Fashion

Winactie | Kamana armbandjes

3 juli 2018

Kamana armbandjes
Ik ben echt een enorme liefhebber van armcandy. Zeker het combineren van een horloge met verschillende armbandjes heb ik een zwak voor! Toen ik de vrolijke agaatstenen Kamana armbandjes tegen kwam kreeg ik er een instant zomers gevoel bij wat ik graag wilde delen. En.. niet alleen door foto’s, want ik mag er ook een aantal weggeven! 

Kamana Lifestyle

Kamana is opgezet in Nepal in samenwerking met Nepalese ondernemers, designers en vaklieden. Ze verkopen bijvoorbeeld woonaccessoires, sjaals, aardewerk en sieraden en alles is handgemaakt. Ik vind het persoonlijk heel erg tof dat ze het persoonlijke verhaal delen van de makers van de producten zodat je niet alleen een mooi product koopt, maar er echt meer feeling bij krijgt doordat ze het een gezicht geven.

Leuk weetje: Kamana betekent ‘wens’ in het Nepalees.

Kamana lifestyle

“Tijdens mijn zoektocht naar woonaccessoires voor ons huis viel het mij op dat er zoveel mooie, eerlijke producten en initiatieven zijn in Nepal die allen gedreven worden door ontzettend veel talent en creativiteit. Ik vond dit fantastisch om te zien en besloot dit te ondersteunen, door mijn ideeën voor woonaccessoires en lifestyle producten te laten produceren door juist deze kanjers.

Zo liet ik sieraden, kussenhoezen, sjaals en plaids, vilten onderzetters en traditionele eetkamerbankjes (Khatiya) maken. Ik bezocht de fabrieken en de productieplekken en interviewde de jonge ondernemers die dit gestart waren. Ik werd geïnspireerd door hun enorme drive en zo ontstonden de eerste ideeën voor de webshop.

In samenwerking met onze lokale designers hebben we  uiteindelijke een prachtige collectie unieke producten samengesteld. En uniek zijn ze, elk product, stuk voor stuk ” masterpieces”  geproduceerd op een eerlijke manier met menselijk vakmanschap en creativiteit. 100% Nepalees handwerk met een vleugje Nederlandse nuchterheid.” – Lisette (eigenaresse Kamana)

–> Neem een kijkje in de webwinkel van Kamana voor het complete assortiment.

Kamana armbandjes Kamana armbandjes

Winactie Kamana armbandjes

In samenwerking met Kamana mag ik 3 x een mooi armbandje in een handgemaakt zakje weggeven. Het zijn handgemaakte armbandjes met stenen van verschillende agaten. Er is geen armbandje hetzelfde en dat maakt het een uniek item. Perfect om alleen te dragen of om te combineren met andere zomerse armbandjes.

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, lekkere of verrassende zomerse tip en je doet automatisch mee! Dit kan tot en met zondag 8 juli 2018, 23.59 uur. Hierna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Amanda Olivier
  Reply Amanda Olivier 8 juli 2018 at 23:30

  Je bruine kleur langer behouden? Douchegel kan de huid uitdrogen. Kies daarom een verzorgende doucheolie. En daarna smeren met lotion!
  Enjoy!

 • Avatar van Ellen Geensen
  Reply Ellen Geensen 8 juli 2018 at 22:33

  Basisuitrusting: een Spaanse waaier (staat ook leuk), een katoenen zakdoek ennnn een vinnetje op batterijen ✔

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 8 juli 2018 at 22:25

  Geniet van het mooie weer, lange avonden….
  Verder lekker koud water met schijfjes citroen/limoen of citroen/gember in de koelkast, zo lekker met dit weer….

