatie. Ik weet het. We waren pas net twee maandjes bezig, veel zwangerschappen eindigen in een miskraam en het was nog maar pril, maar man wat was dit kindje gewild en gewenst en wat is dit verlies lichamelijk en geestelijk een klap om te verwerken. Er niet over praten maakt het er niet beter op en daarom hoop ik met het delen van mijn verhaal dit onderwerp meer bespreekbaar te maken zodat we herkenning en troost bij elkaar kunnen vinden.

Voor nu houden we goede moed, we geven zeker niet op en we hopen dat het ons in de nabije toekomst gegund mag zijn om alsnog een tweede kindje te mogen gaan krijgen ♥

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chaya
  Reply Chaya 13 maart 2018 at 22:07

  Wat goed dat je dit deelt. Er lijkt inderdaad een soort van taboe op te zitten. Heb zelf vorig jaar met 32 weken mijn baby verloren. Mocht je er meer over willen lezen, kijk dan even op miin blog. Heel veel sterkte!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2018 at 09:42

   Wat gigantisch heftig dat je dit hebt meegemaakt.. Verschrikkelijk! Ook voor jou heel veel sterkte <3

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 13 februari 2018 at 15:56

  Wat verdrietig..! Veel sterkte. <3

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 8 februari 2018 at 16:40

  Veel sterkte🌹

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 6 februari 2018 at 22:09

  De pijn en het verdriet van een miskraam is mij gelukkig bespaard gebleven, maar ik weet exact hoe het voelt om een sterke kinderwens te hebben die lang onvervuld blijft. Ik hoop dat jullie wens snel in vervulling mag gaan en dat het verdriet waar je nu doorheen gaat, snel naar de achtergrond verdwijnt. Heel veel sterkte in deze periode.

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 6 februari 2018 at 20:09

  Wat een verdrietig nieuws! Iedere (aanstaande) moeder haar grootste nachtmerrie. Ik wens jouw, Paul en natuurlijk ook Shae heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken. Ik hoop zo voor jullie dat het jullie binnenkort weer gegund mag worden!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 6 februari 2018 at 19:08

  Jeetje wat een verhaal, heel veel liefde en knuffels voor jullie!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 februari 2018 at 15:23

  Wat vind ik het verdrietig voor jullie dat deze zwangerschap is mis gegaan, ik had het jullie zo gegund. Vind het dapper en heel goed dat je dit vertelt, hoe moeilijk het ook zal zijn, het helpt je hopelijk ook. Ik wens jullie heel veel sterkte.

 • Avatar van Lindsey
  Reply Lindsey 6 februari 2018 at 15:23

  ♥️

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 februari 2018 at 08:55

  Enigste wat ik kan doen is je dikke knuffel geven en sterkte wensen en daarbij hopen dat jullie nog een mooi tweede kindje krijgen. Veel sterkte in deze moeilijke tijd

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 5 februari 2018 at 23:33

  Oh wat erg! Veel sterkte allebei!
  Ik gun jullie van harte een tweede kindje en hoop mee dat het jullie lukt 😘

 • Avatar van julia van empel-stamate
  Reply julia van empel-stamate 5 februari 2018 at 21:52

  Veel sterkte!

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 5 februari 2018 at 20:20

  Veel sterkte! ♥

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 5 februari 2018 at 19:39

  Sterkte, knuffel….

 • Avatar van Sarina
  Reply Sarina 5 februari 2018 at 19:01

  Heel veel sterkte meis.
  Ik hoop dat het jullie nog een keer gegund is. ❤

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 5 februari 2018 at 17:09

  Wat ontzettend verdrietig nieuws. Uit eigen ervaring weet ik hoe naar het is. Dit kindje wat er helaas niet mocht komen zal voor altijd bij jullie zijn. Hopelijk komt er nog een ander lief kindje jullie gezin versterken. Dikke knuffel!

