Fashion

New in | Lux & Luz chevron ketting

15 oktober 2018

lux luz chevron ketting 2 - New in | Lux & Luz chevron ketting
Toen ik een mailtje van Lux & Luz binnen kreeg of ik open stond voor een samenwerking, was ik na even rondsnuffelen in de webwinkel direct enthousiast. Zoals je wellicht wel weet ben ik een enorme liefhebber van subtielere en minimalistische sieraden en als dat je smaak is zit je bij dit merk helemaal goed. Ik laat je graag m’n nieuwste aanwinst zien, vertel wat meer over het materiaal waar dit merk mee werkt én ik mag een prachtige chevron ketting weggeven! 

lux luz chevron ketting 1 - New in | Lux & Luz chevron ketting

Gold filled

Het materiaal waar Lux & Luz mee werkt is 18K gold filled. Dit heeft een aantal mooie eigenschappen; het vervaagt niet, verkleurt niet, mensen met een metaalallergie kunnen het dragen en je kan er gerust mee douchen en/of zwemmen. In feite heeft het dus dezelfde voordelen en levensduur als massief goud, maar dan met net even een vriendelijker prijskaartje. Het is namelijk een relatief dikke laag goud om een ander metaal heen en is niet te vergelijken met gold plated waarbij een dun laagje goud op ander materiaal wordt gespoten.

Natuurlijk heeft je nieuwe sieraad wel de juiste verzorging nodig. De tips? Houdt de sieraden uit de buurt van chemische stoffen, spoel ze regelmatig af met een beetje water en droog het af met een zachte doek om de glans terug te krijgen.

lux luz chevron ketting 3 - New in | Lux & Luz chevron ketting

Win een Lux & Luz chevron ketting t.w.v. €99,95

Wil jij binnenkort ook zo’n zelfde prachtige gold filled ketting kunnen dragen? Laat dan een leuke feel good motivatie onder dit artikel achter. Of het nu voor jezelf is of dat je er iemand anders mee zou willen verrassen ♥ Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je zowel Lux & Luz als Curvacious wil volgen op Instagram en het berichtje over deze winactie wil liken en/of een leuke reactie achter laat :)

Meedoen kan tot en met zondag 21 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Wat is jouw favoriete stijl als het op sieraden aankomt?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Trotsema fati
    Reply Trotsema fati 21 oktober 2018 at 22:38

    Ik waag heel snel een kansje! Met dit prachtige ketting wil ik mijn liefste dikke vriendinnetje mijn schatje mama verrassen ik ben haar voor eeuwig dankbaar want zij is de grootste steun voor mij zij stond altijd klaar voor mij bij mijn alle 4 bevallingen heb ik haar aan mijn zijde gevonden ze nam de zorg van mijn gezin over tot ik herstel ik bof enorm met haar.Love her forever
    Duimen!!

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
positiemode tips
Mijn persoonlijke tips voor positiemode

Eerlijk is eerlijk, omdat ik met de vorige zwangerschap zoveel zwaarder was dan nu heb ik toen amper tot geen...

Sluiten