Beauty

Hair Savers | Mijn favoriete haarproducten op dit moment

9 september 2018

hair savers voor de herfst
De hele maand augustus stonden de zaterdagen in het teken van Skin Savers, beautyproducten voor de huid die écht een oppepper geven. Maar niet alleen je huid kan na een lange zomer wel wat extra’s gebruiken. Ook je haar is dan vaak net even wat droger, je hoofdhuid wat gevoeliger en nu de herfst begonnen is komt ook het statische/pluizige weer om de hoek kijken.. Ik deel enkele Hair Savers met je die ik persoonlijk aan kan raden! 

hair savers voor de herfst
Aruba Aloe Color Viva shampoo & conditioner

Ik heb al eerder shampoo en conditioner van dit merk gehad en was daar ook tevreden over, maar voor mijn gekleurde lokken maken deze Color Viva producten wel echt het verschil. Het is – ondanks dat er toch nog flink zon op mijn haar gestaan heeft en ik het zo’n drie keer per week was – opvallend hoe mooi de huidige kleuring in mijn haar blijft. En qua haarkleuring ben ik qua merk niet veranderd, dus het moeten wel deze haarproducten zijn.

Ik heb een gevoelige hoofdhuid en blijf daarom liever weg bij bepaalde ingrediënten. Deze haarproducten bevatten geen SLS, SLES (beide ‘hardere’ reinigers) en siliconen en er is onder andere een flinke dot hydraterende en verzorgende aloë vera aan toegevoegd. Ze zijn daarnaast zuinig in gebruik en ruiken ook nog eens heerlijk ♥

–> De shampoo en conditioner van Aruba Aloe zijn verkrijgbaar vanaf €11,00 per flacon. Je vindt dit merk onder andere via hun eigen webwinkel. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt een kortingscode van 35% op je eerste bestelling :)

hair savers voor de herfst

Aveda Damage Remedy daily hair repair
Een leave-in treatment die je gebruikt nadat je je haren hebt gewassen en handdoekdroog hebt gemaakt. Even flink schudden voor gebruik, een klein beetje product pakken, over je handen verdelen en inwerken door de lengtes en puntjes van je haar. Er zitten verschillende verzachtende en verzorgende plantenextracten in, glycerine, vitamine E, squalaan en helemaal aan het eind van de ingrediëntenlijst (oftewel: weinig) wat siliconen.

Het maakt de haren niet alleen makkelijker doorkambaar, maar ook nog eens lekker zacht en glanzend zonder dat het verzwaard of de haren sneller vet maakt. Het beschermt trouwens ook tegen warmtestyling met föhn en/of stijltang.

–> Dit product is bij Aveda salons en bijvoorbeeld Parfumerie Douglas verkrijgbaar. Er is ook een handige reisverpakking van 25ml voor €9,00 verkrijgbaar. Handig om dit product eens uit te kunnen proberen en omdat het zo zuinig in gebruik is kan je hier ook al een flinke tijd mee vooruit.

hair savers voor de herfst

Moroccanoil treatment
Zeker nu de herfst zijn intrede heeft gedaan met regenbuien, wisselende temperaturen, wind en een hogere luchtvochtigheid merk ik dat direct aan mijn haar. Wat hier – bij mij – toch het beste tegen blijft werken is een haarolie. En wat mij betreft blijft de bekende Moroccanoil treatment met arganolie en lijnzaadextract één van de beste. Je hebt maar een drupje nodig, even opwarmen tussen de handen en over je haarlengtes en puntjes verdelen. Weg pluis!

–> De producten van Moroccanoil zijn op verschillende plekken te koop. Online kan je het bijvoorbeeld vinden via De Bijenkorf, of Bol.com.

hair savers voor de herfst

Living Proof full volume blast
Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n fan van stylingproducten. Maar als er dan één product is wat ik er toch nog met enige regelmaat bij pak, dan is het wel deze spray. Het werkt een beetje zoals een droogshampoo, dus je brengt het aan bij de haaraanzet en borstelt het daarna uit, en geeft flink volume zónder dat stugge gevoel of die witte waas die een droogshampoo vaak geeft.

De Living Proof Full Dry Volume Blast komt in een bus van 238ml en is verkrijgbaar bij onder andere Cosmania voor €26,00. Fijn om te weten: dit product bevat geen sulfaat, siliconen of olie.

Ik ben benieuwd.. wat is op dit moment een favoriet haarproduct van jou?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Birgit
    Reply Birgit 16 november 2018 at 12:12

    Leuke selectie van producten. Bedankt voor de tips !

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 11 september 2018 at 15:03

    Mooie producten zeg! Je gebruikt echt fijne merken. Ik ben heel erg benieuwd naar het product van Living Proof.

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 10 september 2018 at 19:22

    Oh, ik ontdek weer prachtige merken bij jou. Die Aruba Aloë spreekt mij aan.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 september 2018 at 08:34

      Leuk om te horen! Ik ben echt fan van hun producten, zeker de haarproducten omdat er geen SLS/SLES in zit en ook enkele bodyproducten.. Het ruikt zo lekker ook ^^

  • Avatar van Corrie
    Reply Corrie 10 september 2018 at 01:38

    Mijn haar is zowel droog als kroezig en vol met klitten, helaas heeft het dan ook speciale behandeling nodig. Tot nu toe gaat dit het beste met de shampoo van Christophe Robin (Prickly Pear) en Philip B (Nordic Wood). Nordic Wood als wasje 1 en de andere wasje 2 erna en hierna van BioSilk haarmasker als conditioner. Inmiddels zweer ik bij de haarolie van Kiehl’s. Ik Let er erg op dat alle producten zo goed mogelijk volledig natuurlijk zijn.

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 9 september 2018 at 11:43

    Moroccanoil wil ik nog steeds een keer proberen na alle goede verhalen die ik erover heb gelezen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 september 2018 at 21:34

      Hij blijft lekker, zeker eens proberen als je de kans hebt!

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 9 september 2018 at 11:13

    Ahhh super leuk om te lezen…
    De shampoo en conditioner lijken me wel wat en aangezien je met krullen beter voor sulfaat vrije shampoo kan gaan wil ik deze wel eens proberen.
    Ik had verwacht dat die stylings creme van Maria Nilla ertussen had gestaan, die heb ik na jouw review uitgeprobeerd en deze werkt echt fijn.
    Mijn holy grail is de Phyto 7 haardagcreme.
    Silocone vrij, verzwaard niet, ruikt heerlijk en is echt een metamafose voor droge pluize koppie’s

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 september 2018 at 21:35

      Jaaa, die stylincrème is fijn he?! Ik heb nu een beetje langer haar en geen krullen dus kan hem even niet goed gebruiken.. Maar als ik met de krultang o.i.d. in de weer ben geweest komt die zeker weer uit de kast!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 9 september 2018 at 10:33

    Mooie verpakkingen.
    Ik ben hier niet bekend mee maar dit ziet er heel goed uit.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.