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 5 februari 2018 at 16:18

  Heel veel sterkte!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 5 februari 2018 at 16:10

  Ik wens jullie veel sterkte, kracht en liefde. Vreselijk om zoiets mee te moeten maken. Wij weten helaas hoe het is. 3 jaar heeft het geduurd en ook een miskraam gehad. Nu zijn we gezegend met ons mannetje die nu ieder moment geboren kan worden. Het is jammer dat er zo’n taboe heerst. Belachelijk! Wij zijn er in ieder geval heel open over met iedereen. Veel virtuele knuffels jullie kant op. Veel liefs. Stephanie

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 5 februari 2018 at 16:04

  Ik las de titel en dacht ‘oh wat leuk!!’, maar het verhaal is veel minder leuk! :( ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen! xx

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 5 februari 2018 at 15:43

  Wat ontzettend naar voor jullie! Ik hoop van harte dat de wens voor nog een kindje, een broertje of zusje voor Shae, uit mag komen in de nabije toekomst! Van dichtbij heb ik meerdere miskramen meegemaakt. Iedereen gaat er anders mee om merk ik. Wel merk ik dat mijn directe omgeving gemakkelijk praat over zo’n onderwerp. Maar niet iedereen kan dat. Een iemand die ik ken heeft echt heeeeel veel miskramen gehad (paar jaar voor haar 40ste begonnen met zwanger worden) en is nu ruim 23 zwanger gelukkig! Heel veel sterkte en succes!

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 5 februari 2018 at 15:28

  Heel veel sterkte! Wat goed dat je erover schrijft. Ik hoop dat het delen van jouw verdriet en de reacties je helpen met het verwerken. Heel veel succes!

 • Avatar van Jodi - liefthuis
  Reply Jodi - liefthuis 5 februari 2018 at 14:51

  Ik las ooit dit…wat het in mijn ogen perfect omschrijft. Het gaat niet alleen om het verlies van een kindje maar ook om het verlies van dat toekomstbeeld. Hopelijk snel weer een mooi beeld voor jullie 😘

 • Avatar van Sima
  Reply Sima 5 februari 2018 at 14:14

  Heeel veeel sterkte en kracht Desirée! Weer niet goed wat te zeggen en een hele dikke warme knuffel meis 🌹💗

  • Avatar van Sima
   Reply Sima 5 februari 2018 at 14:15

   Weer= weet

 • Avatar van Sarah M
  Reply Sarah M 5 februari 2018 at 14:13

  Oohh Dees.. Wat ontzettend kut :( dikke knuffels voor jou & Paul (Ik vermoed dat Shae nog niet op de hoogte was). Geniet lekker van je koffie en ik hoop kei hard dat die koffie je binnenkort weer niet meer smaakt <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 februari 2018 at 14:24

   Shae was inderdaad nog niet op de hoogte :) Dankjewel voor je lieve woorden <3

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 5 februari 2018 at 14:10

  Wat een ontzettend verdrietig bericht. Heel veel sterkte x

 • Avatar van Cindy | Sleutel in de Tuin
  Reply Cindy | Sleutel in de Tuin 5 februari 2018 at 13:37

  Wat verdrietig Desirée. Heel veel kracht en sterkte met het verwerken van jullie verlies. Dat zal niet meevallen! Goed dat je het taboe wil doorbreken. Ik heb ook een mini-sterretje aan de hemel staan.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 5 februari 2018 at 13:26

  Ach jee wat een verdrietig bericht!! Ik wens jullie alle sterkte om dit verlies te verwerken en ook ik hoop dat jullie over afzienbare tijd positief nieuws mogen delen.

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 5 februari 2018 at 13:26

  Wat ontzettend verdrietig en rot… Hopelijk mogen jullie in de toekomst snel weer een kindje krijgen, dat wens ik je van harte toe!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 februari 2018 at 13:20

  He wat rot zeg, ik hoopte door de titel en de foto op leuk babynieuws! Maar ik vind het wel echt top dat je dit deelt, want ook dit hoort bij het leven voor veel vrouwen en stelletjes en ik kan me heel goed voorstellen dat het veel impact heeft. Heel veel sterkte lieve Desirée!

