Fashion

Plussize Swimwear

20 april 2018

plussize swimwear 2018
Na het artikel met tips over het aanschaffen van badmode en een artikel over plussize sportswear, kon dit artikel natuurlijk niet uitblijven. Want, waar koop je nu de leukste plussize swimwear? Ik verzamelde een aantal wel heel erg leuke merken en (web)winkels bij elkaar en deel deze graag met je.

plussize swimwear 2018
MANGO Violeta Beachwear collectie

Laat ik maar weer eens beginnen met één van mijn favoriete plussize merken: MANGO Violeta! Onlangs lanceerden ze de nieuwe beachwear collectie en wat zit er veel leuks tussen ♥ Ook helemaal top dat ze voor écht curvy modellen gekozen hebben. Mijn favorieten? Het gele badpak natuurlijk, wat een zonnetje op het strand zal je hiermee zijn ^^ Ook het donkerblauwe badpak met de kapmouwtjes vind ik heeeel erg leuk.

De MANGO Violeta beachwear collectie is verkrijgbaar vanaf maat 40 tot en met 54 via de Nederlandse webwinkel en met een beetje geluk binnenkort ook via Wehkamp, waar regelmatig collecties en items van dit label te koop zijn.

plussize swimwear 2018

Belloya badmode

Nieuw bij Belloya is de badmode in grote maten. Het model is geïnspireerd op een zwemjurk, maar dan helemaal aan te passen aan jouw stijl en op drie verschillende manieren te dragen. Met een paar goede basic kleuren, een overslag decolleté en een licht corrigerende werking is het een perfect model waar veel plussize vrouwen voor zullen vallen!

Het Belloya badpak is via de Nederlandse webwinkel te koop in maat 44 tot en met kledingmaat 56.

plussize swimwear 2018

ASOS Curve swimwear

Nog één van mijn favoriete shops waar ik graag tussen blijf snuffelen is toch wel ASOS en ik kwam er een aantal wel heel erg leuke setjes tegen. Echt voor elk wat wils, of je nu van een badpak, een bikini of een mix en match setje houdt en of het nu wat speelser of juist sportiever moet zijn.

Bij ASOS Curve kan je in de Engelse webwinkel terecht tot en met kledingmaat 54.

Nog meer leuke (web)winkels met plussize zwemkleding

annadiva, een Nederlandse webwinkel met badmode tot en met cup J
Bagoes, een Nederlandse webwinkel met badmode tot en met kledingmaat 56
Betty’s Boops, een Nederlandse webwinkel maar eigenlijk zou je gewoon eens langs moeten gaan bij de winkel in Amsterdam Zuid voor een goed advies en om het enorme aanbod aan lingerie en badmode te bekijken
Bonprix, voor echt een heleboel keuze en veel nog lekker betaalbaar ook
Cup of 2, een Nederlandse webwinkel met badmode in grotere maten van merken als Panache en Freya, ook dit bedrijf heeft een fysieke winkel (in Bussum)
Forever21 Plus Sizes, wel echt duidelijk gericht op een jongere doelgroep maar er zitten zeker heel leuke (en betaalbare!) modellen tussen
H&M+, ook bij ‘Hennes’ kan je wederom een aantal leuke modellen vinden (vooral het off-the-shoulder badpak is so cute!)
Lascana, natuurlijk een webwinkel die je niet over kan slaan in je zoektocht. Hier is een heel uitgebreid assortiment in vele soorten en maten te vinden
Paprika, zelf ben ik helemaal verliefd geworden op het bloemenbadpak met de rufflemouwtjes. Ik ga die in de winkel in de buurt zeker even passen!
SwimsuitsForAll, een Amerikaanse webwinkel met een enorm uitgebreide collectie tot en met kledingmaat 60 (en check vooral de nieuwe Gabifresh collectie ♥)
Zalando, een webwinkel die je met een maatje meer ook echt niet meer over kan slaan. Vooral de badkleding van City Chic en Junarose is leuk dit jaar!

Ik hoop dat je met bovenstaande tips jouw perfecte badkleding kan vinden dit jaar! :)

Liefs,
Desirée

Lees ook
Plussize Sportswear
Waar let je op bij het aanschaffen van badmode?
Alle leukste plussize (web)winkels op een rij!

* Dit artikel bevat affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
    Reply Jonna@Burgertrutjes 21 april 2018 at 08:16

    Belloya heeft echt hele leuke swimwear ♡! Tof dat er steeds meer plussize merken zijn voor de perfecte outfit voor op het strand.

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 21 april 2018 at 07:29

    Yesss handig lijstje! Wehkamp heeft (of had?) ook plussize zwemkleding met best leuke items.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 22 april 2018 at 08:15

      Yes! Wehkamp heeft inderdaad ook een redelijk uitgebreide plussize collectie, thanks voor de aanvulling!

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 20 april 2018 at 22:29

    Heb even kijkje genomen op verschillende sites…zoek ook nog naar een goed zittend badpak…even mijn mening over Forever21 Plus Sizes die zijn echt niet elegant…ik vind dat je zeker als je goed gevormd bent dit niet zo moet laten zien..nee een badpak met beugels en de goede steun…en dat zoek ik. en zie ook zelfs dit staan: Voor extra ondersteuning adviseren wij om onder dit badpak de Essentials bikinitop te dragen. Jammer dat er niet meer keuze is..en dan bedoel ik badpak met beugels in grote maat. had er onlangs 2 besteld bij bonprix en allebei teruggestuurd…deze vond ik zo mooi , maar die schouderbandjes gingen elke keer los en vervelendste vond ik nog die softcups die liggen er los in en schuiven dus alle kanten op.. dus ja ik geef niet op en blijf zoeken naar badpak met beugels en een rechte rug.

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 20 april 2018 at 09:13

    Ooh, ziet er supergaaf uit! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 20 april 2018 at 07:03

    Zulke mooie beachwear!
    Vooral in de Engelse webshop.

    Happy Friday Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.