 • Avatar van Nicole antonissen
  Reply Nicole antonissen 8 juli 2018 at 19:37

  Lekker watertje met rozemarijn en citroen. Heerlijk

 • Avatar van JB87
  Reply JB87 8 juli 2018 at 19:33

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Mijn tip voor de zomer is: een haarserum gebruiken. Bijvoorbeeld Sun Care Multi-Repairing Oil Serum van Lancaster. Zo voorkom je droog en beschadigd haar en beschermd je haar tegen de zon.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 8 juli 2018 at 15:27

  Zomerse tip = Je voeten in een teiltje met water, als je buiten zit.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 8 juli 2018 at 15:26

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee.
  Heerlijk om achter in de tuin je voeten in een teiltje met koud water te zetten. Koel je heerlijk af.

  Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 8 juli 2018 at 15:16

  Zomerse tip: vers fruit en verse groente zijn het lekkerste warm en vers van de plant!

 • Avatar van San3na
  Reply San3na 8 juli 2018 at 14:23

  Een grote kan water aanvullen met schijfjes komkommer en een aantal takjes munt. Een heerlijke en verfrissende zomerdrank!

 • Avatar van San3na
  Reply San3na 8 juli 2018 at 14:20

  Een grote kan water aanvullen met een paar schijfjes komkommer en een aantal takjes munt. Een heerlijke en verfrissende zomerdrank!

 • Avatar van San3na
  Reply San3na 8 juli 2018 at 14:18

  Een grote kan water aanvullen met schijfjes komkommer en een aantal takjes munt. Een heerlijke verfrissende zomerdrank!

 • Avatar van Dikkiedik
  Reply Dikkiedik 8 juli 2018 at 11:54

  Zelf verse thee maken, afkoelen en in een speciale theefles (geïsoleerd Theejoy) meenemen naar je werk, dat is genieten!

 • Avatar van Mikky
  Reply Mikky 8 juli 2018 at 10:12

  Mijn zomerse tip: GENIET! GENIET! GENIET! Ga lekker met een boekje en een koud drankje in het zonnetje zitten en droom weg.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 juli 2018 at 07:35

  Mijn mama doet altijd ananas uit blik (in sap niet siroop) bij de pastasalade wanneer er een BBQ is. Vroeger vroor ze dat sap dan in in van die ijslollie-vormpjes. Heerlijk smullen!

 • Avatar van L. Kroon
  Reply L. Kroon 7 juli 2018 at 18:07

  Mooie armbanden, ik doe graag mee.
  Mijn tip:
  Een lekker koel armenbad, leg je armen in koud water tm de ellebogen. Doe dat een minuutje, daarna eruit, niet afdrogen.
  Lekker verkoelend!

 • Avatar van Will
  Reply Will 7 juli 2018 at 13:05

  Graag doe ik mee met deze winactie voor zo’n mooie armband. ( als het kan, graag blauw)

  Mijn zomerse tip: Was handdoeken, maar geen wasverzachter in de laatste spoelgang, want anders nemen de handdoeken minder water op en drogen niet zo goed af.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 7 juli 2018 at 10:21

  Mijn verfrissende tip voor een heerlijke zomer is een heerlijk recept van water met citroen en munt. Keep cool en relax… 🚰💎🍶

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 7 juli 2018 at 09:36

  mijn tip is kijk gewoon om je heen en er is genoeg te doen is de zomer. en de armbandjes zijn erg leuk

 • Avatar van Will
  Reply Will 6 juli 2018 at 23:34

  Wat een schattige armbandjes. Graag doe ik mee met deze winactie en volg op Bloglovin.
  Mijn zomerse tip:
  Als je badhanddoeken en badlakens wast, gebruik dan geen wasverzachter, omdat de handdoeken dan minder water opnemen en slechter afdrogen.

 • Avatar van Will
  Reply Will 6 juli 2018 at 23:30

  Wat een schattige armbandjes. Doe graag mee met deze winactie en heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Mijn zomerse tip.
  Gebruik na het wassen van handdoeken/ badlakens geen wasverzachter, want daardoor nemen ze minder goed water op en drogen slechter af.

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 6 juli 2018 at 23:30

  ik heb gezichtsreinigingsdoekjes in de koelkast liggen. extra fris.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 6 juli 2018 at 21:41

  Siroop vermengen met water en bevroren rood fruit. Daar ijsklontjes van maken. Lekker in water of frisdrank. Maar erg leuk!

