Beauty

Love it! | The Body Shop body yogurt (+ 30% kortingscode!)

24 mei 2018

the body shop body yogurt
Alhoewel ik een droge huid heb die soms schreeuwt om een likje crème, ben ik stiekem helemaal niet zo’n fan van het insmeren van mijn lichaam. Zeker met warm weer niet.. Veel producten plakken dan en voelen wat ‘zweterig’ aan, alsof het óp de huid blijft liggen in plaats van dat het intrekt. Maar sinds een tijdje ben ik helemaal hooked aan een nieuw product: The Body Shop body yogurt. Ik vertel je er graag meer over, geef een tip voor gratis samples én kan een exclusieve kortingscode met je delen voor 30% korting op het gehele assortiment van The Body Shop! 

the body shop body yogurt
The Body Shop body yogurt

Ik nam de body yogurt al even mee in een artikel met vernieuwende beautyprocucten maar nu een maand later ben ik nog steeds fan en verdient het product een eigen artikel. Want soms ben je in korte tijd heel erg enthousiast geworden, maar trekt dat ook al snel weer weg. Niet met dit product dus!

Het product is echt in de markt gezet als een snel intrekkende bodylotion met een luchtigere substantie. Ondanks die lichtere textuur zou het wel goed moeten hydrateren en dat zónder plakkerig te worden. Ik heb verschillende geuren geprobeerd en de twee uit dit artikel zijn toch wel echt mijn persoonlijke favorieten. Ik vertel je graag waarom!

the body shop body yogurt

The Body Shop body yogurt Moringa

Alleen al voor de geur kan ik iedereen aanraden om deze pot in huis te halen. Ik vind dit echt één van de meest lekkere bloemige zomergeuren die er is en dat zonder dat het een te standaard zomergeur is. Geen zonnebrand, geen kokos, geen tropische vruchten, maar echt een heerlijke, zachte en frisse zomerse bloemengeur. Er zit onder andere glycerine, shea boter, hyaluronzuur, moringa extract en zoete amandelextract in.

The Body Shop body yogurt Almond Milk

De geur van deze variant is net even wat minder bloemig, maar wederom heel zacht en verzorgend. Echt zo’n frisse ik-kom-net-onder-de-douche-vandaan geur. In deze variant zit onder andere glycerine, shea boter, hyaluronzuur en zoet amandelextract.

Ja, in beide varianten zit alcohol (wat helpt om de crème snel in te laten trekken), parfum (wat die heerlijke geuren geeft) én siliconen (wat zorgt voor dat superzachte huidgevoel). Drie ingrediënten waar ik normaal echt geen liefhebber van ben. En tóch heb ik ondanks mijn iets gevoelige huid er geen hinder van ondervonden tijdens het gebruik van deze producten. Yay!

The Body Shop body yogurt is verkrijgbaar in verschillende geuren via zowel de fysieke winkels en via de webwinkel van The Body Shop voor €10,00 per stuk (200ml).

the body shop body yogurt

Gratis samples

Wil jij deze body yogurts eens uitproberen? Tot en met 31 mei kan je via deze link een Body Yogurt Discovery Kit aanvragen voor 2 samples naar keuze.

30% kortingscode

Vanaf vandaag 24 mei tot en met zondag 27 mei krijg je maar liefst 30% korting op álles in The Body Shop webwinkel. Gebruik hiervoor de code 14801. Alleen de ‘goede-doelen/charity’ producten vallen buiten deze actie.

Heb jij de body yogurt al geprobeerd? Spreekt de substantie jou aan?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 2 juni 2018 at 23:23

    Ik krijg altijd de nieuwsbrief van the body shop en ben verzot op de Moringa geur (gebruik al jaren de showergel en bodybutter), dus ging ik snel naar de shop om met die 30% korting deze yoghurt variant te scoren. Helaas was deze uitverkocht. Zo jammer want ik was enorm nieuwsgierig hiernaar. Heb toen de bodylotion gekocht van de Moringa geur. Ook heel fijn hoor maar wilde liever de yoghurt viriant.

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 29 mei 2018 at 19:41

    De almond versie was zo fijn! En ze trekken inderdaad snel in, al plakken ze wel een beetje nadertijd.

  • Avatar van Nikki
    Reply Nikki 25 mei 2018 at 12:11

    Heerlijke geuren en nu al mijn favoriete nieuwe bodycreme.
    De aardbei en mango ruiken heel erg zoet, maar eenmaal op de huid en ingetrokken is het een subtiele ondertoon die je altijd bij je draagt.
    Dikke aanrader!

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 24 mei 2018 at 12:03

    Link werkt niet… Jammer…

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 mei 2018 at 20:54

      Helaas ligt het gedeelte van de website van The Body Shop waar je de samples aan kan vragen er even uit, maar ik zou af en toe even blijven checken zodat je ze alsnog aan kan vragen :)

    • Avatar van Danielle
      Reply Danielle 24 mei 2018 at 21:43

      Werkt weer!

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 24 mei 2018 at 08:38

    Oeh, hier ben ik erg benieuwd naar. Ik gebruik amper bodylotion omdat ik er geen geduld voor heb, haha. Fijn dat deze zo snel intrekken! Ik vind de Almond Milk het beste klinken.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 mei 2018 at 20:55

      Dan zou je zeker deze eens moeten proberen, want ze trekken écht snel in!

  • Avatar van Bo
    Reply Bo 24 mei 2018 at 08:17

    Klinkt goed, ik ga zeker de samples proberen

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 24 mei 2018 at 08:00

    ik ga de samples eens aanvragen :) bedankt voor het delen!

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 24 mei 2018 at 07:41

    Deze twee geuren van de Body Shop zijn bij mij ook zeker favoriet, samen met de honing lijn en natuurlijk de bananen lijn…..beetje gekkig om naar banaan te ruiken, maar zo super lekker.
    Deze yoghurts klinken ideaal voor in de zomer, maar ik heb nog zo veel staan dat eerst maar eens op moet…..pfffftttt

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 mei 2018 at 06:47

    Deze ken ik niet maar had veel goed over gelezen!
    Trekt binnen 15 seconden in in de huid.
    Dit zal ik zeker kopen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.