Beauty

The Body Shop kerstcollectie 2018

30 oktober 2018

The Body Shop kerstcollectie 2018
Ohhh, wat is het toch weer smullen als alle Kerstcollecties in de winkels verschijnen. Ik blijf daar toch ieder jaar weer een sucker voor ♥ Ook dit jaar is The Body Shop kerstcollectie heerlijk uitgebreid. Ik ga je er van alles over vertellen en van laten zien én deel mijn persoonlijke favorieten met je. 

‘Lees ook: Mijn favoriete parfums voor de herfst.’

#enchantedbynature

Dit jaar is het thema van The Body Shop kerstcollectie een natuurlijke insteek, aangezien The Body Shop het beschermen en koesteren van de natuur heel belangrijk vindt. Duurzaam en in harmonie met de natuur leven is belangrijker dan ooit!

Deze nieuwe kerstcollectie is een ode aan de betoverende, zinnenstrelende geuren en texturen van een winters bos, die in het verlengde ligt van de missie van The Body Shop om terug te geven aan de natuur.

Mooi om te weten: met de producten uit deze collectie doe je niet alleen jezelf of een ander een plezier, maar bied je ook bedreigde natuur en dieren een kans op een nieuw leven. Met álle aankopen die je tot en met december bij The Body Shop doet help je mee aan hun missie om 10 miljoen vierkante meter bos te beschermen en te herstellen. Niet alleen goed voor de natuur, maar vooral ook voor alle leefgebieden van dieren die steeds meer versnipperd raken..

–> Er zijn leuke Community Trade cadeauzakjes die je zelf kan vullen met producten waarbij de prijzen al vanaf €1,00 gaan of gratis is bij aankopen vanaf €30,00. Zo zie je hierboven een zakje waar vier Peppermint Candy Cane mini’s in zitten; een showergel 60ml, body butter 50ml, hand cream 30ml en sugar body scrub 50ml.

The Body Shop kerstcollectie 2018 The Body Shop kerstcollectie 2018

Olivia the Owl €18,00

Deze prachtige uil heeft z’n buikje gevuld met 6 producten en wanneer je deze eruit haalt en het koppie weer op het lijfje drukt kan je Olivia gebruiken als een spaarpot.

– Strawberry shower gel 60ml
– Coconut shower crème 60ml
– Strawberry hand cream 30ml
– Coconut hand cream 30ml
– Strawberry bath bomb
– Coconut bath bubble

The Body Shop kerstcollectie 2018 The Body Shop kerstcollectie 2018

Mini body butter trio €12,00

Deze set bevat de drie verschillende body butter-geuren van dit jaar; namelijk de heerlijke geuren Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon en Vanilla Marshmallow. Een wat frissere geur die heel erg doet denken aan de bekende After Eight chocolaatjes, een diepzoete geur en een romige en warmzoete vanillegeur. De verpakkingen in deze giftset bevatten allemaal 50ml body butter.

Natuurlijk zijn deze body butters ook los in het bekende grote formaat met een inhoud van 194g te koop voor €16,00 per stuk. Van deze drie geuren en samenstellingen vind ik de Vanilla Marshmallow echt een aanrader!

The Body Shop kerstcollectie 2018

Born Lippy Butterfly €14,00

Een te leuk vormgegeven vlinder met in één vleugel 5 Born Lippy lippenbalsems in de varianten Strawberry, Passionberry, Raspberry, Satsuma Shimmer en Watermelon. Deze potjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe zodat je altijd je lippen kan verzorgen. Perfect dus voor de herfst- en winter!

The Body Shop kerstcollectie 2018

Bella the Bear hair wrap €10,00

Hoe enorm leuk én handig is dit berenhanddoekje?! Je gebruikt hem als een soort muts na het douchen waardoor je haren op een zachte manier worden gedroogd. Gewoon je haar zachtjes uitknijpen, eventueel een leave-in product zoals serum of haarolie aanbrengen, de handdoek op je hoofd plaatsen, de achterkant indraaien en vastzetten met het knoopje in het lusje. Zo kan je je lijf afdrogen en als je daar klaar mee bent verwijder je ‘Bella’ en is je haar handdoekdroog zonder te hebben hoeven wrijven. Tip: ook heel erg fijn voor kinderen!

The Body Shop kerstcollectie 2018

De producten zijn zoals je kan verwachten weer prachtig vormgegeven en er is voor iedereen – elke portemonnee – wel iets leuks verkrijgbaar. Ik kan je aanraden eens rond te snuffelen in de winkel of via de webshop, want er zijn nog veel meer leuke cadeaupakketten en kerstproducten te koop. Als het goed is zijn de adventskalenders al verkrijgbaar (en ze gaan hard, dus wees er snel bij!) en de rest van The Body Shop kerstcollectie is vanaf half november verkrijgbaar.

Spreekt de collectie van The Body Shop voor Kerst dit jaar jou aan? Waar ben je het meest benieuwd naar en welke van de drie body butter geuren lijkt jou het lekkerst?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 4 november 2018 at 09:39

    Zulke leuke producten hebben ze weer! Ik kijk m’n ogen uit haha. En ze ruiken ook weer heerlijk.

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 2 november 2018 at 14:32

    Ieder jaar kan ik bijna niet wachten totdat de Body shop uitkomt met hun kerst lijnen! Ik denk dat ik jaar voor de Berry Bon Bon lijn ga aangezien ik altijd van hun bessen-geuren houdt Pepermunt en vanille spreken mij helaas niet aan. Het is wel weer prachtig vorm gegeven!

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 30 oktober 2018 at 19:31

    Heerlijke review weer, die heb ik gemist Dees! Ik was even bang dat The Body Shop wéér met dezelfde geuren zou komen als afgelopen jaren (frosted berries, vanilla en appel) maar gelukkig hebben ze toch voor andere geuren gekozen. Die Peppermint lijkt me goddelijk, ik houd zoveel van die geur! ♥

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 oktober 2018 at 23:09

      Yes! Met je eens hoor, top dat ze nieuwe geuren hebben <3

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 30 oktober 2018 at 12:54

    Hoe schattig is die uil?! Wat een toffe producten, weer. Ik denk alleen dat ik dit jaar eens niets van TBS op m’n lijstje zet, want ik heb nog zo veel … Ik kan natuurlijk wél lekker gaan shoppen voor de dames in de familie, hehe.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 oktober 2018 at 13:26

      Ha, zie je! Altijd een goede reden om eens te gaan kijken en snuffelen ;)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 oktober 2018 at 12:41

    Zoveel moois ;-)

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 30 oktober 2018 at 10:48

    Zo’n toffe collectie hè? Love it!!!!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 oktober 2018 at 11:05

      Ja, het is er eentje waar ik heel enthousiast over ben! Welk product of welke geur is jouw favoriet?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.