Mama & Kind

Mama & Kind | De nieuwste Pampers Baby-Dry luiers

23 juni 2018

pampers baby-dry luiers
Zoals je vast wel weet heb ik een heel erg mooie langdurige samenwerking met Pampers gehad. Deze is voor nu even afgelopen omdat ik zo goed als helemaal uit de luiers ben. Alleen sommige nachten nog een luierbroekje.. Hoeveel luiers zullen er in die jaren wel niet doorheen gegaan zijn! En wat was het bijzonder om door de fases van newborn baby heen te gaan waarin ze zo breekbaar leek tot aan waar ze nu als flinke meid van alweer 4 jaar oud is en naar school gaat ♥ Om de mooie samenwerking en de luierfase af te sluiten mag ik een pakket van maar liefst 3 volledige maanden aan Pampers Baby-Dry luiers weggeven. Je kan deze voor jezelf als (nieuwe) mama proberen te winnen, óf er een andere mama blij mee maken. 

pampers baby-dry luiers
#InTheAir met de vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers

Een goede nachtrust is voor baby’s en kinderen echt heel erg belangrijk. Dit is namelijk het moment waarop ze zowel geestelijk als lichamelijk groeien, daar krijgen ze dan weer een betere weerstand van en zo laden ze zich op voor de dag erna. Als ouders hebben wij door de jaren heen dan ook veel gedaan om die nachten zo comfortabel mogelijk te maken. Van een bezoekje aan de ostepoaat omdat ze last had van intense nachtangst, tot aan de kamer herindelen totdat deze meer rust bood en een betere ‘vibe’ had, fijn ademend beddengoed, een vast bedritueel.. Ja, ze kon een pittig ochtendhumeur hebben als de nachten niet lekker waren gegaan haha!

En ja, bij die goede nachtrust hoort ook zeker een goede bescherming van de tere huid onder de luiers. Want die kleintjes poepen en plassen de hele nacht door en het voorkomen van luieruitslag en dergelijke is dan wel net zo fijn.

Wij vonden deze luiers in het verleden altijd al fijn in gebruik, maar de vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers zijn nu nóg prettiger in gebruik en bieden nóg meer comfort. Zo zitten er nu AirChannels in die zorgen voor een betere luchtcirculatie, zelfs als de luier vol is. Zo wordt de luier minder klam van binnen, waardoor de billetjes in de ochtend droger aanvoelen. Daarnaast houden de micro-parels je kindje tot wel 12 uur droog en zit er een extra protectielaagje in die vloeistof wegneemt van de huid om uitslag te voorkomen. Hallelujah!

pampers baby-dry luiers

Winactie

In samenwerking met Pampers mag ik voor 3 maanden aan vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers weggeven. Iets wat jou, of degene aan wie je dit zou willen geven, toch al snel zo’n €150,- bespaart en dat is toch behoorlijk lekker meegenomen!

Hoe maak je kans? Laat in een reactie onder dit artikel een grappig, leuk en/of bijzonder verschoonmoment tussen jou en je kleintje achter. Wil je winnen voor een ander? Laat dan een mooie feel good motivatie achter. Meedoen kan tot en met 29 juni 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je de Curvacious Facebookpagina wil volgen en het bijbehorende berichtje van deze winactie wil liken en/of delen <3

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imy Jaarsma
  Reply Imy Jaarsma 12 maart 2019 at 13:52

  Mijn ergste moment.. die kan ik nooit meer vergeten ;-) Wij waren met ons zoontje van net drie maanden onderweg naar de zon op de Canarische eilanden toen ik besloot om op de vliegtuigstoel de luier van mijn zoontje snel te verwisselen. Dit ging op zich helemaal goed, al vergat ik op het einde om de vieze luier weg te ruimen. Gevolg was dat mijn echtgenoot weer op de stoel ging zitten, met hierop nog de vieze luier en hij de totale inhoud van de luier op zijn broek (en de vliegtuigstoel) kreeg. Gevolg; een man die eruit zag alsof hij aan de dunne is en een rij medepassagiers die ons boos aankeken vanwege de poeplucht die ze er gratis bij kregen …;-(

  Ik ben nog nooit zo blij geweest met de ingezette landing van het vliegtuig!

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 17 juli 2018 at 22:36

  Mijn verschoonmomentje met mn zoontje Liam voor het eerst thuis na de bevalling weet ik nog als de dag van vandaag. De poepspetters zetten op mn muur haha en ik jaagde er 4 pampers doorheen voordat ik een schone dicht had. Pssst plassen dan poepen dan plassen haha. Was blij dat die dicht zat hihi. Nu na ruim 3 jaar natuurlijk zwanger van mn 2e wondertje. Liam zelf is via icsi ontstaan. En eigenlijk de hoop op een 2e kindje opgegeven dus alles weggedaan. Dit kwam natuurlijk echt als een verassing maar wel een van de mooiste ooit. Nu weer lekker shoppen hihi. Maar aangezien Liam zelf ook nog in de pampers zit is een pakket pampers hier zeker welkom. Alle beetjes helpen hihi. En de luiers vliegen er straks vast en zeker weer doorheen met de nieuwe baby hihi.

