Mama & Kind

Mama & Kind | De nieuwste Pampers Baby-Dry luiers

23 juni 2018

pampers baby-dry luiers
Zoals je vast wel weet heb ik een heel erg mooie langdurige samenwerking met Pampers gehad. Deze is voor nu even afgelopen omdat ik zo goed als helemaal uit de luiers ben. Alleen sommige nachten nog een luierbroekje.. Hoeveel luiers zullen er in die jaren wel niet doorheen gegaan zijn! En wat was het bijzonder om door de fases van newborn baby heen te gaan waarin ze zo breekbaar leek tot aan waar ze nu als flinke meid van alweer 4 jaar oud is en naar school gaat ♥ Om de mooie samenwerking en de luierfase af te sluiten mag ik een pakket van maar liefst 3 volledige maanden aan Pampers Baby-Dry luiers weggeven. Je kan deze voor jezelf als (nieuwe) mama proberen te winnen, óf er een andere mama blij mee maken. 

pampers baby-dry luiers
#InTheAir met de vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers

Een goede nachtrust is voor baby’s en kinderen echt heel erg belangrijk. Dit is namelijk het moment waarop ze zowel geestelijk als lichamelijk groeien, daar krijgen ze dan weer een betere weerstand van en zo laden ze zich op voor de dag erna. Als ouders hebben wij door de jaren heen dan ook veel gedaan om die nachten zo comfortabel mogelijk te maken. Van een bezoekje aan de ostepoaat omdat ze last had van intense nachtangst, tot aan de kamer herindelen totdat deze meer rust bood en een betere ‘vibe’ had, fijn ademend beddengoed, een vast bedritueel.. Ja, ze kon een pittig ochtendhumeur hebben als de nachten niet lekker waren gegaan haha!

En ja, bij die goede nachtrust hoort ook zeker een goede bescherming van de tere huid onder de luiers. Want die kleintjes poepen en plassen de hele nacht door en het voorkomen van luieruitslag en dergelijke is dan wel net zo fijn.

Wij vonden deze luiers in het verleden altijd al fijn in gebruik, maar de vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers zijn nu nóg prettiger in gebruik en bieden nóg meer comfort. Zo zitten er nu AirChannels in die zorgen voor een betere luchtcirculatie, zelfs als de luier vol is. Zo wordt de luier minder klam van binnen, waardoor de billetjes in de ochtend droger aanvoelen. Daarnaast houden de micro-parels je kindje tot wel 12 uur droog en zit er een extra protectielaagje in die vloeistof wegneemt van de huid om uitslag te voorkomen. Hallelujah!

pampers baby-dry luiers

Winactie

In samenwerking met Pampers mag ik voor 3 maanden aan vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers weggeven. Iets wat jou, of degene aan wie je dit zou willen geven, toch al snel zo’n €150,- bespaart en dat is toch behoorlijk lekker meegenomen!

Hoe maak je kans? Laat in een reactie onder dit artikel een grappig, leuk en/of bijzonder verschoonmoment tussen jou en je kleintje achter. Wil je winnen voor een ander? Laat dan een mooie feel good motivatie achter. Meedoen kan tot en met 29 juni 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je de Curvacious Facebookpagina wil volgen en het bijbehorende berichtje van deze winactie wil liken en/of delen <3

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

balkje nieuwe layout - Mama & Kind | De nieuwste Pampers Baby-Dry luiers

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imy Jaarsma
  Reply Imy Jaarsma 12 maart 2019 at 13:52

  Mijn ergste moment.. die kan ik nooit meer vergeten ;-) Wij waren met ons zoontje van net drie maanden onderweg naar de zon op de Canarische eilanden toen ik besloot om op de vliegtuigstoel de luier van mijn zoontje snel te verwisselen. Dit ging op zich helemaal goed, al vergat ik op het einde om de vieze luier weg te ruimen. Gevolg was dat mijn echtgenoot weer op de stoel ging zitten, met hierop nog de vieze luier en hij de totale inhoud van de luier op zijn broek (en de vliegtuigstoel) kreeg. Gevolg; een man die eruit zag alsof hij aan de dunne is en een rij medepassagiers die ons boos aankeken vanwege de poeplucht die ze er gratis bij kregen …;-(

  Ik ben nog nooit zo blij geweest met de ingezette landing van het vliegtuig!

