Beauty

Beauty Talk #16 | Een frisse make-up voor de lente

14 april 2018

make-up voor de lente
Dat de lente nu echt begonnen is hebben we de afgelopen week goed kunnen merken. Wat heerlijk, die eerste met-zonder-jas- en terrasjesdagen! Voor mij persoonlijk toch altijd de tijd om weer even naar mijn dagelijkse producten te kijken en te zien of er wat verwisseld kan worden. Een primer mét SPF voor de zon en warmere temperaturen, een bronzer toevoegen, frissere kleuren.. Ik laat je vandaag een frisse make-up voor de lente zien met enkele nieuwe producten. 

make-up voor de lente
essence You Better Work gym-proof primer

Ik liet deze budgetvriendelijke primer een tijdje geleden al zien in een Beauty Talk en ik ben hem met warmere dagen waarbij ik weet dat ik buiten in de zon zal zijn gaan gebruiken. Wat is ‘ie fijn! Hij is bestand tegen (licht) zweten, heeft een SPF20, geeft een mooi soft focus effect en werkt prima in combinatie met mijn drogere en gevoeligere huid.

Deze essence You Better Work gym-proof primer is bij Kruidvat verkrijgbaar voor €3,59 (30ml).

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 foundation en concealer
Al vanaf dat deze foundation gelanceerd werd was ik er heel benieuwd naar, maar helaas bleek de lichtste kleur voor mij echt veel te donker. Ik was dan ook heel erg blij toen het merk aankondigde dat er nieuwe kleuren uitgebracht zouden worden. De kleur 00A Porcelain is op dit moment echt perfect voor mijn winter/begin-lente huid. Hij is wel iets ‘droog’, maar als ik er een goede dagverzorging met een drupje huidolie erdoor en bovenstaande primer onder gebruik werkt hij wel fijn. En daar ben ik heel blij mee, want zo’n lichte foundation voor een goede prijs die ook nog eens goed dekt én lang blijft zitten kom je niet vaak tegen.

De Milani Conceal + Perfect 2-in-1 foundation in 00A Porcelain is onder andere bij The Make Up Spot verkrijgbaar voor €12,99 (30ml).

Bobbi Brown Bronzing Powder
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe bronzer die niet te warm/oranje en te donker voor mij zou zijn en had het als ‘missie’ op mijn lijstje staan. Toen ik een paar weken geleden een date-weekend had met Paul (kleine meid lekker bij opa en oma) en we in Amsterdam waren snuffelde ik dan ook flink rond bij de beautywinkels. Uiteindelijk slaagde ik bij Bobbi Brown voor deze bronzer. Eerst twijfelde ik nog een beetje, maar nadat de make-up artist hem aan had gebracht was ik verkocht!

De Bobbi Brown Bronzing Powder in 1 Golden Light is onder andere bij Parfumerie Douglas verkrijgbaar voor €41,30 (8g).

Clarins Blush Prodige (illuminating cheek colour)
Deze blush van Clarins had ik al een tijdje liggen en toen ik onlangs mijn kantoor opruimde kwam ik hem weer tegen. Ik besloot hem eens te proberen en was op slag verkocht. Wat een mooierd ♥ Deze kleur is lekker frisroze met daaroverheen een subtiele goudkleurige glans. Past perfect bij deze frisse make-up voor de lente! Als je van meer glans houdt kan je er altijd nog wat extra highlighter over aanbrengen natuurlijk ^^

De Clarins Blush Prodige in 09 Golden Pink is onder andere verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas voor €42,84 (7,5g).

make-up voor de lente

L’Oréal Paradise Extatic brow gel pomade
Een waterproof en veegvast product voor de wenkbrauwen in een koele taupe kleur? Dat moést ik gewoon eens uitproberen. Helaas is hij in winkels heel erg vaak uitverkocht, maar gelukkig vond ik hem nog wel online. De verpakking is heel handig zo met het ingebouwde kwastje en je kan er heel eenvoudig – en zo subtiel of opvallend als je wil – een mooie wenkbrauw mee neerzetten. Wel snel werken want de gel droogt snel in op de huid en anders krijg je wat schilfertjes, maar als het eenmaal zit kan je er zonder moeite een heel lange dag (en nacht) mee door.

L’Oréal Paradise Extatic mascara
Ook de mascara uit deze lijn is een veel gehyped product. Ik wilde de vele lovende reviews graag geloven, maar ik heb schijnbaar te eigenwijze wimpers ofzo? Hoe ik hem ook aanbreng, welke techniek of beweging ik er ook bij gebruik, ik krijg er niet echt een mooi resultaat mee. Ik vind de mascara iets te nat aan de borstel waardoor je heel snel last krijgt van aan elkaar geplakte wimpers en klontjes. Jammer!

Beide L’Oréal Paradise Extatic producten zijn onder andere bij The Make Up Spot te koop. De brow pomade kost €15,98 (3g) en de mascara €14,99 (6,4ml).

make-up voor de lente

Bobbi Brown Crushed Lip Color
In december was ik aanwezig op een prachtig Estée Lauder event (waar Bobbi Brown onderdeel van is) en hier werd ik verliefd op deze lipsticks. Ze dragen heel comfortabel, zijn redelijk fool proof met aanbrengen, blijven lang zitten en zijn in veel kleurtjes verkrijgbaar. Toen ik in Amsterdam de Bobbi Brown bronzer in mijn handen had, gleden mijn ogen langs deze lipsticks en ik besloot voor deze mooie koele frisroze kleur te gaan. Ik ben er zó blij mee dat ik nog een paar kleurtjes op m’n wishlist heb gezet.

De Bobbi Brown Crushed Lip Color lipstick in Cali Rose is onder andere bij Parfumerie Douglas verkrijgbaar voor €28,55 (3,4g).

Het totaalplaatje maakt een lekkere frisse make-up voor de lente die ook nog eens bij heel veel verschillende gelegenheden past. En als je ’s avonds door gaat naar een etentje en/of een feestje kan je er bijvoorbeeld wat oogpotlood en extra laagje lipstick bij aanbrengen. Love it!

Wat zijn jouw nieuwste make-up aanwinsten waar je écht heel erg blij mee bent?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat enkele producten die ik van een merk of bedrijf heb ontvangen en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 2 mei 2018 at 16:09

    Wat een ontzettend mooie look zeg! Heel fris en lente-achtig inderdaad. Ik vind de blush er zo ongelofelijk mooi uitzien, het is echt een prachtig kleurtje!

  • Avatar van Heidi De Winter
    Reply Heidi De Winter 14 april 2018 at 23:49

    Zulke mooie make-up is te mooi om te laten liggen 💋😘 En wat een prachtige foto’s! Deze kleuren passen zo schitterend bij je! 👌😜 Ik ben benieuwd naar de Essence You Better Work gym-proof primer.

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 14 april 2018 at 20:07

    Die Extatic mascara wilde ik nog steeds eens proberen eigenlijk! Ben er erg benieuwd naar geworden na al die lovende reviews :)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 14 april 2018 at 14:03

    die essence primer heb ik zelf nog niet geprobeerd :D

  • Avatar van Carrie Kok
    Reply Carrie Kok 14 april 2018 at 08:44

    Prachtige foto Desiree, mooi mens dat je bent!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 april 2018 at 06:47

    Wauw….
    Prachtige make-up voor het voorjaar 👌
    Ik heb op dit moment diverse fijne make-up waar ik nooit meer zonder kan….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.