 • Avatar van Marie-Claire van der Steen
  Reply Marie-Claire van der Steen 17 juli 2018 at 11:22

  Nouuuu, wat LEUK! Hier wil ik graag aan meedoen :)

  Wij zijn nu 6 maanden trotse ouders van onze zoon Noah en hier komt ons grappigste verschoonmomentje;

  Noah had gepoept dus ik loop naar de commode om hem te verschonen. Na 100 doekjes en voeten in de poep komt Pascal even helpen aangezien Noah nog een ukkie is en dit nog niet zo soepel gaat. Op dat moment houd Pascal Noah’s beentjes omhoog zodat hij niet met zijn voeten in de poepluier beland, luier weg en ONEE HIJ GAAT NOG MEER POEPEN. Ik snel mijn hand eronder en ja hoor… Pascal met Noah zijn voetjes in de lucht en ik met een handje vol warme vloeibare poep. Top! Haha. Pascal voetjes loslaten, voetjes in de poepluier; life is amazing.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 12 juli 2018 at 11:00

  Dat zou mooi zijn om te winnen.
  Per verschoning soms meerdere pampers nodig , eentje die bijna dicht is en ons kleine ventje begint al te plassen, de volgende zit dicht, kleertjes aan, oppakken en knuffelen en meneer zijn hoofdje loopt rood aan, hij zal toch niet nu…….. jawel hoor, meteen pamper 3 nodig.
  Dus wat extra pampers winnen komt altijd van pas😃

 • Avatar van Manon Toemen
  Reply Manon Toemen 10 juli 2018 at 14:55

  Het momentje waar ik meteen aan moet denken is in mijn kraamweek, ik stond onze zoon Tim net te verschonen toen hij last kreeg van spuit/borstvoedingspoep, hij ik de muur de commode en de tas van de kraamhulp zat onder, hij stond ook nog open dus echt alles onder! Ze laat sindsdien haar tas niet meer op de babykamers staan. Inmiddels is hij alweer een jaartje maar nog steeds behoorlijk wat luiers nodig voordat hij zindelijk is dus doe graag mee!

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 5 juli 2018 at 09:28

  Hi Desirée,

  Wat een leuke winactie! En fijn dat wij hier ongegeneerd onze poep en plas verhalen kwijt kunnen, dat levert jou vast veel leesplezier op ;).

  Onze momenten kwamen voornamelijk voort uit het feit dat ik hem te vroeg zindelijk wilde maken. Dit resulteerde voornamelijk in poepscheppen door het gehele huis. Een hele dag spastisch met een pot achter mijn zoontje aan lopen om hem vervolgens enkele seconden uit het oog te verliezen en ik achter het bed of in de keuken zijn boodschap vond.
  Ik heb het opgegeven aangezien hij ‘schijt’ had aan de zindelijkheidstraining.
  Mocht ik tussen al deze reacties kans maken, dan hoop ik dat dit zijn laatste 3 maanden in de luier zijn :) ga ik het daarna gewoon weer opnieuw proberen met hopelijk iets meer succes.

  Liefs, Carmen

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 5 juli 2018 at 08:55

  Hi Desirée,

  Wie heeft er nu niet zo een “bijzonder” moment meegemaakt met zijn of haar kleintje. Fijn dat we hier er zo ongegeneerd over mogen praten ;) levert jou vast veel leesplezier op.

  Ons moment kwam meer voort uit het feit dat ik hem te vroeg zindelijk wilde maken. Wat uitliep op vooral veel poepscheppen in de tuin, keuken, en badkamer. Spastisch met de pot achter je kind aanlopen en hem 1 minuut uit het oog verliezen en hij ergens in een hoekje zijn behoefte zit te doen. Ik heb voor nu de strijd opgegeven, want hij heeft letterlijk ‘schijt’ aan dat hele zindelijk worden. Mocht ik een kans maken om deze geweldige prijs te winnen, dan hoop ik toch dat dit de laatste 3 maanden zijn dat hij een luier draagt. Ga ik daarna hardnekkig weer verder ;)

  Groetjes, Carmen

 • Avatar van Manon Laurier
  Reply Manon Laurier 4 juli 2018 at 10:20

  Ik had mijn dochtertje uit bad gehaald en ik kwam er achter dat de luiers nog beneden lagen. Ik zette haar even in de slaapkamer en toen ik terug kwam stond ze in haar eigen plas te springen en zong ze alle eendjes zwemmen in het water………:)

 • Avatar van Manon Laurier
  Reply Manon Laurier 4 juli 2018 at 10:18

  Ik had mijn dochter uit bad gehaald en kwam er achter dat de luiers nog beneden lagen. Ik zette haar even in de slaapkamer en liep naar beneden. Toen ik terug kwam stond ze in haar eigen plasje te springen en zong ze alle eendjes zwemmen in het water…….:)

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 3 juli 2018 at 22:08

  Ik doe heel graag mee,zodat ik niet meer in mijn nek geplast kan worden……

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 28 juni 2018 at 11:35

  Oh leuk, dit kunnen we zeker gebruiken!
  Ons grappigste verschoonmoment was toen ik voor het eerst talkpoeder gebruikte: net toen ik strooide, liet ons meisje een protje waardoor er een wolkje talkpoeder weg vloog.
  Het ergste moment was toen ik een glycerine-stopje moest steken na 2 dagen zonder stoelgang (ze was toen slechts enkele weken). 5 pampers werden gevuld vooraleer ik ze kon toedoen, de vloer lag vol, ik hing vol en ons meisje moest uiteindelijk overgeven van de inspanning. Natuurlijk was ik net alleen thuis met haar. Haar blije blik van verlichting maakte het allemaal de moeite waard!

