Beauty

Ted Baker | Ted’s Sweet Treats

2 mei 2018

Ted Baker sweet treats
Het bekende Britse kledingmerk Ted Baker lanceert  de Ted’s Sweet Dreams geurcollectie. Drie parfums die zijn geïnspireerd op drie type vrouwen en vormgegeven in de typische Ted-kleuren nude, roze en zwart met roségouden accenten. Welke van de drie past het beste bij jou? 

Ted Baker Sweet Treats

Ted Baker sweet treats
Ted Baker Polly

“Polly is een volwassen en toch meisjesachtige toevoeging aan elk avondje stappen. Vaak laat, maar de moeite waard om op te wachten, maakt Polly een opvallende entree met een meisjesachtige charme en gebroken harten in haar kielzog. Polly is het typische buurmeisje en een hopeloze romanticus.”

Je ruikt hier fruitige topnoten met mandarijn, rode bes en perzik in, die overgaan naar een hart met witte jasmijn, kamperfoelie en pioenrozen. Het hart bestaat uit een combinatie van amber, vanille en witte muskus.

Ted Baker sweet treats

Ted Baker Mia

“Energiek, stijlvol en geraffineerd verlicht Mia moeiteloos de ruimte waar ze ook heengaat. Mia straalt gewoon ladylike glamour uit met haar zachte bloemenparfum. De geurcombinatie zorgt ervoor dat je Mia niet snel vergeet.”

Je ruikt hier duidelijk een frisse opening in van citroen, framboos en zwarte bes, waarna de bloemengeuren van rozenbloesems en fresia voorbij komen. De basis bestaat uit patchoeli en goudkleurige amber voor een sensuele touch.

Ted Baker sweet treats

Ted Baker Ella

“Opvallend zelfverzekerd en verrukkelijk gevat laat Ella een spoor van vonken achter overal waar ze heen gaat. Met slechts één spritz raak je verslaafd aan deze bedwelmende cocktail en warme vrouwelijke geur.”

Je ruikt hier een friszoete opening van bergamot en cassis in die al snel overgaat naar de geuren van oranjebloesem, jasmijn en rozen en een warm hart van amber, patchoeli, sandelhout en vanille.

Ted Baker sweet treats

Het is vast geen verrassing dat deze laatste, Ella, mijn persoonlijke favoriet is. Maar toch vind ik zowel Polly als Mia ook heel erg lekker om af te wisselen voor overdag. Alle drie zijn het eigenlijk perfecte geuren voor de lente en zomer en vooral Ella blijft verrassend lang op mijn huid terug te ruiken. Deze geuren zijn misschien niet enorm uitgesproken, maar wel nét even anders waardoor ik ze toch graag met je wilde delen. Oh, en de complete vormgeving natuurlijk. Zo lieflijk en romantisch gedaan!

De nieuwe Ted Baker Sweet Treats geuren zijn vanaf mei verkrijgbaar als eau de toilette vanaf 30ml, €29,99 bij Parfumerie Douglas.

Welke van de drie geuren spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Teddy
    Reply Teddy 6 mei 2018 at 20:14

    Wat een mooie foto’s en mooie flacons! Ik ga deze geuren zeker even ruiken!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 6 mei 2018 at 22:45

      Dankjewel voor je compliment!!

  • Avatar van Iris - Thebeautymagazine.nl
    Reply Iris - Thebeautymagazine.nl 2 mei 2018 at 20:05

    Oh wauw! Ik ben een groot fan van Ter Baker dus ik ben heel benieuwd!

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 2 mei 2018 at 17:28

    Ik vind Mia echt heerlijk!

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 2 mei 2018 at 16:19

    Geuren die een vrouwennaam hebben trekken me absoluut niet (en dan ook nog zulke veel voorkomende, saaie namen) trekken me absoluut niet. Ik ben uniek en niet Polly, Mia of Ella……….

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 2 mei 2018 at 10:55

    Wat ziet dit er mooi uit, vooral zo als setje.
    Ik denk dat Ella mij het meest aanspreekt van de drie.
    Maar ben wel ook heel benieuwd naar de andere twee geuren.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 2 mei 2018 at 08:02

    oeh ik ben echt benieuwd naar deze geuren :D

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 mei 2018 at 06:40

    Prachtig!
    Ik ben fan 👌😉

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.