Fashion

Love it! | Fabienne Chapot zomercollectie

14 mei 2018

Fabienne Chapot zomer 2018
Nu ik ook in de reguliere maten terecht kan wordt mijn shoppingwereld ineens een heel stuk groter. Merken die ik jaren over heb moeten slaan zijn winkels geworden waar ik nu naar binnen stap en gewoon kan slagen. Zo heerlijk! De nieuwe Fabienne Chapot zomercollectie wist me vanaf de eerste blik enthousiast te maken. Ik laat je graag de sfeerbeelden zien! 

Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018 Fabienne Chapot zomer 2018
Fabienne Chapot zomercollectie 2018

Zoals ik in het artikel over de zoektocht naar een eigen stijl al vertelde, ben ik echt een basic type met een vrouwelijk en soms stoer randje. Jeans, blousejes, sweaters, sneakers, instappertjes en blazers in donkerblauw, grijstinten, zwart, roze.. Je kan me er zo in uittekenen! En toch houd ik ook wel van een opvallend randje hier en daar en probeer ik ook wat meer met kleuren en printjes te experimenteren. Als je meer van dit laatste wil dan zit je met de nieuwe Fabienne Chapot zomercollectie zeker goed!

Kijk nou even wat een heerlijke mix van klassiekers die het ook goed doen op de werkvloer tot aan bonte prints en diepe kleuren. I love it! Ik zou persoonlijk dan weer niet snel de printjes en teveel kleur met elkaar combineren, maar een opvallender item combineren tot het helemaal mij is. Een blouse met print op een jeans en sneakers eronder bijvoorbeeld ♥

Oh, en als je toch op de website van Fabienne Chapot rond gaat kijken sla dan zeker de schoenen en accessoires niet over. De espadrilles en de kleurrijke tassen zijn ook zeker het bekijken waard. De producten zijn niet goedkoop – maar ook zeker niet onbetaalbaar duur – en daarom juist leuk om op je wishlist te zetten, voor te sparen of voor een speciale gelegenheid jezelf cadeau te (laten) doen.

De producten van Fabienne Chapot zijn via de eigen Nederlandse webwinkel te koop, maar je vindt het merk ook onder andere bij Miinto, Hudson’s Bay, De Bijenkorf en Wehkamp.

Wat vind jij van de nieuwe Fabienne Chapot zomercollectie?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 14 mei 2018 at 21:04

    De collectie is te gek! Ik hou er wel van…

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 14 mei 2018 at 13:22

    Oh, wat een mooie collectie. Hier word ik helemaal blij van. Ik werd de laatste tijd wat minder blij van mijn eigen kledingkast (veel fijne basics, maar ik miste de eye catchers) dus een collectie als deze spreekt me enorm aan!
    Dank voor het delen <3

    Liefs, Eline

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 mei 2018 at 10:03

      Dat herken ik heel erg! Heel fijn hoor, een kast met goede basics, maar zulke eyecatchers horen er hier en daar toch ook echt tussen!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 mei 2018 at 11:21

    Zulke prachtige fashion items!
    Maar als de portomonnee het fijn vindt dan shop ik dit alleen in de sale ;-)

    Xoxo

  • Avatar van Loes
    Reply Loes 14 mei 2018 at 09:43

    Wat veel leuke printjes! Daar word ik heel blij van!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 14 mei 2018 at 09:07

    Wow, super leuke setjes!!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 14 mei 2018 at 08:00

    al die printjes zijn echt geweldig :D ik hou er van!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.