 • Avatar van Adriana de Ruiter
  Reply Adriana de Ruiter 27 juni 2018 at 15:05

  De dagen waren zwaar, loodzwaar… Als tweede pleegkindje een pasgeboren baby’tje leek nog wel zo’n goed idee… Maar we sliepen vrijwel niet meer en de zorg voor onze grote pleegzoon ging gewoon door… Ik liep op mijn tandvlees en had het zwaar…

  Een vieze luier, alweer!! Ons wondertje op het aankleedkussen en haar grote pleegbroer zoals altijd met de neus erbovenop. We kletsen wat met het mooie meisje en zingen een liedje over luiers vol met een verrassing. De nieuwe luier ligt al onder de billetjes als ze ineens beide beentjes optilt en zo, recht tegen mijn bril aanplast… Ik moet lachten, ons meisje moet lachen en onze grote jongen komt niet meer bij. Proesten van het lachen, tranen over zijn wangen en als hij dan eindelijk is bijgekomen van het lachen verzucht hij: “Zie je wel, ik wist wel dat ze mijn geluksdubbeltje was!” <3 <3 <3

  Alleen maar liefde voor deze twee schatten!

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 27 juni 2018 at 05:05

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Flore <3

 • Avatar van froukje
  Reply froukje 26 juni 2018 at 09:17

  … verschonen en leuk … hmmmm. Okay, er zijn een paar momenten die achteraf wel grappig waren. Zo ben ik op een nacht vergeten een luier om te doen… Dat is niet handig. Ook weet onze dochter hoe ze de luier uit kan krijgen. Vol trots komt ze dan op me aflopen met de broek en luier in de hand. Vervolgens laat ze heel verbaast alles lopen….
  Dat waren de blunders, onze verschoonmomenten zijn altijd heel gezellig, want er is dan een blote buik en daar kun je hele leuke geluidjes op maken :)

 • Avatar van iris
  Reply iris 25 juni 2018 at 23:08

  leuk!! Idd een super prijs! Mijn jongste is 10 maand en we hebben al heel wat verschoon momenten achter de rug, met al genoeg natte handen en verschoon kussens :D Ik vind het heel vaak even een heerlijk momentje samen even lekker spelen en kletsen, Even extra tijd samen. Mijn zoontje geniet er ook van. Het moet dan ook zeker niet te kort duren want dan mag ik hem niet oppakken

 • Avatar van Jans
  Reply Jans 25 juni 2018 at 22:58

  Onze kleine Gup is nog niet geboren maar deze man gaat ons vast nog veel gekkigheid laten beleven! Ik doe dus graag mee :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 25 juni 2018 at 20:44

  Ik zou mijn zus hier blij mee willen maken. ze heeft momenteel 2 kleine dames in de luiers (mijn nichtjes van bijna 2 jaar en van 8 weken oud). Ik weet nog goed toen mijn kinderen zo jong waren, het leek soms wel of je de hele dag aan het verschonen was!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 25 juni 2018 at 20:26

  Voor ik het vergeet. Waar komt dat geweldig leuke vosje vandaan op de achtergrond? Heb hier iets met vosjes en die is wel heel lief! (Geboortebord zelf vosje geschilderd, op het geboortekaartje enz)

  En wil heeel graag winnen voor onze favoriete schijt-lijster Noa Lena! Noa poept het liefst in een schone luier en doet dat het aller liefst als we net weg moeten of net weg zijn, in haar maxi cosi haha. We komen op wel zo’n 10 luiers per 24 uur hoor! Ze begint langzaam iets meer door te slapen en dan zijn haar luiers lood en lood zwaar… lijkt me fijn om deze eens te proberen.
  X Ilja

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 25 juni 2018 at 19:57

  Ik zou het graag willen winnen voor mijn moeder voor als ze 3 dagen per week op mijn zoontje van 7 weken gaat passen. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor deze enorme hulp.

 • Avatar van Jane Schalk
  Reply Jane Schalk 25 juni 2018 at 18:18

  Die wil ik heel graag winnen voor mijn dochter die haar eerste kindje verwacht ,we gaan oppassen dus altijd handig voor de oma in spe . verschoon momentjes kan ik dus nog niet noemen maar die zullen er zeker komen ,ik zie er naar uit .

 • Avatar van saskia pol
  Reply saskia pol 25 juni 2018 at 17:41

  pampers is onze nr 1 !! topmerk. ook bij de 1e hebben we heel wat pampers versleten. graag loten we mee.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 25 juni 2018 at 17:40

  Nou, grappige momenten hebben we zeker. Alleen kunnen we er achteraf vaak om lachen ;) ons lieve mannetje die ons bed onderplaste, dus wij midden in de nacht een schoon laken erop moesten doen..

