Beauty

Beauty Talk #17 | 5 vernieuwende beautyproducten

21 april 2018

vernieuwende beautyproducten
Beauty Talk, de rubriek waarin ik onder andere beautynieuwtjes deel die vers-van-de-pers zijn met mijn mening daarover. Een aantal mini-reviews bij elkaar! Deze keer wil ik je een aantal nieuwe en vernieuwende producten laten zien die ik de afgelopen tijd ben tegen gekomen en waar ik echt héél erg enthousiast over ben. Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn first impressions

vernieuwende beautyproducten
MILU Skincare

Laat ik beginnen met de maskers van MILU Skincare. Ik heb er een aantal uitgeprobeerd, maar het ‘say hi to hydration’ masker is toch wel echt mijn favoriet. Helemaal met de warme dagen van deze week is zo’n sheetmask als deze uit de koelkast een heel welkom huidverzorgingsproduct. Je gezicht reinigen, het masker uitpakken, goed op je gezicht aanbrengen en zo’n 15 tot 20 minuten laten zitten. Daarna het masker verwijderen en het overgebleven serum uitsmeren over je gezicht, hals en decolleté en je huid voelt heerlijk zacht, fris en gehydrateerd aan.

Ook leuk om te lezen: ik interviewde Milou Happé, die dit skincare merk eind vorig jaar lanceerde. Lees het interview hier.

MILU is onder andere bij Hudson’s Bay, Cosmania en via de eigen webwinkel te koop. De maskers gaan vanaf €8,95 per stuk.

vernieuwende beautyproducten

Alpha-H Beauty Sleep power peel with 0.5% retinol

Dit merk ken ik al langer en de producten die ik er tot nu toe van geprobeerd heb zijn ook stuk voor stuk echt prachtige producten geweest. Onlangs kreeg ik dit nachtmasker toegestuurd en ik was direct nieuwsgierig of dit wederom een schot in de roos zou zijn. En, ja hoor! Mijn huid voelde al na één keer gebruik heel anders uit en nu ik het een tijdje heel trouw twee keer per week gebruik zie en voel ik helemaal duidelijk verschil.

Dit product is een peeling die je als nachtcrème gebruikt, dus na het reinigen van je huid en eventueel over een serum heen. Vervolgens laat je dit gewoon zitten tijdens de nacht zodat de ingrediënten goed hun werk kunnen doen. Dode huidcellen worden verwijderd, rimpeltjes, fijne lijntjes en pigmentvlekjes worden aangepakt, onzuiverheden en roodheid vermindert en de huid wordt er vooral heerlijk zacht en soepel van. Love it!

De Alpha-H Beauty Sleep is onder andere bij The Make Up Spot verkrijgbaar voor €79,95 (50ml). Aangezien dit een specifiek product is wat je maar 2 keer per week gebruikt, kan je hier een hele tijd mee vooruit :)

vernieuwende beautyproducten

The Body Shop body yogurt

Van de week werd er een superschattig mini ‘koelkastje’ bezorgd met daarin dit vernieuwde product van The Body Shop. Een body yogurt! Een hydraterend product om na het douchen aan te brengen over je hele lichaam maar waarna je toch binnen no-time kleding aan kan brengen. De geltextuur trekt namelijk heel snel in en toch hydrateert de crème voldoende vanwege de toegevoegde hyaluronzuur, glycerine, shea boter, amandelextract en vruchtenextracten die afwisselend in elke variant zijn toegevoegd.

Vooral de Moringa variant is mijn favoriet. Dit is toch wel echt één van mijn ultieme zomergeuren hoor. Zo lekker fris, zacht, bloemig en zonnig tegelijkertijd ♥ The Body Shop body yogurts zijn vanaf komende maand in verschillende varianten en geuren verkrijgbaar via de webwinkel van The Body Shop voor €10,00 (200ml) per stuk.

vernieuwende beautyproducten

Vichy Solar Protective Water

En dan nog een vernieuwend product, maar dan gericht op het lichaam en zonbescherming. Iets om flink in te slaan voor de volgende warme periodes die eraan gaan komen! Deze ‘waters’ schud je goed voor gebruik, spray je op je huid, smeer je verder uit en voelen heel lekker maar nièt plakkerig aan. De olie in water textuur trekt snel in en vooral de hydrating variant met toegevoegd hyaluronzuur is een blijvertje voor mijn huid.

Het Vichy Solar Protective water is in 3 varianten verkrijgbaar voor €20,55 (200ml) per stuk bij de plaatselijke apotheek of via bijvoorbeeld de Viata webwinkel waar ze nu in de aanbieding zijn.

vernieuwende beautyproducten

Keune Blend refreshing balm

En als allerlaatste wil ik graag nog dit haarstylingproduct aan je laten zien. Wederom iets waarvan ik van geen ander merk een vergelijkend product kan noemen wat hier op lijkt. Het is namelijk een droogshampoo in vaste vorm (met het aanbrengen concentreren op de hoofdhuid) en een stylingproduct/texturizer tegelijkertijd. Zonder witte waas en zonder plakkerigheid en je kan de hele dag blijven restylen :) Ik kan er met mijn haar echt alle kanten mee op en denk dat je er met langer haar ook toffe accenten mee kan maken. En de geur.. een tikkeltje zomers en zo lekker fris, echt eens gaan snuffelen en uitproberen als je de kans krijgt!

Keune Blend refreshing balm is verkrijgbaar voor €18,95 (75ml) bij Keune kapsalons en via verschillende webwinkels.

Welke van deze beautyproducten spreekt jou het meest aan om eens uit te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 22 april 2018 at 08:45

    Oh die bodybutter van de Bodyshop lijkt me fantastisch! De geur Moringa gebruik al ruim 6 jaar met enige regelmaat. Ga de nieuwe yoghurt variant eens bekijken id winkel binnenkort, leuk!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 22 april 2018 at 05:30

    Het masker en huidverzorgingsproducte van TBS lijken me fijn.

    Xoxo

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 21 april 2018 at 23:10

    Ik zie mooie producten er tussen zitten! Ik ben echt benieuwd naar de AHA Retinol en de maskers van Milu :)

  • Avatar van Natascha
    Reply Natascha 21 april 2018 at 20:04

    Ik vond MILU Skincare ook een fantastisch merk om te ontdekken, ik ga morgen het masker proberen :) Net zoals de Keune Balsem, ik vind het altijd tof als een merk met iets komt dat ik nog nergens gezien heb!

  • Avatar van Aisha Plein
    Reply Aisha Plein 21 april 2018 at 14:55

    Oh ik ben ook al zo lang benieuwd naar die Beauty Sleep Peel van Alpha H. Ik wacht alleen even tot mijn eczeem huid gekalmeerd is voor ik het ga proberen, maar idd zo een fijn merk! En die SPF watersprays van Vichy lijken me ideaal! Die ga ik wel gelijk even opzoeken!!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 21 april 2018 at 11:35

    die TBS body yogurts lijken me super nice :D

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 21 april 2018 at 11:11

    Ik vind Milu zo’n leuke meid! Altijd spontaan! En ik hou van de maskers! Heerlijk!
    Ik krijg dus het Keune potje niet open! Echt… serieus, drama!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 22 april 2018 at 08:13

      Is het je ondertussen wel gelukt? Hier deed zo’n rubberen alles-opener-doekje de trick!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.