Lifestyle

Health | De FIT Methode (inclusief winactie!)

30 april 2018

de fit methode boek 1 - Health | De FIT Methode (inclusief winactie!)
Dit is geen dieetboek, het maakt geen too good to be true beloftes en nee, er is ook geen nieuwe dieetgoeroe opgestaan. Het boek waar ik op dit moment helemaal in zit is De FIT Methode. Samengesteld door personal coaches, sportdiëtisten en professionals en bijna eerder een studieboek te noemen. Ik ben in ieder geval helemaal fan, vertel je graag waarom en.. ik mag 3 exemplaren weg gaan geven! 

De FIT Methode

FIT.nl is een bekend online platform over gezondheid, fitness en afvallen en ze merkten al snel dat er meer behoefte is aan goede en onderbouwde informatie over de weg naar een fitter lijf. Tijd om een boek uit te brengen!

“Steeds meer mensen streven een gezonde(re) leefstijl na. Maar wie met vragen zit over fitter worden, raakt al snel verstrikt in een wirwar van adviezen. Je weet niet altijd zeker of je de juiste informatie te pakken hebt, of dat je echt op de juiste weg zit. Dit is natuurlijk cruciaal als je wilt werken aan je fitheid. Wat is bijvoorbeeld nu de beste aanpak voor vetverlies of spieropbouw? Wat is voor jou de optimale voeding? En waarom eigenlijk? Hoe kom je met zekerheid van doel naar resultaat? Zie hier de reden waarom wij de FIT Methode hebben uitgebracht; om een einde te maken aan ál je vragen.”

–> Klik hier voor de website van FIT.nl en hier kan je het boek over De FIT Methode bestellen.

de fit methode boek 2 - Health | De FIT Methode (inclusief winactie!)

Waarom ik fan ben

Zoals je weet ben ik al heel wat jaren bezig met fitter en gezonder worden en ben ik op dit moment ruim 80 kilo afgevallen, waarvan zo’n 55 sinds een maagverkleinende operatie. Mijn reden hiervoor was nooit om in een bepaalde kledingmaat of op een bepaald gewicht te eindigen, maar echt omdat ik fitter en gezonder wilde worden en om complicaties die op de loer lagen vóór te blijven. Ik heb een hekel aan diëten, geloof heel erg in de kracht van aan jezelf werken en een gezonde mindset ontwikkelen en dit boek sluit hier perfect op aan. Nu ik een ‘nieuw lijf’ heb wil ik het gaan versterken en ook echt fitter worden. Dit boek kwam dus op het perfecte moment binnen.

Het leert je van alles over het stellen van een realistisch doel, hoe je de juiste mindset en voldoende motivatie kan krijgen, informatie en tips over beweging, verschillende soorten training, hoe je lijf werkt qua opbouw, afbraak en herstel, wat nu écht goede voeding is en welke voedingsstoffen bij kunnen dragen aan een gezonder en fitter lijf.. Kortom: alle essentiële kennis die elke sporter en nog-niet-sporter tot zijn beschikking zou moeten hebben.

Het feit dat dit boek van meer dan 325 pagina’s (!) en de website FIT.nl zijn samengesteld door een heel team van sportdiëtisten, psychologen, personal coaches en bijvoorbeeld een masterchef maakt het voor mij heel geloofwaardig en ook de informatie die erin staat is geschreven in duidelijke, begrijpelijke taal die heel logisch klinkt waardoor je er ook gelijk mee aan de slag kan.

de fit methode boek 3 - Health | De FIT Methode (inclusief winactie!)

Winactie

In samenwerking met FIT.nl mag ik 3 x dit boek t.w.v. €30,- per stuk weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie motivatie achter te laten onder dit artikel. Natuurlijk zou het daarnaast heel fijn zijn als je FIT.nl en Curvacious.nl wil volgen op Facebook en het berichtje over deze winactie daar wil liken en delen. Sharing is caring! ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 6 mei 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Wat motiveert jou op weg naar een gezonder en fitter lijf?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marissa
    Reply Marissa 6 mei 2018 at 23:11

    Wat mij motiveert is dat ik mijzelf fijner in mijn kleding vind zitten, als een shirtje net even wat mooier valt voel ik mij toch een stuk zelfverzekerder. De zomer komt eraan, toch maar weer een abonnement voor het openluchtzwembad gekocht, dan kan ik onbeperkt lekker baantjes gaan zwemmen.

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 6 mei 2018 at 22:36

    Na en tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik behoorlijk wat (20 kilo) afgevallen van mijn veel te hoge gewicht, en verbruik ik sinds 10 jaar ook geen insuline voor mijn diabetes op dit moment. Maar ik merk dat het moeilijker word om het gezonde eten en leven vol te houden in alle daagse drukte met twee jonge kinderen (iedereen heeft het druk, niet alleen ik) . Daarnaast merk ik ook dat mijn bloedsuikerwaardes weer wat gaan stijgen langzamerhand waardoor ik wel bang ben weer insuline te moeten gaan gebruiken. Dus voor mij zou nieuwe input en motivatie voor alle andere kilo’s maar eigenlijk voor veel belangrijker nog ,me gezond en fit voelen, wel heel welkom zijn.

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Lifestyle
pistachekoekjes recept
The Cookie Bakery | Pistachekoekjes met een twist

Ik ben echt een groot liefhebber van nootjes, op walnoten na want daar krijg ik een kriebelende keel van. Vooral...

Sluiten