Fashion

New in | Lux & Luz chevron ketting

15 oktober 2018

chevron ketting Lux & Luz
Toen ik een mailtje van Lux & Luz binnen kreeg of ik open stond voor een samenwerking, was ik na even rondsnuffelen in de webwinkel direct enthousiast. Zoals je wellicht wel weet ben ik een enorme liefhebber van subtielere en minimalistische sieraden en als dat je smaak is zit je bij dit merk helemaal goed. Ik laat je graag m’n nieuwste aanwinst zien, vertel wat meer over het materiaal waar dit merk mee werkt én ik mag een prachtige chevron ketting weggeven! 

chevron ketting Lux & Luz

Gold filled

Het materiaal waar Lux & Luz mee werkt is 18K gold filled. Dit heeft een aantal mooie eigenschappen; het vervaagt niet, verkleurt niet, mensen met een metaalallergie kunnen het dragen en je kan er gerust mee douchen en/of zwemmen. In feite heeft het dus dezelfde voordelen en levensduur als massief goud, maar dan met net even een vriendelijker prijskaartje. Het is namelijk een relatief dikke laag goud om een ander metaal heen en is niet te vergelijken met gold plated waarbij een dun laagje goud op ander materiaal wordt gespoten.

Natuurlijk heeft je nieuwe sieraad wel de juiste verzorging nodig. De tips? Houdt de sieraden uit de buurt van chemische stoffen, spoel ze regelmatig af met een beetje water en droog het af met een zachte doek om de glans terug te krijgen.

chevron ketting Lux & Luz

Win een Lux & Luz chevron ketting t.w.v. €99,95

Wil jij binnenkort ook zo’n zelfde prachtige gold filled ketting kunnen dragen? Laat dan een leuke feel good motivatie onder dit artikel achter. Of het nu voor jezelf is of dat je er iemand anders mee zou willen verrassen ♥ Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je zowel Lux & Luz als Curvacious wil volgen op Instagram en het berichtje over deze winactie wil liken en/of een leuke reactie achter laat :)

Meedoen kan tot en met zondag 21 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Wat is jouw favoriete stijl als het op sieraden aankomt?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 21 oktober 2018 at 22:38

  Ik waag heel snel een kansje! Met dit prachtige ketting wil ik mijn liefste dikke vriendinnetje mijn schatje mama verrassen ik ben haar voor eeuwig dankbaar want zij is de grootste steun voor mij zij stond altijd klaar voor mij bij mijn alle 4 bevallingen heb ik haar aan mijn zijde gevonden ze nam de zorg van mijn gezin over tot ik herstel ik bof enorm met haar.Love her forever
  Duimen!!

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 21 oktober 2018 at 20:19

  Wat een prachtig sieraad. Ik heb een litteken in mijn hals en kan daardoor geen zware sieraden dragen dit zal perfect voor om mijn hals zijn. Ik zou hem met trots dragen

 • Avatar van berendina
  Reply berendina 21 oktober 2018 at 20:16

  Wauw,wat mooi. Ik koop niet vaak iets moois voor mezelf,want ik word er erg blij van om cadeautjes voor mijn kinderen en kleinkinderen te kopen. Dit zou een mooi cadeautje voor mezelf zijn. Verwennerij!

 • Avatar van Nicoline Lopez
  Reply Nicoline Lopez 21 oktober 2018 at 20:13

  Gewoon een heel mooi kettinkje precies mijn kleur “goud” en symboliseerd V : vrouw, vrijheid en voelen!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 21 oktober 2018 at 19:55

  Wauwie wat een prachtig kettinkje mag je weggeven! Ik doe graag voor mezelf mee, ik heb laatste een heel dure gekocht maar mn haar blijft er steeds in vast zitten waardoor ik hem niet draag :( Duimen dat dit een betere is haha :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 21 oktober 2018 at 19:14

  Thnx voor de reminder om mee te doen met deze fantastische winactie!! Mijn feel good motivatie is: bad vibes don’t go with my outfit ;-) en dat moet met dit prachtige sieraad zéker lukken!!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 21 oktober 2018 at 10:27

  Een mooie kleine stille kracht als sierraad, prachtig!

