Huis & interieur

Love it! | WOWN! interieur collectie

19 maart 2018

wown! interieur collectie Kwantum
Al een tijdje geleden werd het nieuwtje naar buiten gebracht en werden er wat sneak peeks gegeven, maar vanaf vandaag is de WOWN! interieur collectie dan ook eindelijk verkrijgbaar. Interieurbloggers Suzanne (&SUUS), Anki (Zilverblauw) en Souraya (Binti Home) hebben hun krachten gebundeld om samen een geheel eigen interieurmerk te ontwikkelen. Lees verder voor meer informatie en heerlijk veel prachtige sfeerbeelden met de producten. Ik heb in ieder geval al een flinke wishlist opgesteld en hoop het één en ander te kunnen bemachtigen.. 

wown! interieur collectie Kwantum

Suzanne, Anki en Souraya gingen samen met met Lonneke van Bubblemint (als conceptontwikkelaar) en Marlous van Oh Marie (als tekstschrijver) aan de slag voor deze eigen wooncollectie die opgedeeld is in 3 lijnen. Elk compleet passend bij de betreffende blogger haar persoonlijke en herkenbare stijl. Door elkaars talent en expertise de ruimte te geven zijn er zo drie prachtige en authentieke collecties ontstaan. Nog veel meer informatie en behind-the-scenes kan je zien en lezen op de WOWN! website.

wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum

De WOWN! collectie door &SUUS (Suzanne) is te herkennen aan een lichte en neutrale basis, aangevuld met verschillende kleuren en contrast in stijl- en materiaalgebruik. Musthaves? De vazen, kussens met toffe contrasten en de prikborden.

wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum

De WOWN! collectie door Zilverblauw (Anki) is te herkennen aan de grote hoeveelheid in kleur in combinatie met wit en opvallende grafische prints. Musthaves? Het kooilampje, vitrinekastje, servies, de posters en de snijplanken.

wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum wown! interieur collectie Kwantum

De WOWN! collectie door Binti Home (Souraya) is te herkennen aan een verzameling van neutrale en lichte, Scandinavische kleuren gecombineerd met warme etnische invloeden. Musthaves? De wanddoeken, rieten manden, het kussen met print en de vazen.

De producten uit de WOWN! interieur collectie zijn vanaf vandaag gewoon verkrijgbaar bij Kwantum waardoor de producten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. De collectie zal bij meer dan 100 Kwantum filialen en via de Kwantum website verkrijgbaar zijn.

Ik vind persoonlijk de Zilverblauw collectie echt heel erg tof en heb er ontiegelijk veel leuks tussen gezien waar ik helemaal enthousiast van word. Maar ook tussen de andere collecties zie ik toffe dingen die ik even van dichterbij in de winkel wil gaan bekijken. En ja, blogger ben je ook echt 24/7 want ik zie er ook een heleboel toffe items tussen die het goed gaan doen als fotografieproducten als ondergrond en dergelijke ♥

Welke van de drie stijlen spreekt jou uit deze collectie het meeste aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 20 maart 2018 at 09:55

  Ik moet toegeven dat het voor mij allemaal net iets te zoet is, maar wel heel leuk om te zien en een aantal items vallen zeker in mijn smaak!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 19 maart 2018 at 20:42

  Ik vind het zo’n tof merk!! Helemaal mijn ding!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 19 maart 2018 at 20:03

  Prachtig…

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 19 maart 2018 at 10:01

  Ik vind dat er ook leuke items tussen zitten inderdaad :) Vind het zo leuk dat ik steeds meer van dit soort merken ontdek :)

 • Avatar van Bouwina
  Reply Bouwina 19 maart 2018 at 09:33

  Leuk hoor deze samenwerking van deze dames. Ik zou zelf van elke stijl wel wat willen hebben, dus ik zou gaan voor een combi van de drie stijlen, oké als ik dan echt moet kiezen ga ik voor Binti Home (Souraya) ;-)

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 19 maart 2018 at 08:27

  Geweldig, echt super leuk….vooral de foto waar die siamees rond wandeld vind ik zo orgineel gedaan.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 maart 2018 at 07:53

  ik vind ze alle drie wel wat hebben :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 maart 2018 at 06:46

  Prachtige woonaccesoires!
  Ik hou van lichte kleuren en pastelteinten.
  Mooi ingericht.
  Dus die op de laatste foto zijn mijn favorieten.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.