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 6 juli 2018 at 15:22

  Mijn zomerse tip zorg dat je altijd een lekker koud drankje in de koelkast heb! Als ik win gaat mijn voorkeur naar de armband met blauwe en roze kralen.

  • Avatar van Dana
   Reply Dana 6 juli 2018 at 20:15

   Prachtige stenen kralen,en die buideltasjes..!
   Mijn zomerse tip; af en toe scrub voor het lichaam….en een beetje suiker bij de shampoo zorgt dat je hoofdhuid ook gescrubt wordt.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 6 juli 2018 at 15:22

  Yaaaaah wat leuk!!

  Mijn zomer tip: nieuwe badlakens gekocht? Z3t deze eerst in een emmer koud water. Als je ze direct gaat wassen in de machine, heb je vaak dat de badlakens niet goed absorberen.

 • Avatar van Marise
  Reply Marise 6 juli 2018 at 14:17

  Ik loot graag mee. Mijn zomertip: stukjes watermeloen invriezen. Smaakt net als een ijsje, maar een stuk gezonder dan de meeste ijsjes!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 6 juli 2018 at 11:28

  Zo’n tof armbandje lijkt me wel wat. Mijn zomertip: een powernap! Dan kun je er weer tegen of het nu op je werk is of tijdens je vakantie altijd effectief.

 • Avatar van Karin Noordzij
  Reply Karin Noordzij 6 juli 2018 at 11:22

  Ieder jaar krijg ik Ouranoupolis…..een vissersdorpje in Griekenland waar ik al bijna 30 jaar kom, een door de kinderen zelf gemaakt armbandje. Ik heb er dan ook al menige. Dit kralenarmbandje zou er perfect tussen staan, graag zelfs.

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 6 juli 2018 at 05:41

  Zomerse tip: sta eens om 5 uur ’s morgens op en ga dan eens uitwaaien op het strand of een lekkere wandeling door de stad is ook geweldig als je de zon ziet opkomen!!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 5 juli 2018 at 20:10

  Wat een ontzettend lieve armbandjes, ik doe heel graag mee :-) zomertip: stuur mijn eeuwig klussende buurman voor een half jaar op reis, kan ik tenminste rustig in de tuin zitten…. ennnnnnnn……… zennnnnnnnnnnnnn………..

 • Avatar van Gerjan Palm
  Reply Gerjan Palm 5 juli 2018 at 20:06

  Wat een super leuke armbandjes, mijn tip is simpel, je polsen onder de koude kraan en je koelt super snel af

 • Avatar van Hilde Kelchtermans
  Reply Hilde Kelchtermans 5 juli 2018 at 20:05

  Ik doe mee voor zo’n leuke armbandjes!!
  Mijn zomerse tip: Leg een tijdje voor je gaat slapen een bevroren koelelement in bed op een warme zomeravond en je kruipt in een fris bed.

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 5 juli 2018 at 19:33

  Wauw deze armbanden vind ik super mooi ik wil er echt heel graag eentje.Mijn vorige is helaas stuk gegaan.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 5 juli 2018 at 19:12

  Onverwachts bezoek en de witte wijn of rosé staat niet koud? Vul een ijsemmer -of iets wat hiervoor door kan gaan- met ijsblokjes en water en voeg een ruime hoeveelheid zout toe. Door het zout geven de ijsblokjes sneller hun kou af waardoor de wijn eerder op temperatuur is

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 5 juli 2018 at 14:45

  Wat een mooie armbandjes.
  Doe een cupcakevormpje onder je ijsje om ‘smeltwater’ op te vangen

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 5 juli 2018 at 07:52

  enkele blaadjes munt en schijfjes limoen in een kan water en je hebt de ideale dorstlesser bij warm weer

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 4 juli 2018 at 21:15

  WoW, wat een mooi verhaal. En wat een mooie en eerlijke producten. Tegen handwerk kan echt niets op. Echt heel mooi dat de betekenis van Kamana wens is. Ik zou zo’n prachtige armband heel graag aan een vriendinnetje geven die een dochtertje heeft die erg ziek is. Mijn wens voor hen is dat ze mag genezen. Dat het armbandje veel geluk en gezondheid mag brengen. Dat zou echt geweldig zijn🍀.

