Lifestyle

Gepersonaliseerde producten van Bulbby

1 oktober 2018

Bulbby producten
Een nieuwe maand, een nieuwe week.. Tijd om die lekker feestelijk in te gaan met een toffe winactie. Ik mag namelijk in samenwerking met Bulbby 2 x €50,- shoptegoed weggeven. Hiermee kan je geheel naar eigen keuze toffe gepersonaliseerde producten bestellen. Het assortiment is groot en er is voor iedereen wel wat; voor jezelf, voor je kind, voor je huisdier.. Good luck! 

‘Lees ook: Mijn top 5 huishouden hacks.’

Bulbby producten

Bulbby producten

Mijn ervaring met Bulbby

In dit artikel zie je op de foto’s de vier producten waar ik voor gekozen heb om alvast wat voorbeelden van de mogelijkheden te kunnen laten zien.

– Voor onze poezendames ging ik, alvast voor dierendag, aan de slag voor twee nieuwe voerbakken. Eentje voor de brokjes en eentje voor het water. Zoals je ziet dook Pixie (de grijze poes) er gelijk op af om aan te vallen en moest Sassy (de beige poes) het nog eerst even aankijken. De schatjes! Lekkere stevige en grote bakken zodat ze ook samen de koppies erin kunnen steken, want dat doen ze regelmatig.

– Voor onze dochter koos ik een nieuwe rugzak om mee naar school te nemen. Ik ging voor het kleinere model en vind die voor haar (bijna 5 jaar) echt een perfecte grootte hebben. Boterhammetjes, fruit, drinken, wat lekkers en voor op de sportdag ook de gymkleding: het past er allemaal in! Verder is de rugzak lekker stevig, zit hij mooi op de rug door de verstelbare schouderbanden en zitten er een aantal vakjes in. Ze was helemaal door het dolle met de leuke print en het feit dat haar naam er op staat :)

– Voor in huis koos ik voor een lekker grote waszak die ik personaliseerde met een bijpassende quote. The best days end in dirty clothes.. Helemaal waar, toch?! Die dagen waarop je er als gezin op uit gaat, leuke dingen gaat doen, speelt, de tijd vergeet en het niet uitmaakt dat er wordt geknoeid en vlekken op kleding komen. Heerlijk!

– En als laatste koos ik ook nog voor een koffie-to-go beker. Ik ben echt dol op een goede kop koffie, maar probeer ook wat aan het milieu te denken. Zo kan ik er thuis zelf een kop koffie (of twee, want hij is groot!) indoen om mee te nemen en eventueel gedurende de dag ergens op locatie ook mijn koffie daarin laten doen. De beker is stevig, houdt de koffie best goed langere tijd warm, de dop sluit goed af en hij drinkt prettig.

Bulbby producten

Win shoptegoed voor Bulbby!

Ik mag maar liefst 2 x €50,- shoptegoed voor deze leuke webwinkel weggeven. Ze hebben een enorm assortiment aan gepersonaliseerde producten. Of je nu voor kleding, een thermobeker, baby- of kinderproducten, iets voor in huis, jezelf, je partner óf je huisdier gaat: de keuze is helemaal aan jezelf!

Hoe maak je kans? Neem een kijkje op de website van Bulbby en laat in een reactie onder dit artikel achter wat jij zal bestellen als je wint. Een leuke feel good motivatie wordt gewaardeerd! Meedoen kan tot en met donderdag 4 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mijn Facebookpagina wil liken en het bijbehorende berichtje bij deze actie een duimpje omhoog geeft, er een reactie op achterlaat en/of op reageert. En wie weet ken je nog een iemand aan wie je deze winactie kan tippen? :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 13 oktober 2018 at 17:38

  leuke shop, ik denk dat ik een rugzak zou kiezen voor mijn kleinzoontjes

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 13 oktober 2018 at 09:23

  Wat een leuke winactie is dit :-) *hallo ik ben een stille lezer haha, maar waag toch graag een gokje :-)
  Ik hou gaan als theeleut voor de gepersonaliseerde theedoos en het theeglas<3
  Je hebt nooit genoeg leuke spullen voor thee ;-) Oh en die voerbakjes voor onze lieve poezels… Keuzes, keuzes, keuzes…

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 6 oktober 2018 at 17:11

  Zo’n koffie to go beker staat al enige tijd op mijn wishlist dus die zou ik graag bestellen

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 6 oktober 2018 at 08:43

  Mijn dochter gaat samen met mijn vader naar New York als ze klaar is met de basisschool. Dan zou het wel heel leuk zijn als ze op reis kan gaan met haar eigen gepersonaliseerde trolley.

