Huis & interieur

Interieur | Pip Studio Good Morning collectie

2 april 2018

Pip Studio good morning collectie
Dat de lente begonnen is voel en zie je overal terug. De wereld buiten wordt langzaam wat kleurrijker en ook in de winkels is er meer kleur en vrolijkheid te vinden. Zo is er de nieuwe Pip Studio Good Morning collectie waar ik persoonlijk wel heel erg hebberig van word! Perfect om de badkamer een make-over te geven, om je dagelijkse beautyproducten in op te kunnen bergen of je slaapkamer om te toveren naar een kleurrijk en fris geheel. 

Pip Studio good morning collectie Pip Studio good morning collectie Pip Studio good morning collectie Pip Studio good morning collectie Pip Studio good morning collectieDe Pip Studio Good Morning collectie bestaat uit onder andere toilettassen, schaaltjes, etuis, beautycases, make-uptasjes, bekers en tandenborstelhouders voor op de badkamer, opbergdoosjes en er zijn ook nog mooie bijpassende dekbedovertreksets en kussens verkrijgbaar zodat je de frisse kleuren ook tot verder dan je badkamer door kan trekken.

Goed om te weten: de toilettassen en beautycases zijn gemaakt van waterafstotend imitatieleer zodat het goed tegen een stootje kan en afgenomen kan worden als er wat make-upvlekken op gekomen zijn. De prints zijn gebaseerd op vintage chinoise handgeschilderd behang en geïnspireerd op klassieke Oriëntaalse muurschilderingen. Zo zie je veel botanische prints, verfijnde bloemen en tropische vogels terug. In combinatie met de goudkleurige geschulpte randjes helemaal ‘Pip’!

Pip Studio is een Nederlands designlabel en de producten zijn verkrijgbaar via de Pip Studio webwinkel en bij verschillende speciaalzaken en warenhuizen. De prijzen van de Good Morning collectie gaan vanaf €7,95.

Please, doe me meer van zulke vrolijke en kleurrijke collecties voor deze lente en de aankomende zomer. Dit is toch om te smullen? Natuurlijk is dat hele zwart-witte-Pinterest-perfect stijltje met houten details helemaal mooi, maar ik ben er eigenlijk wel voor om net weer wat meer kleur en eigenheid terug te gaan zien in de interieurs.

Wat jij? Ben jij voor zwart-wit in een interieur of zie je toch ook liever wat kleur terug?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 april 2018 at 09:56

  Dat zijn echt wel hele leuke spulletjes! ♥

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 3 april 2018 at 13:10

  Ik vind pip zo verschrikkelijk leuk! In ons huis waren de kopjes en schoteltjes in grote getalen aanwezig. ‘Helaas’ hebben we bij een nieuw servies gekozen voor een ander motief, en dat past totaal niet meer, waardoor Pip (even?) naar zolder is verhuisd. Dat vind ik stiekem wel jammer, want ik word enorm blij van al die mooie kleurtjes! <3

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 2 april 2018 at 21:55

  Vroeger had ik veel dingen van Pip Studio, kopjes, schoteltjes en allerlei agenda’s en rommeltjes. Leuk om te zien dat ze nog steeds collecties uitbrengen! Ziet er erg leuk uit.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 april 2018 at 14:25

  het ziet er allemaal zo leuk uit :D love die printjes!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 april 2018 at 11:11

  Echt een super leuke collectie!

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 2 april 2018 at 08:05

  Vroeger was ik helemaal weg van PIP Studio, maar het was weer een beetje naar de achtergrond geraakt omdat het me een beetje teveel rood/roze werd.
  Leuk om weer te zien, vooral de blauwe lijn vind ik prachtig.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 april 2018 at 06:42

  Zulke prachtige items!
  Zo kleurrijk.
  Ik ga meteen eens kijken in de webshop……

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.