Fashion

Winactie | Kamana armbandjes

3 juli 2018

kamana lifestyle 4 - Winactie | Kamana armbandjes
Ik ben echt een enorme liefhebber van armcandy. Zeker het combineren van een horloge met verschillende armbandjes heb ik een zwak voor! Toen ik de vrolijke agaatstenen Kamana armbandjes tegen kwam kreeg ik er een instant zomers gevoel bij wat ik graag wilde delen. En.. niet alleen door foto’s, want ik mag er ook een aantal weggeven! 

Kamana Lifestyle

Kamana is opgezet in Nepal in samenwerking met Nepalese ondernemers, designers en vaklieden. Ze verkopen bijvoorbeeld woonaccessoires, sjaals, aardewerk en sieraden en alles is handgemaakt. Ik vind het persoonlijk heel erg tof dat ze het persoonlijke verhaal delen van de makers van de producten zodat je niet alleen een mooi product koopt, maar er echt meer feeling bij krijgt doordat ze het een gezicht geven.

Leuk weetje: Kamana betekent ‘wens’ in het Nepalees.

kamana lifestyle 1 - Winactie | Kamana armbandjes

“Tijdens mijn zoektocht naar woonaccessoires voor ons huis viel het mij op dat er zoveel mooie, eerlijke producten en initiatieven zijn in Nepal die allen gedreven worden door ontzettend veel talent en creativiteit. Ik vond dit fantastisch om te zien en besloot dit te ondersteunen, door mijn ideeën voor woonaccessoires en lifestyle producten te laten produceren door juist deze kanjers.

Zo liet ik sieraden, kussenhoezen, sjaals en plaids, vilten onderzetters en traditionele eetkamerbankjes (Khatiya) maken. Ik bezocht de fabrieken en de productieplekken en interviewde de jonge ondernemers die dit gestart waren. Ik werd geïnspireerd door hun enorme drive en zo ontstonden de eerste ideeën voor de webshop.

In samenwerking met onze lokale designers hebben we  uiteindelijke een prachtige collectie unieke producten samengesteld. En uniek zijn ze, elk product, stuk voor stuk ” masterpieces”  geproduceerd op een eerlijke manier met menselijk vakmanschap en creativiteit. 100% Nepalees handwerk met een vleugje Nederlandse nuchterheid.” – Lisette (eigenaresse Kamana)

–> Neem een kijkje in de webwinkel van Kamana voor het complete assortiment.

kamana lifestyle 2 - Winactie | Kamana armbandjeskamana lifestyle 3 - Winactie | Kamana armbandjes

Winactie Kamana armbandjes

In samenwerking met Kamana mag ik 3 x een mooi armbandje in een handgemaakt zakje weggeven. Het zijn handgemaakte armbandjes met stenen van verschillende agaten. Er is geen armbandje hetzelfde en dat maakt het een uniek item. Perfect om alleen te dragen of om te combineren met andere zomerse armbandjes.

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, lekkere of verrassende zomerse tip en je doet automatisch mee! Dit kan tot en met zondag 8 juli 2018, 23.59 uur. Hierna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Amanda Olivier
    Reply Amanda Olivier 8 juli 2018 at 23:30

    Je bruine kleur langer behouden? Douchegel kan de huid uitdrogen. Kies daarom een verzorgende doucheolie. En daarna smeren met lotion!
    Enjoy!

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
nike air max combineren
Sneakerliefde | Nike Air Max 1 (+ hoe te combineren)

Een sneakermodel wat voor het eerst werd uitgebracht in 1987 is vandaag de dag nog steeds heel erg populair. Ik...

Sluiten