Lifestyle Persoonlijk

The Happylist #20

1 maart 2018

the happylist
Een prachtige en handige zelf in te delen planner, gezonde chocolademelk, wittere tanden op een natuurlijke manier, fijne handcrème (ik kan niet zonder met dit weer!), samen met m’n dochter keukenprinsesjes uithangen, een enorm tof perspakket tot aan verse tulpen op tafel. Dingen waar ik blij van word! In plaats van een top 5 beautyproducten heb ik deze keer op de eerste dag van de maand The Happylist voor je. Terug van weggeweest! 

the happylist loved by gaby
Alweer een hele tijd geleden kreeg ik een berichtje via Instagram van Gaby. Ze had gelezen en gezien dat ik gek ben op mooie en handige stationery-items en papieren planners/agenda’s heb en ze vroeg me of ze me een planner van zichzelf toe mocht sturen. Zo lief! Helemaal eentje die je zelf in kan delen en jaar na jaar kan blijven gebruiken leek mij enorm handig. Kijk nou, hoe mooi is deze?! Ben jij ook liefhebber van papierwaren en zelf-in-te-delen planners dan moet je zeker eens in haar Etsy winkel kijken. Ik word er in ieder geval heel hebberig van :)

the happylist biotona macaquik

Eerlijk? Als ik eens een warme chocolademelk wil drinken dan kies ik toch voor de enige echte zeg maar. Het liefst met slagroom erbij. En dat ik zo’n beker sinds de operatie niet eens meer leeg kan krijgen vind ik totaal niet erg, want wat is dat toch genieten op z’n tijd ^^ Toen ik deze Biotona MacaQuik binnen kreeg werd ik dan ook niet direct heel enthousiast, want vaak zijn die ‘gezonde’ varianten toch een beetje funky van smaak. Maar.. deze valt dus reuze mee en is – helemaal als je hem met warme (plantaardige) melk klaar maakt – zelfs heel lekker te noemen! Er zit onder andere rauwe cacao, ahornsuiker, macapoeder, kokosmelkpoeder, kaneel en vanillepoeder in en is 100% natuurlijk, organic en vegan. Smaakt wél anders dan een normale chocolademelk, maar is door de kokossmaak die duidelijk naar voren komt een lekkere variatie! Nee, dit is niet gesponsord maar ik wil m’n oprechte enthousiasme voor dit drankje gewoon graag delen en als tip meegeven :)

the happylist charwhite

Alweer een tijdje geleden kreeg ik Charwhite toegestuurd. Een ‘natural teeth whitener’ die 100% natuurlijk is, niet getest op dieren en je kan met zo’n potje echt ontiegelijk lang vooruit. Het is geen middel wat je tanden bleekt, maar het haalt aangekoekt vuil en verkleuringen van bijvoorbeeld roken, koffie, thee, wijn en dergelijke van je tanden en zorgt dat ze lekker glad en fris aanvoelen. Het gebruik is even wennen want je moet je vochtige tandenborstel dippen in het poeder en daarna je tanden poetsen. Iets wat nogal hilarisch is aangezien je op dit moment gitzwarte tanden krijgt. Iets wat na het spoelen weer weg is trouwens! En ja, het lijkt echt na een tijdje gebruik alsof onze tanden net even wat frisser, lichter en ‘helderder’ zijn geworden. We houden deze er dus zeker in voor een paar keer per week.

In de herfst en winter kan ik niet zonder een goede handcrème en helemaal sinds het de afgelopen week zo ontiegelijk koud is, moet ik ook overdag wel regelmatig even mijn handen insmeren. Waar ik voor het slapen gaan liever een lekker vettige handcrème gebruik wil ik er overdag juist eentje die snel intrekt, niet teveel plakt en toch goed voedt. Deze Comfort Zone Tranquility handcrème is hiervoor perfect. En die geur is zo ontiegelijk lekker.. Love it!

the happylist

Iets waar ik misschien wel het meest gelukkig van kan worden, zijn die heerlijke momentjes samen met mijn kleine meisje. Sinds ze nu alweer een maandje naar de basisschool gaat heb ik haar veel minder om me heen dan ik daarvoor gewend was (ondanks dat ze 2 x een halve dag en 1 x een hele dag per week naar de opvang ging). Aan de ene kant heel fijn omdat ik dan wat meer tijd voor mijzelf en mijn bedrijven heb, maar aan de andere kant mis ik haar zeker om me heen! Dus tijdens een studiedag waarop Shae dus thuis was doken we samen de keuken in om cakejes te bakken. Halverwege besloot ze dat ze toch liever chocoladecakejes wilde, dus we mengden nog wat cacao door de rest van het beslag en maakten zo combi-cakejes. Perfect! ♥

the happylist the happylist

Ook kwamen er deze week weer een heel aantal perspakketjes binnen met de post, maar deze van Bourjois sprong er toch wel echt bovenuit. Mijn eigen Velvet Wheel. Whaaa! Een enorme fuchsiakleurige doos vol met Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks. Mijn huidige favoriete everyday-kleur is 10 Don’t pink of it! Eén van de meest comfortabele matte lipsticks die er is, als je het mij vraagt.

