Beauty

Korean Beauty | Producten van Neogen Dermalogy

27 september 2018

Neogen Dermalogy review (Korean Beauty)
In Azië zijn ze vaak net even wat verder als het aankomt op skincare en de ingrediënten en technologieën die ze gebruiken. In het verleden heb ik al meerdere keren hierover geschreven, maar het zakte even weg.. Totdat ik de dierproefvrije producten van Neogen Dermalogy tegen kwam! Ik ben er een aantal aan het uitproberen en uit enthousiasme vertel ik je er graag wat meer over. 

Notitie

Ik heb een drogere en ietwat gevoeligere huid en heb er bij het uitzoeken van deze producten rekening mee gehouden dat we naar wat meer wisselende en koudere temperaturen toe gaan. Onderstaande reviews zijn dan ook meer geschikt voor mensen met een wat drogere en/of gevoeligere huid die graag net even wat rijkere, vollere en meer hydraterende producten zoeken :)

‘Lees ook: Make-up tips voor brildragers.’

Neogen Dermalogy review (Korean Beauty) Neogen Dermalogy review (Korean Beauty) Neogen Dermalogy review (Korean Beauty)

Neogen Dermalogy | Day-Light Protection sunscreen SPF50 50ml, €23,95

Ook al is het dan minder zonnig en ben ik minder buiten dan in de lente en zomer, ik probeer ook in de herfst en winter mijn huid voldoende te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Maar, een goede hydraterende moisturizer met een hoge SPF komt vaak ik de combinatie lastig om uit te smeren, een vettig huidgevoel en een witte waas. Daarnaast werken ze vaak ook nog eens niet lekker met make-up eroverheen..

Deze zonnebrandcrème voor het gezicht is echt compleet het tegenovergestelde van die situaties die ik net omschreef. Ondanks dat er een factor 50 in zit, smeert de crème uit als water, laat het geen witte waas of vettig gevoel achter, hydrateert hij heel erg goed én werkt hij prettig onder make-up. Een nieuwe favoriet dus!

Er zit onder andere glycerine, hyaluronzuur, verschillende planten- en vruchtenextracten en vitamine E in om de huid te hydrateren, kalmeren en huidveroudering tegen te gaan. De crème is wat dunner van textuur, ruikt lekker fris, heeft geen ‘zwaar’ gevoel op de huid zoals veel producten met een hogere SPF hebben, trekt snel in en je kan gelijk door met je verdere routine omdat het geen plakkerig laagje achterlaat.

Neogen Dermalogy review (Korean Beauty) Neogen Dermalogy review (Korean Beauty)

Neogen Dermalogy | Golden Silk Cocoon Cream 50ml, €29,95

Een crème die zou zorgen voor een betere huidtextuur en zachtere huid, een mooie glow, goede hydratatie en ook nog eens huidveroudering tegen gaat. Dat klonk precies zoals mijn huid goed kon gebruiken! Alleen de naam klinkt al heerlijk toch? Silk Cocoon Cream.. :)

Qua ingrediënten zit er nogal wat in zoals canola olie, glycerine, niacinamide, zijde-extract, hyaluronzuur, shea boter, mangoboter, jojoba olie, squalaan, kokosextract, ginseng, honing en royal jelly.. en je zou daardoor misschien een heel erg rijke en volle crème verwachten. Verrassend genoeg is het een bijna mousse-achtige textuur die heel fris uitsmeert en redelijk vlot intrekt, maar dan wél met alle voordelen van deze voedende, hydraterende en beschermende ingrediënten.

Voor nu gebruik ik hem enkel in de avond omdat ik hem voor overdag nog net even iets te rijk vind, maar ik denk dat ik deze crème in de winter ook overdag goed zal kunnen dragen gecombineerd met de eerder genoemde zonnebrandcrème.

Neogen Dermalogy review (Korean Beauty) Neogen Dermalogy review (Korean Beauty) Neogen Dermalogy review (Korean Beauty) Neogen Dermalogy review (Korean Beauty)

Neogen Dermalogy | White Truffle Laycure Oil Balm Pact 12g, €39,95

Je zou qua verpakking bijna denken aan een cushion foundation, maar het is toch echt een huidverzorgingsproduct. En niet zomaar eentje! Het is namelijk een oliebalsem die je heel gericht op droge plekjes aan kan brengen. Je kan dit bijvoorbeeld in de avond doen door hem onder je nachtcrème aan te brengen, maar.. dit kan zelfs onder make-up! Als je een wat drogere huid hebt dan herken je het vast dat de echt droge plekjes met velletjes nu niet bepaald voor een frisse look zorgen en al helemaal niet in combinatie met foundation, concealer en/of poeder. Door een klein beetje van deze balsem aan te brengen vóór je make-up blijven velletjes onder controle, zacht en zorgt het voor een mooie basis onder je make-up.

Wel een kleine kanttekening; ik zou dit product niet aanraden als je een normale tot vettere huid hebt. Echt alleen bij een drogere tot zeer droge huid. Er zitten veel verschillende voedende, verzachtende en beschermende oliën, kamille extract, glycerine en hyaluronzuur in, voelt lekker rijk en verzachtend aan op de huid en bijna ‘verkoelend’ op de echt droge plekjes. Heerlijk voor in de winter, al ga ik dan misschien voor de stickvariant omdat dat iets hygiënischer werkt dan met een sponsje.

Tip: dit laatste product komt nu in een leuke kit met daarbij een ruime travelsize van een andere bestseller van dit merk. Namelijk de White Truffle Serum in Oil Drop. Een voedend serum waar olie in verwerkt zit om de droge huid een flinke boost te kunnen geven. Een heel fijn product, waar ik in de winter misschien wel een fullsize van in huis zal gaan halen :)

Neogen Dermalogy review (Korean Beauty)

Little Wonderland

De producten uit dit artikel worden verkocht bij de Nederlandse webwinkel Little Wonderland. Ze verkopen hier een enorm assortiment aan Aziatische beautyproducten van merken zoals Neogen Dermalogy, Dr. Jart, Holika Holika, Etude House, Missha en Skinfood. Je kan er op zo’n beetje alle mogelijke manieren betalen, je hebt je bestelling vaak al de volgende dag in huis en bij een bestelling boven de €50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Heb jij ervaring met Aziatische / Korean beauty producten? Mocht je een tip hebben voor een merk of product dan hoor ik het graag!

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 29 september 2018 at 14:45

  Ze zien er goed uit en volgens mij zijn ze inderdaad ook fijn in gebruik, thanks for sharing!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 september 2018 at 18:49

  Dat klinkt wel heel goed en ik heb een beetje de huid die jij omschrijft, droog en gevoelig. Begin dat nu ook alweer te merken met dit weer.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 september 2018 at 14:04

  Mooie producten!
  Dit klinkt heel goed en ik ga meteen op de site kijken ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 september 2018 at 11:50

  Klinkt heel erg goed!

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 27 september 2018 at 09:39

  De creme met spf klinkt goed en wil ik zeker eens proberen zodra ik door mijn voorraad heen ben
  Super leuk deze website (ben meteen gaan kijken) wat een fijne ontdekking…

 • Avatar van anneke
  Reply anneke 27 september 2018 at 08:19

  waar kun je dit merk dan kopen/

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 september 2018 at 08:26

   Hi Anneke, onderaan het artikel staat een link naar een Nederlandse webwinkel :)

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 27 september 2018 at 08:15

  Ook ik ben fan van Korean beauty producten. Momenteel ben ik aan het ontdekken welk merk bij mij past. De sheetsmaskers van Tony Molly zijn aanraders!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.