Beauty

Gepersonaliseerde cadeaus van Dove

15 mei 2018

gepersonaliseerde cadeaus 3 - Gepersonaliseerde cadeaus van Dove
Even een heerlijk feel good weggever tussendoor ♥ Juist geplaatst ná Moederdag, om te laten zien dat je nooit een specifieke dag nodig hebt om iemand in het zonnetje te zetten! Is er binnenkort een lieve vriendin jarig, heeft je zus haar rijbewijs gehaald, stond iemand voor je klaar die je dankbaar bent hierom of wil je iemand gewoon zomaar een verwenmomentje geven? Stop maar met zoeken, want ik deel een heel erg leuke cadeautip met je én mag 3 prachtige gepersonaliseerde cadeaus met verwenproducten weg gaan geven.

gepersonaliseerde cadeaus 1 - Gepersonaliseerde cadeaus van Dove

Mooie gepersonaliseerde cadeaus

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor jong of oud, dan zit je bij YourSurprise wel goed! Naast de mooie pakketten die ik mag verloten waar Dove producten en een mooie hammamdoek en/of een Bullet Journal in zit, hebben ze nog veel meer leuke cadeaus in het assortiment. Denk hierbij aan mooie invulboeken, chocolade, mokken, sieraden, houten kaarten, een zelf in te vullen receptenboek, mooie babycadeaus.. eigenlijk teveel om op te noemen!

–> Tip: op MOMmag. staat een toffe winactie waarbij er 2 x €50,- shoptegoed voor gepersonaliseerde babycadeaus wordt weggegeven. Doe jij al mee? Die specifieke actie loopt alleen vandaag nog dus je kan nog snel mee doen :)

gepersonaliseerde cadeaus 2 - Gepersonaliseerde cadeaus van Dove

Dove cadeaupakket

Of je het nu voor een specifiek moment cadeau wil geven, gewoon tussendoor of met een verjaardag: deze pakketten zijn echt een verwennerij om te ontvangen. Sowieso is het al heel erg leuk dat je ze kan personaliseren met een foto en een tekst, maar de inhoud is ook erg leuk. In de ene variant zit een mooie, stevige kwaliteits-hamamdoek en in de andere een echt Bullet Journal waar ze zelf mee aan de slag kan gaan en kan invullen zoals ze zelf wil. De meegeleverde Dove shower mousses zijn een fijne geurbeleving onder de douche, verzorgen de huid subtiel, zijn ook als scheerschuim te gebruiken en ruiken echt heerlijk!

gepersonaliseerde cadeaus 5 - Gepersonaliseerde cadeaus van Dovegepersonaliseerde cadeaus 4 - Gepersonaliseerde cadeaus van Dove

Winactie

In samenwerking met YourSurprise mag ik 3 x een mooi en te personaliseren Dove cadeaupakket weg gaan geven waar twee heerlijke shower mousses in zitten. Daarnaast kan je nog kiezen uit een hamamdoek in een mooie kwaliteit of een Bullet Journal. Vervolgens kan je het pakket personaliseren met een leuke foto en een paar lieve woorden, voeg je eventueel een kaartje toe en het kan op de post naar de ontvanger (of naar jouw adres als je het liever persoonlijk wil overhandigen). Het wordt vervolgens in een mooie en stevige bewaardoos opgestuurd.

Hoe doe je mee? Laat een reactie onder dit artikel achter met een korte en positieve motivatie en je maakt automatisch kans op één van de drie pakketten. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je de Curvacious Facebookpagina wil volgen en het berichtje wat bij deze winactie hoort daar wil liken en/of delen ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 21 mei, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Als je wint krijg je een code waarmee je zelf een pakket naar keuze kan bestellen en waarmee ook geen verzendkosten berekend zullen worden.

Good luck & enjoy your day!

Wie zou jij wel eens zomaar in het zonnetje willen zetten en waarom?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 21 mei 2018 at 21:08

  Voor mezelf ben morgen jarig, en mijn doel was ook om tegen mijn verjaardag 5 kg af te vallen.
  Niet simpel als je schildklier niet mee wil, dus na 14 weken alles tellen is het gelukt, 👏🏻👏🏻👏🏻 dus als beloning en verjaardagscadeautje, beetje egoïstisch mss, maar heel af en toe mag dat, dus hoop ik toch stilletjes 😜

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 21 mei 2018 at 19:05

  Ik zou graag een Dove pakket met zo’n mooie hammamdoek voor mijn moeder willen winnen die op 14 juni 70 wordt. Ze mag wel eens verwend worden met die heerlijke showermousses van Dove en die hammamdoek staat volgens mij op haar verlanglijstje!

 • Avatar van Mik
  Reply Mik 21 mei 2018 at 12:27

  Voor mijn lieve zus die wel eens gepampered mag worden

 • Avatar van ANOUK Nijmeijer
  Reply ANOUK Nijmeijer 21 mei 2018 at 10:55

  Voor mijn schoonmoeder die altijd voor ons klaar staat. Twee dagen in de week beschikbaar is voor oppas zodat ik gewoon kan werken. Dat mag wel eens beloond worden!

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 21 mei 2018 at 07:33

  Wat leuk, ik hou van de shower mousses. Het zou heel leuk zijn na gehoord te hebben dat ik al voor 2 examens geslaagd ben

 • Avatar van Verbrugge Lex
  Reply Verbrugge Lex 20 mei 2018 at 20:46

  Ik deel al zo veel …. deze is lekker voor mij!

 • Avatar van Tamara M
  Reply Tamara M 20 mei 2018 at 20:27

  Erg leuk voor mijn 40ste verjaardag (5 juni)!

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 20 mei 2018 at 20:09

  erg leuk om mijn moeder nog mee te verrasssen

 • Avatar van amber
  Reply amber 20 mei 2018 at 19:23

  ik win dit pakket graag voor mijn lieve mama, Hennie, die vorig jaar het hele jaar door mantelzorgster voor mijn oma (haar moeder) was. dag en nacht stond ze voor haar klaar tot het moment dat mijn oma overleed op 12 oktober, ze heeft het daar erg moeilijk mee gehad en ik merk dat ze er nog niet helemaal overheen is. Ik gun haar dit pakket zodat ze lekker een relax momentje onder de douche kan hebben.

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
make-up routine lente 2018
Beauty Talk #20 | Mijn huidige make-up routine

Vorige week vertelde ik meer over mijn skincare routine en liet daarin zien welke producten ik gebruik. Ook deelde ik...

Sluiten