Beauty

Beauty Talk #23 | Mijn top 5 beautyproducten van mei

2 juni 2018

favoriete beautyproducten mei 2018
Het is alweer even geleden dat ik een paar favoriete beautyproducten met je deelde. Maar nadat ik er weer een vraag over kreeg leek het me leuk dit weer op te pakken. Zeker omdat ik deze maand weer een aantal heel fijne producten (her)ontdekt heb en deze graag met je wil delen! 

favoriete beautyproducten mei 2018
The Body Shop body yogurt Moringa

Laat ik maar met deze pot heerlijkheid beginnen. Ik schreef er een ruime week geleden nog een uitgebreide review over, maar echt.. Wat is dit een lekker goedje zeg! Ik ga nu richting het einde van de pot en eerlijk is eerlijk: het is lang geleden dat ik zo snel door een bodyproduct heen ging, laat staan echt op heb gemaakt. De lotion trekt snel in, plakt niet, hydrateert voldoende en de geur van de Moringa variant is echt heerlijk zomers!

Verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 (200ml).

favoriete beautyproducten mei 2018

Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit geurstokjes
Okee, niet helemaal een beautyproduct maar omdat het onderdeel is van een nieuwe beautylijn neem ik hem toch maar stiekem mee in dit artikel. Ik heb het over de nieuwe Basil & Grapefruit lijn die nu tijdelijk bij Etos verkrijgbaar is. De geur is lekker fris, zomers en licht kruidig tegelijk en de geurstokjes doen het beter dan menig duurdere variant die we in huis hebben gehad. Zeker een aanrader dus om eens te proberen :)

Verkrijgbaar bij Etos voor €7,99 (150ml).

favoriete beautyproducten mei 2018

Lush Breath of Fresh Air toner water
Alweer een tijdje geleden kreeg ik een pakketje binnen met allemaal zomerse producten van Lush en deze lotion zat er ook bij. Nu heb ik deze in het verleden al meerdere malen in huis gehad, maar was hij een beetje in de vergetelheid geraakt. Leuk om te herontdekken dus! De spray kan je zo op je huid aanbrengen als een soort essence na je reiniging, of op een watje als onderdeel van je gezichtsreiniging. Er zit onder andere zeewierextract, rozenextract, aloë vera gel en rozemarijnolie in zónder alcohol. De lotion voelt lekker fris en hydraterend aan en mijn huid reageert er erg goed op.

Verkrijgbaar bij Lush voor €6,95/100ml of €13,25/250ml.

favoriete beautyproducten mei 2018

Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster
Nog zo’n herontdekt product wat ik opnieuw heb aangeschaft. Nadat de tube van vorig jaar toch echt helemaal leeg was, moest ik er even goed over nadenken of deze wel echt z’n geld waard was om opnieuw te kopen. Toen ook m’n andere BB cream op was merkte ik toch echt dat ik die van Guerlain ‘miste’ en kocht hem met een aanbieding opnieuw. De verpakking is iets veranderd en hij lijkt heel ietsjes minder goed te dekken, maar alsnog één van de beste BB creams die ik ken. Een verzorgend en egaliserend product mét SPF30 maakt dit toch echt wel een zomerse must have.

Verkrijgbaar bij onder andere Parfumerie Douglas voor €53,28.

favoriete beautyproducten mei 2018

Vichy Slow Age nacht
Ik kreeg deze nachtcrème mee tijdens een perspresentatie van alle nieuwtjes rondom Vichy en La Roche-Posay en was direct onder de indruk. Het is een nachtcrème en gezichtsmasker in één, dus op meerdere manieren te gebruiken. Er zit onder andere glycerine, niacinamide, vitamine E, resveratrol en verschillende plantenextracten in samen met het mineraliserend water van Vichy. De kleur is donkerbruin, maar hier zie je na het insmeren niks meer van. De geur is lekker fris, het smeert prettig uit en voelt bijna als een subtiel olie-achtig laagje aan (waar ik dol op ben voor een nachtproduct!) en mijn huid wordt er heerlijk zacht en soepel van. Hij belooft ook nog eens de huid gladder, zachter en meer stralend te maken en pigmentvlekjes aan te pakken.

Verkrijgbaar bij de apotheek en verschillende webwinkels zoals NewPharama voor €31,95 (50ml).

Naar welke van deze producten ben jij het meest benieuwd? En wat is op dit moment joùw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 3 januari 2019 at 14:34

    Waar koop je die leuke plateaus / ondergronden? :-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 januari 2019 at 21:32

      Leuke vraag! Ik snuffel ze overal vandaan.. Deze specifieke is van Kwantum WOWN! uit de Zilverblauw collectie, maar ook bij H&M HOME haal ik vaak leuke vandaan :)

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 4 juni 2018 at 19:39

    De toners van Lush zijn zo fijn. Ik vind Tea Tree Water ook een erg goede.
    Ik heb van m’n moeder staaltjes van de Body Yoghurts van The Body Shop gekregen. Gauw eens kijken of ik ook meteen om ben!

  • Avatar van Lindsey
    Reply Lindsey 3 juni 2018 at 21:50

    Oeh prachtige producten allemaal zeg!!

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 2 juni 2018 at 19:44

    Ik had die bruine kleur niet verwacht bij de Vichy nachtverzorging. Die geurstokjes maken mij wel benieuwd.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 2 juni 2018 at 12:10

    die body yoghurts lijken me zoooo nice :D

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 2 juni 2018 at 07:01

    Ik ben gek op de slow age lijn van Vichy
    Een goed alternatief voor de Geurlain lingerie de peau BB cream is de getinte zonnebrandcreme voor je gezicht met spf 50 van La Roche Posay
    Deze is voor mij zelfs verzorgend genoeg qua anti oxydanten e.d. dat ik geen dagcreme eronder nodig heb en de kleur is perfect voor in de zomer.
    Bevat tevens geen parfum en is zo rond de €17,- (ook bij o.a. NewPharma te koop)
    Misschien niet exact het zelfde maar wel een goede budget variant misschien?

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 juni 2018 at 06:44

    Mooie producten!
    Naar de laatste ben ik zeer benieuwd…..

    Fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.