Huis & interieur

Interieur | Nieuwe Søstrene Grene stationery collectie

1 juli 2018

Søstrene Grene stationery & kantoor
Zoals je weet ben ik heel erg graag bezig in ons interieur. Lekker rommelen, kamers net even anders in blijven richten, nieuwe accessoires aanschaffen om mee af te wisselen.. Er is ook gewoon teveel leuks verkrijgbaar om je huis helemaal eigen mee te kunnen maken. Tof ook dat Søstrene Grene nu met een nieuwe stationery collectie komt zodat je ook hiervoor aan de slag kan. Of je nu een werkhoekje in de woonkamer hebt of een eigen kantoor aan huis. Ik laat je de collectie zien! 

‘Lees ook: De nieuwe Søstrene Grene lentecollectie

Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor
Deze nieuwe Søstrene Grene stationery & kantoor collectie is sinds enkele dagen te koop. Je vindt er een heleboel producten in, van meubels tot aan kantoorartikelen om je werkplek een complete make-over te kunnen geven. Het is enkel nog eventjes wachten op de bureaustoel, want die is pas vanaf 20 juli 2018 verkrijgbaar.

“Søstrene Grene brengt op 28 juni 2018 een sierlijke, Scandinavische collectie voor uw thuiskantoor uit. Het ontwerp van de collectie is geïnspireerd op de Bauhaus-stijl uit de jaren 1920 en de tijdsgeest van die tijd. De nieuwe collectie kenmerkt zich door de eenvoudige, geometrische vormen zoals de cilinder, de kubus en de driehoek die steeds terugkomen in de zorgvuldig geselecteerde prints en producten.

De collectie biedt naast onder andere notitieblokken, ringmappen en divers schrijfgerei, ook een minimalistische bureautafel, een sculpturale lamp, een sierlijke bureaustoel en nog veel meer.”

Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor Søstrene Grene stationery & kantoor
De Søstrene Grene lentecollectie is nu verkrijgbaar in de winkels. Je kan deze 11 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

De prijzen van de producten liggen tussen de paar euro voor accessoires tot aan net geen €50,- voor de bureaustoel. Leuk dat er ook gedacht is aan producten voor op en rondom het bureau van je kind en/of tiener én handigheidjes voor de lunch tussen het harde werken door :)

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene stationery & kantoor collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 juli 2018 at 00:28

  Wat een super leuke spullen ,daar zou ik me wel even kunnen uitleven. Helaas is er nog geen winkel in Apeldoorn

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 juli 2018 at 21:22

  Moet. Alles. Hebben. Haha! Vind dat ze vaak zulke leuke dingen hebben!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 juli 2018 at 20:09

  Wat een leuke schattige spulletjes :) Heb al veel mooie collecties gezien maar helaas geen winkel in de buurt.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juli 2018 at 13:42

  Prachtige nieuwe items voor school, kantoor of thuis.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 1 juli 2018 at 13:38

  Ik word hier wel heel hebberig van zeg. Vooral dat bureautje en die wandrekken, maar eigenlijk is alles heel leuk. Die planner op de eerste foto ziet er ook wel erg praktisch uit.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 1 juli 2018 at 11:15

  Super leuk merk! En lekker budgetproof. Ik vind de wandrekken heel leuk :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.