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 17 juli 2018 at 22:36

  Mijn verschoonmomentje met mn zoontje Liam voor het eerst thuis na de bevalling weet ik nog als de dag van vandaag. De poepspetters zetten op mn muur haha en ik jaagde er 4 pampers doorheen voordat ik een schone dicht had. Pssst plassen dan poepen dan plassen haha. Was blij dat die dicht zat hihi. Nu na ruim 3 jaar natuurlijk zwanger van mn 2e wondertje. Liam zelf is via icsi ontstaan. En eigenlijk de hoop op een 2e kindje opgegeven dus alles weggedaan. Dit kwam natuurlijk echt als een verassing maar wel een van de mooiste ooit. Nu weer lekker shoppen hihi. Maar aangezien Liam zelf ook nog in de pampers zit is een pakket pampers hier zeker welkom. Alle beetjes helpen hihi. En de luiers vliegen er straks vast en zeker weer doorheen met de nieuwe baby hihi.

 • Avatar van Marie-Claire van der Steen
  Reply Marie-Claire van der Steen 17 juli 2018 at 11:22

  Nouuuu, wat LEUK! Hier wil ik graag aan meedoen :)

  Wij zijn nu 6 maanden trotse ouders van onze zoon Noah en hier komt ons grappigste verschoonmomentje;

  Noah had gepoept dus ik loop naar de commode om hem te verschonen. Na 100 doekjes en voeten in de poep komt Pascal even helpen aangezien Noah nog een ukkie is en dit nog niet zo soepel gaat. Op dat moment houd Pascal Noah’s beentjes omhoog zodat hij niet met zijn voeten in de poepluier beland, luier weg en ONEE HIJ GAAT NOG MEER POEPEN. Ik snel mijn hand eronder en ja hoor… Pascal met Noah zijn voetjes in de lucht en ik met een handje vol warme vloeibare poep. Top! Haha. Pascal voetjes loslaten, voetjes in de poepluier; life is amazing.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 12 juli 2018 at 11:00

  Dat zou mooi zijn om te winnen.
  Per verschoning soms meerdere pampers nodig , eentje die bijna dicht is en ons kleine ventje begint al te plassen, de volgende zit dicht, kleertjes aan, oppakken en knuffelen en meneer zijn hoofdje loopt rood aan, hij zal toch niet nu…….. jawel hoor, meteen pamper 3 nodig.
  Dus wat extra pampers winnen komt altijd van pas😃

 • Avatar van Manon Toemen
  Reply Manon Toemen 10 juli 2018 at 14:55

  Het momentje waar ik meteen aan moet denken is in mijn kraamweek, ik stond onze zoon Tim net te verschonen toen hij last kreeg van spuit/borstvoedingspoep, hij ik de muur de commode en de tas van de kraamhulp zat onder, hij stond ook nog open dus echt alles onder! Ze laat sindsdien haar tas niet meer op de babykamers staan. Inmiddels is hij alweer een jaartje maar nog steeds behoorlijk wat luiers nodig voordat hij zindelijk is dus doe graag mee!

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 5 juli 2018 at 09:28

  Hi Desirée,

  Wat een leuke winactie! En fijn dat wij hier ongegeneerd onze poep en plas verhalen kwijt kunnen, dat levert jou vast veel leesplezier op ;).

  Onze momenten kwamen voornamelijk voort uit het feit dat ik hem te vroeg zindelijk wilde maken. Dit resulteerde voornamelijk in poepscheppen door het gehele huis. Een hele dag spastisch met een pot achter mijn zoontje aan lopen om hem vervolgens enkele seconden uit het oog te verliezen en ik achter het bed of in de keuken zijn boodschap vond.
  Ik heb het opgegeven aangezien hij ‘schijt’ had aan de zindelijkheidstraining.
  Mocht ik tussen al deze reacties kans maken, dan hoop ik dat dit zijn laatste 3 maanden in de luier zijn :) ga ik het daarna gewoon weer opnieuw proberen met hopelijk iets meer succes.

  Liefs, Carmen

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 5 juli 2018 at 08:55

  Hi Desirée,

  Wie heeft er nu niet zo een “bijzonder” moment meegemaakt met zijn of haar kleintje. Fijn dat we hier er zo ongegeneerd over mogen praten ;) levert jou vast veel leesplezier op.

