Lifestyle

Health | De FIT Methode

30 april 2018

de fit methode
Dit is geen dieetboek, het maakt geen too good to be true beloftes en nee, er is ook geen nieuwe dieetgoeroe opgestaan. Het boek waar ik op dit moment helemaal in zit is De FIT Methode. Samengesteld door personal coaches, sportdiëtisten en professionals en bijna eerder een studieboek te noemen. Ik ben in ieder geval helemaal fan, vertel je graag waarom en.. ik mag 3 exemplaren weg gaan geven! 

De FIT Methode

FIT.nl is een bekend online platform over gezondheid, fitness en afvallen en ze merkten al snel dat er meer behoefte is aan goede en onderbouwde informatie over de weg naar een fitter lijf. Tijd om een boek uit te brengen!

“Steeds meer mensen streven een gezonde(re) leefstijl na. Maar wie met vragen zit over fitter worden, raakt al snel verstrikt in een wirwar van adviezen. Je weet niet altijd zeker of je de juiste informatie te pakken hebt, of dat je echt op de juiste weg zit. Dit is natuurlijk cruciaal als je wilt werken aan je fitheid. Wat is bijvoorbeeld nu de beste aanpak voor vetverlies of spieropbouw? Wat is voor jou de optimale voeding? En waarom eigenlijk? Hoe kom je met zekerheid van doel naar resultaat? Zie hier de reden waarom wij de FIT Methode hebben uitgebracht; om een einde te maken aan ál je vragen.”

–> Klik hier voor de website van FIT.nl en hier kan je het boek over De FIT Methode bestellen.

de fit methode

Waarom ik fan ben

Zoals je weet ben ik al heel wat jaren bezig met fitter en gezonder worden en ben ik op dit moment ruim 80 kilo afgevallen, waarvan zo’n 55 sinds een maagverkleinende operatie. Mijn reden hiervoor was nooit om in een bepaalde kledingmaat of op een bepaald gewicht te eindigen, maar echt omdat ik fitter en gezonder wilde worden en om complicaties die op de loer lagen vóór te blijven. Ik heb een hekel aan diëten, geloof heel erg in de kracht van aan jezelf werken en een gezonde mindset ontwikkelen en dit boek sluit hier perfect op aan. Nu ik een ‘nieuw lijf’ heb wil ik het gaan versterken en ook echt fitter worden. Dit boek kwam dus op het perfecte moment binnen.

Het leert je van alles over het stellen van een realistisch doel, hoe je de juiste mindset en voldoende motivatie kan krijgen, informatie en tips over beweging, verschillende soorten training, hoe je lijf werkt qua opbouw, afbraak en herstel, wat nu écht goede voeding is en welke voedingsstoffen bij kunnen dragen aan een gezonder en fitter lijf.. Kortom: alle essentiële kennis die elke sporter en nog-niet-sporter tot zijn beschikking zou moeten hebben.

Het feit dat dit boek van meer dan 325 pagina’s (!) en de website FIT.nl zijn samengesteld door een heel team van sportdiëtisten, psychologen, personal coaches en bijvoorbeeld een masterchef maakt het voor mij heel geloofwaardig en ook de informatie die erin staat is geschreven in duidelijke, begrijpelijke taal die heel logisch klinkt waardoor je er ook gelijk mee aan de slag kan.

de fit methode

Winactie

In samenwerking met FIT.nl mag ik 3 x dit boek t.w.v. €30,- per stuk weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie motivatie achter te laten onder dit artikel. Natuurlijk zou het daarnaast heel fijn zijn als je FIT.nl en Curvacious.nl wil volgen op Facebook en het berichtje over deze winactie daar wil liken en delen. Sharing is caring! ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 6 mei 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Wat motiveert jou op weg naar een gezonder en fitter lijf?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marissa
  Reply Marissa 6 mei 2018 at 23:11