 • Avatar van Jacintha van Veen
  Reply Jacintha van Veen 25 juni 2018 at 16:23

  Dit lijkt me super om te winnen! Mijn grappige moment is eigenlijk niet van mijzelf, maar van mijn zwager.
  Dit paste een keer op op mijn dochter en die zei dat alles wel goed zou komen. Toen ik haar later wilde verschonen, zat de luier omgekeerd aan! Dat was dus voor de eerste keer in zijn leven, dat hij een luier had verschoond! Toch best knap gedaan, aangezien er niets was gelekt.

 • Avatar van Stephanie Lankester
  Reply Stephanie Lankester 25 juni 2018 at 12:45

  Hij heeft voor het eerst mama gezegd toen hij net een schone luier om had en nog op de verschoontafel lag. Ik en mijn man waren hier beide getuige van en het was voor ons een enorm bijzonder moment.

 • Avatar van Noor Rademakers
  Reply Noor Rademakers 25 juni 2018 at 10:34

  toen mijn oudste een baby was had hij een standaard grapje waarvan zijn oogjes al begonnen te glimmen wanneer ik hem ging verschonen. zodra ik hem op de commode legde trok hij zijn sokjes van zijn voetjes en gooide ze op de grond en moest dan ontzettend lachen. daar had hij zo’n lol in en mijn andere kinderen hebben dat nooit gedaan dus het was echt zijn dingetje.
  zijn jongste zusje loopt nog in de luiers dus de prijs zou erg welkom zijn

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 25 juni 2018 at 10:09

  Wat een super leuke en nuttige prijs !
  Ik doe graag mee voor mijn zusje. Zij is 3.5 week geleden voor het eerst moeder geworden van een prachtig jongetje, waar ik als tante helemaal verliefd op ben geworden. Ondanks dat het voor mijn zusje allemaal nieuw, spannend en onzeker is doet ze het hartstikke goed met hem. Ik gun ze dan ook zo’n mooie voorraad pampers.

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 25 juni 2018 at 09:16

  Ik doe graag mee voor mijn buurvrouw

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 25 juni 2018 at 08:59

  Letterlijk de allereerste luier die ik van onze kleine man verschoonde begon hij te plassen zodra zijn luiertje los was. Het was net een fontijn, en ik heb mijn hand voor de straal moeten houden om te zorgen dat niet alles er onder zat. Volgens mij was dit zijn manier om mij te dopen als mama! ;-)
  Daarna ook al een keer over mijn hand heen gepoept (was net zijn billetjes aan het vegen) en een keer toen ik net klaar was met verschonen over zichzelf heen gespuugt.. In het Engels zeggen ze ’the joys of motherhood’, vind ik heel toepasselijk! Gelukkig kan ik er om lachen en vind ik het alleen maar mooi dat zijn systeem blijkbaar zo goed werkt!

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 24 juni 2018 at 20:40

  Toen onze kleine man (4 weken) een ontzettend vies gezicht trok, toen de lucht van een mega poep luier vrij kwam.
  Ik moest hier echt ontzettend om lachen! Dat blijft je bij!

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 24 juni 2018 at 20:38

  Toen onze kleine man een ontzettend vies gezicht trok, toen de lucht van een mega poepluier vrij kwam..
  Ik moest hier ontzettend om lachen!

 • Avatar van Samantha Rombout
  Reply Samantha Rombout 24 juni 2018 at 20:32

  Wij hebben een dochter van 4 maanden die heel boos wordt van een natte luier, als die dan vervangen is kan ze ons een mooie glimlach geven.

 • Avatar van Wytske
  Reply Wytske 24 juni 2018 at 19:07

  Ik weet nog dat ons kereltje ongeveer 1 maandje oud was. Hij kwam ’s nachts voor een fles en ik kreeg van moeheid amper mijn ogen open. Tijdens het verschonen kreeg ik tot tweemaal een echte schaterlach. Meteen was ik mijn moeheid vergeten en gaf ik daarna met nog meer liefde zijn voeding.

 • Avatar van Will
  Reply Will 24 juni 2018 at 18:47

  Graag doe ik mee voor mijn vriendin, die eind vorig jaar oma is geworden en zij kan wel wat luiers goed gebruiken.

  Mijn kleinkinderen zijn al weer wat groter en zijn al droog, dus voor hen ben ik geen luiers meer nodig.
  Ook met hen heb ik wel eens wat leuks beleefd tijdens het verschonen.

