Beauty

Beauty Talk # 18 | Vijf beautynieuwtjes onder €10,-

28 april 2018

beautynieuwtjes onder 10 euro
Beauty Talk, de rubriek waarin ik onder andere beautynieuwtjes deel die vers-van-de-pers zijn met mijn mening daarover. Een aantal mini-reviews bij elkaar! Deze keer deel ik vijf beautynieuwtjes met je die allemaal voor minder dan €10,- per stuk verkrijgbaar zijn. 

beautynieuwtjes onder 10 euro
Dove Shower Mousse
€6,99 (200ml)
Doucheschuim blijft duidelijk een populair product en het is slim van een merk als Dove om hier dan in mee te gaan. Ze lanceerden drie nieuwe shower mousses met essentiële oliën die zorgen voor een fijne geurbeleving en een lekker relaxmomentje onder de douche. Er zijn drie varianten verkrijgbaar; met rozenolie, arganolie of kokosolie. Het schuim is lekker stevig als het uit de bus komt, maar lekker zacht op de huid. Ook heel fijn: je kan dit schuim gerust als scheerschuim gebruiken! Mijn favoriet? De variant met arganolie ♥

beautynieuwtjes onder 10 euro

Kneipp Body Lotion Spray €9,99 (200ml)
Iets om na het douchen je huid lekker mee te verzorgen is de nieuwe bodylotion spray van Kneipp in één van de twee geuren: Silky Secret of Patchouli. Deze zijn echt perfect voor de warmere maanden omdat je dan vaak wel je huid wil verzorgen, maar geen zwaar product wil hebben wat een plakkerig gevoel achter laat. Deze spraylotion voelt lekker fris aan, trekt snel in en je kan je binnen no time na gebruik alweer aankleden. Fijn om te weten: de sprays bevatten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen of minerale oliën.

beautynieuwtjes onder 10 euro

The Body Shop Face Mists €8,00 (60m)
Zoals je wellicht wel weet ben ik een groot fan van face mists. Ik was dan ook heel enthousiast dat The Body Shop met deze nieuwe spraytjes uit komt. Je kan ze gebruiken om je huid even snel op te frissen en te hydrateren, maar je kan ze ook óver je make-up aanbrengen als setting spray. Er zijn vijf soorten verkrijgbaar via The Body Shop webwinkel en winkel:

– Mandarin Energising, een hydraterende en opwekkende spray
– Mint Mattifying, een hydraterende, matterende en verfrissende spray
– Coco Calming, een hydraterende, kalmerende en zomers ruikende spray
– Strawberry Smoothing, een hydraterende en verzorgende spray
– Rose Dwey Glow, een hydraterende spray die een mooie glow achter laat.

Ze voelen allemaal lekker fris aan op de huid, de nevel is redelijk fijn (wel van een klein afstandje gebruiken als je hem óver je make-up aanbrengt) en ik vind vooral de Coco Calming heel prettig in gebruik.

beautynieuwtjes onder 10 euro beautynieuwtjes onder 10 euro

Kruidvat Skin Science Daily Defense €5,49 per stuk
Ik was al heel erg te spreken over de heel budgetvriendelijke Kruidvat Skin Science Derma Sensitive lijn, dus toen deze nieuwe Daily Defense producten binnen kwamen was ik dan ook direct heel nieuwsgierig. De lijn is gericht op het bestrijden van schadelijke invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling, UV-stralen, infraroodlicht en blauw licht van schermen zoals computers, tablets en smartphones. Dit kan namelijk allemaal zorgen voor vroegtijdige huidveroudering en je huid kan dan wel iets gebruiken om de barrière te versterken!

De lijn bestaat uit vier producten en vooral de face mist (doet het ook super óver make-up!) en de nachtcrème zijn mijn aanraders om eens te gaan proberen.

beautynieuwtjes onder 10 euro beautynieuwtjes onder 10 euro

Douglas Spring Look 2018 Flower Lipstick €9,99 per stuk
Als laatste nieuwtje heb ik deze lipsticks uit de Spring Look van dit jaar van Parfumerie Douglas voor je. Ze zien er ten eerste best bijzonder uit en ten tweede zijn ze heel fijn in gebruik. Er zijn er in totaal drie, waarvan ik er je twee kan laten zien. Ze zijn wel redelijk geparfumeerd, maar ze geven een mooie subtiele kleur, een glansje aan de lippen en bieden ook nog een lichte verzorging.

Welke van deze beautynieuwtjes spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 april 2018 at 09:26

    Prachtige nieuwe beauty producten 😍
    Ben zeer benieuwd naar die mists van TBS en de lipsticks.

    Xoxo

  • Avatar van Marielle
    Reply Marielle 29 april 2018 at 19:57

    De Dove Shower Mousse en face mist van The Body Shop lijken me heerlijk!

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 28 april 2018 at 19:48

    Ik ben echt benieuwd naar de mists en de skincare van Kruidvat!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 28 april 2018 at 10:37

    Love van die showermousses ♡

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 28 april 2018 at 10:28

    Die face mist van TBS daar ben ik wel benieuwd naar.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.