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 5 februari 2018 at 13:05

  Lieve meid,

  Helaas weet ik wat je doormaakt.
  Ik verloor met 5 weken zwangerschap na een lang traject om zwnger te mogen worden ons wondertje.
  Gebroken was ik en omdat iedereen op de hoogte was van ons traject was het ook erg lastig aangezien iedereen vroeg hoe gaat het nu? Slaat deze maand de behandeling wel aan? Ben je zwanger/overtijd?
  We hebben het daarom ook direct verteld tegen de familie maar helaas moesten we een paar dagen later gaan vertellen dat het voorbij was.
  Er heerst een heel taboe omheen dat merkte ik ook en ik kreeg zelfs het verwijt dat we het ook niet zo snel hadden moeten vertellen maar ook gelukkig lieve reacties van mensen die juist wel blij waren dat we het verteld hadden omdat ze zo ook in de periode van verlies voor ons klaar konden staan.
  Lastig blijft het altijd ook na jaren denk ik nog met regelmaat aan dat kindje wat ik maar heel kort bij mij heb mogen dragen ,dat kindje dat ondanks dat het er niet is oiok een deel van ons was en bij ons hoort.
  Na de miskraam werd ik opnieuw zwanger en ben ontzettend bang geweest opnieuw een miskraam te krijgen maar gelukkig groeide dit kindje uit to onze zoon die nu 6 is.
  Soms denk ik weleens ik had graag voor het kindje gezorgt en mijn liefde gegeven maar dan had ik onze jongste zoon nooit gehad.
  Dit klinkt misschien raar maar ik had hem voor geen goud willen missen,eigenlijk had ik ze beide niet willen missen.
  Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn 2 kinderen en hiermee is ons gezin ook compleet maar toch dat ene kleine sterretje schijnt voor mij nog steeds fel mooi en vol trots aan de hemel!

  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 5 februari 2018 at 13:01

  Wat enorm verdrietig, of het nu een prille zwangerschap is of al verder gevorderd. Ik hoop dat over een tijdje die test toch weer positief is. Dikke knuffel

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 5 februari 2018 at 12:47

  Lieve Desiree, ontzettend veel dikke knuffels! Het verliezen van je kindje, in welke fase van je zwangerschap is heel naar en verdrietig. Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot coach in rouw en verlies tijdens de zwangerschap. Ik hoop dat we met elkaar het taboe kunnen doorbreken, dat we er met z’n allen over kunnen praten. Heel veel sterkte en dikke knuffels!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 5 februari 2018 at 12:30

  Ik weet precies hoe je je voelt. Je angst je verdriet en het taboe. Ik wilde er ook altijd over praten maar het werd vaak door de mensen om je heen niet toegelaten. Mensen negeerde ons dan maar. Wij hebben nu 6 miskramen achter de rug. Gelukkig hebben ze een oorzaak kunnen vinden en hebben we de belangrijkste vraag beantwoord gekregen: waarom gaat het 6 keer mis. Er is bij mij een chromosoom afwijking gevonden. Ik kan verder ook niet meer op natuurlijk manier een kind krijgen. En dat terwijl het zwanger worden altijd zo mooi bij ons lukte. Maar gelukkig hebben we nu een behandel plan en komen wij in aanmerking voor PGD in combinatie met IVF. En dat traject gaat over een aantal weken beginnen. Ik hoop dat we nu alle negativiteit en verdriet en ellende gehad hebben en dat het vanaf nu alleen maar goed is. En dat we ook eens een keer een echte zwangerschaps aankondiging kunnen doen.
  Ik wens je heel veel sterkte. En ik hoop dat de toekomst er ook voor jullie mooi uitziet en dat jullie een 2de kindje mogen krijgen.
  Veel liefs.