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 4 juli 2018 at 21:02

  wauw wat een prachtig gebaar zeg, ik doe mee! nu heel hard duimen liefs

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 4 juli 2018 at 17:12

  Mijn zomerse tip Anti-kleefhandjes tip (na het eten van ijs)!
  – Steek een gat in een bekertje of een cup cake cup waar het stokje van het ijsje in past. Zo smelt het ijsje niet naar de handjes toe maar in het bakje.

 • Avatar van Annette Peels
  Reply Annette Peels 4 juli 2018 at 15:57

  Wat een leuke armbandjes, mijn dochter is niet echt een meisje meisje, maar een echte surfgirl. Dit vindt zij dan wel weer echt heel leuk. Een leuke verrassing voor haar en misschien pik ik m af en toe wel eens.Wij willen dan ook heel graag winnen.

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 4 juli 2018 at 15:13

  ik zou graag meedoen dat is op zich al een mooie zomerse opkikker

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 4 juli 2018 at 14:57

  ik doe graag mee voor die toffe armbandjes
  als ik win heb ik automatisch een zomerse opkikker

 • Avatar van Sunny
  Reply Sunny 4 juli 2018 at 11:31

  Mijn tip om het hoofd koel te houden ? Heel simpel: met de voeten in een bak koud water. Heerlijk !!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 4 juli 2018 at 11:18

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee met de winactie.
  Mijn tip voor de zomer als moeder van 3 en hoogzwanger van nummer 4: maak het jezelf gemakkelijk.
  Zorg dus dat je kids zich lekker bezighouden terwijl jij met een lekker koel drankje en de voetjes omhoog in de schaduw ligt. Hoe ik dat doe? Ik geef ze lijstjes. Geen boodschappenlijstjes, maar leuke lijstjes. Ik geef ze bijvoorbeeld een eierdoos met in ieder vakje een kleur en laat ze buiten dan dingetjes in die kleur zoeken. Of ik geef ze mn oude telefoon mee met een lijst van onderwerpen die ze “moeten” fotograferen (voor kinderen die nog niet kunnen lezen teken je voorbeeldjes). Super leuk om te zien wat ze hebben gefotografeerd (kun je eventueel nog fotoalbumpje van maken). Je kunt allerlei soorten lijstjes maken met allerlei zoekopdrachten. Succes gegarandeerd en jij een heerlijk relaxte zomer.

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 4 juli 2018 at 09:56

  Hoe with the flow….. en denk vooral niet pffff wat is het warm…..

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 4 juli 2018 at 09:27

  Zomerse tip: ga lekker uitwaaien aan het strand!
  Ik loot graag mee voor zo’n mooie armband!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 3 juli 2018 at 22:19

  Om toch voldoende water te drinken als je er niet van houdt, kun je fruit in het water doen. Ik hou namelijk helemaal niet van water ;)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 juli 2018 at 19:22

  Ik wil graag een gokje wagen, vind ze zo leuk! :)
  Een zomerse tip? Versier je tuin met leuke lampjes die je bij de Action kan kopen. Lampionnetjes en een soort ‘kerst verlichting’. Zitten ‘paaltjes’ bij waardoor ze opladen door zonlicht en ze ’s avonds dus mooi gaan branden. Staat heel gezellig :)

 • Avatar van Patricia Lubbertje
  Reply Patricia Lubbertje 3 juli 2018 at 19:08

  Leg overdag een fles water in de vriezer en zet die in de nacht voor je ventilator. Een goedkopere oplossing dan airco voor een fijne nachtrust.
  Nog een tip; maak eens een koude pasta salade voor het avondeten. Lekker en snel. Ook makkelijk een dag van te voren te maken en fijn om te serveren bij een bbq

 • Avatar van Patricia lubbertje
  Reply Patricia lubbertje 3 juli 2018 at 19:04

  Mijn tip is om een overdag een fles water in de vriezer te leggen. Als je deze dan ’s nachts voor een ventilator zet dan is dat heerlijk verkoelend (en veel voordeliger dan een airco)
  Nog een tip. Maak eens een koude pasta salade voor het avondeten. Lekker en snel.