 • Avatar van Najla
  Reply Najla 20 oktober 2018 at 21:03

  Ik doe gewoon lekker mee voor mezelf. Want soms is het letterlijk dragen van goud alles wat ik nodig heb om te weten dat ik goud waard ben.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 oktober 2018 at 12:57

  Hij is prachtig! Ik doe lekker egoïstisch mee voor mezelf ;)
  Ik merk dat alles nu naar de kindjes gaat en iets leuks voor mezelf mag ook wel een keertje toch :)
  Ik volg jullie beide op IG (fennawordtgrotezus)

 • Avatar van Margret
  Reply Margret 20 oktober 2018 at 10:32

  Heeeeel mooi, enne………dochterlief, als ik win mag je h’m lenen😉

 • Avatar van Sjoerd Hendrikse
  Reply Sjoerd Hendrikse 20 oktober 2018 at 00:28

  Wat een mooie ketting zeg! Mijn vrouw is ook van de minimalistische sieraden en draagt het liefst goud. Het staat haar altijd heel mooi! Ik zou het heel erg leuk vinden haar hiermee te mogen verrassen. Ze is zo’n geweldige vrouw en moeder en neemt hwt grootste deel van de zorg voor onze hulpbehoevende dochter voor haar rekening, daarbij hebben we nog een lekker eigenwijze 5jarige en het huishouden staat ook niet stil! ;)
  De afgelopen maanden waren enorm zwaar en ik zou het geweldig vinden haar hiermee nog meer waardering te geven dan ik al doe, want ze is echt een topper met een hart van GOUD!!

 • Avatar van neeltje van der stap
  Reply neeltje van der stap 19 oktober 2018 at 16:44

  graag zou ik deze mooie ketting willen geven aan mijn schoonzus, die zo verschrikkelijk goed is voor mijn neefje / haar stiefzoontje: chapeau voor wat ze allemaal doet !!

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 19 oktober 2018 at 08:49

  Zo mooi en eenvoudig ! Echt geweldig

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 18 oktober 2018 at 20:21

  De eenvoud vind ik prachtig. Rustig maar wel subtiel aanwezig, dat past goed bij mij.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 18 oktober 2018 at 19:25

  Ja super, heel graag, staat je erg mooi.

 • Avatar van kie schalkwijk
  Reply kie schalkwijk 18 oktober 2018 at 19:07

  Heel mooi !!! Denk dat mijn dochter hier ontzettend blij mee zou zijn. Ze verdient het zo …. doet het goed op school werkt daarbij keihard …. en is een ontzettend lieve en leuke meid !!! gewoon een leuk “hart onder de riem” kado zeg maar voor haar … Ga heel hard duimen <3

 • Avatar van anja
  Reply anja 18 oktober 2018 at 12:44

  wat mooi ik zou deze mooie ketting graag aan mijn zusje gegeven gewoon als verrassing

 • Avatar van Janine Wooshy
  Reply Janine Wooshy 17 oktober 2018 at 22:23

  Wat een prachtig klein symbolisch kettinkje. Ik draag alleen maar subtiele kettinkjes en deze spreekt me heel erg aan. Ik volg via Instagram: OMGitsWOOSHY. Zal met plezier foto’s willen plaatsen waar ik dit van LUX & LUZ kettinkje draag

 • Avatar van Charmaine
  Reply Charmaine 17 oktober 2018 at 21:50

  Wauw, wat een mooie ketting. Helemaal mijn stijl, ik hou ook erg van minimalistisch.

 • Avatar van Jade
  Reply Jade 17 oktober 2018 at 19:07

  Toen ik de ketting zag, zag ik een V …. van vertrouwen. Dat is wat ik mijn vriendin wil geven …. vertrouwen dat het goed komt en dat ze bij het zien van de ketting om haar hals onze vriendschap mag voelen.

 • Avatar van Kelly van Gils
  Reply Kelly van Gils 17 oktober 2018 at 15:36

  Wauw wat een super mooie actie!! Deze zou ik heel graag voor mijzelf willen winnen om te kunnen shinen met deze hele mooie ketting!

