Fashion

Fashion tip! | Shoppen met flinke korting

18 mei 2018

shoppen met korting
Zoals je vast wel een beetje weet ben ik gek op winkelen en helemaal als het gaat om goede deals voor mooie kwaliteitsproducten. Ik ben namelijk allang niet meer van het vele shoppen ‘voor de heb’ maar toch echt voor producten die ik nodig heb, die goed te combineren zijn en waarvan ik weet dat ze langere tijd mee zullen gaan. En zo zie je mij dan ook regelmatig ’s ochtends in bed de nieuwste sales op bijvoorbeeld Zalando Lounge doorspitten om – mits er een leuke sale is – te shoppen met korting.

 

Shoppen met korting met Zalando Lounge

Zalando Lounge is een aparte website en app (iOS en Android) van de bekende Zalando webwinkel waar elke dag een tijdelijke sale bij komt, waarvan de meeste gericht op kleding (ook regelmatig van plussize brands!) en dan vooral op topmerken. Maar soms komt er ook een toffe sale bij te staan met reiskoffers, zonnebrillen, tassen of interieurproducten. Het aanbod is in ieder geval heel erg gevarieerd. Er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen altijd wel wat tussen te vinden. De korting loopt soms zelfs op tot 75% van de aanbevolen verkoopprijs.

– Elke sale staat gemiddeld zo’n drie dagen online en gaan meestal om 07.00u in de ochtend online.
– Zie je een leuk product dat nog in jouw gewenste maat en/of kleur beschikbaar is dan kan je het in je mandje leggen waar het daarna 20 minuten voor jou gereserveerd wordt. Als je iets nieuws aan je mandje toevoegt begint de teller weer vanaf 20 minuten af te tellen.
– De levertijden zijn misschien iets langer dan we tegenwoordig van online shoppen gewend zijn. Er zijn sales met verkorte levertijden die je vaak al binnen een week in huis hebt, maar andere sales hebben een levertijd van een paar weken. Dit staat er telkens gelijk bij als je een bepaalde sale aanklikt zodat je weet wat je kan verwachten.
– Mocht je producten uit meerdere sales met verschillende levertijden in één keer bestellen, dan betaal je ook maar één keer verzendkosten.

shoppen met korting

Het gemak van webshoppen

Ik vind online winkelen echt zo’n geweldige uitkomst! Geen gedoe meer met mijzelf en Shae klaar maken om de deur uit te gaan, een (dure) parkeerplek zoeken of in het drukke OV stappen en lekker thuis kunnen passen en gelijk kunnen kijken of het te combineren valt met andere items in mijn kast. En wat niet past of toch iets tegen valt gaat eenvoudig retour. En vooral: het kan je flink besparen op de prijzen in de winkels. Hoppa!

shoppen met korting shoppen met korting shoppen met korting

Mijn nieuwste aanwinsten

Doordat ik vanwege het flinke afvallen smallere voeten heb gekregen paste ik veel zomerschoenen van vorig jaar niet meer. Daarnaast is mijn kledingstijl toch wel iets veranderd, waardoor ik gewoonweg wel wat nieuwe schoenen kon gebruiken. Daarnaast groeien Shae’s voetjes als kool en zocht ik voor haar nog een paar zomerschoentjes.

Nadat ik al een tijdje de website iedere ochtend in de gaten hield om te kijken welke sales er voorbij kwamen, zag ik ineens de UGG sale erbij staan. Naast de bekende winterboots hebben ze ook gewone schoenen in het assortiment. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat deze vaak van goede kwaliteit zijn én heerlijk lopen. Ik zag een aantal schoenen voorbij komen die ik al eerder op het oog had, was blij verrast dat zowel de schoenmaten van Shae als die van mij nog beschikbaar waren bij de gewenste schoenen en plaatste de bestelling.

Mocht je de modellen leuk vinden, dan zijn dit de gekozen modellen:

– roze/bruine UGG Navie slippers
– zwarte UGG Suzette instappers
– beige UGG Adley instappers (eerste foto)
– zilverkleurige UGG Karsyn kinderschoen.

De totaalprijs voor in totaal 4 paar lederen UGG zomerschoenen + de verzendkosten was in totaal €150,90. De besparing door deze sale was echt flink en zo wordt een best prijzig merk ineens toch heel lekker betaalbaar :)

Ken jij Zalando Lounge al?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 mei 2018 at 15:50

  Klinkt top zeg! Oh en wat een toffe items heb je gescoord, veel plezier ervan!

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 18 mei 2018 at 11:04

  Zalando Lounge is een hele fijne app, maar soms vraag me af hoe het kan dat alles binnen 1 minuut uitverkocht is. Ik heb soms het idee dat mensen al een soort van pré access hebben. En nog een groot nadeel vind ik de hoge verzendkosten.

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 18 mei 2018 at 10:57

  Nope, ik doe het niet meer: online kleding kopen. Ik ben uiteindelijk meer tijd kwijt met het terugsturen omdat het product niet past, of niet lekker valt, of omdat de kleur toch net niet is wat ik dacht, of omdat het materiaal niet de kwaliteit heeft die ik dacht, of omdat ik de prijs/kwaliteitverhouding niks vind. En het is me nog nooit gelukt goed zittende schoenen te kopen online :S Alles is teruggestuurd, herhaaldelijk.
  Ik koop nu liever in de uitverkoop in de winkels. Ik heb keus genoeg bij mij in de buurt. Als ik in de ene winkel niet slaag zijn er 10 winkels waar ik terecht kan. En ergens vind ik het ook wel spannend om iets terug te hangen als ‘back up’ voor als ik ergens anders niks kan vinden. Het bespaart me echt tijd, want ik ben in een middag klaar, ipv wachten tot het bezorgd word en dan nog een middag bezig met het terugsturen.
  Maar ik gun iedereen z’n pleziertje en koopjes :) Shop vooral online, dan blijft er voor mij meer keus in de winkels! XD

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 18 mei 2018 at 10:53

  Die slippers zijn heel leuk! Toch maar eens wat vaker de site in de gaten houden :)

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 18 mei 2018 at 10:17

  Wauw! Wat een prijs voor zoveel aanwinsten. Ik kende het wel maar nog nooit gebruikt.. nu ga ik zeker downloaden! Thanks voor de tip :)

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 18 mei 2018 at 08:41

  Ah een van mijn favoriete sites om te shoppen! Heb er al heel wat tassen en schoenen gescoord voor een voordelig prijsje. Toen ik 30 kilo was afgevallen had ik ook ineens een schoenmaat kleiner, dus heel herkenbaar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 mei 2018 at 09:28

   Hey, wat leuk om te horen dat jij er ook graag shopt! Ik heb nog geen schoenmaat kleiner, maar wel duidelijk een smallere voet nu dus veel is te wijd. Heel naar, shoppen mét een goede smoes haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 mei 2018 at 07:38

  Prachtige aankopen!
  Fijn zo een flinke korting.
  Normaal gesproken ben ik dit al kwijt aan 1 paar shoes of boots.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 mei 2018 at 09:29

   Nou, inderdaad! Dus zeker een goede tip om in de gaten te houden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.