Beauty

Unboxing | Goodiebox Girlboss editie

19 oktober 2018

Goodiebox Girlboss editie oktober 2018 inhoud/unboxing
Zoals je weet ben ik alweer een flinke tijd zelfstandig ondernemer en sta ik ervoor om andere vrouwen en vrouwelijke ondernemers te empoweren. We kunnen elkaar zo mooi versterken door te inspireren onze dromen te volgen en daar vol voor te durven gaan ♥ Hoe tof is het dan dat er nu een Goodiebox Girlboss editie uit is gebracht?! Eentje vol met producten van vrouwelijke ondernemers. In dit artikel de unboxing van deze editie! 

‘Lees ook: Make-up tips voor brildragers.’

Goodiebox Girlboss editie oktober 2018 inhoud/unboxing

De inhoud van de Goodiebox Girlboss editie

Luxie Beauty

Het merk Luxie is opgezet door Tammy Huynh en staat voor cruelty-free make-upkwasten van hoge kwaliteit die er ook nog eens prachtig uitzien. In deze Goodiebox zit een mooie perzikroze, superzachte en vooral handige fan brush met een winkelwaarde van €21,00. Een brush als deze gebruik je om highlighter heel precies aan te kunnen brengen op je jukbeenderen, je neusbrug onder je wenkbrauwen en in het kuiltje boven je lip.

Ling

Het was 1984 (mijn geboortejaar!) en in dit jaar opende Ling Chan haar eerste spa in Amerika. Omdat ze niet tevreden was over de huidverzorgingsproducten die op dat moment verkrijgbaar waren, besloot ze haar eigen producten te ontwikkelen. In deze Goodiebox zit een travelsize van 30ml van de Dual Moisture Emulsion. Een product dat normaal een winkelwaarde heeft van €58,00 (per 118ml.) en te gebruiken is als lotion ná je reiniger en vóór je dag- en/of nachtcrème. Er zit onder andere glycerine, hyaluronzuur, squaleen en sacha-inchi extract in. Het verwijdert de laatste restjes vuil, overtollig talg en/of make-up maar heeft vooral een heerlijk verzachtende, verzorgende en hydraterende werking.

Masque Me Up

Het gezicht achter dit merk is de Deense Elsemarie Østergaard die de bekende Koreaanse sheet masks naar Denemarken haalde en op weg is de rest van Europa te veroveren. In mijn Goodiebox zat het Moisturizing Sheet Mask t.w.v. €5,00. Het masker is gemaakt van bio cellulose en doordrengt met hydraterende en verzorgende ingrediënten als glycerine, betaine, penthenol, arginine, postelein- en quinoa extract.

Ilse Jacobsen

Als je er van droomt om mooie producten voor thuisgebruik te hebben die je het ultieme luxe spa gevoel kunnen geven, waarom maak je die dan niet zelf? En dat is dus precies wat Ilse deed! In de Goodiebox zit een fullsize Sea Buckthorn Eye Cream met een winkelwaarde van €23,00. Het is een oogcrème die huidveroudering en wallen tegen gaat, lekker verfrissend aanvoelt, de ogen een frissere opslag geeft en ervoor zorgt dat droogtelijntjes verminderen waardoor je foundation en/of concealer minder hierin zal ophopen. De oogcrème voelt lekker zacht aan op de huid, trekt snel in en bevat geen parfum, dus geen rode of geïrriteerde ogen!

Figs & Rouge

In 2006 was Debra Riley één van de co-founders van dit merk. Met haar achtergrond in gezondheid en design een perfecte combinatie. In de Goodiebox zit een Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream met een winkelwaarde van €33,00. Je kan dit product overdag heel erg mooi als dagverzorging gebruiken die het ook nog eens goed zal doen onder make-up. Poriën lijken fijner, de huid wordt gematteerd zonder dat het droog wordt, er zitten vitamines in die de huid een boost geven en laten stralen, onzuiverheden worden verminderd door onder andere het salicylzuur wat erin zit en hyaluronzuur zorgt voor een flinke dosis hydratatie.

Informatie over Goodiebox

Je kan de Goodiebox maandelijks ontvangen voor €19,95 en er zitten 5 tot 7 fullsize en travelsize producten in. Het is altijd opzegbaar, ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en beloven in iedere box een minimale waarde aan producten van €65,00. De winkelwaarde van deze Goodiebox Girlboss editie is zelfs €96,75. Good to know: alle producten in de box dierproefvrij.

–> Klik hier voor de website van Goodiebox voor meer informatie en/of om een box te bestellen.

Spreekt de inhoud van deze Goodiebox jou aan?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat een product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 7 februari 2019 at 16:03

    Wauw, wat een mooie inhoud! Altijd leuk, zo’n verrassing! Snap heel goed dat je er enthousiast over bent!!

  • Avatar van Evelien ♥ Oh My Lush
    Reply Evelien ♥ Oh My Lush 30 oktober 2018 at 19:42

    uit = ook

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 30 oktober 2018 at 19:40

    Wat een heerlijke inhoud, vooral de producten van Figs & Rouge spreken me erg aan. Leuk doosje uit, die box zelf!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 oktober 2018 at 23:09

      Ja, dat laatste is ook zeker een plus! Als je er meerdere hebt kan je er zo een leuk kastje mee bouwen <3

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 19 oktober 2018 at 18:34

    Leuke inhoud inderdaad ook weer. Ik heb er een ontvangen vorige maand en daarvan was de inhoud ook erg leuk :) leuke box!

  • Avatar van nicolished
    Reply nicolished 19 oktober 2018 at 15:20

    Wat een leuke box is dit zeg! Echt heeeel erg tof dat er gewoon een kwast in zit, en ook nog eens zo een mooie!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 19 oktober 2018 at 11:15

    Oeh wat een leuke inhoud weer! De goodiebox is iedere maand echt weer super tof!

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 19 oktober 2018 at 11:09

    Oké, die fan brush is prachtig! ♥ Ik koop nooit zulke boxen aangezien ik altijd maar een of twee producten interessant vind. Jammer, want het is wel ideaal om nieuwe merken te leren kennen.

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 19 oktober 2018 at 09:19

    Leuke box! Zag net op instagram dat zij zelf de waarde schatten op €163 deze maand…

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 oktober 2018 at 10:48

      Ik denk dat de genoemde waarde door Goodiebox inclusief het oogschaduwpalette is wat je als nieuwe member deze maand als extra product krijgt :)

  • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
    Reply Femke | LaFemmeFem.nl 19 oktober 2018 at 06:20

    Haa, een beautybox waarvan de inhoud mij een keer echt aanspreekt. Ik vind het een mooie manier om nieuwe merken en producten te leren kennen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 oktober 2018 at 10:48

      Ik ben er zelf ook echt weer ouderwets enthousiast over. Blijf toch een beautymeisje wat graag wat nieuws ontdekt en probeert ^^

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 19 oktober 2018 at 06:08

    Zo een fijne inhoud van deze box.
    Goed concept.

    Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.