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 17 oktober 2018 at 13:28

  Ik maak heel graag kans. Een perfect cadeautje voor mezelf <3

 • Avatar van Ieke
  Reply Ieke 17 oktober 2018 at 08:52

  Mijn moeder heeft een metal allergie en het is zo moeilijk on iets moois voor has te vinden. Dit zou dus een perfect kado zijn I’m te winnen! Bovendien straalt het elegantie, minimalisme en iets van kracht uit in mijn ogen🤩 Dus dat is echt helemaal iets voor mama!

 • Avatar van Manon Peelman
  Reply Manon Peelman 16 oktober 2018 at 19:41

  Echt een mooie ketting, deze maakt je outfit gewoon af🤩
  Zou hem zeeeerrrr graag winnen

 • Avatar van vessen
  Reply vessen 16 oktober 2018 at 19:24

  Deze ketting vind ik heel mooi en maak dus graag kans.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 16 oktober 2018 at 19:05

  Ik ben er momenteel niet lekker aan. Het zou voor mijn een feel good momentje zijn om deze prachtige ketting te winnen.

  Ik volg jou en Lux Luz op Instagram (liekevv24)

 • Avatar van Marike
  Reply Marike 16 oktober 2018 at 18:35

  Wat een lieve en mooie ketting. Ik zie dat er al heel veel reacties zijn dus niet veel kans maar wat zou ik deze ketting graag aan mijn Braziliaanse dochter geven die na een moeilijke en zware periode weer goed in haar vel zit. Het past bij haar en zal haar prachtig staan maar ik gun het iedereen. Te mooi gewoon!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 16 oktober 2018 at 15:39

  Wat een tof kettinkje zeg!
  Ik ben een nieuwe volger op je blog, het zou natuurlijk onwijs leuk zijn als gelijk zoveel geluk zou hebben!

  Wie weet, maar ik blijf je uiteraard gewoon volgen :D

 • Avatar van Lili Lindenaar
  Reply Lili Lindenaar 16 oktober 2018 at 15:16

  Wat een geweldig mooi halssierraad … zo eenvoudig maar o zo stijlvol. Die zou ik heel graag dragen.. ik ga alvast duimen

 • Avatar van Faiza Lahcen
  Reply Faiza Lahcen 16 oktober 2018 at 15:04

  Wow wat een mooie subtiele ketting!! Mijn favoriete stijl qua sieraden is dan ook subtiel, daarom vind ik deze erg mooi en waag graag een kans

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 16 oktober 2018 at 14:55

  doe graag mee voor mijn vrouwtje is pas verjaart een extra cadeautje

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 16 oktober 2018 at 14:48

  O, prachtig! Ik zou deze ketting heel graag winnen.

  Waarom? Omdat je jezelf soms gewoon moet verwennen, zo maar, zonder reden. Sterker nog: geen reden is soms de allerbeste reden.

  :)

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 16 oktober 2018 at 14:08

  Super mooi en verfijnd sierraad om elke dag in te stralen, doe graag mee.

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 16 oktober 2018 at 12:12

  Wauw wat een prachtige ketting! En ook nog in mijn kleur, heb laatst een kleuranalyse gedaan en goud is ‘mijn’ kleur. Nu ben ik bezig om al mijn zilveren sieraden te vervangen door gouden en deze past dus perfect! Natuurlijk gooi ik niet mijn zilveren sieraden weg, maar geef ik deze weg aan vriendinnen zodat deze ook nog met liefde gedragen worden.

 • Avatar van Mirre van der Lei
  Reply Mirre van der Lei 16 oktober 2018 at 11:12

  Nadat ik de schitterende LUX & LUZ prijsvraag heb bekeken,
  wil ik daar graag mijn nek voor uitsteken.
  Ik was verrast,
  een fijn subtiel sieraad dat me past.
  De gouden kans om mijn eenvoudig leven,
  extra glans te geven.
  Omdat het leven van alledag,
  ook weleens een gouden randje mag!

