Beauty

The Body Shop Vanilla Pumpkin (Halloween collectie)

11 oktober 2018

the body shop vanilla pumpkin 2018
Door die eerste gure week direct na de start van de herfst zijn we er allemaal goed aan herinnerd dat we een nieuw seizoen in zijn gegaan. Voor mij hét seizoen om het huis wat warmer aan te kleden, de geurkaarsen en dekentjes uit de kast te halen en ook zeker over te stappen naar warmere geuren qua beautyproducten. En daar is dan de The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween collectie. Ik vertel je er graag meer over! 

‘Lees ook: Beautytips voor de mooiste glimlach!’

the body shop vanilla pumpkin 2018

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Ja, het kan goed dat je de naam van de collectie herkent. Ze hebben deze geur namelijk op veler verzoek opnieuw uitgebracht dit jaar. De geur is geïnspireerd op de warme, sprankelende kleuren van de herfst en het Latijns-Amerikaanse feest ‘Diá de Muertos’. Je ruikt er onder andere warmzoete vanille, kruidige pompoenpitten en warme tonkaboon in terug.

Community Trade shea boter

Fijn om te weten: de body butter en handcrème uit deze collectie zijn verrijkt met Community Trade sheaboter uit Ghana. Hier verzamelen zo’n 500 vrouwen met de hand de sheanoten die van de bomen zijn gevallen om deze vervolgens te verwerken tot de voedzame en verzorgende boter die in de producten verwerkt kan worden. Deze vrouwen krijgen door dit project niet alleen een eerlijk salaris, er wordt ook bijgedragen aan een speciaal fonds voor gezondheidszorg, sanitaire voorzieningen, water en onderwijs voor de gemeenschap als geheel. Weer een mooi project van The Body Shop!

the body shop vanilla pumpkin 2018 the body shop vanilla pumpkin 2018

Mijn mening

Ik vind dit echt een heerlijke collectie en was al aan het hopen dat de producten terug zouden komen dit jaar. De geur is namelijk zó verslavend lekker! Ik kom er helemaal van in de cocoonmodus ♥ En dat voor iemand die eigenlijk helemaal geen liefhebber is van zoete ‘eetbare’ geuren. Ha! Dat hebben ze dus goed gedaan :) Ik ruik er een warmzoete geur in, die me doet denken aan versgebakken kruidkoekjes met Baileys likeur erdoor. Vooral de bodybutter is mijn persoonlijke favoriet vanwege de enorm voedende werking die mijn huid in deze koudere seizoenen goed kan gebruiken. Maar eigenlijk is de hele collectie een aanrader; ook de romige showergel en de niet plakkerige maar toch goed verzorgende handcrème zijn heerlijk!

De collectie bestaat uit drie producten en is vanaf nu verkrijgbaar in The Body Shop winkels en via The Body Shop webwinkel.

The Body Shop Vanilla Pumpkin shower gel 250ml, €7,00
The Body Shop Vanilla Pumpkin body butter 200ml, €16,00
The Body Shop Vanilla Pumpkin hand cream 30ml, €5,50

Spreekt deze collectie jou aan qua geur? Naar welk product ben je het meest benieuwd?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Rachel Kromdijk
    Reply Rachel Kromdijk 13 oktober 2018 at 09:05

    Wauw ze zien er echt heel erg leuk uit! ik ben hier nu wel benieuwd naar geworden, thanks for sharing en een fijn weekend :)

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 11 oktober 2018 at 19:58

    De vormgeving vond ik zo leuk gedaan, maar de geur is helaas niet aan mij besteed.

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 11 oktober 2018 at 11:17

    Oh ik ben het zooo met je eens, deze geur is echt helemaal mijn ding. Mijn review komt eraan!

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 11 oktober 2018 at 10:33

    Ik moet duidelijk eens gaan ruiken. Ik hou ook niet zo van eetbare geuren, maar vind je omschrijving wel interessant klinken. De vormgeving is ook erg tof, trouwens!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 11 oktober 2018 at 07:17

    Ik zag deze al voorbij komen en ben zo ontzettend benieuwd naar de geur :) Die van vorig jaar heb ik helaas niet kunnen ruiken, maar deze wil ik zeker proberen.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 oktober 2018 at 06:21

    Prachtige producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn 👌

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.