 • Avatar van Rory
  Reply Rory 5 februari 2018 at 12:27

  Lieve Desirée, wat een verdriet. Een hele dikke knuffel voor jullie allemaal. Soms zijn er geen woorden nodig om mee te voelen. En soms vind je ze niet. Sterkte en liefs.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 5 februari 2018 at 12:26

  Wat verdrietig om te lezen! Ik weet helaas hoe het voelt. Heel veel sterkte toegewenst. Xx

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 5 februari 2018 at 12:12

  Wat verdrietig Desiree, ik hoop dat het jullie snel gegund is een tweede kindje. Het is zo herkenbaar de pijn en emoties die je door moet als je begint te vloeien, mijn wordt volgende week 22 maar ik herinner me de angst nog als gisteren. Uiteindelijk heb ik twee prachtige kinderen mogen krijgen en ik hoop dat het jullie ook gegund zal zijn.

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 5 februari 2018 at 11:36

  Ik ben altijd heel erg open geweest over mijn miskraam. (Was mijn eerste zwangerschap) mijn tweede zwangerschap ging wel goed. En heb nu een heel verkouden baby’tje van 6 weken op mijn borst liggen. Maar ik ben niet meer onbezorgd zwanger geweest, dat vond ik ook best zwaar.. alle onzekerheid maakt je echt gek!
  In het begin telde ik zelfs de uren af naar een veilig(er) termijn. Bizar eigenlijk!

  Zoals iemand hierboven al zei, verlies is verlies. Hoe groot of klein dan ook!

  Na zoiets besef je ook pas dat het gewoon echt heel bijzonder is om een kindje in je buik te mogen laten groeien.

  Heel veel sterkte, en alleen maar heel erg goed dat je er over praat.
  Ik hoop dat jij en je man het over een tijdje een plekje kunnen geven. Maar dat ene sterretje blijft eeuwig die van jullie.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 5 februari 2018 at 11:34

  Wat ontzettend verdrietig, heel veel sterkte! Ik hoop van harte dat een tweede kindje jullie gegund gaat zijn!

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 5 februari 2018 at 11:19

  Ach meis wat naar! Ik heb vorig jaar een miskraam gehad bij 11 weken. En merkte inderdaad al dat mensen niet echt over durven te praten. Toen ook blog geschreven.
  Ik geloof zeker dat jullie straks met 2de kindje rond zal lopen 😘

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 5 februari 2018 at 10:54

  Wat vreselijk… ik voel je pijn. En het is niet jouw fout dat het mis ging. Dat is vaak wat wij vrouwen (ik schrijf even op hoe het voor mij destijds voelde) denken, mijn lichaam is niet goed, het ligt aan mij, ik faal…
  Ik weet nog dat mijn echo ook geen hartje meer liet zien… 3 maanden was ik en ik heb er nu nog wel eens verdriet van. Ik heb het een naam gegeven, vonden andere stom, maar het is mijn Lucy, mijn meisje. Ik weet dat ze rode krullen zou hebben gehad. Zo kon ik het een plekje geven.
  Ik hoop ook dat jullie het een plekje in je hart kunnen geven.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 5 februari 2018 at 10:43

  Meid wat vreselijk naar :-(
  Helaas hebben wij dit voor Bloeme en voor deze zwangerschap ook meegemaakt.
  Heel knap van je dat je het deelt, het is zo privé maar inderdaad, er wordt bijna nooit over gesproken terwijl het 1 op de 4 zwangerschappen voorkomt.
  Ik hoop dat jullie het een plekje kunnen geven met weer nieuw vertrouwen in je lichaam voor als je weer in verwachting mag raken. Heel veel sterkte xx

