Huis & interieur

Interieur | Nieuwe posters in huis

10 april 2018

nieuwe posters van Desenio
Ik heb echt een zwak voor mooie papierwaren zoals kaarten, notitieboekjes en dergelijke. Ik moet hier in winkels altijd even tussen snuffelen en als ik er eentje met een mooie print tegen kom dan ‘moet’ het mee naar huis. Zo was al een tijdje aan het denken om wat kamers een upgrade te geven met mooie nieuwe posters, maar echt verdiept had ik me nog niet. Tot ik van Desenio een mail kreeg met de vraag of ik wat wilde uitzoeken. Ik kende deze webwinkel al wel via Instagram en ging er eens goed voor zitten om eens rond te snuffelen.. 

Nieuwe posters van Desenio

nieuwe posters van Desenio
Groen in de slaapkamer

Ik wist al heel snel dat ik voor in de slaapkamer sowieso een grote poster wilde hebben die echt wel in het oog mag springen, maar niet te druk moest zijn. Oh, en het liefst iets groens. In deze ruimte houd ik namelijk geen enkele plant levend. Ik viel als een blok voor deze close-up poster van een Monstera. Prachtig zo in combinatie met de andere decoraties, al zeg ik het zelf.

nieuwe posters van Desenio

“De S van eekhoorn”

Shae is sinds ze nu een paar maandjes naar de basisschool gaat steeds meer bezig met letters en cijfers, naschrijven en proberen mee te lezen. Superleuk om ook weer door deze nieuwe fase heen te gaan! Een eigen letterposter voor op haar kamer leek me dan ook leuk om naast de collage met babyfoto’s van ons meisje te hangen. De poster kwam binnen en ze herkende gelijk haar letter. Koppelde het aan het diertje en zei: “Hey, dat is de S van eekhoorn!” *smelt* Even uitleggen dat eekhoorn ‘squirrel’ is in het Engels en dat het dan wel klopt, maar dat het natuurlijk ook gewoon de S van Shae is!

nieuwe posters van Desenio

Stijlvol roze met goud

We hebben in huis één kamer die echt nog helemaal geen functie heeft. Wellicht mag hier over een tijdje een tweede kindje in komen te liggen of wellicht wordt het een logeerkamer/speelkamer combinatie.. We zullen het gaan zien! Eén wand hadden we al eens in een koele taupe kleur geschilderd en deze nieuwe posters staan er voor nu prachtig bij. Het geeft deze kamer net even de aankleding die het nodig heeft en de combinatie van roze, geometrische vlekken en goudkleurige details is echt helemaal mijn smaak. Snuffel maar eens tussen de overige grafische posters, zo mooi!

nieuwe posters van Desenio

Voor het beautymeisje

Als laatste kon ik me niet inhouden toen ik deze mooie tekeningen van Chanel producten zag. Leuk voor op mijn kantoor en om het beautymeisje in mij tevreden te houden ^^ Ik nam ze in de kleinste maat samen met zwarte lijstjes en samen maken ze dit stukje muur ‘af’. Te tof! Alsof het handgeschilderd is ♥

Desenio kortingscode

Alle posters en lijsten uit dit artikel heb ik gekregen van Desenio. Ze hebben een gigantisch assortiment posters en lijsten in zo’n beetje elke stijl die je je maar kan bedenken. Kunnen jouw muren ook wel wat mooie opvulling gebruiken? Met de code CURVACIOUS krijg je 25% korting op posters!

Deze kortingscode is de komende drie dagen, van 10 tot en met 12 april, geldig met uitzondering van posters uit de categorie ‘handpicked’ en ‘collaboration’. Volg zeker ook @desenio op Instagram voor meer inspiratie, je doet hier geheid leuke ideetjes op voor je interieur :)

Ik vind het tof hoe zoiets simpels als ingelijste nieuwe posters ophangen of neerzetten een ruimte echt gelijk aan kan kleden en een heel andere sfeer mee kan geven. Vind je niet?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Reply Top 28 Kortingscode Desenio Januari 2019 - Nlkortingcode.com 2 september 2022 at 06:10

  […] GA NAAR DE WINKEL […]

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 13 april 2018 at 20:09

  Wauw mooie posters! En ze passen ook perfect bij je ruimtes, mooi hoor!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 april 2018 at 14:11

  Haha, ik zei op IG al dat ik die goud- met-roze posters in m’n winkelmandje had gegooid, maar die make-up posters zaten er dus ook al in hè. Zo grappig!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 april 2018 at 20:02

  Leuk!! :) uit een vorige samenwerking heb ik ook de parfum en de nagellak :) Ze hebben echt zulke leuke posters ook.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 10 april 2018 at 19:48

  Oooooh geweldig! Ik hou van posters! Heb ze een tijd voor een webshop ontworpen… in voorgaande tijd!

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 10 april 2018 at 12:47

  YES! Bestelling geplaatst! Ik wilde al zoiets hebben voor in het nieuwe huis. Dus perfecte posters besteld voor zowel mijn beauty hok als voor in de woonkamer en keuken. Heel tof!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2018 at 14:04

   Wat tof dat je er zo door geïnspireerd raakte! Ben alvast heel benieuwd naar de inrichting van jullie nieuwe huis ^^

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 april 2018 at 12:40

  Wat een mooie posters heb je uitgezocht, ze zijn stuk voor stuk bijzonder ! Oh de reactie van Shae is zo schattig en de poster van de Eekhoorn met de S is zo super leuk.
  Ik heb ook een paar posters van Desenio. Wel hele andere, maar nu ik deze van jou zie denk ik dat er maar weer eens moet gaan kijken. Ik heb nu zwart/wit, waar ik nog steeds erg blij mee ben. Maar nu zie ik dat kleur ook erg leuk is en met het oog op het voorjaar en de zomer, misschien wel het perfecte moment om wat anders te kiezen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 april 2018 at 12:01

  Zeker weten ;-)

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 10 april 2018 at 08:41

  Mooi, de botanische look in je slaapkamer en stoer met die zwarte lijst eromheen. Dat brengt mij ook op een idee ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2018 at 09:28

   Dankjewel! Ik ben zelf ook erg blij met de keuze en leuk dat je erdoor hebt laten inspireren :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 april 2018 at 08:14

  oeh die drie chanel lijstjes zijn awesome :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2018 at 09:28

   Echt he?! Daar worden wij beautymeisjes heel blij van ^^

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 10 april 2018 at 07:50

  Wauw, wat een super mooie posters! Staat echt super leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2018 at 09:29

   Thanks! Leuk om te horen :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 april 2018 at 07:06

  Prachtig!
  Vooral die van je dochter…..
  Leuke webshop.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2018 at 09:29

   Die met de S is echt een mooi aquarel-poster he? Ze is er zelf ook zo blij mee! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.