  Wat mij motiveert is dat ik mijzelf fijner in mijn kleding vind zitten, als een shirtje net even wat mooier valt voel ik mij toch een stuk zelfverzekerder. De zomer komt eraan, toch maar weer een abonnement voor het openluchtzwembad gekocht, dan kan ik onbeperkt lekker baantjes gaan zwemmen.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 6 mei 2018 at 22:36

  Na en tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik behoorlijk wat (20 kilo) afgevallen van mijn veel te hoge gewicht, en verbruik ik sinds 10 jaar ook geen insuline voor mijn diabetes op dit moment. Maar ik merk dat het moeilijker word om het gezonde eten en leven vol te houden in alle daagse drukte met twee jonge kinderen (iedereen heeft het druk, niet alleen ik) . Daarnaast merk ik ook dat mijn bloedsuikerwaardes weer wat gaan stijgen langzamerhand waardoor ik wel bang ben weer insuline te moeten gaan gebruiken. Dus voor mij zou nieuwe input en motivatie voor alle andere kilo’s maar eigenlijk voor veel belangrijker nog ,me gezond en fit voelen, wel heel welkom zijn.

 • Avatar van Linda Raaijmakers
  Reply Linda Raaijmakers 6 mei 2018 at 20:08

  Ik wil door gaan met mijn positiviteit. Door een cyste in mijn hoofd (nee dit wordt geen zielige reactie no worries haha) ben ik niet in staat om echt vol gas te sporten dus wil ik op een verantwoorde manier bij de basis beginnen en dit boek lijkt me daar ideaal voor. Eerst meer leren over de achtergrond dus vandaar dat ik echt hoop dat dit boek me kan helpen.

 • Avatar van Sascha_W
  Reply Sascha_W 6 mei 2018 at 19:51

  Ik denk dat ik best bewust leef, eet volop verschillende groenten, kook met zo min mogelijk pakjes en zakjes, kies de overige etenswaren meestal verantwoord en snoep/snack en drink zelden, alleen bewegen zit er niet echt in. Misschien omdat ik dagelijks op een bureaustoel voor een scherm geplakt zit, misschien omdat ik in plaats van “de fit methode” eerder de “totaal geen fut methode” heb doorgelezen. Na een dag werken heb ik de energie gewoon niet meer om iets anders te ondernemen dat koken, eten, Netflixen, douchen en slapen, zelfs niet als er een mand strijkgoed staat te knipogen, of het onkruid in de tuin kniehoog staat.. Wat meer energie zou voor mij wel een uitkomst zijn, dat zal dan ook voor een opgeruimder hoofd zorgen. Hoef ik niet meer te denken aan alle klusjes die nog moeten, maar opspringen en die klus gaan klaren!

 • Avatar van Petra van Baast
  Reply Petra van Baast 6 mei 2018 at 19:25

  Kijk, dit is nog eens een leuke winactie! Ik ben prima op gewicht maar mijn lijf kan wel wat fitter. Ik doe altijd maar wat bij de sportschool en het lijkt me zo fijn om te weten wat ik doe en welke oefeningen ik het beste kan doen om mijn lijf wat meer in shape te krijgen. Nu vooral mijn duimen trainen en hopen dat ik dit boek mag winnen, heb er al zin in (:

 • Avatar van Kimmie
  Reply Kimmie 6 mei 2018 at 19:03

  Ik doe je graag mee. Ik doe vooral mee voor mijn zusje omdat ik haar heel blij zou maken met dit boek. Zij is druk bezig om gezond en fit te blijven. En…het is ontzettend leuk hoe zij mij hierin meeneemt. Dan krijg ik weer sporttips met daarna een heerlijk bakje yoghurt met van alles er doorheen. Dus het is een win-win situatie.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 6 mei 2018 at 17:53

  Ik doe heel graag mee, wil heel graag een aantal kilo’s kwijt.
  Waag graag een kans :)