 • Avatar van Stephanie Smit
  Reply Stephanie Smit 16 oktober 2018 at 10:34

  Wauw, een prachtige ketting! Door het dragen van een ketting vind ik dat een vrouw iets krachtigs uitstraalt. Zelf doe ik dat te weinig en daarom denk ik dat als ik hiermee mag rond paraderen ook ik meer kracht uit ga stralen! :) En daarnaast is het natuurlijk een mooie eyecatcher die je complete look af maakt. Fingers crossed!

 • Avatar van Griet De Schepper
  Reply Griet De Schepper 16 oktober 2018 at 09:49

  Prachtig! Ik koop altijd veel te veel voor de kinderen en te weinig voor mezelf :-)

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 16 oktober 2018 at 09:47

  Door een allergie is het mogelijk dat ik deze mooie ketting wel kan geven aan mijn hartsvriendin! Wat zal ze verrast zijn!

 • Avatar van Micky
  Reply Micky 16 oktober 2018 at 09:42

  Wat een prachtig sieraad. Eenvoudig, subtiel, charmant.

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 16 oktober 2018 at 08:59

  Voor mijn beste vriendin die in november haar artsendiploma krijgt! Na jaren hard zweten, studeren, ploegen en slapelozen nachten!

 • Avatar van Angelique Gijsbertse
  Reply Angelique Gijsbertse 16 oktober 2018 at 01:13

  Mijn stijl? Een sierraad eenvoudig maar toch een eyecatcher dat past bij al mijn verschillende gelegenheden waarvoor ik mij kleedt. Ideaal altijd een bijzonder assecoire dat mijn outfit afmaakt. En wat een juweelte van een onderwerp is dit. Zelf houden of aan een lieve vriendin geven daar ben ik nog niet uit.

 • Avatar van Lydwien
  Reply Lydwien 15 oktober 2018 at 23:33

  Zo mooi, met deze prachtige V-ketting wil ik graag mijn wishes and targets afvinken.
  De V staat voor mij ook voor “verbinden” en dat vind ik een mooi werkwoord.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 15 oktober 2018 at 23:06

  Heel erg mooie ketting, niet overdreven aanwezig en toch trekt het de aandacht. Eens in de zoveel tijd mag je jezelf toch keertje verwennen. Ik doe graag mee

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 15 oktober 2018 at 22:21

  Ik denk, dat zo’n sieraad mij wel goed zal doen. ’t is lang geleden dat ik iets moois voor mezelf gekocht heb. Iets écht moois, degelijk, waar ik lange tijd mee door kan. Ik ben nu op een leeftijd dat ik met kleding e.d. liever voor kwaliteit, duurzaamheid, ipv goedkoop/duurkoop ga. Zorgvuldig iets uitzoeken, enzo
  Ik draag niet vaak meer sieraden in verband met werk, maar in m’n vrije tijd wil ik er toch mooi op staan. Lux & Luz heeft prachtige items, die me vast geweldig zullen staan.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 15 oktober 2018 at 21:55

  Geweldig wat super leuk is dit, dat wij kans maken op deze prachtige ketting. Deze schitterende Lux & Luz chevron ketting, daar zou ik zeker ontzettend blij mee zijn, en met veel trots gaan dragen. Ik doe heel graag mee om een kansje te wagen op deze beauty!!

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 15 oktober 2018 at 21:40

  Wat een prachtige, minimalistische, gouden ketting van Lux & Luz chevron. Deze zou ik heel graag om mijn nek hangen om de hele dag te blijven stralen van geluk.

 • Avatar van Lisa Polman
  Reply Lisa Polman 15 oktober 2018 at 21:20

  Zo mooi om aan mijn moeder, te geven als dank voor wat ze doet voor me. Ze verdient deze ketting omdat ze zo sterk en positief blijft ondanks slecht nieuws.

 • Avatar van Nicole antonissen
  Reply Nicole antonissen 15 oktober 2018 at 20:30

  Mijn dochter wordt binnenkort 17. Die zou er onwijs blij mee zijn

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 15 oktober 2018 at 20:01

  Wauw wat een schitterend cadeau

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 15 oktober 2018 at 19:47

  Echt een prachtige ketting, Love it.
  Mijn feel good motivatie; Positiviteit, Maak de keuze om te stoppen met negatief tegen jezelf te praten en vervang dit door een bemoedigde woorden. Zeg tegen jezelf dat je het kan doen.

