Lifestyle

Personal | Mijn favoriete gadget

29 oktober 2018

favoriete gadget muziek
Mocht je mij een klein beetje kennen dan weet je dat ik gek ben op het luisteren van muziek, vaak aan het zingen en/of aan het neuriën ben en bijna altijd met een liedje in m’n hoofd op sta. Ja, muziek is iets waar ik niet zonder kan! Naar aanleiding van eerdere artikelen over gadgets (en van enkelen die hem al in dit interieur artikel gespot hadden) kreeg ik de vraag wat mijn favoriete gadget is. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! 

favoriete gadget muziek

Bluetooth speaker & Spotify

Eerlijk is eerlijk: waar ik écht niet zonder kan is mijn mobiele telefoon, omdat dat ook deels voor werk gewoonweg noodzakelijk is. Maar naast dat is mijn favoriete gadget zonder twijfel de combinatie van een bluetooth speaker en de app Spotify. Het begon met het downloaden van de app Spotify om eens uit te proberen of ik het wat vond en voor ik het wist deed ik mijzelf Spotify Premium cadeau. Ik luisterde naar zoveel muziek van welke artiest ik maar wilde, volgde afspeellijsten, maakte eigen lijsten, downloadde lijsten om in de auto te kunnen luisteren en luisterde heel wat uurtjes naar muziek met oortjes in de trein.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik op zoek ging naar een bluetooth speaker om ook in huis naar mijn favoriete muziek te kunnen luisteren. Er zijn er echt gigantisch veel in omloop en ze variëren heel erg in prijs, kwaliteit en looks. Dit is zo enorm persoonlijk dat ik het lastig vind om hier online advies over te kunnen geven, maar na veel zoekwerk en reviews te hebben gelezen kwam ik uit bij dit model van Veho. Een merk dat ik tot daarvoor niet kende, maar ik besloot hem een kans te geven. En daar heb ik nog steeds geen spijt van!

Niet alleen vind ik hem mooi om te zien en past hij goed in ons interieur, de batterij gaat heel lang mee, er komt echt een verbazingwekkend goed geluid uit, hij kan flink hard (lekker bij poets-/nesteldrangwoede), kan je er handsfree mee bellen, eventueel je telefoon mee opladen én is het ook nog eens totaal geen dure box. Online kan je hem namelijk al voor een paar tientjes vinden.

Je koppelt heel eenvoudig via bluetooth Spotify aan de speaker en zo luister je in enkele seconden door je hele huis je favoriete muziek af. Love it! ♥

‘Lees ook: Mijn nieuwe telefoon: de Huawei P20 Pro (review).’

favoriete gadget muziek

Apple iTunes

Mocht je nou echt een die-hard Apple liefhebber zijn dan zou je eens kunnen kijken naar iTunes/Apple Music. Dit is een softwareprogramma van Apple voor alles wat met muziek en video’s te maken heeft. Maar je kan er ook de inhoud van je iPhone, iPad en iPod mee beheren en ook de muziekdienst Apple Music zit hierbij ingebouwd. Mocht je een Apple apparaat hebben en het uit willen proberen – of een Apple liefhebber een leuk cadeautje willen geven – dan kan je een iTunes kaart kopen. Deze zijn te koop bij verschillende (web)winkels zoals Primera. Zo kan je dus met je Apple apparaat én een Apple app ook naar je favoriete muziek luisteren.

Wat is jouw favoriete gadget waar je niet zonder kan? En mocht je nog een leuke tip hebben voor een mooie of verrassende Spotify playlist dan hoor ik het graag! :)

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 oktober 2018 at 09:23

  Spotify kan ik echt niet meer zonder, zo fijn is die app en gebruik hem super vaak. Zelf heb ik ook zo’n bluetooth box :) Handig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2018 at 10:45

   High-five voor muziekliefhebbers! ^^

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 29 oktober 2018 at 20:12

  Ik heb een grote liefde voor speakers haha en gadgets! love it!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2018 at 22:56

   Wat leuk om te horen, ben daar dus niet de enige in haha!

 • Avatar van Wally
  Reply Wally 29 oktober 2018 at 12:09

  wauw die ziet er heel mooi uit!
  en makkelijk mee te nemen.
  Bedankt voor de tip, ik ga die op mijn lijstje zetten voor kerst.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 oktober 2018 at 10:54

  Hé die heb ik ook, handig hè!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2018 at 11:36

   Wat grappig! Ja, heel handig dingetje :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 oktober 2018 at 06:44

  Prachtige en zeer handige gadget.
  Ook ik hou ervan.
  Vooral omdat men het overal in en om het huis kan plaatsen om naar je favoriete songs te kunnen luisteren….

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2018 at 09:43

   Ja precies, dat draagbare is zo handig! Ook voor weekendjes weg, als je gaat kamperen/picknicken/strand.. Ben er enorm blij mee :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.