Beauty

Beauty Talk #11 | Budgetvriendelijke beautynieuwtjes

10 maart 2018

beautynieuwtjes maart 2018
Beauty Talk, de rubriek waarin ik onder andere beautynieuwtjes deel die vers-van-de-pers zijn met mijn mening daarover. Een aantal mini-reviews bij elkaar zeg maar! Deze keer met een aantal budgetvriendelijke beautynieuwtjes van Catrice, Essence, Kneipp, Yves Rocher, Mexx èn een superfijne balsem van L’Occitane waarmee je ook nog eens een goed doel steunt. Lees verder voor meer informatie, foto’s en first impressions

beautynieuwtjes maart 2018 beautynieuwtjes maart 2018 beautynieuwtjes maart 2018
Catrice lala Berlin collectie
(limited edition)
Een nieuwe fashionproof collectie van Catrice in samenwerking met het Berlijnse modemerk ‘lala Berlin’. De producten hebben holografische effecten die zorgen voor een unieke glow (yes, wederom die duochrome highlighterglans!). Deze collectie zal vanaf mei tot en met half juni verkrijgbaar zijn.

Het Prismatic Persian oogschaduwpalette (€4,99) uit deze collectie heeft drie kleuren die allemaal een bijzondere duochrome glans hebben en vooral de eerste kleur hieruit is echt prachtig! Niet alleen als oogschaduw trouwens, maar juist ook als highlighter voor op de jukbeenderen ♥ Ook bijzonder: de zwarte Strobing Luminizer gelprimer (€4,99) die transparant uitveegt en de huid een subtiele glow geeft met miniglittertjes erin en de Prismatic Paint creamy highlighter pen (€3,99) in Prismatic Pink die een heel bijzondere glans achter laat.

Op de blog van Aranka kan je de persbeelden van de gehele Catrice lala Berlin collectie bekijken.

beautynieuwtjes maart 2018 beautynieuwtjes maart 2018

Essence spring/summer 2018 update
Ieder jaar komt Essence in het voorjaar met een flink uitgebreide update van het assortiment. Ook dit jaar zit de update weer vol met de laatste beautytrends verpakt in heel erg betaalbare producten. Glitters, grote paletten, alles voor een dewy look, duochrome/holo glansjes, liquid lipsticks, nagelstempels en -stickers (it’s back!), toffe lakjes en accessoires/tools.. Te veel om op te noemen!

Enkele van mijn aanraders?
– glow to go illuminating setting spray & 3D dewy look stick (voor de droge huidjes echt perfect)
– gym-proof primer (perfect ook voor sunny days vanwege de SPF20)
– tropical hand mousse (weer eens wat anders dan een standaard handcrème)

Bekijk ook zeker even de first impressions video op de blog van Vera Camilla met producten uit deze collectie.

beautynieuwtjes maart 2018

Kneipp Silky Secret douche foam 200ml, €7,99
Misschien wel één van mijn favoriete lijnen van Kneipp, de Silky Secret producten. Nu is er ook een doucheschuim van gelanceerd met die heerlijke zachte geur, voedende melkproteïnen en zijdeboombloesemextract. Geen paraffine, siliconen, conserveringsmiddelen of minerale oliën, dierproefvrij en gedreven op basis van perslucht dus beter voor het milieu. De geur, die heerlijke romige schuimmassa, dat de foam mijn huid niet uitdroogt.. Ja, echt een aanradertje ^^

beautynieuwtjes maart 2018 beautynieuwtjes maart 2018

Yves Rocher #PinkMantra collectie
Liefhebbers van de kleur roze gaan hier heel erg blij van worden, want Yves Rocher lanceert een gehele roze collectie! Van lieflijk zachtroze tot intens fuchsia en diep frambozenroze. De Rouge Vertige lipsticks (€15,90) bevatten geen siliconen of parabenen en er is onder andere voedende kersenolie aan toegevoegd. De nagellak (€5,90) bevat geen kamfer, tolueen of formaldehyde, dekt in twee laagjes en heeft een mooie glans. Ook zit er nog een highlighter (€22,90) in de collectie die lekker groot is en een prachtige frisroze glans achterlaat met een subtiel gouden gloedje.