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Fenna
  Reply Fenna 6 mei 2018 at 10:37

  De weg die ik nog te gaan heb is lang, ik denk vergelijkbaar met die jij hebt afgelegd. Sinds afgelopen herfst ben ik serieus hiermee aan de slag, ik heb er vooralsnog voor gekozen om dit te doen met een personal trainer, 3 x in de week intensief sporten en tussendoor een paar keer stevig wandelen en letten op voeding. Nog steeds niet mijn hobby, maar met steun van mijn lieve man en kinderen, vrienden en natuurlijk mijn trainer heb ik goede hoop. De eerste resultaten zijn zichtbaar, ik voel me een stuk beter, maar het blijft natuurlijk soms lastig, jij weet als geen ander hoe dat werkt denk ik. Jouw verhaal volg ik dan ook met aandacht en is voor mij ook wel een soort inspiratie. Dit boek zou misschien een fijn extra steuntje zijn.

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 5 mei 2018 at 11:32

  Nu ik aan het afvallen ben en omdat ik binnenkort ga stoppen met roken zou ik zeker wel wat hulp kunnen gebruiken, hoe kan ik het beste bewegen op de juiste plaatsen. Ik doe dan ook graag mee met de win kans..

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 4 mei 2018 at 22:17

  Ik wil heel graag fitter worden maar ik weet nog niet zo goed waar te beginnen. Hopelijk kan het boek helpen!

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 4 mei 2018 at 14:17

  Mijn motivatie is dat ik graag beter in mijn vel wil zitten, zodat ik mij ook prettig voel als ik samen met mijn kinderen ga zwemmen en niet bang hoef te zijn in een pretpark dat ik niet in het stoeltje pas.

 • Avatar van Dino Neutel
  Reply Dino Neutel 3 mei 2018 at 20:50

  Geweldig boek volgens mij. Ik kan wel wat extra hulp gebruiken !

 • Avatar van Gwendolyn Wieringa
  Reply Gwendolyn Wieringa 3 mei 2018 at 17:02

  Ik zou dit boek echt heel graag willen winnen! Wat in je artikel staat klopt helemaal, als ik iets zoek over gezonde voeding o.i.d. wordt ik overspoeld met informatie en weet ik echt niet meer wat ik moet geloven.. Ik denk dat ik met dit boek eindelijk eens wat meer vooruitgang kan boeken. Ik sport namelijk (met heel veel plezier!) drie ik in de week, maar toch veranderd er niet heel veel aan mijn lichaam en dat werkt soms toch een beetje demotiverend. Hopelijk kan dit boek mij helpen om eindelijk mijn doelen te behalen!

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 2 mei 2018 at 12:28

  ik zou d.m.v. dit boek graag tips willen krijgen om een betere conditie te krijgen

 • Avatar van C. Vink
  Reply C. Vink 1 mei 2018 at 22:00

  Als mama van 2 is er niks zo lastig als sporten en weer terug naar je oude originele ik te gaan. 2 jaar na de geboorte van mijn dochter ben ik nog altijd 15 kilo te zwaar. Nu langzaam begin ik weer met goed en gezond eten en probeer ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor de kleintjes gezondere keuzes maken. Uiteindelijk leren zij daar ook van en is snoep niet altijd het eerste waar ze om vragen. Dit boek kan mij hier nog meer handvatten bij geven. Ik doe dus graag mee met deze win actie.
  Ik heb geshared en dus gecared 😊

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 1 mei 2018 at 21:21

  Lijkt inderdaad een zeer compleet boek; indrukwekkende omschrijving! Ik heb wel meerdere tijdschriften en knipsels in huis met allerlei oefeningen en zo. Er is ook een tijd geweest waar ik redelijk fit was en in ieder geval ook de discipline had om dagelijks aan mijn lijf te werken qua beweging. Ik “moet” het weer gaan oppakken en ik weet ook dat deze periode van het jaar de juiste periode is (niet in de winter als ik toch al een beetje depri ben). De juiste “peptalk” kan mij wel over de streep trekken. Het is overigens ook wel hard nodig. Qua gewicht valt het wel mee; kilo of 5 eraf en ik ben happy. Maar qua conditie en spieren en strakheid is er veel ruimte voor verbetering.

