Reizen & vrije tijd

Travel | Win €150,- Sunny Cars huurtegoed!

9 oktober 2018

Sunny Cars fly & drive vakantie
Ik vind een roadtrip misschien wel één van de leukste manieren om een land of een bepaalde regio te ontdekken. Comfortabel met je eigen vervoer, de vrijheid om de route te kunnen rijden die je zelf hebt uitgezocht, af te wijken waar je wil, een lekker muziekje erbij.. Love it! In samenwerking met Sunny Cars mag ik €150,- tegoed weggeven zodat jij dit ook kan ervaren. Je kan hier zo een midweek of weekend een kleine auto mee huren of het tegoed bijvoorbeeld gebruiken voor een upgrade van een grotere auto.

‘Lees ook: Onze roadtrip door Zuid Noorwegen (route, tips en aanraders).’

sunny cars winactie

Sunny Cars

Ik vind het vooral een heel erg groot voordeel dat je bij Sunny Cars niet snel voor verrassingen staat. Ze bieden niet alleen een enorm aanbod in huurauto’s in verschillende (prijs)klassen voor meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen, ook hebben ze een unieke all-in formule.

Dit all-in autoverhuur neemt veel zorgen uit handen en zorgt ervoor dat je met een gerust hart op weg gaat. Zo zit er onder andere een ongelimiteerd aantal kilometers, goede verzekeringen, (lokale) belastingen en bijvoorbeeld gratis wijzigingen aan je reservering bij in en hebben ze een handig Nederlands noodnummer. Mocht je meer willen weten, lees dan zeker eens het artikel met tips over een Fly & Drive vakantie door. Hier staat nog meer informatie over Sunny Cars en hun pakketten in.

Nog een laatste tip: met de Premium-Plus service ligt alles al helemaal klaar voor je na het landen waardoor je lekker snel op weg kan want je wordt met voorrang geholpen en krijg je ook nog eens een auto mee die jonger is dan 1 jaar of minder dan 25.000 kilometer heeft gereden.

Sunny Cars winactie

Winactie voor €150,- Sunny Cars huurtegoed!

Meedoen is heel erg simpel. Deel onder dit artikel het verhaal van jouw leukste roadtrip ooit óf de roadtrip die je graag eens zou willen maken. That’s all! Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij wil volgen op Instagram en/of Facebook en het berichtje over deze winactie wil liken en/of een reactie achter laat :)

Meedoen kan tot en met zondag 14 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Monique B
  Reply Monique B 14 oktober 2018 at 11:34

  We hebben de USA 3x bezocht met een huurauto. Supergaaf, maar mijn allergaafste roadtrip heb ik gemaakt tijdens mijn huwelijksreis. Het is alweer zo’n 13 jaar geleden, maar óóit gaan mijn man en ik hem opnieuw doen (misschien met de kinderen als we 25 jaar getrouwd zijn??): Australië. We hebben verschillende delen gezien (zo fantastisch, ik ben een wandelende reclamezuil ;-), maar het meest zuidelijke deel van Australië -eiland Tasmanië- dat meestal overgeslagen wordt, sprong er voor ons echt uit. De natuur is er in één woord fantastisch…..ruig maar toch begaanbaar. Een huurauto geeft je het ultieme gevoel van vrijheid en in Tasmanië rondcrossen, op zoek naar Tasmanian Devils was echt het ultieme hoogtepunt van onze reis.

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 11 oktober 2018 at 22:26

  Mijn leukste roadtrip ooit: met een camper/busje door het ijskoude IJsland buiten het hoogseizoen. De campings waren nog niet open en het was ijskoud. Wat een avontuur was het! Met ons busje kwamen we op de mooiste plekken en konden we alles op ons eigen tempo doen. Zo heerlijk! Het was ook nog eens de eerste grote vakantie (zonder ouders haha) met mijn ‘zandbakvriendinnetje’ (we kennen elkaar sinds ons vierde). Het was zo stoer, zo avontuurlijk!