Tip: via de winkels en de webwinkel van Yves Rocher* heb je heel erg vaak 1+1 gratis of 40% kortingsacties. Zelf wacht ik altijd hier even op om dan lekker in te slaan :)

beautynieuwtjes maart 2018

MEXX forever classic never boring eau de toilette
Deze nieuwe geuren voor hem en haar zijn zoals je van MEXX kan verwachten nog altijd redelijk fris en sportief te noemen, maar hebben duidelijk een meer edgy randje gekregen. Zo ruikt de eau de toilette voor vrouwen duidelijk fruitig en bloemig, maar is dit vermengd met een pralinégeur waardoor het echt wat sensueels krijgt. De mannengeur is aromatisch en fris maar door rozemarijn en patchoeli net even wat kruidiger. Ik vind deze bij Paul echt heel erg lekker ruiken!

Ook interessant: de time release technology die erin verwerkt zit waardoor de geuren verrassend lang op de huid te ruiken zijn. De geuren zijn vanaf halverwege maart verkrijgbaar en de prijzen gaan vanaf €17,49.

beautynieuwtjes maart 2018

En als allerlaatste moet ik deze L’Occitane Solidary Balsem* nog even meenemen in deze Beauty Talk. Het is een heerlijke balsem met onder andere shea boter en vitamine E, kost slechts €5,00, verzacht geweldig goed droge nagelriemen, lippen en andere droge plekjes en de volledige winst ervan gaat naar een mooi doel om vrouwen in Burkina Faso een betere en zelfstandige toekomst te geven ♥ (Ik had dit nieuwtje al via Instagram Stories gedeeld waar ik vaker behind the scenes, de inhoud van pakketjes en persoonlijke foto’s/filmpjes deel, volg je mij al op Instagram?)

Naar welke van deze beautynieuwtjes ben jij benieuwd?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 13 maart 2018 at 19:59

    Wat een leuke nieuwtjes! Ik vind de balsem van L’Occitane er echt super leuk uitzien qua verpakking. Hij lijkt me ook echt super fijn.

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 11 maart 2018 at 17:47

    Wat een mooie lijn van Catrice!! Heel erg gaaf.

  • Avatar van Loes
    Reply Loes 11 maart 2018 at 12:13

    Deze producten zien er allemaal heel fijn uit eigenlijk! Die doucheschuim van Kneipp wil ik echt eens proberen.

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 10 maart 2018 at 16:14

    Ik moet duidelijk eens gaan snuffelen bij Kruitvat, want die Essence- en Catrice-collecties zien er interessant uit!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 10 maart 2018 at 13:47

    Silky Secret vond ik altijd wel al lekker qua geur, wel een beetje zacht maar lekker kruidig. Fijn dat er nu ook een douche foam van is :)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 10 maart 2018 at 10:03

    Ik moet nogsteeds eens tussen alle nieuwe essence producten gaan snuffelen ♡

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 10 maart 2018 at 09:17

    De highlighter van Yves Rocher maakt mij wel nieuwsgierig, de lipsticks zijn iig al heel mooi en fijn weet ik inmiddels.
    En de L’occitane Solidary balm is een echte must have met als bonus de mooie gedachte erachter dat de opbrengst goed besteed word.
    Daar wil ik er zeker wel een paar van inslaan.
    Leuk idee ook van MEXX om eens een wat warmere bassis aan hun parfum’s toe te voegen.
    En helemaal fijn dat de geur ook goed blijft hangen.
    Hoewel ik qua parfum nou niet direct naar een MEXX geur zou grijpen ben ik toch wel benieuwd.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 10 maart 2018 at 08:50

    Mooie nieuwe producten!
    Zelf maak ik regelmatig gebruik van de aanbieding bij Yves Rocher ;-)

  • Avatar van Jolanda
    Reply Jolanda 10 maart 2018 at 08:12

    Ohh die Yves Rocher producten!! 😍😍 ontzettend mooi!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.