 • Avatar van Elise Rutten
  Reply Elise Rutten 1 mei 2018 at 21:02

  Door samen met mijn vriend te strijden voor een gezond lichaam. Ik een paar kilo’s eraf en hij er wat spieren en gewicht bij. Wij kunnen dit samen veel beter dan alleen. Dus ik maak graag kans op dit boek zodat we samen nog harder kunnen werken en trotser kunnen zijn op ons lichaam.

 • Avatar van Bouwina
  Reply Bouwina 1 mei 2018 at 15:37

  Mijn leveraandoening is uiteindelijk mijn motivatie geworden voor een gezonde leefstijl. Ik werk momenteel aan een nieuwe website over yoga, voeding en mindfulness. Dit boek is voor mij zeer bruikbaar studie materiaal😉

 • Avatar van Ine Josten
  Reply Ine Josten 1 mei 2018 at 14:40

  Geen suiker in de yoghurt of kwark maar honing en zoveel mogelijk bewegen op de loopband en de hometrainer.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 1 mei 2018 at 10:17

  Dit klinkt heel goed, ik doe ook graag mee aan de winactie! Ik ben afgelopen jaar moeder geworden van een prachtig zoontje. De zwangerschap was gecompliceerd en ik heb daardoor maandenlang niet kunnen sporten. Na de geboorte vond ik het moeilijk om het gezonde ritme dat ik voor de zwangerschap had weer op te pakken, mede door het gigantische slaapgebrek en het wennen aan het moederschap. Nu doe ik mijn best om mijn draai weer te vinden, maar er zitten nog steeds best veel kilo’s aan en ik voel me nog niet zo fit… Ik zou graag aan de slag gaan met dit boek om op een gezonde manier weer fit te worden, zowel voor mezelf alsook voor mijn zoontje die een fitte mama verdient!

 • Avatar van Nancy van der kamp
  Reply Nancy van der kamp 1 mei 2018 at 10:06

  Dat extra steuntje in de rug kan ik wel gebruiken! Extra motivatie en uitgebreide uitleg zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 1 mei 2018 at 10:02

  Realistische doelen en weten hoe je lijf werkt en reageert lijkt me heel belangrijk.

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 1 mei 2018 at 09:57

  Doe graag mee!!

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 1 mei 2018 at 07:37

  Wat mij motiveert? Dat je je uiteindelijk zoveel beter gaat voelen! Dat heel veel kleding je gewoon weer past en dat het mooi zit!
  Maar het allerbelangrijkste? Je gezondheid….

  Ik ben nu een jaar bezig met een afvalprogramma via een sportschool,iets wat ik jaren eerder had moeten doen!
  Soms de kleine drempel om er weer naar toe te gaan blijft,maar als je er eenmaal weer geweest bent voel je je top!

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 1 mei 2018 at 05:54

  Ik doe graag mee! Ben erg benieuwd naar nieuwe tips en tricks!

 • Avatar van Ilse H
  Reply Ilse H 30 april 2018 at 21:03

  Ik zou z’n boek graag willen hebben om weer wat vastigheid en hou vast te hebben.
  Kwa gekke flexibele tijden op mijn werk, raak ik mijn controle kwijt over het eten, lichaam en soms geest.
  Hier door zou ik meer van mij zelf willen kennen waardoor dat moeilijke meer onder controle is

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 april 2018 at 20:45

  Ik ben een klassieke jojo, zowel qua voeding als qua beweging. Ik kan heel streng zijn en kilo’s kwijtraken en dan alles laten vallen en kilo’s aankomen. Allemaal in korte tijd. Ik hoop op een methode die past bij me, niet de laatste hype, maar samengesteld door deskundigen, goed uitgelegd. Dit boek klinkt in ieder geval alsof dit voor mij is geschreven en ik hoop enorm graag de kans te krijgen eens voor de lange termijn de strijd met die 15 kg overgewicht aan te gaan!