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 10 oktober 2018 at 14:51

  ik zou heel graag een road-trip door Noorwegen willen maken.

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 10 oktober 2018 at 10:56

  Mijn mooiste roadtrip was in Australie: ik had met een groepje een oude volkswagenbus gehuurd en daarmee de ‘gread ocean road’ mee gereden. Prachtige landschappen, raampje open, de geur van de zee door de auto, haren in de wind, muziek keihard aan! Prachtig!
  Oh wel een tip: pas op voor overstekende kangaroos ;) 1

 • Avatar van Nicolle Claessen
  Reply Nicolle Claessen 9 oktober 2018 at 21:27

  Wooo, er zijn zo veel mooie roadtrips te maken. Natuurlijk Amerika. Het lijkt me echt heel leuk om een keer van New York naar San Fransisco te rijden, maar ook een trip door het Verenigd Koninkrijk lijkt me geweldig. Verder een trip door Zuid-Afrika, die staat ook op mijn verlanglijst. Het lijkt me ook heel leuk om kris kras door Nederland te rijden en op die manier de mooiste plekjes in eigen land te zien. Eigenlijk kun je me blij maken met heel veel roadtrips. Ik vind het echt heerlijk om een omgeving te verkennen met een auto. Je kunt me niet gelukkiger maken.

 • Avatar van cindy aalbers
  Reply cindy aalbers 9 oktober 2018 at 17:44

  Verschillende roadtrips gemaakt in de USA, westkust was zeker een toppertje. Maar wat dichter bij huis hebben we 2 jaar geelden de Grand Tour Zwitserland gedaan. Dat is zeker een aanrader. Nu staat er op nog ons to do lijstje de noordkust van de Schotse hooglanden.

 • Avatar van Pauline
  Reply Pauline 9 oktober 2018 at 17:35

  De mooiste roadtrip? Dat was twee weken geleden! Het was mijn eerste roadtrip, maar ik hoop dat er nog vele zullen volgen! We zijn gestart in Slovenie en vandaar uit naar Kroatie, Montenegro en Bosnie geweest. Echt zo gaaf om door die verschillende, prachtige landschappen te rijden! Uiteindelijk hebben we onze roadtrip weer afgesloten in Slovenie, waar we onze auto helaas weer moesten inleveren.

  De volgende roadtrip die we graag willen maken is via Duitsland, naar Polen, Slowakije, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Belgie!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 9 oktober 2018 at 14:37

  Oeh, leuk! Mijn ultieme roadtrip? Dat zou een roadtrip door het prachtige Andalusie zijn. Wij huren daar vaak een villa met zwembad in the middle of nowhere (tip: heel betaalbaar buiten de vakanties!) en de omgeving is zo mooi! Het lijkt mij erg leuk om een keer van de ene bed and breakfast naar de ander te rijden in plaats van op 1 plek te verblijven. Bovendien spreek ik Spaans dus ik vind het contact met de locals echt heel erg leuk. Als we deze prijs zouden winnen zou dat een leuke start zijn om onze volgende vakantie te gaan plannen! :)

 • Avatar van Ramona Van Leeuwen
  Reply Ramona Van Leeuwen 9 oktober 2018 at 12:21

  Wij zouden dolgraag eens een road trip maken door zweden, mijn man kijkt daar ontzettend naar uit, toevallig hadden we het er van de week nog over hoe ontzettend leuk dit zou zijn

