Beauty

Beauty | imPRESS press-on-manicure

27 maart 2018

impress press-on-manicure review
Waar ik vroeger toch echt altijd wel een gekleurd nagellakje op had, heb ik er nu gewoonweg de tijd en/of het geduld niet meer voor om te gaan zitten lakken. Basecoat, 1, 2 of soms zelfs 3 laagjes nagellak, een topcoat, de boel laten drogen.. Je bent zo een uur verder voor je echt weer wat kan doen en vaak komen door alle bezigheden de beschadigingen al binnen enkele dagen tevoorschijn en kan je opnieuw beginnen. Voor een feestje wilde ik een mooie manicure en ineens moest ik denken aan een tip van Sanne. De kant-en-klare imPRESS press-on-manicure nagels. 

impress press-on-manicure review
imPRESS press-on-manicure

Deze kunstnagels zitten in een doosje met in totaal 30 stuks waardoor er voor bijna iedere vorm en grootte nagelbed een passende set nepnagels in zit. Samen met een ontvettingsdoekje, een handleiding en een bokkepootje kan je er direct mee aan de slag zonder er nog verder iets bij nodig te hebben. Huh, geen lijm? Nee! Die zit namelijk al op de nageltjes verwerkt. Scheelt weer tijd, gedoe en geknoei.

Je zorgt dat je nagels vooraf vrij van nagellak zijn, je duwt voorzichtig je nagelriemen een beetje terug met het bokkepootje, haalt het ontvettingsdoekje over je nagels, pelt het folietje van het plakrandje af en plakt de nepnagels op je eigen nagels. Even goed aanduwen en je bent in principe klaar. Wil je de nagels iets korter vijlen dan kan je beter een half uurtje wachten en zorg dat de nagels het eerste uur niet in contact komen met water.

impress press-on-manicure review impress press-on-manicure review

Persoonlijke tips:
– zorg dat je vooraf alle nagels goed uitzoekt en op volgorde per hand neerlegt
– zorg dat je je eigen nagels van tevoren niet te kort knipt of vijlt, want dan blijft er een stukje plak over aan de onderkant waar pluisjes aan kunnen gaan zitten
– breng de duimnagels als allerlaatste twee nagels aan zodat je je duimen bij het aanbrengen van de andere acht nagels goed kan gebruiken met aanduwen
– duw tijdens het eerste half uurtje na aanbrengen regelmatig met een wrijvende beweging om de kunstnagels echt goed te laten hechten.

impress press-on-manicure review

Mijn ervaring
Maar echt. Sanne had er wel eens over verteld en een review over geschreven, maar dat het echt zo goed werkt had ik niet verwacht. Ik gebruikte als tiener wel eens plaknagels, maar deze bleven amper een paar uurtjes zitten en dan had je er nog een soort van secondelijm bij gebruikt ook. Ik had dus nooit geloofd dat deze nagels zo goed en mooi zouden blijven zitten. Met typen, huishoudelijk werk, verzorging, stoei- en knuffelmomenten met dochterlief, skinnyjeans dragen en zelfs wat licht kluswerk in en om het huis bleven de nagels vijf dagen zitten. Geen beschadigingen of loslatende randjes, maar ik heb ze er gewoon zelf vanaf gehaald omdat ik weer even mijn natuurlijke nagels nodig had :)

En ondanks dat de nagels zo stevig blijven zitten is het verwijderen zo gedaan; simpelweg aan de kant van de nagelriem een hoekje vastpakken en langzaam omhoog wippen en eraf trekken. Bij mij bleven er een beetje plakrestjes achter die ik eenvoudig met wat nagellakremover weg kon vegen en daarna had ik gewoon mijn normale en onbeschadigde natuurlijke nagels terug.

impress press-on-manicure review

Of ik tevreden ben en de imPRESS press-on-manicure nagels aan kan raden? Dat lijkt me duidelijk.. JA! Ze zitten er zó in een paar minuutjes op, dragen heel natuurlijk, zien er tof uit en blijven goed zitten. Perfect voor drukke mama’s of de niet-zo’n-nagellak-helden onder ons.

De imPRESS press-on-manicure nagels zijn in erg veel verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat voor €9,99 per setje. Ik kocht het setje in de kleur Shimmer (?) die bestaat uit effen zachte perzikroze nagels met als accent een witte nagel met subtiele glitterprint, maar er is echt voor iedereen wat wils, van French manicure tot aan dieprode of matblauwe nagels.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anke De Meer
  Reply Anke De Meer 16 juni 2022 at 21:28

  Als alles goed is gelezen met de gebruiksaanwijzing,zitten ze bij mij wel 3 weken lang,ideaal,haal ze binnenkort voor de teennagels.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 15 december 2019 at 12:03

  Ik heb ze nu een dag er op zitten en echt super tevreden! Binnen 5 minuten er op. Manlief dacht dat het weer uren ging duren hahaha. Ik ga voor alle kleuren de volgende keer. Bang dat ze eens uit het assortiment gaan ga ik een voorraad je aanleggen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2019 at 12:31

   Hey, wat enorm leuk om te horen dat jij er ook zo tevreden over bent!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 13 december 2019 at 19:23

  wow zag ze bij kruidvat liggen wilde ze gaan halen voor kerst en mijn vakantie (benieuwd of ze met zwemmen blijven zitten :S) maar wilde eerst uitzoeken of ze wel blijven zitten in het verleden nepnagels gehad die er met een dag al af waren en veel te lang deze zijn mooi kort ideaal en blijven dus goed zitten ;) goed review thnx weet nu zeker dat ik ze ga halen

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2019 at 12:32

   Leuk om te horen dat je er zo benieuwd naar bent, ik vind ze echt heel fijn!

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 28 maart 2018 at 14:34

  Dat ziet er mooi en verzorgd uit. Een groot pluspunt dat het de eigen nagels niet beschadigd. En de prijs is natuurlijk meer dan leuk.

 • Avatar van Heidi De Winter
  Reply Heidi De Winter 27 maart 2018 at 21:26

  Oh wat zijn deze mooi! Fijn je ervaring met ons te willen delen. Ik wil deze zeker kopen en proberen. Je hebt mij ervan overtuigd.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 maart 2018 at 12:41

  voor mij zijn ze echt veel te kort, dan zou ik mijn eigen nagels moeten inkorten om ze passend te krijgen :’) maar wel super dat ze zo lang blijven zitten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2018 at 10:56

   Er zijn volgens mij ook langere modellen, misschien even kijken of er iets van jouw lengte tussen zit? :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 maart 2018 at 11:51

  Wow! Wat zien ze er goed uit zeg! Inderdaad echt ideaal :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 maart 2018 at 08:30

  De set ziet er heel erg goed uit! Mooie kleuren en details ook.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 maart 2018 at 08:13

  Zo mooi!
  Heel handig.
  Mijn nagels zijn nu aan het groeien omdat ik ze niet kon lakken want had in het gips gezeten.

  Xoxo

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 27 maart 2018 at 08:12

  Bedankt voor de tip. Zelf draag ik altijd gel nagels, Maar die moeten om de 3 weken bijgewerkt worden en kost veel tijd.
  Ik ga toch eens proberen met deze nagels.
  Prettige dag .

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.