  Denk positief. Zeg eens “ik ga vandaag heerlijk naar de sportschool’, “het gaat een geweldige dag worden, ‘vandaag voel ik me top’ etc. Kijk maar eens wat dit voor effect heeft. Ga door met positiviteit en uiteindelijk zal je je beter voelen en ga doen wat je graag gedaan wilt krijgen.

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 15 oktober 2018 at 19:43

  Heel mooi, zo’n fijn kettinkje. Helemaal mijn stijl!

 • Avatar van veraschrijftpuur
  Reply veraschrijftpuur 15 oktober 2018 at 19:25

  Super mooi, heel minimalistisch en zoals men zegt, less is more!! Dat is bij deze ketting zeker het geval. Ik zou mezelf ermee verrassen 💚❤💚

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 15 oktober 2018 at 18:27

  Prachtige ketting, een cadeautje krijgen geeft altijd een feel-good-moment, ik doe mee!

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 15 oktober 2018 at 17:56

  Soms heb je het nodig om jezelf eens te verrassen en het lijkt me leuk om het op deze manier te kunnen doen.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 15 oktober 2018 at 17:47

  Leuk om mijn dochter mee te verrassen.

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 15 oktober 2018 at 17:44

  Wauw hier zou ik heel graag mijn nichtje mee willen verassen, ik weet zeker dat zij deze heel mooi gaat vinden.

 • Avatar van julia van empel-stamate
  Reply julia van empel-stamate 15 oktober 2018 at 17:42

  Ik doe graag mee voor deze prachtige ketting!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 15 oktober 2018 at 16:24

  Ik zou deze aan mijn zusje cadeau willen geven, omdat ze me steunt in een moeilijke periode ivm relatiebreuk na 8 jaar.

  Liefs Danielle

 • Avatar van Ineke Buitendijk
  Reply Ineke Buitendijk 15 oktober 2018 at 15:42

  Met zo’n Lux & Luz sieraad mag je gezien worden.

 • Avatar van Ilona de Jong
  Reply Ilona de Jong 15 oktober 2018 at 15:35

  Helemaal mijn stijl deze ketting! Fijntjes, maar toch net even een mooi accent boven je blouse of shirt. Nu ik wat kilootjes kwijt ben heb ik het gevoel dat alles net wat leuker staat en zou zo’n prachtig sieraad net een fijne toevoeging zijn.

 • Avatar van Kristien Brauns
  Reply Kristien Brauns 15 oktober 2018 at 15:25

  Wauw wat een superactie!! Wie zou hier nu niet van kunnen houden!! 💙.. ik zou het supergraag willen winnen aangezien ik al zo een soort van vorm armbandje heb.. tijdens mijn zoontje zijn 1ste levensjaar hebben we al veel operaties gehad.. mijn armbandje is mijn steun en toeverlaat geweest in deze moeilijke tijd!! Het was/ is ook mijn geluksbrenger die ik altijd bij me draag! Helaas wachten er ons nog enkele ziekenhuisbezoekjes en wat zou er nu leuker zijn om de armband en ketting samen te dragen en hopelijk nog meer geluk te brengen ! Fingers crossed!!!

 • Avatar van Annie den Uijl - Oudshoorn
  Reply Annie den Uijl - Oudshoorn 15 oktober 2018 at 15:10

  Wauw, gewoon een pareltje, maar niet voor mezelf. Mijn kleindochter, in het diepe gesprongen en begonnen aan een nieuwe baan, ik gun hem haar!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 15 oktober 2018 at 14:56

  Ik doe graag mee voor deze prachtige ketting, zou deze ketting graag aan mijn moeder willen geven.
  Om haar te verrassen :) :)

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 15 oktober 2018 at 14:49

  ik doe graag mee dat juweel kan je overal bij dragen

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 15 oktober 2018 at 14:24

  Wat ontzettend toevallig! Ik was gisteren overal in huis op zoek naar een subtiel gouden kettinkje met een klein, v-hangertje…et voila! Kom ik ‘m gewoon op jouw blog tegen <3! Zo zie je maar: als je goed kijkt en open staat voor mooie momenten en dingen in het leven, dan komen ze meestal op je pad. Ik hoop natuurlijk dat deze lieve schitteraar niet alleen op mijn pad komt, maar ook binnenkort op mijn deurmat valt ;-) Zo niet, veel dank voor de inspiratie!