 • Avatar van Wendy van Zetten
  Reply Wendy van Zetten 5 oktober 2018 at 11:24

  Waaaaaaauuuuuuwww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg. Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtige bedrag aan shoptegoed. Dat zou echt zooooo Welkom voor een nieuwe rugzak voor mijn lieve kleine nichtje!! Ik ben echt helemaal Excited. Je zou ’t maar mogen winnen zeg :) zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik volg je op FB en Insta. Nu maar heel hard duimen & hopen#FingersCrossed

 • Avatar van Sjoerd Hendrikse
  Reply Sjoerd Hendrikse 4 oktober 2018 at 23:37

  Zo dat zou nog eens leuk zijn zeg!! 😀 nu ons kleine 5jarige meisje in groep 3 zit, heeft ze steeds meer spullen mee te nemen.. een tas, brood, tussendoortje, drinken, huiswerk, gymspullen etc. Een stevige schooltas zou ze dus wel kunnen gebruiken. En met naam, helemaal fijn! Tussen al die schattige roze tasjes, is het soms best lastig je eigen tas te vinden (zeker als je zelf niet bij de kapstok kan) 😉

 • Avatar van Alyt Van Der Heide
  Reply Alyt Van Der Heide 4 oktober 2018 at 21:00

  https://www.bulbby.com/nl/baby-accessoires/geboortevlag.html#/1491-size-1_maat/1646-color-roze_zilvergrijs

  Ja deze geboortevlag zou ik willen kopen van het shoptegoed. Alvast voor een aanstaand neefje/nichtje.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 4 oktober 2018 at 21:00

  Oh heerlijk een onesie met eigen naam voor onze dochter. Ze is dol op herfst, lekker met een kop chocolademelk op de bank boeken lezen!

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 4 oktober 2018 at 20:48

  Leuke actie. Ik zou graag iets leuks bestellen voor ons kleine nichtje op komst, een rugzak met haar naam bv. of zo’n leuke badjasje.
  En dan blijft er wellicht nog genoeg shoptegoed over om nog een drinkbidon voor de voetbaltraining voor mijn zoon te kopen. Hij is er pas een kwijtgeraakt. Als zijn naam er nu opstaat, is de kans veel groter dan je zoiets weer terugkrijgt.

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 4 oktober 2018 at 17:02

  Een mooie waterfles een perfect Zak van Sinterklaas zullen heel goed van pas komen!

 • Avatar van Nency van Essen
  Reply Nency van Essen 4 oktober 2018 at 14:13

  Ik zou 2 kinderrugtasjes bestellen.

 • Avatar van Ipie Oudshoorn
  Reply Ipie Oudshoorn 4 oktober 2018 at 10:00

  Super leuke actie! Ik zou gaan voor de borrelplank en kaasplank.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 4 oktober 2018 at 09:54

  Mijn zoontje heeft een gepersonaliseerde voetbaltas van Bulbby. Het zou leuk zijn als mijn dochtertje een mooie rugzak met naam krijgt. Kan ze hem samen met mij ontwerpen zoals ze wil, en handig voor als ze straks naar school gaat!

 • Avatar van Anneke
  Reply Anneke 2 oktober 2018 at 22:07

  Wat een leuke winactie! Ik zou gaan voor een rugzakje voor mijn jongste dochter Nova. Zij neemt nu nog de oude rugzak van haar grote zus Lieve mee naar de crèche. Het zou voor haar denk ik veel leuker zijn om een eigen tas te hebben. Zeker als haar naam erop staat.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 2 oktober 2018 at 20:30

  Oh zo leuk! Ik zou echt voor die koffie beker gaan. Kan geen dag zo der koffie en deze is wel heel gaaf voor onderweg.

 • Avatar van Ges
  Reply Ges 2 oktober 2018 at 13:28

  🎊leuke winactie!
  Mijn zoon is bijna jarig 🎈en ik gun hem een mooie hoodie en joggingbroek .
  Kan hij goed gebruiken tijdens zijn lange fietstocht naar school of lekker chill in de avond ✨

 • Avatar van Aide Lewis
  Reply Aide Lewis 2 oktober 2018 at 09:37

  Wat een leuke dingen heb je laten maken. Veel keus ook op Bulby. Zou zelf eerst een mooi bedrukt bestekje voor mn neefje laten maken en dan een mooie waszak voor op mn zoons kamer. Nu we zijn verhuisd slaapt hij op zolder en ligt er overal wel wat. Een mooie waszak die hij zelf mag costumizen motiveerd hem vast enorm om het daar in te gooien

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 2 oktober 2018 at 06:14

  Superleuke actie, ik doe mee ! Geweldige website, bedankt voor de tip want ik kende deze niet :-). https://www.bulbby.com/nl/tassen/urbanrugtas.html, in ieder deze rugtas met bedrukking voor mijn knulletje, wat moois voor de poes en iets voor in huis, kan niet kiezen…..keuzestress!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 1 oktober 2018 at 23:43