En als laatste: de tulpen. Ze zijn er weer! Dat is voor mij echt het teken dat de lente er weer aan komt en ik heb het liefst dan ook elke twee weken wel weer een vers bosje op tafel staan. Ik koop trouwens altijd twee verschillende versies en kleuren om te mengen. Zo koos ik nu voor de normale tulp in fuchsia gecombineerd met de gefranjerde tulp in rood. Lekker kleurrijk en fris!

Waar wordt jij op dit moment zelf heel blij van? Wat staat er nu op jouw The Happylist?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 maart 2018 at 16:49

  Ik zag dat van Bourjois al voorbij komen inderdaad zo’n supervet perspakket, wow! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2018 at 23:00

   Jaaa, echt te tof he?! *kan er nog steeds niet aan wennen als zoiets binnenkomt haha*

   • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 4 maart 2018 at 23:06

    Haha, nee dat snap ik zeker weten :) Maar dan verdien je het wel!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 4 maart 2018 at 13:33

  Wat een tof pakket van Bourjois! Ik ben heel benieuwd naar het zwarte poeder als tandpasta, lijkt me zo gek om te zien haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2018 at 23:03

   Het wordt echt een gitzwart schuim in je mond waardoor het net lijkt alsof je geen tanden meer hebt LOL!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 2 maart 2018 at 20:02

  Wat een fijne happy list! Leuk dat je wat meer tijd met Shae kon doorbrengen en tulpen en een mooie lipstick is altijd een goed idee.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 maart 2018 at 12:45

  Wat een leuke lijst en wat heerlijk om zo samen te bakken, de foto’s zijn zo leuk. Ben wel benieuwd naar dat poeder voor je tanden, zag het al eens eerder ergens voorbij komen,

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 1 maart 2018 at 17:29

  Wat een heerlijke comfy foto’s! Ik ben nu wel heel benieuwd naar de verkrijgbaarheid en prijs van de handcreme. Jammer dat er geen link bij zit maar ik ga even googelen.

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 1 maart 2018 at 13:10

  Ah wat gezellig he samen kokerellen ;-) mijn dochter is voor een paar dagen in het oude nest en oh wat geniet ik daarvan hahaha (al stond ik net wel alleen pannenkoeken te bakken, niet echt iets om samen te doen) en wat een kneiter leuk velvet wheel van Bourjois. Deze roze kleur is idd echt heel mooi.
  De andere favorieten zijn ook mooi hoor, tulpen b.v. ik word er altijd weer blij van.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2018 at 14:33

   Wat heerlijk, je dochter weer even om je heen! Geniet ervan :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2018 at 12:31

  Fijn om samen met je kind iets leuks te doen.
  Prachtig velvet wheel ;-)
  Bloemen maken me ook zo blij en op naar de lente…

  Xoxo

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 1 maart 2018 at 11:38

  Dat is nog eens een gaaf perspakket zeg. Bakken met je kind is leuk hè, wij doen het ook graag.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2018 at 14:34

   Samen in de keuken staan vinden we inderdaad heel leuk, hoop dat dat zo zal blijven als ze wat ouder wordt :)

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 1 maart 2018 at 11:32

  OMG dat velvet wheel :O Te gaaf!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2018 at 14:34

   Niet normaal he?! Als forever-beauty-meisje werd ik hier heel blij van *grijns*

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 1 maart 2018 at 11:20

  Oh wauw, dat Velvet Wheel! Mijn februari stond in het teken van taarten bakken, hapjes maken, cadeautjes kopen en slingers ophangen. En dat doen we in maart nog een keertje… Druk maar wel gezellig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2018 at 14:35

   Verjaardagsmaanden dus! Altijd lekker druk maar wel gezellig ook weer. Succes met alle voorbereidingen en gefeliciteerd met de jarigen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 maart 2018 at 11:04

  Die lipsticks zijn mooi ♡

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.