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 5 februari 2018 at 10:42

  Heel hetkenbaar zitten er nu ook midden in een miskraam

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 februari 2018 at 11:12

   Wat heftig.. Heel veel liefde, sterkte en kracht toegewenst <3

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 5 februari 2018 at 10:37

  Toen ik begon te lezen dacht ik , wat een fijn nieuws, tot ik verder las :-(
  Wat heftig om mee te maken.
  Ik hoop dat jullie de kracht weer vinden om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen, er is al een keer een prachtig meisje uit voortgekomen, je kan het.
  Voor nu, onzettend veel sterkte!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 5 februari 2018 at 10:35

  Wat heftig, ik wens jou en je gezin veel kracht toe om dit te kunnen en mogen verwerken.
  Liefs, Eline

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 5 februari 2018 at 10:27

  <3

 • Avatar van Rosemary
  Reply Rosemary 5 februari 2018 at 10:23

  Sterkte en véél liefs❤️

 • Avatar van Lindy
  Reply Lindy 5 februari 2018 at 10:22

  Jeetje meid…. Wat erg! Ik weet gewoon niet zo goed wat ik moet zeggen. Het lijkt me echt een verschrikkelijk gevoel.
  Doe rustig aan met jezelf.

  Dikke dikke kus

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 5 februari 2018 at 10:12

  Wat verdrietig om te lezen. Fijn dat je hier open over bent, ik lees er zo weinig over terwijl er zo veel vrouwen/gezinnen mee te maken krijgen. Heel veel sterkte en ook veel duimen omhoog dat het snel wél lukt!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 5 februari 2018 at 10:04

  ❤️

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 5 februari 2018 at 09:56

  Jeetje Dees wat een verdriet. En wat stoer dat je het gewoon durft te benoemen. Na 10 jaar kinderwens en medische molen heb ik begin vorig jaar met 9 weken een miskraam gehad. Gelukkig ben ik daarna (wederom dankzij IVF) weer zwanger geworden en nu 20 weken zwanger van ons eerste wonder. Jullie tweede wonder gun ik je zo erg. Sterkte met verweken. Ik ga voor je duimen ❤️

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 februari 2018 at 11:13

   Zo ontzettend naar dat je het ook mee hebt moeten maken, maar wat prachtig dat je nu 20 weken zwanger bent. Het is jullie zo gegund ook <3

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 5 februari 2018 at 09:31

  Oef, wat verdrietig… Heel veel sterkte toegewenst.

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 5 februari 2018 at 09:30

  Wat mooi dat je dit verdriet deelt! Ik leef met je mee en ervaar het verdriet bij mezelf opnieuw. Heel veel sterkte

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 5 februari 2018 at 09:24

  Wat verdrietig! Ontzettend veel sterkte x

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 5 februari 2018 at 09:15

  Heel veel sterkte met dit verlies 💕

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 5 februari 2018 at 09:04

  Wat naar voor jullie, veel sterkte met dit verlies.

 • Avatar van Malou
  Reply Malou 5 februari 2018 at 09:00

  Ik ben drie maanden geleden met 23 weken mijn (icsi)kindje verloren, dus dit bericht komt even keihard binnen… Héél héél veel sterkte en ik probeer jullie mentaal/digitaal wat extra kracht en liefde toe te sturen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 februari 2018 at 11:14

   Dankjewel voor je sterktewensen <3 Wat verschrikkelijk wat jullie mee hebben moeten maken..

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 5 februari 2018 at 08:57

  Wat vreselijk naar en verdrietig, en wat goed dat je er over praat! Veel sterkte!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 5 februari 2018 at 08:51

  Och Desirée, wat verdrietig voor jullie. Heel veel sterkte!

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 5 februari 2018 at 08:43

  Lieve Desirée, wat dapper van je om dit te delen en bespreekbaar te maken. Wens jullie veel sterkte en succes

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 5 februari 2018 at 08:39

  Met tranen in mijn ogen lees ik dit stukje. Wat heb je het prachtig verwoord en wat goed dat je het taboe hieromtrent verbreekt! Zo’n gemis, en zo veel verdriet… wat had dit kindje een heerlijk thuis gehad. Knuffel Shae nog een keertje extra. Veel sterkte voor jullie <3

 • Avatar van Mariëtte
  Reply Mariëtte 5 februari 2018 at 08:34

  Sterkte en een dikke knuffel !

