Persoonlijk

April | Pasen, een tof tripje & een haarmake-over

5 april 2018

persoonlijk april 2018
Het is echt bizar hoe snel de weken voorbij vliegen en ik kan het bijna niet geloven dat het eerste kwartaal van 2018 alweer achter ons ligt. De eerste drie maanden waren op de familieverjaardagvloedgolf na best wel rustig, maar dat gaat de komende maanden flink veranderen. Er staan namelijk een aantal heel erg leuke dingen op de agenda! Ik klets jullie even bij over de afgelopen periode  en wat er de komende tijd allemaal staat te gebeuren. 

persoonlijk april 2018
Pasen

Dit jaar was Pasen bijna een minivakantie te noemen, aangezien Shae de vrijdag ervoor vrij van school had vanwege Goede Vrijdag, maandag vanwege 2e Paasdag en dinsdag vanwege een studiedag. Een beetje hectisch om dat soort dagen als ondernemer op te pakken want je moet er toch echt voor vooruit werken aangezien je tijdens zulke dagen niet je normale werk kan verrichten. Dat betekent dan ook dat je de dagen erna bezig bent met wat achterstallige mails en dergelijke, dus qua innerlijke onrust niet altijd even prettig..

Maar gelukkig waren het wel heel erg fijne dagen! Vrijdag hebben Shae en ik lekker rustig aan gedaan met z’n tweetjes, deed ik het huishouden zodat we fris en opgeruimd het weekend in zouden gaan en besloten we begin van de avond alvast alle boodschappen te doen zodat we daar ook geen omkijken meer naar zouden hebben.

Zaterdag konden we een beetje uitslapen door vals te spelen en Shae’s slaaptrainer een uur te verzetten omdat dat schaapje anders om 07.00u begint te blaten. En nee daar bedoel ik niet Shae mee haha! Ze heeft zo’n Zazu Sam slaaptrainer in de vorm van een schaapje, waarover ik in het artikel over haar kinderkamer make-over al iets meer vertelde. Heel erg fijn voor doordeweeks, maar in het weekend vind ik 07.00u wel heel erg vroeg! Lekker een beetje uitgeslapen dus, daarna kroop ze bij ons in bed en hebben we nog wat geknuffeld en televisie gekeken op onze slaapkamer.

Na een rustig ontbijtje hebben we de bestelbus van zwager Ronald opgehaald met z’n drietjes om eens even flink puin te ruimen. De afgelopen periode hadden we weer van alles door het hele huis verzameld wat weg kon en daar konden we onze schuur mee vullen. Bi-zar hoeveel je eigenlijk aan rotzooi verzamelt + daarbij het vele karton en verpakkingsmateriaal van de pakketten die ik voor mijn blog ontvang. Tijd dus om dat naar de stort te rijden. Ik kan er echt van genieten om de boel lekker op orde te maken. Verder kwamen in de middag onze beste vrienden met hun zoontje langs, deden we met z’n allen een rondje speeltuin en besloten we spontaan samen te eten.

Zondagochtend hadden we een uitgebreid Paasontbijt bij mijn ouders waar ook mijn broer met zijn vrouw en kinderen bij waren en reden we daarna door voor koffierondje bij de ouders van Paul. Gezellig!

persoonlijk april 2018

Maandag besloten we na het ontbijt om even naar de kinderboerderij in de buurt te gaan en het was een schot in de roos met een doorbrekend zonnetje, pasgeboren biggetjes, lammetjes, kuikentjes en een kalfje. Omdat het weer best wel okee was reden we door naar de Posbank voor een lekkere wandeling en een lunch met een broodje zalm en cheesecake. Heerlijk, zulke dagen met elkaar en even zo min mogelijk online. Het was hard nodig!

Paul moest dinsdag gewoon werken, maar omdat het studiedag was op de school van Shae had ze nog een vrije dag. Die hebben we ingevuld door lekker in huis te rommelen, te kleuren, een rondje speeltuin, knutselen en een filmpje te kijken. Zo’n dag vliegt dan ook zo voorbij!

persoonlijk april 2018 persoonlijk april 2018

Op de planning voor deze maand
Zoals ik al vertelde staat er voor de komende tijd een heleboel leuks op de planning en ik praat je graag bij. Zo weet je wat je de komende tijd ook voorbij ziet komen op de website, Instagram en Instagram Stories :)

– Voor een nieuw project (spannend!!) ben ik achter de schermen hard aan het werken en heb ik vandaag een samenwerkdag gepland staan. Even op een flexplek knallen aan de nieuwe plannen!
– Maandag ga ik naar de Beauty Trade special, een vakbeurs voor beautyprofessionals dus even rondsnuffelen tussen allemaal nieuwigheden en hopelijk veel interessante informatie opdoen
– volgend weekend ga ik op een korte perstrip naar Antibes, Zuid-Frankrijk, om te beleven en te proeven wat deze stad en de regio te bieden heeft
– een paar dagen na het tripje heb ik een afspraak staan bij een kapsalon voor een make-over. Ze gaan dan eerst kijken wat goed bij mij past en wat mogelijk is met mijn haar, maar ik denk dat het een stukje lichter gaat worden. Lekker fris voor de lente en zomer en een stukje ‘zachter’ in mijn gezicht. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden!
– dan hebben we die week ook nog Koningsspelen op Shae’s basisschool en ik ga dan een dagje helpen met alle spelletjes die er georganiseerd zijn en dan een rustig weekendje er achteraan
– eind van de maand hebben we dan weer een lekker lang weekendje met z’n drietjes en begint voor Shae de meivakantie.

Wat voor leuke dingen heb jij om deze maand naar uit te kijken?

Liefs,
Desirée

* Foto Antibes via Shutterstock.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 april 2018 at 12:45

  Wat een heerlijke paasdagen heb je achter de rug. Opruimen kan zo lekker zijn, geeft ruimte in huis en hoofd ;-) wat een schattige foto’s van Shae en de biggetjes. Ben erg benieuwd naar je nieuwe haar. Je hebt zo te lezen een leuke maand voor de boeg, geniet ervan.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 6 april 2018 at 07:09

  Geen waar ik naar uit keek voor deze maand al achter de rug. Ben met mijn lievelings band meegeweest naar optreden van een groep waar ik ook fan van ben. Het nu helemaal van achter de schermen meegemaakt.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 5 april 2018 at 22:08

  Ach wat een schattige foto met de biggetjes!
  Ik zie je denk ik maandag!

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 5 april 2018 at 10:57

  Aaah, leuk allemaal! Ben super benieuwd naar je nieuwe look en je tripje!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 april 2018 at 08:11

  aaahw die biggetjes <3 zelf is mijn laatste week waar pasen midden in viel heel erg rot geweest, kan niet wachten tot betere dagen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 april 2018 at 06:47

  Zo fijn om op vrije dagen samen iets leuks te gaan doen ipv.
  op social media te zitten.
  Fijne vooruitzichten wat voor leuks je allemaal binnenkort ga doen.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.