Beauty

Love it! | Lush brengt interactieve gids over etherische oliën uit

6 maart 2018

etherische oliën (Lush gids)
Als je mij en deze website al wat langer volgt, of misschien zelfs al vanaf de start bijna acht jaar geleden (!), dan weet je dat ik onder andere een cursus in aromatherapie heb afgerond omdat ik ooit de droom had een eigen praktijk te willen openen. De plannen liepen even helemaal anders, maar mijn interesse en grote liefde voor natuurlijke producten en zeker voor etherische oliën is nooit weggegaan. Daarom werd ik dan ook heel erg blij van onderstaand bericht in mijn mailbox vandaag en ik kon niet wachten om dit met je te kunnen delen. 

etherische oliën (Lush gids)
De gids over etherische oliën

Eén van mijn favoriete beautymerken, Lush, lanceerde namelijk De Gids over Etherische Oliën met daarin uitleg over wat het is, hoe deze oliën werken en waar ze vandaan komen. Etherische oliën zijn veel meer zijn dan ‘een lekkere geur uit een flesje’ want deze oliën die afkomstig zijn van bloemen, bomen, kruiden, specerijen en ander prachtigs uit de natuur hebben een positief effect op lichaam en geest. Ze zijn het hart van Lush en zitten verwerkt in alle producten die het merk te bieden heeft.

Deze prachtig vormgegeven gids met illustraties van Luisa Rivera brengt het verhaal, de rijke geschiedenis en de vele voordelen van etherische oliën tot leven met mooie nieuwsverhalen, winkelervaringen, artikelen, animaties, illustraties en bijpassende video-afspeellijsten. Wat een werk moet dit geweest zijn om te ontwikkelen! Echt prachtig als een merk duidelijk een stapje verder gaat in het delen van hun passie wat anderen informeert en inspireert ♥

“We laten je hier geen gelikte infographics zien met informatie die je via Google ook wel had kunnen vinden. In plaats daarvan treed je een wereld binnen die doordrenkt is van geschiedenis, indiscretie, decadentie en heerlijke geuren, van de diepste wortel tot het laatste blaadje.” – Simon Constantine, Lush Hoofd Parfumeur

De Gids over Etherische Oliën is via de Engelse website van Lush al te bekijken en zal binnenkort ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Mocht je de gids ook graag als naslagwerk thuis willen hebben dan is deze gratis als gedrukte publicatie bij alle Lush winkels verkrijgbaar.

etherische oliën (Lush gids)

Enkele van mijn persoonlijke Lush favorieten?

Lush parfums (Inhale, Sikkim Girls & What Would Love Do)
Let the good times roll (gezichtsreiniger)
Breath of Fresh Air (toner water/face mist)
Rehab & Retread (shampoo & conditioner)

Wat zijn jouw favoriete producten van Lush?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 7 maart 2018 at 09:51

  Zó mooi! Hiervan wil ik zeker een gedrukt exemplaar in huis halen! En goh, mijn favoriete Lush-producten… Heb je even? :-) Ultrabland gebruik ik dagelijks. Verder ben ik verzot op álles in de geur Lord of Misrule, de Shoot for the Stars Bath Bomb, de Christmas Sweater Bath Bomb, Smuggler’s Soul Perfume, … ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2018 at 10:30

   Ultrabland moet ik ook echt weer eens in huis halen, thanks voor de reminder ^^

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 maart 2018 at 14:05

  Wat is dat mooi getekend zeg en ook wel erg interessant!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 maart 2018 at 13:55

  Zo interessant en prachtige tekeningen….
  Nooit geweten dat dit product medicijn was.
  De geschiedenis is zo indrukwekkend en leerzaam.
  Goed artikel.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.