  Zoals Da Vinci ooit zei: 'Simplicity is the ultimate sophistication.' Het staat je stijlvol en intiem.

  Insta | @san_rotmeijer

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 15 oktober 2018 at 14:22

  Mijn stijl qua sieraden is dat het niet te opzichtig moet zijn (is het in mijn ogen nog al snel)
  Maar met dit fijne kettinkje zou ik me heel vereerd voelen.
  Ik steek er graag mijn nek voor uit…..maar ik maak er geen halszaak van .(hahaha)
  Het geeft me net als het weer van dit moment extra energie

 • Avatar van Thomas Geurts
  Reply Thomas Geurts 15 oktober 2018 at 13:55

  Mijn lieve vrouw (en uiteraard de beste moeder ter wereld) verdiend wel een presentje en ik weet zeker dat ze dit ontzettend mooi zou vinden!

 • Avatar van elletjee
  Reply elletjee 15 oktober 2018 at 13:27

  tja als ik eerlijk ben zou ik deze heel graag voor mezelf houden omdat ie zo mooi is in zijn eenvoud, Echt een goede reden heb ik niet maar zou er echt dolblij van worden (toch een goede reden??)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 15 oktober 2018 at 13:26

  Wat een mooie ketting! Staat je heel mooi!
  Ons meisje wordt over 1,5 maand 1 jaar (wat vliegt de tijd 😱) en dan verdient haar mama toch ook een cadeautje 😉

 • Avatar van jacky
  Reply jacky 15 oktober 2018 at 13:05

  Daar word je toch blij van?

 • Avatar van Lisanne Bons
  Reply Lisanne Bons 15 oktober 2018 at 12:30

  Super mooie ketting. Ik zou daar mijn vriendin blij mee maken. Iedere keer als ze alles weer op de rit heeft gebeurt er weer iets. Een opkikker is dan altijd fijn.

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 15 oktober 2018 at 12:04

  Prachtig sieraad <3 Dit completeert nagenoeg iedere outfit denk ik; stijlvol en classy!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 15 oktober 2018 at 11:53

  Mijn lieve mamma verdient zeker een prachtig sieraad. Al mijn hele leven staat ze onvoorwaardelijk voor mij en iedereen klaar. Door mijn handicap (reuma) heeft ze me altijd verzorgd. Nu woon ik op mezelf. Zij is mijn alles, mijn beste vriendin, mijn lieve mamma. Ze is een moeder uit duizenden. Totaal onmisbaar en de spil van ons gezin. Ze past heel veel op de kleinkinderen, die onwijs gek met haar zijn. Ondanks haar eigen medische gebreken blijft ze het met heel veel plezier doen.

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 15 oktober 2018 at 11:41

  doe graag mee voor dit mooie sieraad voor mezelf ben gisteren verjaart is nog een mooi cadeautje

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 15 oktober 2018 at 11:19

  Ik doe heeeeeel graag mee voor mezelf… een early Christmas gift 😍 because I’m worth it

 • Avatar van therealstrugglesblog
  Reply therealstrugglesblog 15 oktober 2018 at 11:10

  Oh wat mooi. Daar zou ik mijn vrouw blij mee willen maken. Ze is een lieverd, met het hart op de juiste plek. Ze is mantelzorger voor mij en onze twee zoontjes. Daarvoor moet ze veel wensen voor haarzelf opzij zetten.
  Fijne dag verder. Geniet van ieder moment*

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 15 oktober 2018 at 11:00

  Wat een prachtige ketting! Het staat jou heel erg mooi. Ik droeg toen ik zo’n 23 jaar oud was veel bling bling kettingen. Dat is ouderwets nu en eigenlijk heb ik nu sindsdien bijna nooit meer kettingen gedragen. Heb maar een mooi zilveren kettinkje met een prachtige hanger, hartje met roze steentjes. Echter mis ik een gouden ketting met subtiele details gezien ik wel graag subtiele gouden oorbellen draag. Met een prijs als deze zou ik daarom super blij zijn! Ik doe dus graag mee 🤗 Beide account volg ik en ik zal de winactie ook even delen en liken op social media 😘