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 30 april 2018 at 20:39

  Dit boek zou mij echt heel veel extra motivatie inspiratie en informatie geven over een gezonde levensstijl. Ik ben op dit moment 17 jaar en was na een moeilijk jaar behoorlijk wat aangekomen, nu ben ik in samenwerking met mijn sportschool gelukkig al weer 6 kilo afgevallen, maar ik ben er natuurlijk nog niet :)

 • Avatar van AnnaB
  Reply AnnaB 30 april 2018 at 20:32

  Ik wil graag fitter en gezonder worden zodat ik beter in mijn vel zit en veel meer met mijn kinderen kan doen
  Erg benieuwd naar dit boek

 • Avatar van Linn Klaassen
  Reply Linn Klaassen 30 april 2018 at 20:19

  Graag maak ik kans. Ik ben bewust bezig met gezond eten en ben al 7 kilo afgevallen maar kan wel wat fittips gebruiken.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 30 april 2018 at 20:10

  Ook ik jojo al jaren met mijn gewicht. Tot op een keer de kik kwam dat het getal op de weegschaal er niet toe doet zolang je je fit en goed in je vel voelt. Ook dat proces gaat bij mij met ups en downs. Maar ik ben mij er veel meer bewust van en dat vind ik belangrijk.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 30 april 2018 at 20:03

  Ik zou graag willen winnen omdat ik na 40 kg ben afgevallen, weer 5 kg ben aangekomen door onregelmatigheden in mijn leven. Ik hoop dat ik met dit boek mijn voeding (en daardoor deels leven) weer op de rit kan krijgen, zodat ik de resterende kilo’s kan verliezen en een balans kan vinden in juiste voeding en een fulltime baan!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 30 april 2018 at 19:53

  Na jarenlang diëten en gezonde levensstijlen zien te vinden, lijkt mij dit echt een uitkomst!
  Wat het mooiste wat je kan worden, is jezelf ♥

 • Avatar van Filize
  Reply Filize 30 april 2018 at 19:43

  De methode spreekt mij erg aan! Het zou voor mij een goede motivatie zijn

 • Avatar van miriam de fever
  Reply miriam de fever 30 april 2018 at 18:54

  Dat lijkt me een heel inspirerend boek. Ik kan vanwege artrose niet alle bewegingen goed doen. Met dit boek, kan ik me toeleggen op de gezonde en vitale levenswijze.

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 30 april 2018 at 17:35

  Wat een mooie uitdaging lijkt me dit boek ik doe heel erg graag mee!Wil er graag meer van komen te weten.

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 30 april 2018 at 17:23

  Gezonder en fitter betekend lekker in je vel zitten, langere/betere uithoudingsvermogen en uiteindelijk tevreden zijn over jezelf en dan ga je vanzelf gelukkiger voelen! Ik zal deze boek graag willen winnen er staan veel nuttige informatie in om gezonder en fitter te worden!

 • Avatar van Maaike tH
  Reply Maaike tH 30 april 2018 at 16:52

  Ik doe heel graag mee! Ik ben altijd al super geïnteresseerd geweest in gezondheid en sporten. Ik sport zelf vrij veel en ik ben eigenlijk weinig bezig met trainingsschema’s of voeding. Dit wil ik graag op een verantwoorde manier veranderen, zodat ik me fitter kan voelen. Ik vind het heel fijn dat dit meer een studie boek is dan een soort dieet/zelfhulp boek, want daar heb ik niet altijd veel vertrouwen in. Ik doe heel graag mee!