  Mijn kleinzoon was ik aan het verschonen en tijdens dat ik hem een kusje gaf op zijn buikje, plaste hij omhoog, bijna in mijn gezicht en dat was lachen, lachen … en mijn kleinzoon deed luid lachend mee.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van Will
  Reply Will 24 juni 2018 at 18:39

  Met vijf kleinkinderen kwamen een paar extra luiers goed van pas, maar daar zijn ze nu al te groot voor. De laatste ,tot nu toe ,is ook al droog. Maar ik doe graag mee voor een vriendin, die ongeveer een half jaar geleden oma is geworden.
  Drie maanden pampers kan zij goed gebruiken.
  Heb zelf in het verleden wel eens leuke dingen met het verschonen meegemaakt.
  Mijn kleinzoon was ik aan het verschonen en toen plaste hij recht omhoog, bijna in mijn gezicht, want ik gaf hem een kusje op zijn buikje. Dat was echt lachen…lachen en de kleine man deed mee.
  Ik volg Bloglogin en doe graag mee.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 24 juni 2018 at 18:24

  Mijn eigen zoon van twee is al een tijd zindelijk, zijn nichtje heeft er wat minder haast mee. Ze vindt die luiers wel handig. Hierdoor heeft mijn zus al een jaar twee kinderen in de luiers. Ik doe dus graag voor haar mee, ze zou er erg blij mee zijn. Een favoriet verschoonmoment met mijn zoon was wanneer hij zijn shirt omhoog deed en ik een scheetkus op zijn buik moest geven. Hij schaterde het dan uit, heel aanstekelijk die lach :)

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 24 juni 2018 at 17:55

  Hier een keer in het zwembad ik zat met de kleine man in het babybadje hij was lekker aan het glijden van de glijbaan. Komt manlief aangelopen wat ruikt het hier raar dus ik met zoon naar de kleedkamer zet ik hem op het aankleedkussen ploft al het zwembadwater incl. diarree uit de luier vandaan aan de boven en onderkant. Ik zat helemaal onder en mijn zoontje ook. Met billendoekjes alles zo goed mogelijk proberen schoon te maken en daarna snel onder de douche gedoken. We zijn maar niet meer het water ingegaan. Na dit avontuur kijk ik toch op een andere manier naar zwembaden je weet maar nooit wat er allemaal in het water zit.

 • Avatar van Sientje Slits
  Reply Sientje Slits 24 juni 2018 at 17:00

  Nou zou dat even van pas komen.
  En leuk verschoon moment kan ik nog niet delen maar er zullen er nog hele vele volgen!
  Op dit moment bijna 18 weken zwanger van een drieling, dus ik zie de misgaande verschoon momenten al voor me haha
  Van een natte muur tot een vol bed en dat maal 3…..

  Ik zou ze dus erg graag willen uitproberen, en weet zeker dat dat met 3 baby’s heel goed moet lukken 😊

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 24 juni 2018 at 14:30

  Alles wat er in gaat moet er ook weer uit bij die kleintjes…. een poepexplosie in een zwemluier is geen goede optie… en waarom vaders gaar een zwemluier aantrok… geen idee die heeft vast voor het grijpen gelegen of zo

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 24 juni 2018 at 14:19

  Ik heb nog geen schoonmaak moment mee gemaakt want ons dochter wordt pas in augustus geboren :) .
  Maar toch doe ik heel graag mee, want luiers is altijd iets waarvan je nooit te veel kan hebben!
  Maar ik heb al van alles gehoord, van poep tot aan het hoofdje, poep en urine aan de muur of andere plekken, over de ouders of iemand die aan de buurt is. Huisdieren die de poep opeten, met de volle luier weg rennen en je daarna alles moet schoonmaken… xD Kan niet wachten tot wij alle teentjes en vingertjes mogen tellen van ons klein wondertje.

 • Avatar van Karlijn
  Reply Karlijn 24 juni 2018 at 12:42

  Onze dochter van 2 heeft af en toe van die momentjes dat ze door de hurken gaat met gebalde vuistjes een rood aanlopend gezicht en een geluid waarvan je denkt, wat gebeurt daar nou! Het hele plaatje laat je ontzettend lachen! Daarna moeten we wel snel zijn want ze wil dan graag even spelen op iets waar ze op moet zitten. Je raadt natuurlijk al wat er dan gebeurt…
  ook is onze kleine meid dol op haar neefje en nichtje (beebie!!!) en loopt geregeld met luiers rond om de kleine te “verschonen”. Ze vindt het verschrikkelijk wanneer de kleintjes huilen tijdens het verschonen en houdt dan graag hun handje vast of geeft kusjes of sust ze! Zo cute!
  Dus of voor ons zelf komen de pampers goed van pas (maat 5) of voor haar neefje en nichtje (handig voor bij opa en oma!) maat 3!

 • Avatar van Majella
  Reply Majella 24 juni 2018 at 08:40

  Mijn zusje is op 12 mei bevallen van haar zoontje. Een cadeautje, want ze heeft al twee meiden van 8 en 10. Jesse was nogal een verrassing, maar ontzettend welkom! Uiteraard verschonen zijn zussen hem regelmatig, vroeger lekker de Pampers aan de billen van hun pop en nu een echt broertje waar ze op kunnen oefenen. Hij is zeker net zo’n grootverbruiker van Pampers als zijn zussen, geen B-merk want dan heb je geheid een nat of vies bedje. Best een kostenpost, al die Pampers en daarnaast zorgt het voor menig bezoek aan de drogist. Mijn zusje heeft dus al twee keer drie jaar lang pampers gehaald voor haar dochters. Ik gun haar dan ook drie maanden vrijaf van Pampers halen voor Jesse!