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 5 februari 2018 at 08:25

  Ook al was het al in de tweede ronde raak en ook al was het nog maar pril, voor jullie was het al echt jullie kindje waar jullie je op verheugden en al van hielden. Dan komt zo’n verlies hard aan!. Neem de tijd om het te verwerken en voor de toekomst hoop ik dat jullie weer vlot zwanger mogen raken en dat jullie dan 9 maanden later wel een lief kindje kunnen verwelkomen! Sterkte!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 februari 2018 at 08:18

  oh men, een lading tranen hier na het lezen van dit bericht… ik vind dit zo erg om te horen :(
  heel veel liefde en sterkte gewenst <3

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 5 februari 2018 at 08:15

  Tranen in mijn ogen! Ik heb pas een miskraam met 10 weken gehad en je verwoord het precies zoals ik me toen ook voelde. Wij zitten op dit moment in de medische molen en na 4 terugplaatsing en nog geen nieuwe zwangerschap zie ik het af en toe zwaar in. Maar ik blijf hoop houden!! Ik hoop ook voor jullie dat er snel een nieuw wonder mag verschijnen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 februari 2018 at 11:15

   Wat een enorm heftige periode voor jullie.. Heel veel sterkte gewenst <3

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 5 februari 2018 at 08:03

  Oh neee vrouwke wat vreselijk! Heel erg veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie allemaal <3

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 5 februari 2018 at 08:01

  Oh, wat erg voor jullie..
  Ik kan me niet voorstellen hoe hard zo’n klap aan moet komen. Vooral de ideeën die je gelijk al krijgt over je toekomst en dat die dan niet doorgaan. Veel sterkte voor jullie allebei en hopelijk is het jullie alsnog snel gegund!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 5 februari 2018 at 07:56

  Oh Desiree wat naar dat dit moest gebeuren! <3 Sterkte met dit verlies. En goed dat je er over schrijft! Het taboe doorbreken.

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 5 februari 2018 at 07:54

  Gecondoleerd
  Verlies is verlies
  Voor de een is het anders dan voor de ander
  Verdriet hebben voor t verlies van n klein nog vormend persoontje is logisch
  Rouwproces is ook logisch, want t kleintje maakte al deel uit van jullie gezin
  Neem de tijd, geef het n plekje

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 5 februari 2018 at 07:51

  Wat verdrietig! Heel veel sterkte! Hopelijk is jullie snel meer geluk gewenst!

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 5 februari 2018 at 07:43

  Wat ontzettend verdrietig. Sterkte!

 • Avatar van Erika
  Reply Erika 5 februari 2018 at 07:36

  Sterkte

 • Avatar van Merlijn Janse
  Reply Merlijn Janse 5 februari 2018 at 07:34

  Ontroerend en wens jullie heel veel geluk toe.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 5 februari 2018 at 07:11

  Toen ik de eerste zinnen las was ik zo blij voor jullie! Wat ontzettend verdrietig dat het is gelopen, ik hoop dat het snel weer taak is en je de miskraam een plekje Kunt geven.
  Heel veel liefs

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 5 februari 2018 at 07:04

  Jeetje, wat ontzettend heftig dat jullie eerst blij verrast waren en vervolgens het verlies te verwerken kregen, zeker omdat dit kindje zo gewenst was. Heel veel sterkte en een dikke knuffel!

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 5 februari 2018 at 06:58

  Wat erg zeg. Ik wens jullie veel sterkte en hopelijk is het jullie in de toekomst wel gegund.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 februari 2018 at 06:52

  Och jeetje toch….
  Wat erg….
  Ik had jullie de baby van harte gegunt.

  Heel veel liefs en sterkte Xx

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 5 februari 2018 at 06:51

  Warme knuffel voor jullie beide.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.