Fashion

Outfit of the day | Lilac Love

11 maart 2018

outfit of the day
Dat de lente in de lucht hangt is goed te merken! Het is langer licht buiten, de temperaturen gaan omhoog en alle frisse kleuren in de winkels maken me heel erg vrolijk. Vooral de vele pastelkleuren geven me een lach op mijn gezicht, dus toen ik deze superzachte lilac trui zag hangen moèst ik hem gewoon hebben. Supertof om te combineren met een jeans en m’n nieuwe vergrijsde lila Nike’s en een blazertje erbij om het net even iets gekleder te maken. 

outfit of the day
Sneakermeisje

De sneakers die ik draag zijn m’n nieuwe Nike Internationalist sneakers in de kleur Particle Rose/Vast Grey/Sail. Een eerbetoon aan het origineel uit 1982 met een ademend bovenwerk van leer (suède) en textiel, een fijne demping en een goede grip door de profielzool. Die vergrijsde lila kleur vind ik helemaal geweldig, ze lopen heerlijk en ik gok dat ik ze de komende lente en zomer heel wat aan zal gaan hebben. Ze zijn niet te lomp of te breed en zien er daarom ook nog eens vrouwelijk uit. Love it! ♥

Als sneakermeisje word ik trouwens heel erg blij van de nieuwe sneaker trends voor de zomer van 2018! Denk aan sneakers met een plateauzool, de clean white’s die ieder jaar terug blijven komen, sneakers met perforaties in het bovenwerk, retro comebacks, metallics, de wat grovere modellen en vooral heel veel kleuren en printjes :)

outfit of the day

Sweaterlover
Ik draag in de herfst, winter en in de lente het liefst een sweater en afhankelijk van het seizoen draag ik dan wat dunnere en lossere knits tot aan de grovere breisels of de sportievere hoodies. Al dan niet met een hemdje of een shirt eronder of een blazertje er nog overheen. Heerlijk mee te combineren en het draagt zo fijn dat ik er inmiddels ook in m’n nieuwe kledingmaat al een flinke stapel van heb liggen om mee af te kunnen wisselen.

Ik zag deze superzachte en dunnere gebreide trui bij H&M liggen op de L.O.G.G. afdeling liggen en was verkocht. Paul noemt zulke superzachte truien – waar ik een zwak voor heb – ‘poezentruien’. Noujaaaa.. Ach, aan de andere kant maakt het beeld van mij in een stapel supercomfy zachte truien met een lading poezen om me heen me nou ook weer niet heel rouwig om zo’n benaming. LOL! ^^

outfit of the day

Verder draag ik op de foto een geruit blazertje in een heerlijk comfortabel en ongevoerd model van de H&M Divided afdeling en m’n nieuwste lievelingsjeans: de slim leg jeans Iris van MS Mode. Zakt niet af, lubbert niet uit, stevig genoeg om tegen schurende bovenbenen te kunnen én goed betaalbaar. Ondanks dat ik inmiddels ook in de ‘normale’ kledingwinkels goed kan slagen, blijf ik nog veel een combinatie maken met veel plussize kleding. The best of both worlds zeg maar. Leuk om nu wel echt een veel grotere keuze te hebben en zo het hele winkelen opnieuw te ontdekken!

Wat vind jij van de hele pasteltrend? Iets voor jou, of sla je hem over?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 maart 2018 at 09:24

  De pastelteint staat je prachtig en mooie foto’s!
  Het kolbert is ook hip.
  Stoere sneakers.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 maart 2018 at 10:10

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie, leuk! X

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 11 maart 2018 at 20:58

  Staat je mooi! Ik heb zelf niks met pastel tinten, dus ik laat het aan mij voorbij gaan. Wel lastig, want deze kleuren zie je nu eenmaal veel in winkels in deze periode..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 maart 2018 at 10:11

   Er is dit jaar echt opvallend veel in pastelkleuren te vinden inderdaad.. Nog even en dan komen de zomercollecties en gelukkig zien we daar meer felle kleuren. De basictinten zie je gelukkig ook wel het hele jaar door zoals wit, grijs, zwart en denim :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.