 • Avatar van Liesbeth D
  Reply Liesbeth D 24 juni 2018 at 08:33

  Als ik aan het momentje terug denk moet ik weer lachen! Ik moest in mijn kraamweek terug naar ziekenhuis en mijn man zou van de de kraamhulp leren hoe hij mijn dochter in bad moest doen, dan maar even in de ziekenhuiskamer in de gootsteen oefenen. Oo moment van uitkleden liet mijn dochter scheet en alles zat eronder, lees alles! Zijn arm, de Kraamzorg, de muur en het rekje met steriele spulletjes in het ziekenhuis. Ik heb zoooo gelachen! Gelukkig konden zij er ook om lachen! De extra luiers zijn dus heel erg welkom voor onze kleine poeperd😊

 • Avatar van Shirley de heij
  Reply Shirley de heij 24 juni 2018 at 07:29

  Ohh wat zou dit fijn zijn om te mogen winnen.
  Ons momentje is als ze wakker wordt en dan poep heeft en er vader dam roept😂😂 die daar dan niet tegen kan. En gekke geluiden gaat maken en.onzw dochter helemaal dubbel ligt.

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 24 juni 2018 at 06:56

  Wat fijn dat je uit de luiers bent! Ik zou het ook fijn vinden, maar de interesse van mijn bijna 3 jarige zoon in de wc is nihil… Ik doe dan ook graag mee voor deze fijne prijs. De verschoonmomenten worden makkelijker nu hij ouder wordt, hij wil ook gewoon zelf helpen met verschonen, dus krijgt hij een doekje voor de show! Dat maakt het verschonen een fijn moment, dat hij het helpen zo leuk vindt. Toch zou ik blij zijn als ik straks 100x per dag met hem naar de wc moet hahaha ;)

 • Avatar van Justine
  Reply Justine 23 juni 2018 at 23:15

  Het belang van een luier kwam weer even goed naar voren toen onze zoon Jip eindelijk na 4 weken weer op zijn geboortegewicht was. Om dit te vieren knuffelde mijn vriend Jip en mij terwijl Jip nog helemaal bloot was van het wegen. Op dat moment besloot Jip te gaan plassen én poepen, alles zat eronder, naast mijn pyama en de vloer, ook de nette kleding van mn vriend die net naar zn werk wilde gaan… als eerste een luier omgedaan en toen begonnen te schoonmaken. Met een grote lach 😃

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 23 juni 2018 at 22:40

  Deze week begonnen we met proberen om zonder luiers de dag door te komen. Tot we in de auto zaten. “Heb je mij eigenlijk een pamper aangedaan, mem?” vroeg Bente. “Nee, hoezo?” zei ik. “Oh, ik ben nu aan het plassen”, zei Bente… We zijn nog een beetje te vroeg met proberen merk ik (Bente wordt eind juli 3). Dus nu toch nog maar wat pampers aan!

 • Avatar van Charlotte Buijs
  Reply Charlotte Buijs 23 juni 2018 at 21:55

  Ik wil graag winnen voor mijn dochter Loys van 1,5. Ik zal nooit het moment vergeten toen ze een paar maanden oud was, ik de luier open maakte en de poep echt tot haar nek zat… wat een drama om dat te verschonen! Ik denk dat er een heel pak luier doekjes doorheen is gegaan om alles schoon te krijgen 🤣 incl een romper die regelrecht de kliko in kon!

 • Avatar van Daphne o
  Reply Daphne o 23 juni 2018 at 20:40

  Wat tof dat je dit weg mag geven! Ik waag graag een kansje voor onze kleine Gijs!

  Aangezien Gijs z’n papa nogal moest kokhalzen van de lucht van poepluiers is hij manieren gaan bedenken om zijn gedachten af te leiden. Zo is de gewoonte gekomen om zelf allerlei liedjes te verzinnen en deze dan ook uitgebreid (inclusief dansje) te zingen tijdens het verschonen.
  Gijs giert het uit op de commode en ik sta vaak aan de zijkant ontzettend hard mee te lachen. Inmiddels zijn de verschoonmomenten dan ook echt een feestje geworden hier!!!

 • Avatar van Lies Bosch
  Reply Lies Bosch 23 juni 2018 at 19:45

  Wat een leuke winactie! Zelf nog geen enkele ervaring met luiers☺️ Want mijn dochter laat op zich wachten, ze zou nu toch echt geboren moeten worden, anders gaan ze haar halen. Met z’n kleintje zijn alle luiers welkom!

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 23 juni 2018 at 16:31

  Mijn dochter van 1 probeert bij het verschonen het WK judo na te doen. Onze armen worden in een beenklem gehouden 😱 of er wordt zo hard tegen je aangetrokken, dat je handen te kort komt om haar op de commode te houden…

 • Avatar van Quirine
  Reply Quirine 23 juni 2018 at 15:51

  Wow, fijne winactie is dit zeg!
  Hier spelen we altijd spelletjes tijdens het verschonen. Voor kiekeboe met haar romper is het leukst. Kleine meid is nu bijna een jaar en draait druk in de rondte natuurlijk, met als gevolg: poep overal hahah.

