Beauty Persoonlijk

How to | Mijn beautytips voor de mooiste glimlach

20 september 2018

tips voor mooie glimlach (foto door Simone Nijssen Fotografie)
Dat ik het afgelopen jaar steeds lekkerder in mijn vel ben gaan zitten is niet iets wat alleen ik zelf opmerk. Regelmatig krijg ik leuke opmerkingen en complimentjes over mijn uitstraling en uiterlijk, en ook al ben ik nog niet zo goed in het ontvangen van complimentjes, het is toch heel leuk om te horen! Of ik niet wat tips kon delen? Hierbij een aantal van mijn persoonlijke beautytips hoe ook jij joúw mooiste glimlach kan krijgen. 

Tips & tricks voor een mooie glimlach

tips voor mooie glimlach (foto door Simone Nijssen Fotografie)

Inner beauty tips om te stralen

Voor de buitenwereld is vooral mijn uiterlijke verandering het meest opvallend en dat heeft een heleboel te maken met de gastric sleeve operatie die ik heb ondergaan. Maar voor mijzelf is het ook zeker de mentale aanpak geweest die voor de doorslag heeft gezorgd waardoor ik écht beter in mijn vel ben gaan zitten. Ja, zo’n operatie is een mooi hulpmiddel maar uiteindelijk moet je het toch echt zelf doen. En dat betekent werken aan jezelf en daar komt die mindset de hoek om kijken.

Ja, ik zit nu duidelijk in een gezonder en fitter lichaam dan voorheen en dat helpt zeker. Maar als het mentale stukje niet meeveranderd zou zijn, zou ik dus nooit zo lekker in mijn vel zitten als dat ik nu doe. En dan mis je dat stukje stralen, die sparkle. En dát is hetgeen waardoor je écht lekkerder in je vel komt te zitten en wat andere mensen juist opvalt. Mijn aanpak? Veel lezen in en leren uit zelfontwikkelingsboeken, rust en tijd voor mijzelf nemen, nadenken over wat ik nu echt leuk vind en waar ik heen wil, knopen doorhakken, prioriteiten stellen en ‘nee’ leren te zeggen en vooral: een positievere mindset ontwikkelen.

Nee, dit is niet het meest gemakkelijke stukje en zeker niet snel te doen. Maar het zorgt wel voor een gelukkiger mens, een meer open en positieve(re) uitstraling en een glow van binnenuit. Voor mij is dit innerlijke deel – jezelf beter leren kennen, rust krijgen en een positievere mindset – juist zo onmisbaar als het gaat om je uiterlijk vertoon. Ik gun dat iedereen ♥

tips voor mooie glimlach

Beautytips voor een stralende glimlach

En dan het stukje wat je wél een heel stuk gemakkelijker aan kan pakken. Iets wat ik heerlijk vind om mee bezig te zijn en me elke dag, twee keer per dag, een rustmomentje geeft: een fijne beautyroutine. Ik ben en blijf een beautymeisje!

Mijn musthaves voor die mooiste glimlach? Een goede peeling en hydraterend product die bij jouw huidtype passen om je huid zo stralend mogelijk te krijgen, een frisse en lichte make-up waarbij een concealer en highlighter zeker niet mogen ontbreken, een lippenbalsem om je lippen zacht, soepel en verzorgd te houden en een goede whitening tandpasta om de tanden net even wat frisser, witter en stralender te krijgen.

tips voor mooie glimlach

Colgate Max White Expert Complete tandpasta

Een goede whitening tandpasta kan een wereld van verschil maken. Ze maken namelijk niet alleen de tanden frisser en witter, maar laten ze vaak net ook wat meer stralen. Dit werkt ook door op je zelfvertrouwen, waardoor je makkelijker en vaker die mooie glimlach van je zal laten zien!

De nieuwe Colgate Max White Expert Complete tandpasta bevat Pro-Oxide waterstofperoxide en komt hierdoor dichter in de buurt van een professionele whiteningbehandeling. Dit ingrediënt helpt om op de langere termijn zowel oppervlakkige als jarenlange opgebouwde vlekken te verwijderen waardoor je frissere en wittere tanden krijgt. Voor direct resultaat geeft de tandpasta een reflecterend ‘blue light’ effect wat de tanden gelijk na gebruik lichter laat ogen. En natuurlijk werkt deze tandpasta ook tegen gaatjes, gaat het tandplak tegen en zorgt het voor een frisse adem. Fijn om te weten: de tandpasta bevat de door tandartsen aanbevolen hoeveelheid fluoride en is mild genoeg om dagelijks te kunnen gebruiken.

Ik gebruik deze tandpasta nu al enkele weken en vind hem fijn! Mijn tanden oogden al snel net even een stukje frisser en lichter, ze voelen na het poetsen glad en bijna ‘gepolijst’ aan waardoor ze meer stralen en ik vind hem qua smaak ook heel prettig. In vergelijking met veel andere whitening tandpasta’s merkte ik duidelijk sneller resultaat. Ik was hierdoor nog even bang of ik er gevoeligere tanden en/of tandvlees van zou krijgen, maar gelukkig is dat niet zo :)

Deze nieuwe Colgate Max White Expert Complete tandpasta is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €12,99 per tube. Tip: op dit moment is er bij Kruidvat een 1 + 1 actie op Colgate tandpasta’s.

tips voor mooie glimlach

Zo heerlijk dat er tegenwoordig zulke fijne beautyproducten verkrijgbaar zijn die je op een goede en simpele manier helpen om meer zelfvertrouwen te geven.. Maar, neem ook de tijd om aan je inner beauty te werken, want de mooiere uitstraling die je dáárvan krijgt is in geen enkele winkel te koop.

Liefs,
Desirée

*Eerste twee foto’s door Simone Nijssen Fotografie.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky_1012
  Reply chucky_1012 20 september 2018 at 14:01

  Nou en of dat jij er zeker stralend en blij uitziet!
  Dat is je van harte gegunt.
  Deze tandpasta ken ik niet.
  Wel gebruik ik altijd de gewone tandpasta van dit merk.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 september 2018 at 14:27

   Dankjewel voor je compliment, leuk om te horen! En het kan dat je deze nog niet kent, is ook pas net nieuw in het schap :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.