  Ons moment kwam meer voort uit het feit dat ik hem te vroeg zindelijk wilde maken. Wat uitliep op vooral veel poepscheppen in de tuin, keuken, en badkamer. Spastisch met de pot achter je kind aanlopen en hem 1 minuut uit het oog verliezen en hij ergens in een hoekje zijn behoefte zit te doen. Ik heb voor nu de strijd opgegeven, want hij heeft letterlijk ‘schijt’ aan dat hele zindelijk worden. Mocht ik een kans maken om deze geweldige prijs te winnen, dan hoop ik toch dat dit de laatste 3 maanden zijn dat hij een luier draagt. Ga ik daarna hardnekkig weer verder ;)

  Groetjes, Carmen

 • Avatar van Manon Laurier
  Reply Manon Laurier 4 juli 2018 at 10:20

  Ik had mijn dochtertje uit bad gehaald en ik kwam er achter dat de luiers nog beneden lagen. Ik zette haar even in de slaapkamer en toen ik terug kwam stond ze in haar eigen plas te springen en zong ze alle eendjes zwemmen in het water………:)

 • Avatar van Manon Laurier
  Reply Manon Laurier 4 juli 2018 at 10:18

  Ik had mijn dochter uit bad gehaald en kwam er achter dat de luiers nog beneden lagen. Ik zette haar even in de slaapkamer en liep naar beneden. Toen ik terug kwam stond ze in haar eigen plasje te springen en zong ze alle eendjes zwemmen in het water…….:)

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 3 juli 2018 at 22:08

  Ik doe heel graag mee,zodat ik niet meer in mijn nek geplast kan worden……

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 28 juni 2018 at 11:35

  Oh leuk, dit kunnen we zeker gebruiken!
  Ons grappigste verschoonmoment was toen ik voor het eerst talkpoeder gebruikte: net toen ik strooide, liet ons meisje een protje waardoor er een wolkje talkpoeder weg vloog.
  Het ergste moment was toen ik een glycerine-stopje moest steken na 2 dagen zonder stoelgang (ze was toen slechts enkele weken). 5 pampers werden gevuld vooraleer ik ze kon toedoen, de vloer lag vol, ik hing vol en ons meisje moest uiteindelijk overgeven van de inspanning. Natuurlijk was ik net alleen thuis met haar. Haar blije blik van verlichting maakte het allemaal de moeite waard!

 • Avatar van Adriana de Ruiter
  Reply Adriana de Ruiter 27 juni 2018 at 15:05

  De dagen waren zwaar, loodzwaar… Als tweede pleegkindje een pasgeboren baby’tje leek nog wel zo’n goed idee… Maar we sliepen vrijwel niet meer en de zorg voor onze grote pleegzoon ging gewoon door… Ik liep op mijn tandvlees en had het zwaar…

  Een vieze luier, alweer!! Ons wondertje op het aankleedkussen en haar grote pleegbroer zoals altijd met de neus erbovenop. We kletsen wat met het mooie meisje en zingen een liedje over luiers vol met een verrassing. De nieuwe luier ligt al onder de billetjes als ze ineens beide beentjes optilt en zo, recht tegen mijn bril aanplast… Ik moet lachten, ons meisje moet lachen en onze grote jongen komt niet meer bij. Proesten van het lachen, tranen over zijn wangen en als hij dan eindelijk is bijgekomen van het lachen verzucht hij: “Zie je wel, ik wist wel dat ze mijn geluksdubbeltje was!” <3 <3 <3

  Alleen maar liefde voor deze twee schatten!

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 27 juni 2018 at 05:05

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Flore <3

 • Avatar van froukje
  Reply froukje 26 juni 2018 at 09:17

  … verschonen en leuk … hmmmm. Okay, er zijn een paar momenten die achteraf wel grappig waren. Zo ben ik op een nacht vergeten een luier om te doen… Dat is niet handig. Ook weet onze dochter hoe ze de luier uit kan krijgen. Vol trots komt ze dan op me aflopen met de broek en luier in de hand. Vervolgens laat ze heel verbaast alles lopen….
  Dat waren de blunders, onze verschoonmomenten zijn altijd heel gezellig, want er is dan een blote buik en daar kun je hele leuke geluidjes op maken :)

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
kinderen energiebewust maken
Momtalk | Zo maak je kinderen energiebewust

Er zijn heel wat redenen om energiebewust te leven. Niet alleen draag je op die manier je steentje bij om...

Sluiten