 • Avatar van JoycevdB
  Reply JoycevdB 23 juni 2018 at 15:44

  Gaaaaave winactie! Dit komt super goed van pas met een klein poep- en plasmonstertje van 10 maanden.

  Nu ben ik inmiddels een volleerd luierverschoner, maar toen we de 1e nacht alleen thuis waren, na de geboorte van onze zoon, nog niet (gewoon helemaal niet, haha!). Omdat ik borstvoeding gaf had meneer dunne gele poep en nogal wat krampjes. Ik verschoonde de luier, wilde er een andere onder gaan leggen en voor ik het wist riep mijn man: ‘er komt meer!’ Waarop ik mijn handen onder de billetjes van mijn kersverse baby legde en alles opving.
  Midden. In. De. Nacht
  Net. Na. Een. Heel. Zware. Bevalling

  Hahahha!

 • Avatar van Jessica Meijer
  Reply Jessica Meijer 23 juni 2018 at 15:40

  Super leuk dat je dit mag weggeven! Dat kunnen we zeker goed gebruiken met een baby op komst over een paar weken!
  Ik vond de verschoon momentjes met onze dochter altijd zo gezellig. Lekker troetelen en koetelen. Dat mis ik wel eens.
  Wat leuk is, dat ik nu door iedereen goede raad krijg om op te passen voor de piemel van mijn nog niet geboren zoontje. Wat sja, jongenssss oehhh die zijn anders en kijk maar uit want je moet dat ding temmen! Voor je het weet zit er plas tegen de muur! Of 1 keer raden waar je alle poep tussen en onder vandaan schoon moet maken haha!
  Gelukkig ben ik niet snel bang te maken, maar ben nu wel heel benieuwd en nieuwsgierig of wij ook zo’n wilde piel krijgen haha!

 • Avatar van Bettine
  Reply Bettine 23 juni 2018 at 15:28

  Gezellig? Onze jongste banjer van 18 maanden is niet van het verschonen , gillen, krijsen en van de commode draaien🙄 dus hoe fijn is het dat je kindje een luier om heeft die niet na een plasje alweer af moet 🤐 gelukkig hebben we deze fase met de oudste 2 niet zo extreem mee gemaakt.

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 23 juni 2018 at 15:23

  Wij zijn bezig met zindelijkheid bij onze zoon van 2.. Lukt nog niet helemaal. Eerst geplast op de wc met wc verkleiner en toen zei hij dat hij klaar was. Handen gewassen en heel even een vuile romper bij de vuile was gedaan. Hoorde ik gekletter tegen de badkamer muur en een “Oh nee” van de peuter er achteraan. Had mijn zoon doodleuk tegen de badkamer muur geplast. Tja…. Jammer dat er geen plasbak stond, dan had ik het goed gekeurd ;)

 • Avatar van Patricia Lubbertje-Boutje
  Reply Patricia Lubbertje-Boutje 23 juni 2018 at 12:49

  Onze zoon is 7 weken te vroeg geboren en heeft twee weken ik de couveuse gelegen. De 1e keer liet de verpleger zien hoe we hem moesten verschonen terwijl hij in de couveuse lag. Hij was met ons aan het praten was en keek naar ons toen hij de luiers af deed en verving door een schone. Toen de schone luier onder de billen van onze zoon lag plaste onze zoon met een grote boog tegen de achterwand van de couveuse en over de handen en armen van de verpleger. Met een uitgestreken gezicht zei de verpleger; “dat is dus waarom je bij een jongetje altijd een doekje over zijn piemeltje moet leggen tijdens het verschonen” (alsof het echt een demonstratie was en dat plassen erbij hoorde) Wij lagen echt in een deuk.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 23 juni 2018 at 12:19

  Altijd welkom! Van de week nog iets grappigs. Mijn dochtertje was ik aan het verschonen toen er werd aangebeld. Ik had haar billetjes net schoon en zette haar even op de grond. Pakketje aangenomen en toen ik terug kwam stond ze in een grote plas… In een half minuutje had ze zich ondergeplast…

 • Avatar van Ashley
  Reply Ashley 23 juni 2018 at 12:09

  Oehh!! Hier heel erg welkom! 😃 wij gaan in oktober de luiers in😱 spannende periode! Zo een geweldige actie als dit zou het weer een stukje makkelijker maker🍀🍀

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 23 juni 2018 at 12:06

  Altijd welkom! Mijn dochtertje was ik aan het verschonen en er werd op dat moment aangebeld. Ik had haar billen net schoon en zette haar snel even op de grond. Pakket aangenomen en ik liep weer terug. Had madam in die halve minuut de hele vloer ondergeplast…

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 23 juni 2018 at 09:49

  Ik doe graag mee voor mezelf. Ik ben in verwachting van ons 3e meisje die we in november verwachten. Dus de bijzondere momentjes moeten nog komen ❤ bij onze andere 2 dochtertjes hebben we heel wat bijzondere, grappige en leuke momentjes gehad. De hele fijne spuitluiers ahum hihi, en dat ze tot de rug aan toe onder zitten. Of als je ze net verschoond heb dat de luier al weer vol zit. Of als je net weg moet ook nog even de luier vol poepen. Ook weleens gehad dat ik net een lekker badje had klaargemaakt en mevrouw zit er net in en poept lekker in het badje. Kan niet wachten tot we dit weer mee kunnen gaan maken straks hahaha

