Beauty

Beauty Talk #22 | MAC, Simple, Också, Weleda & Maria Nila

26 mei 2018

Beauty Talk 22
Beauty Talk, de rubriek waarin ik onder andere beautynieuwtjes deel die vers-van-de-pers zijn met mijn mening daarover. Kortom; vijf mini-reviews bij elkaar. Deze keer wil ik je een aantal nieuwe producten van MAC, Simple, Också, Weleda & Maria Nila laten zien. Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn first impressions

MAC Fix+ Pinklite
MAC Fix+ Pinklite
100ml, €17,50
De bekende Fix+ spray van MAC gecombineerd met Strobe Cream, zo zou je deze Pinklite variant kunnen omschrijven. De spray zorgt ervoor dat je make-up er minder poederig uit ziet en gefixeerd wordt en geeft tegelijkertijd een mooie subtiele glow. Voor mij met mijn drogere huid is dit een onmisbaar product in mijn make-uproutine. Ik breng hem zelf ná mijn gezichtsverzorging aan en voordat ik mijn foundation aanbreng, zodat het samen mooi versmelt en droge plekjes niet of minder geaccentueerd worden. Ben je meer van de warmere tonen dan is er ook een Goldlite variant verkrijgbaar :)

Simple sheet masks

Simple sheet masks €2,99 per stuk
Het wel heel erg budgetvriendelijke Simple skincare komt nu ook met sheet masks. Er zijn drie verschillende soorten verkrijgbaar; rich moisture, de-stress en pollution protect. Eentje voor de droge huid, de huid die wel een oppepper kan gebruiken en eentje voor de iets onzuivere huidtypes. Mijn favoriet is de Rich Moisture. Heerlijk met de toegevoegde glycerine, allantoïne, hyaluronzuur en verschillende planten-, vruchten en kruidenextracten. Het masker sluit door de dunnere textuur goed aan op de huid en voelt heerlijk verfrissend aan.

Också beauty

Också
Een nieuw verzorgingsmerk uit Zweden wat geïnspireerd is op het leven in Stockholm. De combinatie van design en kwaliteit samen met de natuur geeft deze unieke producten. Leuk weetje: oprichtsters Ellen en Dina hebben met hulp van crowdfunding en de Zweedse overheid dit merk kunnen lanceren. Er zijn nu drie producten; een handzeep, hand- & bodylotion en een douchegel. Een set met de drie producten is verkrijgbaar via de webwinkel voor €32,95 (250ml per stuk), maar de producten zijn ook los verkrijgbaar.

De geur is heel erg zacht en fris met een subtiel natuurlijk randje. Ik vind persoonlijk de handzeep en hand- & bodylotion heel erg mooi in de keuken staan als set!

Weleda zonbescherming

Weleda zonverzorging
Zoals je weet ben ik echt een groot voorstander van op tijd en voldoende insmeren, zeker als het om kinderen gaat. Nu heeft Weleda een nieuwe lijn natuurlijke zonverzorging voor het hele gezin en dat is zeker een vermelding waard! Het zijn natuurlijke producten met non-nano minerale filters en daar zijn er maar weinig van te vinden. Het grootste voordeel? Het product beschermt door de minerale filters al direct na het insmeren in tegenstelling tot chemische filters en leggen echt een beschermlaagje op de huid. Daarnaast is de formule fotostabiel waardoor de SPF langer behouden blijft na het aanbrengen.

Eén nadeel(tje): de wittige waas is helaas niet te voorkomen. Door niet teveel – maar wel voldoende – te gebruiken en even de tijd te nemen om de crème goed in te masseren vermindert dit wel. De geur is verder heel zacht en verzorgend en is en er is voor zowel Baby & Kids als volwassenen en een After Sun Lotion verkrijgbaar vanaf €14,99.

Maria Nila salty cream

Maria Nila salty cream 100ml, €21,50
Maria Nila is een nieuw luxe vegan haarverzorgingsmerk, komt ook uit Zweden en is onder andere bij Bol.com verkrijgbaar. De Salty Cream is een hydraterend product dat tegelijkertijd een subtiele beach look geeft met een mat effect. Ik vind het steeds leuker om weer wat te experimenteren met stylingproducten en zo’n product als deze maakt het wel heel erg gemakkelijk om net even een andere look te creëren. Ik breng er een klein beetje van aan als mijn haar nog vochtig is en laat het dan zo opdrogen voor een subtiel wavy effect met meer structuur, of föhn het voor meer volume en echt dat stuggere gevoel en een mattere look. Oh, en het ruikt ook nog eens heeeeeerlijk! ♥

Welke van deze beautyproducten spreekt jou het meest aan om eens uit te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 26 mei 2018 at 09:31

    Die salty cream is een enorm fijne tip, benieuwd of dit ook werkt met krullen
    Ook de Också set ziet er aantrekkelijk uit
    Lijkt mij leuk om cadeau te geven als je het even niet meer weet, maar ook gewoon voor hier thuis
    Van Weleda ben ik altijd wel een fan geweest maar twijfelde aan deze anti zonnebrand ivm de idd witte kleur en het vettige laagje dat het achter laat
    Op dit moment vind ik de Dr. Leenarts anti zonnebrand super fijn, parfum vrij, grote tube en zonder rotzooi erin
    Hopelijk heb ik het dit weekend weer nodig :-)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 mei 2018 at 07:45

    Zeer mooie nieuwe beautyproducten!
    Naar de primer ben ik zeer benieuwd.

    Een fijn weekendXoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.