 • Avatar van Patricia Lubbertje
  Reply Patricia Lubbertje 3 juli 2018 at 19:01

  Een fles water in de vriezer leggen en in de nacht voor de ventilator leggen (als je geen airco hebt). Heerlijk verkoelend om de nacht, al slapend, door te komen.
  Geen zin in warm eten: maak een lekkere pasta salade met gerookte kip en verse groenten. Makkelijk en lekker snel!
  Ik maak graag kans op zo’n mooie armband

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 3 juli 2018 at 14:33

  Zomers tip “kado tip” voor Marjan graag 😀super armbanden 🙏🏻

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 3 juli 2018 at 14:31

  Leuke zomerse tip “kado tip “ voor Marjan graag 😀super armbandjes 🙏🏻

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juli 2018 at 10:55

  Prachtig….
  Ik doe heel graag mee.
  Mijn tip voor de zomer is cocosolie daar bakt en kookt tegenwoordig iedereen mee….
  Gebruik dit als masker voor het kapsel door er war door het kapsel te doen en het hoofd te masseren, doe een kap op en de volgende ochtend heeft men een zacht en glanzend kapsel….

  Fijne dag Xoxo

  • Avatar van T.Faber
   Reply T.Faber 3 juli 2018 at 12:43

   Wat een prachtige, vrolijke armbandjes. 👌🏻 Ook de leuke handgemaakte zakjes. 👛Vakwerk. Mooi initiatief om het uit Nepal te halen. Mijn tip is om naar vrolijke muziek te luisteren. ☀️🎶 Hele fijne dag. Beppe Jans

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 3 juli 2018 at 10:50

  Geen zonnebrand bij de hand, wel citroen🍋
  Huid inwrijven met een doorgesneden citroen🍋, ben je enige tijd tegen zonnebrand beschermd .☀️☀️☀️☀️
  ❤️Mooi van kamana

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 3 juli 2018 at 10:01

  Wat een mooie armbandjes!!! Heel leuk!
  Ik heb wel een tip voor de zomer. Het zou kunnen dat dit trucje bij veel mensen al bekend is, maar ik heb het net ontdekt. Omdat ik nogal veel op blote voeten loop in de zomer heb ik ’s avonds vaak behoorlijk vuile voeten. Ik krijg ze met gewone zeep of scrubgel nauwelijks schoon. Nu heb ik ontdekt dat scrubben met koffieprut (gemengd met een beetje douchegel en een klein beetje water) heel goed werkt! Mijn voeten worden helemaal schoon en heel zacht! Nu lijkt het me geen goed idee om dagelijks te doen, maar 2 keer in de week of zo!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 3 juli 2018 at 09:32

  Ik hou mijn hoofd koel door elke dag een grote kan water (incl. tapje) klaar te zetten in de ochtend & hier ijsblokjes en verschillende ingrediënten per dag aan toe te voegen: van limoen, tot munt tot komkommer – elke dag verfrissend! Enjoy the summer!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 3 juli 2018 at 09:30

  Ik hou mijn hoofd koel in de zomer door een grote kan met water te vullen en hier per dag ijsblokjes en verschillende ingrediënten in te doen – van munt tot limoen tot komkommer – het blijft me heerlijk verfrissen! Enjoy the sun!!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 3 juli 2018 at 09:17

  de kruik vullen met koud water en in de vriezer leggen en mee naar bed nemen werkt prima voor mij

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 3 juli 2018 at 09:05

  Mooooi ik doe graag mee..!
  Zomerse tip draag veel kleur dat maakt de wereld een stuk mooier en vrolijker

  Facebook: An Na

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 3 juli 2018 at 07:58

  wat een mooi gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 3 juli 2018 at 07:57

  wat een mooi gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.