 • Avatar van WNijssen
  Reply WNijssen 15 oktober 2018 at 10:29

  Eenvoud, less is more, helemaal mijn stijl, ik loot onwijs graag mee!!😍🤞

 • Avatar van Marange
  Reply Marange 15 oktober 2018 at 10:01

  Ahhh wat een gave ketting! Ik zou graag willen winnen. Mijn mam wordt binnenkort 60 en ik zou haar graag hiermee willen verrassen. Fingers crossed

 • Avatar van Manon Laurier
  Reply Manon Laurier 15 oktober 2018 at 09:55

  Wat een mooie ketting. Ik draag bijna nooit sieraden omdat ik het altijd te aanwezig vind, maar deze is heel mooi subtiel. Echt prachtig!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 15 oktober 2018 at 09:53

  Wat een mooi sierraad 😍 ik maak graag ook kans hierop. Dit zou echt bij iedere outfit staan!!! Dan zou mijn dochter deze ook met plezier dragen. Zij vind kettingen helemaal te gek!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 15 oktober 2018 at 09:51

  Jeetje wat een mooie subtiele ketting! Ze maken inderdaad prachtige dingen zie ik. Ik heb best een lange en geen dikke nek, dus ik vind kettingen vaak lastig. Ik zou er dolgraag eentje dragen maar de meeste staan gewoon niet! En ondanks dat deze geen massief goud is, past ie wel in mijn motto: als je van me houdt, zeg het in goud ;) Ik denk dat deze namelijk wel mooi staat om mijn nek.

 • Avatar van Pauline
  Reply Pauline 15 oktober 2018 at 09:51

  Oh, dit kettinkje vind ik zó prachtig! Ik kon het niet laten om een reactie achter te laten.
  Mijn verjaardag komt er aan en dit zou ik écht een onwijs leuk cadeau vinden!
  Al even op zoek naar iets soortgelijks, maar het sieraad nog niet gevonden. Dit is ‘m!!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 15 oktober 2018 at 09:48

  Supermooi! Vroeger droeg ik juist heel opvallende kettingen, maar sinds een paar jaar draag ik ook liever minimalistische sieraden. En omdat sieraden die op mijn huid zitten heel snel verkleuren draag ik ook het liefste echt zilver en goud. En dan ook het liefst grafische vormen, dus deze zou perfect zijn :)

 • Avatar van Marie-Claire
  Reply Marie-Claire 15 oktober 2018 at 09:13

  Wow, wat een mooi kettinkje, mooi door zijn eenvoud! Maak er graag een kans op! ☺️❤️

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 15 oktober 2018 at 08:59

  Oh ik wil heel graag meedoen! Ben mama van drie, n dochter van drie jaar en tweeling jongens van bijna 5 maanden. 22 oktober ben ik jarig dus dit zou een heel leuk verjaardagscadeau zijn ☺️😎

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 15 oktober 2018 at 08:57

  Oh wauw, die is heel gaaf! Ik ben een beetje kieskeurig wat sieraden betreft aangezien ik dol ben op goud. Ik heb een mooie gouden armband en natuurlijk mijn gouden verlovingsring! Dit kettinkje zou er echt geweldig bij passen.

 • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
  Reply Femke | LaFemmeFem.nl 15 oktober 2018 at 08:44

  Ha, toevallig kwam ik deze webshop een weekje of 2 geleden via Instagram tegen. Ze verkopen echt súper mooie sieraden en dit kettinkje had ik toevallig al gespot. Gezien de prijs heb ik hem niet meteen in mijn winkelmandje gegooid want hè, er is een beeb on the way en daar gaat eigenlijk bijna al mijn geld nu naar uit haha. Dus wat voor mezelf winnen zou dan ook weer een keertje heerlijk zijn :-).