  Je hebt echt leuke dingen uitgezocht! En wat een toffe webshop is dit! Ik waag graag een kansje voor het shoptegoed. Ik hoop in ieder geval binnen een jaar het huis uit te gaan en weet al jaren dat ik dan een poesje wil nemen dat ik Mimi ga noemen. Hoe leuk zou het zijn om dat wel heel echt te maken door alvast een voerbak met de naam Mimi te hebben. Dat lijkt me in ieder geval heel tof. En een roze badhanddoek met opdruk of een toffe eigen tas lijkt me daarnaast een superleuk cadeau voor mezelf :)

 • Avatar van Annie den Uijl - Oudshoorn
  Reply Annie den Uijl - Oudshoorn 1 oktober 2018 at 22:08

  Super, voor mijn achterkleindochter een dekbedovertrek voor haar grote meiden kamer… en dan zoek ik voor mezelf ook nog iets leuks uit!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 oktober 2018 at 20:55

  Wat een leuke actie! Ik zou voor onze poes Kitty twee voerbakjes gaan kopen, 1 voor water en 1 voor haar brokjes. Dit omdat zij sinds de geboorte van onze dochter soms toch wat minder aandacht krijgt dan ze verdiend. En zo kunnen we haar toch een beetje extra verwennen. Daarnaast zou ik een leuke muursticker met de naam van onze dochter Faylina erbij gaan kopen.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 1 oktober 2018 at 20:33

  Zeker een leuke webshop. Ik vind de kussentjes erg leuk, de voerbakjes (Voor Gozer & Binkie) en een plaid.

 • Avatar van ilsiee prins
  Reply ilsiee prins 1 oktober 2018 at 18:47

  Wat een leuke orginele producten zeg! ;) Ik het kader van dierendag doe ik ook graag mee, wat zal het leuk zijn om zulke mooie voer/waterbakken voor mijn lieve maxje te mogen bestellen! Superleuk dat je dit shoptegoed mag weggeven.. Ik doe mee! ;)
  Groetje Ilsiee

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 1 oktober 2018 at 18:10

  Wat een leuke spullen heb je uitgezocht! Ik zou zelf denk ik gaan voor gepersonaliseerde vesten/trui. Ik ben komend half jaar in het buitenland voor mijn studie en zal mijn zusje dan wel missen. Het lijkt mij leuk om haar (en mijzelf) dan een leuke trui ofzo cadeau te doen met allebei dezelfde opdruk!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 oktober 2018 at 14:36

  Wat een leuke actie! Ik mag straks mijn eerste studiereis maken voor mijn nieuwe werk! Dus een leuke trolley is dan helemaal te gek! Na 22 jaar de overstap gemaakt van een baan bij de bank waar ik niet happy was, en nu mijn passie achterna en reizen verkopen!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 1 oktober 2018 at 13:13

  Ik zou voor allebei mijn poezenkinders een etensbakje met naam nemen en misschien een bijpassend waterbakje

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 1 oktober 2018 at 12:46

  Die boekentasjes zijn zooo schattig! Mijn dochtertje gaat volgend jaar maar school en als ik zo’n leuke boekentas zou kunnen bestellen zal ze deze nooit kunnen kwijt spelen!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 1 oktober 2018 at 12:36

  Wat een leuke webshop! Dat wordt nog lastig met kiezen. Voor nu heb ik een geweldig leuke shopper gezien, de rest zou ik aan cadeautjes voor mijn gezin besteden met het oog op de feestdagen.

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 1 oktober 2018 at 11:18

  Mijn meisjes hebben weleens een weekendkamp van scouting; als ik win, laat ik voor beiden een kussensloop bedrukken met daarop een lieve “slaap lekker”-boodschap van papa en mama <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 oktober 2018 at 11:10

  Wat leuk! Ik zou sowieso ook een eetbakje of drinkbakje bestellen met de naam van mijn kleine vriend Vriendje :)

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 1 oktober 2018 at 11:09

  Ik zou voor beide kids een mooie drinktuit bidon kiezen, fijn met hun eigen naam erop. Zo is water mee nemen naar school natuurlijk veel leuker. https://www.bulbby.com/nl/schoolspullen/bidon-met-drinktuit.html#/2244-color-wit/1491-size-1_maat

 • Avatar van Marja Zomer
  Reply Marja Zomer 1 oktober 2018 at 11:09

  Ik zou een koffiebeker kiezen, met de opdruk; ‘Practice smiling’ Wanneer ik dat lees begin ik automatisch met glimlachen. Wanneer je glimlacht, ook al ben je niet zo vrolijk, dan komt er toch vrolijke energie bij je los :-) Hopelijk heeft het dat effect ook bij anderen die de opdruk lezen of mij zien oefenen :D

