Huis & interieur

Interieur | De nieuwe Søstrene Grene najaarscollectie

23 augustus 2018

Søstrene Grene najaarscollectie 2018
Nadat Søstrene Grene (eindelijk!) onlangs een heel erg toffe kantoor & stationery collectie uitbracht is het nu tijd voor de nieuwe Søstrene Grene najaarscollectie van 2018. En je moet er nog héél eventjes op wachten, maar dan kan je alvast je wishlist opstellen zodat je na 6 september kan gaan shoppen ;) In dit artikel lees je meer informatie over de nieuwe collectie en laat ik je heerlijk veel sfeerbeelden zien!

‘Lees ook: De Søstrene Grene kantoor & stationery collectie

Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018 Søstrene Grene najaarscollectie 2018

Søstrene Grene najaarscollectie 2018

Voor het ontwerp van deze nieuwste collectie hadden de zussen Anna en Clara een stijlvol interieur in gedachten, met duidelijk een vrouwelijke touch gecombineerd met strakke lijnen. De kleuren zijn zacht en ingetogen en we zien veel roze, vergrijsde en naturel tinten terug. De filosofie van de zusjes is dat een ontwerp zowel het huis mooier als ruimtelijker moeten maken en dat lukt zeker met deze producten. De slanke en open geometrische vormen, subtiele lampen en mooie objecten voor aan de muur kunnen in zo’n beetje ieder interieur opgenomen worden.

Vanaf donderdag 6 september zal de nieuwe Søstrene Grene najaarscollectie verkrijgbaar zijn, met uitzondering van de wandlamp, stoel, het stoelkussen en de schraagtafel. Deze zullen vanaf 20 september in de winkels liggen. Je kan deze 12 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. Ook is er in Antwerpen, België een winkel te vinden.

Ohhh, wat een heerlijke collectie is dit weer. Ondanks dat ik steeds kieskeuriger ben geworden met wat hier nog het huis in komt aan interieuraccessoires, weet ik bij Søstrene Grene altijd weer te slagen. De stijl van de producten, de kleuren, het design.. Het spreekt me gewoonweg echt heel erg aan. En eerlijk is eerlijk: de producten zijn ook nog eens heel erg leuk geprijsd!

Ik ga zelf zeker even kijken voor de kimono, mooie wandhaakjes, juwelendoos, theelichthouder (zwarte ronde met goudkleurige houder), de grote vergrijsde deken voor op bed en de transparante met houten vaas uit deze Søstrene Grene najaarscollectie. Teveel leuks dus weer.. Het is wachten tot ze een webwinkel openen, ik denk dat dat een groot succes zou worden ♥

Ben jij ook zo’n fan van Søstrene Grene? Spreekt deze nieuwe najaarscollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 september 2018 at 11:28

  Ik heb al meerdere artikelen gelezen en het ziet er zo leuk uit :) prachtige producten ook elke keer weer.

 • Avatar van Lisanne Stark
  Reply Lisanne Stark 25 augustus 2018 at 22:39

  Ooh vind het zo’n leuke winkel! Wil zeker die groene deken halen.

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 24 augustus 2018 at 20:03

  Wat een mooie, nieuwe collectie! Die nachtlampjes voor naast het bed zijn leuk zeg!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 augustus 2018 at 06:43

  Prachtige items!
  Mooie natuurlijke kleuren.

  Xoxo

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 23 augustus 2018 at 13:11

  Dit stijltje vind ik zo mooi wat betreft interieur! Sostrene Grene is ook echt een geweldige winkel!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.