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 15 oktober 2018 at 08:40

  Yes soon to be mum of nummer 3! Een uitdaging om er steeds weer fris en fruitig uit te zien. Sporten, veel water drinken en positiviteit doen de truc, maar een speciaal geheim ingrediënt zijn toch mooie sieraden. Ik shine graag met dit pracht exemplaar mijn nek met mijn aanstaande minime. Graag doe ik dus mee!!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 15 oktober 2018 at 08:07

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 15 oktober 2018 at 07:59

  Wat mooi zeg. Leuk voor mijn zus die binnenkort haar 40e verjaardag viert. Een leeftijd om te omarmen en goed dat ze na jaren haar verjaardag weer echt viert.

 • Avatar van Marieke verbraak
  Reply Marieke verbraak 15 oktober 2018 at 07:50

  Super mooi sieraad! Ik zou hier heel graag mijn moeder blij mee maken. Zij is afgelopen augustus haar zus verloren. Ik ben super trots op haar hoe zij mijn tante tijdens haar ziekteproces heeft bijgestaan met raad en daad. Mijn moeder heeft mijn tante laten inzien dat “de achterblijvers” het zonder haar kunnen redden door de liefde die zij ons altijd gegeven heeft. Deze ketting kan haar daaraan herinneren op lastige momenten.

  Gewoon super trots op mijn mama, met of zonder dit sieraad ;)
  Groetjes, marieke

 • Avatar van Marinka Bloemendal
  Reply Marinka Bloemendal 15 oktober 2018 at 07:47

  Oeh wauw, wat een prachtige ketting! Ik ben sinds onze trouwdag over gegaan naar gouden sieraden, liefst smal en minimalistisch. Deze ketting zou er zo mooi bij passen. Enne, met een kleine baby op komst hangt deze niet zo lang (trekbaar) èn hoef ik ‘m dus niet af te doen.

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 15 oktober 2018 at 07:45

  Zo mooi , zo lief zo voor ieder moment dichtbij je ❤️ Te dragen
  Helemaal iets voor mijn dochter 💕
  💃💃💃💃💃💃💃💃🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Avatar van Wendy Van De Reyd
  Reply Wendy Van De Reyd 15 oktober 2018 at 07:40

  Wauw , kansje wagen en tuurlijk volg ik je ook via Instagram, eens kans maken op en prijs voor mezelf zou wel eens leuk zijn

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 15 oktober 2018 at 07:34

  Wauw wat een mooie ketting! Ik houd van minimalistische sieraden. Het valt niet overdreven op (net zoals mezelf), maar het maakt je outfit helemaal af. Het zou dan ook onwijs goed bij mij passen.

 • Avatar van Marloes wognum
  Reply Marloes wognum 15 oktober 2018 at 07:22

  Na in de afgelopen 2.5 jaar 4 buikoperatie gehad te hebben en 50 kilo en ’n baarmoeder armer en ’n dochter rijker te zijn. Is het weer even mij-verwen-tijd.. Ik doe dus heel graag mee😍

 • Avatar van Bianca foppen
  Reply Bianca foppen 15 oktober 2018 at 07:09

  Wauw wat prachtig.
  Na heel wat kilo’s te zijn af gevallen zijn al mn sierraden te groot. Blij dat ik de kilo’s kwijt ben. Nu zwanger van ons 2e wondertje. Tijd om mezelf dus eens te verwennen en mooi te laten voelen

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 15 oktober 2018 at 06:22

  Ik zou mijzelf wel met deze prachtige ketting van Lux & Luz willen verwennen, ik zit al een jaar met mijn linkerbeen in het gips dus deze mooie ketting is een passend cadeau om hopelijk een zware tijd mee af te sluiten!

 • Avatar van moederliefblog
  Reply moederliefblog 15 oktober 2018 at 06:19

  Een hele goedemorgen wauw wat een prachtige sieraad uiteraard waag ik graag een kansje

  IG @yessicaleidner 🌸
  Fb Jessica Jill John leidner 🌸
  Bloglovin yessica leidner

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 oktober 2018 at 06:16

  Wauw….
  Schitterend sieraad 😍 en ik doe heel graag mee met deze leuke winactie want dit maakt outfits compleet afaf…

  Insta.: @chucky1012

  Een prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.