Fashion

Mijn nieuwe Balmain bril + leuke behind the scenes!

30 juli 2018

Balmain bril BL1512S Specsavers
Alweer een tijdje geleden was ik in Amsterdam voor een heel erg leuke middag bij Het PR bureau. Het is namelijk voor het eerst dat Specsavers een #LoveGlasses team heeft samengesteld en.. ik ben één van de gezichten hiervan dit jaar :) Naast een heerlijke lunch werden de nieuwste trends en brillencollecties gedeeld en was er een fotografe aanwezig die over haar inzichten in fotografie vertelde. Al met al een mooie middag waar ook prachtige foto’s van zijn gemaakt. Ik wil deze behind the scenes graag met je delen én natuurlijk mijn nieuwe Balmain bril laten zien! 

Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers
Kick-off event Specsavers #LoveGlasses team

Zoals je op de foto’s kan zien was het een gezellige, inspirerende en leuke middag. Een prachtige setting, lekker weer, good food, fijne gesprekken en een leuke kennismaking met de andere gezichten van Team #LoveGlasses. Ik kijk er enorm naar uit om de komende maanden ondergedompeld te gaan worden in de nieuwste trends en ontwikkelingen op brillengebied en jullie hierin mee te nemen door leuke tips en trends met je te gaan delen.

De portretfoto’s voor de roze wand zijn gemaakt door fotografe Sanne Nadine Hes en de behind the scene foto’s door Saloua.

Balmain bril BL1512S Specsavers Balmain bril BL1512S Specsavers

Mijn nieuwe Balmain bril

Toen ik na het event naar huis ging met de opdracht om zelf een mooie bril uit te gaan zoeken die goed bij mij past vond ik het best lastig. Want aan de ene kant heb ik een duidelijke voorkeur voor klassiek en tijdloos, maar ik wilde ook eigenlijk wel eens wat anders. In de Specsavers winkel werd ik gelukkig heel erg goed geholpen en.. we kwamen uit op precies dezelfde Balmain bril die ik tijdens de fotoshoot ook had gedragen. Dat moèst dus wel zo zijn!

Mijn ogen werden opnieuw opgemeten en het bleek dat ik een iets andere sterkte nodig had dan voorheen. Ook raadde ze aan dat ik mijn bril toch echt wat vaker moest gaan dragen dan alleen met computerwerkzaamheden. Oops..

Na de vakantie in Noorwegen kon ik de bril ophalen en sindsdien draag ik hem trouw. Hij zit heerlijk, staat leuk en ik merk dat de iets andere sterkte me ook goed doet. Ik draag hem nu niet meer alleen met computerwerk, maar ook tijdens televisie kijken en andere momenten waarop mijn ogen zich langere tijd op één punt moeten concentreren. Met als gevolg dat ik ook duidelijk minder spanningshoofdpijn ervaar. Win-win!

De Specsavers x Balmain collectie is aan de ene kant heel elegant, verfijnd en vrouwelijk, maar ze hebben ook duidelijk nét een aparte touch waardoor ze zeker opvallen. Zo zie je op mijn bril (de BL1512S) een combinatie van bruin/transparant/nude schildpadprint en gevlochten roségoudkleurige details. Leuk weetje: toen ik hem voor het eerst zag liggen vond ik hem eigenlijk een beetje ‘te’, maar eenmaal opgezet was ik op slag verliefd! Laat maar weer eens zien dat je soms maar gewoon wat moet proberen en kijken wat de uitkomst is ♥

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 1 augustus 2018 at 23:52

  Wat leuk om te lezen en hij staat je echt enorm goed!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 31 juli 2018 at 14:18

  Hele leuke bril heb je uitgezocht en de foto’s zijn ook leuk! Ik heb recent een nieuwe aangeschaft bij Ace and Tate, maar idd ik moet hem eigenlijk ook vaker op ..

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 30 juli 2018 at 22:39

  Super leuke bril, staat je goed Desiree.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 30 juli 2018 at 16:19

  Prachtige foto’s, klinkt als een leuk event en hoe tof dat je dit jaar één van de gezichten bent. Je hebt een mooi model uitgekozen zeg, staat je goed!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 juli 2018 at 11:35

  Leuk om eens zo’n artikel te lezen. Staat je mooi die bril en de portretfoto’s die vind ik ook mooi :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 30 juli 2018 at 10:03

  Oh wauw!! Wat staat die bril je fantastisch zeg!!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 30 juli 2018 at 08:57

  Staat je erg goed deze nieuwe bril! Heel elegant en net even anders dan andere brillen. De vorm staat ook mooi bij je gezicht, leuk :) Ik heb ook een bril maar draag ‘m bijna nooit, zou wel moeten voor tv kijken, lezen en laptop werk…. Ga het maar weer eens braaf doen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 juli 2018 at 08:28

  Fijne en goedverzorgde dag!
  Prachtige nieuwe montuur.
  Het staat jou zo mooi.
  Ik shop mijn brillen altijd bij de brillenzaak waar jij het gezicht voor bent ;-)
  Een bril met multifocale glazen doet heel veel wonderen.
  Nu is mijn hoofdpijn verdwenen.

  Xoxo

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 30 juli 2018 at 07:05

  Wat een leuke dag! De bril staat jou super

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.