 • Avatar van moederliefblog
  Reply moederliefblog 1 oktober 2018 at 10:54

  Hoi hoi wauw wat leuk ik doe héél graag mee,zoveel mogelijkheden
  Maar ik zou een soort huispak kopen in maat L-xl onesie de kleur zwart voor mezelf💗
  Ooh die zitten ooh zo heerlijk echt ideaal voor de koude dagen.
  Én een leuke rugtas voor mijn dochtertje Jill 💕 dat zou ze geweldig vinden met haar naam erop ik ga duimen
  Veel liefs
  Yessica

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 1 oktober 2018 at 10:52

  Wat een gave winactie! Ik vind de voerbakj3s echt helemaal leuk en aangezien wij een hond hebben zou ik voor de grote voerbakjes gaan.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 1 oktober 2018 at 10:40

  O wat leuk allemaal zeg! 😍 en gepersonaliseerd is altijd superfijn met die drukke kapstokjes op school! Ik zou er een mooie (grote) schooltas voor mijn oudste dochter Faye voor uitzoeken. Ze is bijna jarig en zou hier heel blij mee zijn! Dan kan ze al haar spulletjes makkelijk mee nemen in de taxi en naar school. Bovendien zou ik er een coffee to go mok voor mezelf van uitzoeken, want nu we geen koffie apparaat meer hebben op de verdieping waar ik werk, zou dit me een hoop wandelingen schelen! 😉

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 1 oktober 2018 at 10:37

  Superleuke actie! Voor mijn dochtertjes zou ik kiezen voor een muursticker met hun naam voor boven hun bed. En in november verwachten we ons 3e meisje en daarvoor kies ik een ledikantlakentje met haar naam.

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 1 oktober 2018 at 10:24

  Weer een toffe actie! Ik zou graag gaan voor een nieuwe gepersonaliseerde schooltas voor mijn prinsesje

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 1 oktober 2018 at 10:20

  Wat leuk! Wij vieren dit jaar voor het eerst sinterklaas als gezinnetje. Een zak voor de cadeautjes met onze achternaam zou echt heel leuk zijn, origineel ook!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 1 oktober 2018 at 10:19

  Hoi.ik zou voorde Adidas rugzak gaan! Wij maken vaak lange wandelingen en dan is een rugzak waar alles in past wel zo handig 👍

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 1 oktober 2018 at 10:09

  Een borrelplank vind ik leuk, maar ik ben ook al heel lang op zoek naar een nieuwe wasmand. Te veel om uit te kiezen, want een toilettas met naam als cadeautje is ook heel leuk…

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 1 oktober 2018 at 10:02

  Wow wat gaaf! Ik zou voor een gepersonaliseerd ledikantlakentje gaan voor baby boy nr 2 on the way hihi. En voor mn zoontje Liam een deur of wand sticker voor zijn nieuwe kamer. We krijgen 30 nov de sleutel van ons nieuwe huis. Hopen er half dec te kunnen intrekken. Wat heel spannend en krap wordt aangezien ik 13 januari uitgerekend ben hihi. Maar dat mag de pret niet drukken. Wordt wel moeilijk toe kijken hoe de rest mn huisje inricht en verft etc. Maar ik ben dolblij dat ik zo veel lieve familie leden en vrienden heb. Anders was de stress nu wel heel hoog. Nu kan ik relaxen en genieten van mn zwangerschap. Net als jij hihi. Ik geloof dat we niet zo veel schelen met de zwangerschap.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 1 oktober 2018 at 10:02

  Superleuk! Ik zou sowieso voor de voerbakjes met naam gaan (niet dat mijn poezenbeesten zich er iets van aantrekken welke naam er op staat) we gaan binnenkort verhuizen en dit zou heel erg leuk zijn voor ons nieuwe huisje

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 oktober 2018 at 10:02

  Leuke winactie!
  Dit sla ik over en gun het anderen….

  Xoxo

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 1 oktober 2018 at 10:01

  de kadootjestijd komt er weer aan dus ik zou voor deze mooie badjas gaan
  https://www.bulbby.com/nl/kleding/badjasvolwassen.html#/2168-size-l_xl/1623-color-grijs

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 oktober 2018 at 10:01

  Wat een super leuke actie!!
  Ik zou een nieuwe tas met de naam van mijn dochter uitkiezen want volgend jaar gaat ze naar school! En daarbij nog een leuke lunchbox en drinkbeker. En een leuke speelgoed mand want soms hebben we teveel speelgoed nog rondslingeren haha en eigenlijk ook nog twee voerbakjes voor de katten. Ze hebben teveel leuks!☺😅

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.