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 30 april 2018 at 15:59

  Ohh wat een gave actie
  Na mijn zoontje van 9,5maandjes nu, wil ik fitter worden en moet ik echt afvallen! Minstens 30-40 kg…
  Dit boek komt als geroepen en is vast een superhulp…
  Doe graag mee 🤗

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 30 april 2018 at 15:52

  Ik zou ook graag wat fitter willen worden.
  Ben absoluut geen mens die naar de sportschool zou gaan maar wil er wel wat aan doen.
  Ik doe graag mee en deel de actie op Facebook.

 • Avatar van Carolien Schutte
  Reply Carolien Schutte 30 april 2018 at 15:19

  Dit lijkt me super handig ik en me vriend zijn te zwaar maar zijn zo veel verschillende gezonde dingen en de ene zegt dat het wel gezond is en de ander zegt weer wat anders dit lijkt mij het boek om ons de goede richting in te duwen om gezonder en fitter te worden als gezinnetje met de juiste informatie vandaar dat dit mij handig lijkt om ons nog beter te motiveren na een gezonder en fitter gezin

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 30 april 2018 at 14:37

  Ik heb er nu al zin in .Maak heel graag een kans .

 • Avatar van Margarite
  Reply Margarite 30 april 2018 at 14:09

  Dit is precies wat ik nodig heb! Ik weet eigenlijk veel over hoe een gezond leven te leiden en fit te worden maar dat structureel implementeren daar ga ik steeds stuk op.
  Ik vind dat ik het zelfstandig moet kunnen, maar zie ook dat ik juist alle hulp kan en moet gaan gebruiken om echt een omslag te kunnen maken. Ik hoop dat dit boek met daar in kan ondersteunen.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 30 april 2018 at 14:03

  Wooooow!
  Ik ben al zo lang zoekende naar een alternatief voor de sportschool ivm fulltime baan.
  Dit zou wel eens de oplossing kunnen zijn!

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 30 april 2018 at 13:57

  Klinkt als een fijn boek! Ik geloof echt dat de juiste voeding ons kan behoeden van een heleboel nare kwaaltjes, maar vind het erg lastig om zelf uit te zoeken wat nou precies de juiste voeding is. Denk ik goed bezig te zijn, lees je een paar dagen later dat je het toch beter anders kan doen. En zucht, dan grijp ik toch al snel weer naar ongezonde dingen ‘want ik kan het toch nooit goed doen’. Erg benieuwd naar dit boek! Zou wel eens een heel mooi handvat kunnen zijn!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 30 april 2018 at 13:46

  Ik zou er super graag een winnen om een fittere en gezondere moeder te zijn. Heb eerder dingen geprobeerd maar vaak is vooral het voedingspatroon niet goed. Je valt er misschien mee af maar blijvend zo eten is niet goed. Dus ben erg benieuwd naar dit boek

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 30 april 2018 at 12:47

  Ik doe heel graag mee omdat ik fitter wil worden

  Facebook: An Na

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 30 april 2018 at 12:02

  Jeetje, als ik alle reactie hier lees komt er telkens naar boven: er is een wirwar aan info.
  De reden waarom dit boek mij interessant lijkt is omdat ik mij herken in bovengenoemde verhalen. Gezondheid en energie staan voor mij op nummer 1, zoals jij zelf ook aangaf. Ik wil dit blijvend ervaren.

 • Avatar van Viola Krop-Draaijer
  Reply Viola Krop-Draaijer 30 april 2018 at 12:01

  Iets met “eeuwige jojo” en “door de bomen het bos niet meer zien qua fit tips”.
  Oh ja, en “gebed zonder eind…” :(

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 30 april 2018 at 10:18

  Wat super goed en leuk om te lezen, ik kan nooit genoeg van dit soort boeken hebben.
  Ik ben al 10 kilo kwijt maar ik wil er nog vijf af en dan extra gezond eten waardoor ik mezelf energieker voel. Want ik merk dat ik de laatste weken weer slechter en ongezonder aan het eten ben waardoor ik mezelf sneller moe voel en minder zin heb in dingen.. ik moet dus alles weer gaan oppakken en er vol voor gaan!