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 9 oktober 2018 at 11:58

  Oeh ik zou heel graag die 150 euro huurtegoed willen winnen! Afgelopen september hebben wij nog naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van Sunny Cars toen wij een auto hebben gehuurd op Honolulu en Los Angeles. Tijdens eerdere Amerika reizen ook al regelmatig via Sunny Cars gehuurd. Ideaal ook omdat het bedrag all-inn is en je bij het halen van de huurauto op het vliegveld niet hoeft na te denken of je nog extra verzekeringen nodig hebt oid. Dat is in Amerika allemaal iets anders geregeld dan hier dus dat geeft een gerust gevoel. Alle keren een auto via Alamo gekregen en hier ook altijd goede ervaringen mee. Op 2 eilanden van Hawaii hebben wij via een ander bedrijf en auto moeten huren omdat we niet zeker wisten of de bedrijven waar Sunny Cars mee werkt ook een gratis shuttlebus bij de haven waar ons cruiseschip kwam had maar dan merk je meteen verschil in afhandeling. Als het kan boek ik altijd bij Sunny Cars. Klinkt haast wel of ik betaald krijg om dit te zeggen maar ik ben gewoon echt enthousiast. Mocht ik die 150 huurtegoed winnen dan zou ik dat gebruiken voor onze volgende Amerika reis. Volgend jaar augustus/september gaan we waarschijnlijk een cruise maken vanaf Seattle of Vancouver richting Alaska. Voor of na de cruise willen we dan nog een week of 2 roadtrippen dus dit huurtegoed zou zeer goed van pas komen :)

 • Avatar van Jasmijn
  Reply Jasmijn 9 oktober 2018 at 10:19

  Wij vliegen deze winter weer naar Florida. Dit keer willen we een kleine roadtrip maken. Vanuit Orlando naar de Keys en via de west kust weer omhoog. Voor ons echt vakantie!

 • Avatar van Gonny ten Westeneind-Aarts
  Reply Gonny ten Westeneind-Aarts 9 oktober 2018 at 10:01

  Wat ontzettend fijn om in een auto Italië te ontdekken.
  Sicilië wel te bestaan. 6 jaar gereden onze eerste vakantie samen… het hele eiland rond. Trapani, Palermo, Corleone, Monreale, Cefalù, Taormina, Noto en Agrigento. Wat een geweldig fijne tijd. Verliefd geworden op het eiland en elkaar.

  Vorig jaar ten huwelijk gevraagd op Sicilië.
  Inmiddels getrouwd.
  En in november gaan we daar onze honeymoon vieren… (in Augustus is het veel te heet daar).
  Zou graag weer een auto huren om er lekker rond te toeren.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 oktober 2018 at 09:14

  Prachtige foto’s!
  Fijne actie maar dit gun ik een ander ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 9 oktober 2018 at 09:10

  Tot nu toe weinig roadttips gemaakt, maar de leukste was op Ibiza langs alle mooie stranden 😍

  Facebook: An Na

 • Avatar van Loes Wevers
  Reply Loes Wevers 9 oktober 2018 at 08:45

  Mijn mooiste roadtrip was door de USA en Canada! Grand Teton NP, Yellowstone (wat is dat toch mooi!), en toen verder richting het noorden via o.a. Glacier NP, Waterton Lakes, Banff, Jasper, Vancouver Island, etc. We hebben echt een prachtige reis gehad! Daarnaast ook roadtrips door een ander deel van de USA (zuidwesten), IJsland (zo mooi, zou het iedereen aanraden!), Noorwegen en Oostenrijk gedaan. En voor komend jaar staat hopelijk Toscane op het programma. Dat zou ik graag in mei bv. doen, zodat het nog niet te heet is voor onze kleine man… En we lekker met de auto en de draagzak het mooie Italiaanse land kunnen verkennen. En natuurlijk ga ik dit artikeltje in de gaten houden voor meer goede tips!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 9 oktober 2018 at 08:36

  Mijn mooiste roadtrip was in de USA! Ik ben er twee keer geweest: een keer een roadtrip langs de oostkust en een keer langs de westkust. Ik zou niet kunnen kiezen tussen die twee, ze waren allebei zo bijzonder! Bij die langs de westkust was mijn man helaas niet mee (ik was met familie) en dat vond hij achteraf gezien toch wel erg jammer. Ik zou het helemaal niet erg vinden om die roadtrip nog eens over te doen, maar nu wel samen met hem!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.