Beauty

Love it! | Lush Kitchen showergels

26 juli 2018

Lush Kitchen showergels
Zodra het mailtje binnen kwam met het nieuws dat er een aantal Lush Kitchen showergels verkrijgbaar zouden zijn, plaatste ik snel een bestelling. Halloooooo, Flying Fox en Karma douchegels? Die hadden we hier in huis al veel te lang moeten missen! Uit nieuwsgierigheid bestelde ik er ook nog de Avocado Wash variant bij. Ik vertel je graag wat meer over deze Lush Kitchen showergels, want ze zijn maar tijdelijk verkrijgbaar en echt wat voor de Lush-fans. 

Lush Kitchen showergels

“In mei 2018 ging Lush’ co-founder en productontwikkelaar Mark Constantine het gesprek aan met de Lush-community via zijn Instagram en vroeg: “I was just thinking, if you could choose a new liquid shower gel what would you like?”. Duizenden reacties stroomden binnen en de ene klassieker na de ander passeerde de revue. En #LushKitchen luisterde. Met veel spannende ideeën over favoriete geuren besloten de cosmetische chefs iets speciaals in elkaar te flansen!”

Het resultaat? Zeven zelfconserverende douchegels met de door jullie gekozen geuren. Maar: wel limited edition, dus als je er nog eentje – of meerdere – wil hebben moet je er snel bij zijn.

– American Cream 250g, €18,95
– Avocado Wash 250g, €17,95
– Calacas 250g, €18,95
– Grass 250g, €19,95
– Karma 250g, €18,95
– Sultana 250g, €17,95
– Flying Fox 250g, €19,95

Lush Kitchen showergels

Mijn aankoopjes

Avocado Wash is er eentje die we beiden nog niet kenden, maar de omschrijving sprak ons zeker aan. Er zit onder andere avocado olie en verse biologische avocado in verwerkt en de geur is aan de ene kant fris vanwege de bergamotolie maar het heeft ook wat licht zoetigs en houtachtigs door de olibanumolie. Heerlijk!

Karma is misschien wel de favoriete geur van Paul en zo eens in de zoveel tijd verras ik hem graag weer eens met een product in deze geur. Van een parfum tot aan een stuk zeep en deze keer de showergel. Hij was me er blij mee! De geur is kruidig, exotisch en zonnig tegelijk en er zit onder andere glycerine en kamille in als verzorgende en verzachtende ingrediënten.

Flying Fox is er eentje waar je wel het type voor moet zijn, want niet iedereen is even gek op de geur van jasmijn. Ik ben er persoonlijk dol op en had vroeger, toen deze douchegel nog vast in het assortiment zat, deze standaard in de douche staan. Ik moést hem dus wel hebben nu! Jasmijn, ylang ylang, honing.. Heel vrouwelijk en verleidelijk ♥

–> De 7 limited edition Lush Kitchen showergels zijn verkrijgbaar via de Lush webwinkel waar je €6,60 verzendkosten betaalt en je je bestelling met een paar dagen in huis hebt.

Ben jij Lush-fan? Wat is jouw favoriete product en/of geur van dit merk?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 30 juli 2018 at 20:39

    Lush heeft altijd wel iets lekkers! En wat leuk dat ze op deze manier nieuwe producten hebben ontwikkeld. Ik heb laatst de showergel in de geur Happy Hippy opgemaakt, een heerlijke, frisse zomergeur!

  • Avatar van Bee
    Reply Bee 27 juli 2018 at 01:24

    Hoi herinner ik me nou dat jij ooit schreef over bestellen vanuit engeland goedkoper is. Of vergis ik me? In ieder geval mn ik wil ook! Trigger is weer geactiveerd…😉

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 juli 2018 at 09:37

      Haha, ja kopt! Maar deze Lush Kitchen showergels hebben ze daar helaas niet (of ik kijk er compleet over heen..)

  • Avatar van Mieke | mieksmind
    Reply Mieke | mieksmind 26 juli 2018 at 21:03

    Ik ben echt GEK op LUSH. Alleen voor de bruisballen zou ik een bad aan schaffen haha. die komt er ook zeker in mijn nieuwe stekkie, alles voor lush haha. deze showergels lijken me top.

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 26 juli 2018 at 11:55

    Oeeeh ik ben dol op LUSH!!

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 26 juli 2018 at 11:39

    Oeh leuk, ik ben heel benieuwd naar de geuren! Ik ben zelf nog bezig met wat geuren uit de kerstcollectie haha (goed ingeslagen in de sale). Maar ik ga zeker binnenkort even ruiken!

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 26 juli 2018 at 10:43

    Ohh super lekker! Maar ik moet eerlijk zeggen dat het best prijzig vind voor een douchegel, vooral ook omdat ik nog een hele voorraad heb staan x

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 juli 2018 at 09:19

    Klinkt heel goed en deze ken ik niet.
    Eindelijk eens iets voor mensen die een douche hebben ;-)

    Xoxo

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 26 juli 2018 at 09:15

    Ik hou zooo ontzettend veel van Lush! ♥ Alleen laat ik deze specials aan me voorbijgaan, want ik heb nog zo veel! Mijn favoriete Lush-geur is zonder twijfel Lord of Misrule.

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 26 juli 2018 at 08:00

    Oeh lekker! Ik heb eigenlijk al een tijdje niks van Lush gebruikt, maar had ooit ook een van de Lush Kitchen een Lavendel geur. Weet de naam even niet meer.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.