Lifestyle

Gepersonaliseerde producten van Bulbby

1 oktober 2018

bulbby producten 1 - Gepersonaliseerde producten van Bulbby
Een nieuwe maand, een nieuwe week.. Tijd om die lekker feestelijk in te gaan met een toffe winactie. Ik mag namelijk in samenwerking met Bulbby 2 x €50,- shoptegoed weggeven. Hiermee kan je geheel naar eigen keuze toffe gepersonaliseerde producten bestellen. Het assortiment is groot en er is voor iedereen wel wat; voor jezelf, voor je kind, voor je huisdier.. Good luck! 

‘Lees ook: Mijn top 5 huishouden hacks.’

bulbby producten 2 - Gepersonaliseerde producten van Bulbby

bulbby producten 4 - Gepersonaliseerde producten van Bulbby

Mijn ervaring met Bulbby

In dit artikel zie je op de foto’s de vier producten waar ik voor gekozen heb om alvast wat voorbeelden van de mogelijkheden te kunnen laten zien.

– Voor onze poezendames ging ik, alvast voor dierendag, aan de slag voor twee nieuwe voerbakken. Eentje voor de brokjes en eentje voor het water. Zoals je ziet dook Pixie (de grijze poes) er gelijk op af om aan te vallen en moest Sassy (de beige poes) het nog eerst even aankijken. De schatjes! Lekkere stevige en grote bakken zodat ze ook samen de koppies erin kunnen steken, want dat doen ze regelmatig.

– Voor onze dochter koos ik een nieuwe rugzak om mee naar school te nemen. Ik ging voor het kleinere model en vind die voor haar (bijna 5 jaar) echt een perfecte grootte hebben. Boterhammetjes, fruit, drinken, wat lekkers en voor op de sportdag ook de gymkleding: het past er allemaal in! Verder is de rugzak lekker stevig, zit hij mooi op de rug door de verstelbare schouderbanden en zitten er een aantal vakjes in. Ze was helemaal door het dolle met de leuke print en het feit dat haar naam er op staat :)

– Voor in huis koos ik voor een lekker grote waszak die ik personaliseerde met een bijpassende quote. The best days end in dirty clothes.. Helemaal waar, toch?! Die dagen waarop je er als gezin op uit gaat, leuke dingen gaat doen, speelt, de tijd vergeet en het niet uitmaakt dat er wordt geknoeid en vlekken op kleding komen. Heerlijk!

– En als laatste koos ik ook nog voor een koffie-to-go beker. Ik ben echt dol op een goede kop koffie, maar probeer ook wat aan het milieu te denken. Zo kan ik er thuis zelf een kop koffie (of twee, want hij is groot!) indoen om mee te nemen en eventueel gedurende de dag ergens op locatie ook mijn koffie daarin laten doen. De beker is stevig, houdt de koffie best goed langere tijd warm, de dop sluit goed af en hij drinkt prettig.

bulbby producten 3 - Gepersonaliseerde producten van Bulbby

Win shoptegoed voor Bulbby!

Ik mag maar liefst 2 x €50,- shoptegoed voor deze leuke webwinkel weggeven. Ze hebben een enorm assortiment aan gepersonaliseerde producten. Of je nu voor kleding, een thermobeker, baby- of kinderproducten, iets voor in huis, jezelf, je partner óf je huisdier gaat: de keuze is helemaal aan jezelf!

Hoe maak je kans? Neem een kijkje op de website van Bulbby en laat in een reactie onder dit artikel achter wat jij zal bestellen als je wint. Een leuke feel good motivatie wordt gewaardeerd! Meedoen kan tot en met donderdag 4 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mijn Facebookpagina wil liken en het bijbehorende berichtje bij deze actie een duimpje omhoog geeft, er een reactie op achterlaat en/of op reageert. En wie weet ken je nog een iemand aan wie je deze winactie kan tippen? :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 13 oktober 2018 at 17:38

  leuke shop, ik denk dat ik een rugzak zou kiezen voor mijn kleinzoontjes

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 13 oktober 2018 at 09:23

  Wat een leuke winactie is dit :-) *hallo ik ben een stille lezer haha, maar waag toch graag een gokje :-)
  Ik hou gaan als theeleut voor de gepersonaliseerde theedoos en het theeglas<3
  Je hebt nooit genoeg leuke spullen voor thee ;-) Oh en die voerbakjes voor onze lieve poezels… Keuzes, keuzes, keuzes…

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 6 oktober 2018 at 17:11

  Zo’n koffie to go beker staat al enige tijd op mijn wishlist dus die zou ik graag bestellen

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 6 oktober 2018 at 08:43

  Mijn dochter gaat samen met mijn vader naar New York als ze klaar is met de basisschool. Dan zou het wel heel leuk zijn als ze op reis kan gaan met haar eigen gepersonaliseerde trolley.

 • Avatar van Wendy van Zetten
  Reply Wendy van Zetten 5 oktober 2018 at 11:24

  Waaaaaaauuuuuuwww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg. Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtige bedrag aan shoptegoed. Dat zou echt zooooo Welkom voor een nieuwe rugzak voor mijn lieve kleine nichtje!! Ik ben echt helemaal Excited. Je zou ’t maar mogen winnen zeg :) zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik volg je op FB en Insta. Nu maar heel hard duimen & hopen#FingersCrossed

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Lifestyle
Foto door Simone Nijssen Fotografie
Laat haar stralen! (mijn visie over women empowerment)

“A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms.” .. Wij vrouwen kunnen...

Close