 • Avatar van mandy
  Reply mandy 30 april 2018 at 10:00

  Wat komt deze winactie als geroepen zeg. Ik moet afvallen, maar dan ook heel veel afvallen. Net als wat jij aangeeft om de op de loer liggende problemen voor te zijn. En ik wil toch graag gezond oud worden. Heb al informatie opgezocht over een sleeve, tja welke dieten heb ik niet geprobeerd om toch weer terug te vallen in het oude patroon. Maar een sleeve; I don’t have the guts to do it. Wie weet is dit voor mij de manier om fit en gezond te worden.

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 30 april 2018 at 09:46

  Vorig jaar eind november is mijn moeder onverwacht aan n hartstilstand op haar vakantie in India overleden. Mijn vriend en ik zijn op stel en sprong naar India gegaan om daar bij haar crematie en uitstrooiing van jer as te zijn
  In die periode van 5 dagen werden mijn benen steeds dikker en pijnlijker. Eenmaal terug in Nederland gelijk naar de dokter. Die dacht trombose, gelukkig niet. Wel gelijk om alles uittesluiten bloedonderzoek op alles laten doen. De dokter en ik, beiden dachten wij er zal niks uitkomen. Mijn suiker was 18, 3x de waarde van wat het moet zijn (lichtelijk shock hier) ik had nergens last van
  Sinds de 3e week aan de medicijnen, leren op eten (zorgen dat er 6eetmomenten zijn op n dag niet 3) en sinds begin april zijn vriend en ik aan t sporten
  Of het effect heeft op mijn suiker geen idee
  Waar het wel effect op heeft en dat serieus na een paar x sporten. Is het bewegen. Dat is serieus niet normaal meer.
  Tja waarom wil ik dit boek winnen? Ik wil heel graag van mijn suiker af en daarmee bedoel ik ook echt af. Geen medicijnen meer. Als ik ook gedropt wordt op n eiland dat ik het ook overleef.
  Dus dit is n boek wat mij daarbij zou kunnen helpen

 • Avatar van Sylvia van den Bogaard
  Reply Sylvia van den Bogaard 30 april 2018 at 09:31

  Tijdens mijn 2e zwangerschap heb ik een zware operatie gehad .. echt doormidden gesneden . Op mijn verse litteken hing een groeiende babybuik. Ons 2e kindje is nu 7 maanden en fysiek ben ik alles behalve de oude. Fysio helpt. De orthopeed binnenkort ook. Sporten helpt mijn spiercorset, balans en bekken te verstevigen. Dit boek gaat mijn zooooo veel input geven !! Ik ben hier echt aan toe en heb het echt nodig.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 30 april 2018 at 09:08

  Wat een fijne actie ❤ Als mede-sleever heb ik precies hetzelfde doel: fit worden én als het eenmaal zover is, fit blijven!!
  Hoewel ik nog elke dag blij ben met mijn ’tool’, merk ik dat ik nu meer en meer behoefte krijg aan (meer) kennis. Het gewicht is er af, maar wat nu?! Hoe pak ik dat fit worden én blijven nu aan?! Dus ik duim héél hard dat ik dit schitterende boek win, zodat mijn eigen 2.0 versie nu écht waarheid wordt. Liefs, Charlotte (je trouwe volger én fan @charlot1404 op Instagram 😉😘)

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 30 april 2018 at 09:05

  Ik lees veel reactie’s over dat mensen graag kilo’s kwijt willen, maar dit boek en site is ook een enorme steun voor mensen die aan willen of moeten (!) komen.
  Dat laatste kan zowel lichaamlijk als emotioneel nml net zo moeilijk zijn.
  Ik kende de site niet dus ben even gaan kijken, en wat een fijne ontdekking.
  Voor degene die het boek niet gaan winnen…..gewoon echt eens een kijkje nemen.
  Wat ontzettend fijn dat je de nadruk op gezond legt trouwens en niet op gewicht!
  Een hele gezonde gedachte haha

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 30 april 2018 at 09:02

  Deze winactie komt voor mij echt als geroepen! :) Ik hou niet van dieten want die zijn op de lange termijn vaak niet vol te houden.

