Fashion

Happy Size | Shoptip voor inbetweenie & plus size fashion

31 oktober 2018

Happy Size, inbetweenie & plus size fashion
Een tussenmaat tussen de reguliere winkelmaten en de plus size merken in hebben kan echt heel vervelend zijn. Je valt immers nét buiten de boot en kan lang niet altijd uitgaan van de maten in de labels. Het beste advies is om niet naar die maatlabels te kijken maar gewoon de tijd te nemen en te passen. Zo kan je goed zien of iets goed staat en lekker zit en kom je soms met verrassende items thuis. Maar, als je hier geen tijd voor hebt zijn er gelukkig ook (web)shops waar je terecht kan. Vandaag deel ik zo’n fijne shoptip voor inbetweenie & plus size fashion met je; namelijk Happy Size! 

‘Lees ook: Outfit of the day | Mixing prints.’

Happy Size

Deze webwinkel is eind jaren 90 in Duitsland begonnen en heeft nu ook alweer een tijdje een Nederlandse webwinkel. Ze verkopen een heleboel verschillende merken, waaronder:

– Anita Rosa Faia lingerie
– Adia
– Dollywood
– Junarose
– No Secret
– Miamoda
– Samoon
– Sara Lindholm
– Studio
– Yoek
– Zhenzi
– Zizzi.

Qua maatvoering kan bij Happy Size terecht vanaf kledingmaat 40/42 al goed terecht en loopt dit op tot en met kledingmaat 62/64. Maar snuffel er ook zeker eens verder rond, want ze hebben meer dan alleen kleding. Ook voor Lingerie, nachtmode, sportkleding, zwemkleding en zelfs schoenen en accessoires kan je er terecht. Het filmpje hierboven is van de 7 Days collectie, die exclusief voor Happy Size in samenwerking met designer Michael Michalsky werd gemaakt.

Inbetweenie & Plus Size Fashion

Volg je mij al via Facebook? Ik deel hier vaker tussendoor namelijk ook leuke shopping- en (web)winkeltips als het om plussize en inbetweenie fashion aan komt, maar ook unieke kortingscodes en dergelijke. Je vindt de Curvacious Facebookpagina hier :)

–> Natuurlijk kan je ook altijd een kijkje nemen tussen deze uitgebreide lijst met plussize webwinkels want bij veel van deze winkels kan je al vanaf maat 40/42 goed terecht.

Kende jij de webwinkel Happy Size al? Wat is jouw favoriete merk of (web)winkel voor kleding?

Liefs,
Desirée

* Uitgelichte foto van Alena Ozerova via Shutterstock. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Happy Size.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 31 oktober 2018 at 09:09

    Ziet er leuk uit! Ik heb laatst Phase Eight ontdekt, te koop bij de Bijenkorf. Gaat tot Britse maat 18 (is 44 geloof ik?), maar valt best ruim en vooral heel mooi bij curves! Nu nog even geld sparen ervoor, haha.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 31 oktober 2018 at 09:24

      Oeh, dat merk kende ik dan weer niet! Ik ga er zeker eens naar kijken als ik bij de Bijenkorf ben. Dankjewel voor de tip!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 31 oktober 2018 at 07:53

    Fijne tips om eens een kijkje te nemen in deze webshops 👌

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 31 oktober 2018 at 08:53

      Leuk om te horen dat je er leuke tips uit hebt gehaald!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.