 • Avatar van Floor Verseveldt
  Reply Floor Verseveldt 23 juni 2018 at 09:17

  Hier hebben wij nog 2 jongens in de luiers waarvan de jongste nu 10 weken oud is. Zodra ik Oscar op de commode leg hebben wij even een momentje samen. Hij lacht dan volop veel en vind het volgens mij erg fijn als hij een schone luier om heeft. Wij gebruiken altijd pampers, overdag premium protection en voor de nacht dry nights. Dus deze prijs is erg welkom.

 • Avatar van Floor Verseveldt
  Reply Floor Verseveldt 23 juni 2018 at 08:55

  Met 2 jongens nog in de luiers zou dit geweldig zijn. Oscar is nu 10 weken en zodra hij op de commode ligt gaat hij volop lachen en zeker als hij een schone luier aan heeft. Wij gebruiken altijd pampers overdag de premium protection en nachts baby dry dus deze prijs zou erg goed uitkomen.

 • Avatar van Sabine ganga
  Reply Sabine ganga 23 juni 2018 at 08:49

  Heel graag doe ik mee voor mijn zoon en kleinzoon noud.bun zijn elke dag in mijn gedachten.zijn vriendin en moeder van noud beeft helaas ervoor gekozen om hun 3 maanden na de geboorte te verlaten voor iemand anders.mijn zoon zijn wereld en de mijne storte in.nooit verwacht na een relatie van 15 jaar.en hij houd nog steeds van haar.hij is zo een lieve vader voor noud.ik zou graag iets willen doen maar mijn handen zijn gebonden.graag maak ik kans op deze prijs voor hun.

 • Avatar van Isabelle v laere
  Reply Isabelle v laere 23 juni 2018 at 08:14

  Pampers… zo veel keer op een dag! De momentjes alleen samen met mijn dochtertje. Meestal aan het lachen met haar zweetvoetjes. Met haar knuffeltjes… alles wat we vinden. En maar gieren en brullen. Ze zijn o zo schattig en leuk!

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 23 juni 2018 at 08:12

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Flore.. groetjes Fenny

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 juni 2018 at 08:06

  Hier heen luier momentjes momenteel. Maar ik hoop over een maand of 7 zeker wel weer ;) ssst

 • Avatar van Marieke Bosklopper
  Reply Marieke Bosklopper 23 juni 2018 at 08:04

  Ik verschoonde mijn tweede zoontje eens terwijl hij in de box lag(hoge stand) en ik denk opeens ‘plas ik nou in mn broek?’ Ik snapte er echt helemaal niks van tot het kwartje eindelijk viel. Meneer had me eronder geplast en ik had t niet een meteen doorgehad.🤔😂

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 juni 2018 at 08:03

  Ik zou de pampers super graag willen winnen. We zitten nog binnen die 12 weken dus sssst.
  Grappigste met mn zoontje was dat ik zo trots vertelde tegen mn man dat hij me nog niet onder had geplast. Je raad t al… nog geen uur later en jahoor.
  Ik vond het altijd een gezellig momentje verder.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 23 juni 2018 at 07:58

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia..

  Zo leuk als ze in een hoekje gaat zitten om de poepen 😍

  Facebook: An Na

 • Avatar van Jasmijn
  Reply Jasmijn 23 juni 2018 at 07:51

  Stiekem hoop ik dat de verschoonmomentjes binnenkort voorbij zijn :) maar tot die tijd is het meestal buik showen en even kietelen!

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 23 juni 2018 at 07:47

  Onze verschoonmomentjes zijn altijd gezellig omdat Niene volop lacht en kletst. Trappelen met haar beentjes en dus ook als de luier helemaal vol zit. Tja, dan maar in bad! Ons meisje heeft altijd plezier en omdat haar grote zus ook in de luiers zit, zou het deze mama heel goed uitkomen om die mooie Pampers prijs te winnen 😉

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 23 juni 2018 at 07:43

  voor kleinzoon quinn

 • Avatar van Gertrude
  Reply Gertrude 23 juni 2018 at 07:41

  Opeens hoor ik mijn kleine schaterlachen. Daarnaast hoor ik ‘gekletter’ van water. Deze combinatie van geluiden dringt maar langzaam tot mij door terwijl ik op zoek ben naar de crème voor de billetjes.
  En dan komt het besef. Mijn kleine jongen is aan het plassen en de straal komt precies op zijn gezicht!

 • Avatar van Elizabeth Roosjen
  Reply Elizabeth Roosjen 23 juni 2018 at 07:36

  Ohhh wat zou ik dit graag willen winnen voor mijn zoontje van 11 maandjes… Ons grappigste verschoonmoment samen is dat hij me er helemaal onder heeft geplast, inclusief de muur, commode en vloer…
  Ik barstte gewoon uit in de slappe lach en ons mannetje, tja die lachtte gewoon mee 🤣

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.