  Het boek spreekt mij erg aan vanwege deze uitleg:

  Het leert je van alles over het stellen van een realistisch doel, hoe je de juiste mindset en voldoende motivatie kan krijgen, informatie en tips over beweging, verschillende soorten training, hoe je lijf werkt qua opbouw, afbraak en herstel, wat nu écht goede voeding is en welke voedingsstoffen bij kunnen dragen aan een gezonder en fitter lijf.. Kortom: alle essentiële kennis die elke sporter en nog-niet-sporter tot zijn beschikking zou moeten hebben.

  Weten hoe het in je lijf precies werkt en het stellen van een realistisch doel kunnen vast heel veel bijdragen aan het op een juiste manier fitter worden en wat afvallen en ik zou dit boek dan ook graag gebruiken om mijn doelen te behalen.

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 30 april 2018 at 08:40

  Ik wil graag een paar kilootjes kwijt maar tegelijk moet ik mijn gezondheid bewaken. Ik heb een whiplash waardoor ik zeer bewust moet gaan sporten. Dit boek lijkt me dan ook heel interessant.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 april 2018 at 08:40

  Wat leuk op deze vroege ochtend 😉
  Sinds een aantal weken ga ik naar de sportschool om te fietsen en te lopen op de loopband….
  Door alles wat ik meegemaakt heb dit jaar en wat er nog komen gaat blijf ik positief en vecht ik om nog meer kilo’s
  kwijt te raken dus ben ik sterk en weet dat ik het kan…..
  Dit boek kan me daar nog veel meer bij helpen…..
  Omdat er zoveel informatie in staat waar men van kan leren…..
  Ik doe heel graag mee en dit is een mooi b’day kado……
  Ben bijna jarig….

  Xoxo

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 30 april 2018 at 08:26

  Wat een leuke winactie, ik zou graag fitter willen worden, heb alles gedaan

 • Avatar van Kristel Gubbels-Daemen
  Reply Kristel Gubbels-Daemen 30 april 2018 at 08:09

  Er is idd veel informatie beschikbaar maar veel websites zeggen het tegen voorgestelde. Dit boek lijkt me erg fijn want een paar kilo minder zou ik erg fijn vinden. Deze zijn er na de zwangerschap nog niet af en voel me er onzeker door.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 30 april 2018 at 07:53

  Ik zou dit boek graag willen winnen. Ik ben vaak bezig met afvallen, maar ik houd het niet altijd vol. Een boek dat samengesteld is door meerdere specialisten, klinkt goed! Dit boek lijkt mij erg handig en zorgt er hopelijk voor dat ik mijn motivatie een keer wel vast kan houden en dat ik fit word en blijf.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 30 april 2018 at 07:33

  Naar dit boek ben ik ontzettend benieuwd. Het zou ook precies op het juiste moment komen. Om op een gezond gewicht te komen, moeten er 40 kg af. Best veel, en dat wil ik op eigen kracht gaan proberen te doen. Zoals ook in dit artikel gezegd, er is een wirwar aan informatie te vinden, maar het wordt er allemaal niet duidelijker op. Dit boek lijkt mij een mooie handleiding met alle juiste informatie bij elkaar. Inmiddels zijn de eerste kg’s er af en heb ik weer gesport. Maar de motivatie moet worden vastgehouden en bij mij versterkt het verkrijgen van juiste informatie dit zeker. Dus ik doe graag mee met deze leuke winactie.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.