Huis & interieur

Interieur | Brabantia Linn collectie

19 november 2018

Brabantia Linn collectie
Okee, okee: de was doen is geen glamorous klusje. Maar met de nieuwe Brabantia Linn collectie wordt het er in ieder geval wel een heel stuk stijlvoller op. Met de nieuwe wasmanden, handige hangers en prachtige droogrekken krijg je er bijna zin in om weer aan de slag te gaan om die stapels was weg te werken. Of om je interieur een frisse upgrade te geven! Ik vertel je er graag meer over, laat ter inspiratie zien hoe ik deze producten gebruik én mag ook iets heel erg moois weggeven ♥ 

‘Lees ook: De nieuwe Kwantum WOWN! collectie (najaar 2018).’

Brabantia Linn collectie

Brabantia Linn collectie

Deze nieuwe wascollectie is flink uitgebreid en bestaat uit een stijlvol kledingrek die je op meerdere manieren kan gebruiken. Om bijvoorbeeld je was op te hangen om te laten drogen, om kleding door te laten luchten of bijvoorbeeld als stijlvol kledingrek op je kamer, als rek voor jassen, shawls en schoenen in je hal.. Je kan er veel kanten mee op! Het rek is er in twee kleuren en twee maten, heeft anti-slip doppen om de vloer te beschermen en staat door de constructie heel stevig.

Naast dit showstuk uit de Brabantia Linn collectie zijn er ook nog handige accessoires bij verkrijgbaar. Zoals aluminium kleerhangers met een slimme inkeping waardoor je nooit meer een hals van een trui of shirt uit hoeft te rekken en vanwege de vormgeving glijden hemdjes en dergelijke er niet vanaf. Daarnaast is er nog een opvouwbare wasmand die vanwege de coating voor zowel je droge als natte was geschikt is en waar met gemak een volle was in past, wasmanden in rustige kleuren met kurken deksel en ook de populaire wastassen en stapelbare wasboxen zijn in nieuwe kleuren verkrijgbaar.

De nieuwe Brabantia Linn collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Neem een kijkje op de website van Brabantia voor meer informatie en verkooppunten.

Brabantia Linn collectieBrabantia Linn collectieBrabantia Linn collectie

Inspiratie

In dit artikel zie je foto’s hoe ik het rek gestyled heb hier in huis. Dit is een combinatie van het smalle witte rek, de opvouwbare wasmand en 2 setjes van 4 kleerhangers. Hoe mooi zo als kledingrek om bepaalde items door te laten luchten óf gewoonweg een mooi hoekje mee te kunnen creëren? ;) Na deze foto’s heb ik hem trouwens naar de voorzolder verplaatst waar hij nu zijn werk staat te doen als was-/droogrek. En ik ben echt verbaasd over de hoeveelheid was die ik op deze smalle variant kwijt krijg! Met gemak een volle wasmachine namelijk; 8 truien, blousejes en/of shirts aan de kledinghangers en dan nog wat hemdjes, ondergoed, sokken en dergelijke over het rek zelf. Fijn ook dat een trui, blouse of shirt zo opdroogt zonder ergens een hang/vouwnaad.

Brabantia Linn collectie

Hierboven zie je hoe enkele andere bloggers de Brabantia Linn Collectie in hun interieur hebben gebruikt. Van links naar rechts zie je de blogs van Larissa en Tara van Endless Weekend, Judith van Hip & Hot en Andrea van Livinghip. Klik op de linkjes om hun uitgebreide posts met foto’s en ervaring te lezen.

Brabantia Linn collectie

Winactie

In deze samenwerking met Brabantia mag ik ook iemand anders blij maken met zo’n stijlvol en vooral handig kledingrek uit de Brabantia Linn collectie. Het rek wat je kan winnen is hetzelfde als die op mijn eigen foto’s, het witte rek met bamboe stang in het formaat van 60cm breed en een waarde van €129,00.

Om kans te maken laat je in een reactie onder dit artikel achter hoe jij dit rek zou gebruiken en waar je hem neer zou gaan zetten. Ik ben alvast benieuwd naar jouw ideetjes en wellicht doen we zo nog wat inspiratie bij elkaar op!

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje daar een like en/of reactie wil geven :) Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 25 november 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Heb jij al een idee hoe je dit rek in jouw interieur zal gaan gebruiken?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 27 november 2018 at 12:11

  Oh ik heb er een prachtige plek voor op mn logeerkamer!

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 26 november 2018 at 00:03

  Prachtig rek voor in de slaapkamer en heel fijn dat de kleding er niet zo makkelijk van afglijdt.

 • Avatar van Marthe
  Reply Marthe 25 november 2018 at 23:15

  Woeps, ik bedoel natuurlijk een voornemen voor 2019! 😄

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 25 november 2018 at 22:15

  Ik denk dat ik eigenlijk wel vier functies aan dit rek zou kunnen geven. Ik ga binnenkort op kamers en dan heb ik maar beperkte plek, dus dan moet ik slim omgaan met de ruimte. Ik zou de bamboe roede gebruiken als kapstok en kledingrek (kledingkast). Het bovenste rekje zou ik gebruiken voor mijn eenpersoons wasjes. Op het onderste rekje zou ik mijn schoenen en mijn tas zetten. Zo heb ik vier meubels in één item te pakken. Gelukkig is de Brabantia Linn erg mooi, dus ziet het er dan toch allemaal netjes en opgeruimd uit. In een rommelig hok kan ik niet goed studeren hoor ;).
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meer myr)

 • Avatar van Cattelijn Schampers
  Reply Cattelijn Schampers 25 november 2018 at 21:58

  Ik doe op de valreep mee voor mijzelf en mijn lief wat een prachtcadeau in ons nieuwe huis. Netjes en gezien mag worden ter vervanging van ons oude kledingrek dat haast uitelkaar valt. Rustgevend op zolder past in de stijl die ee in huis al hebben. En wie weet een cadeau gehoord , gezien ook door Sint en Piet…ooh wie klopt daar aan de deur..

 • Avatar van Rianne Vos
  Reply Rianne Vos 25 november 2018 at 21:51

  Ow wauw, moet zo zijn dat ik deze op de valreep zie! Onze mannen worden steeds groter en hun badjasjes ook. Wij hebben die over een krukje in de badkamer hangen altijd, maar ik ben zwaar verliefd!!! Op deze prachtige van Brabantia zouden de badjassen (ook die van ons) keurig kunnen hangen en de sloppen kunnen mooi in de bak eronder. Ik heb nog ruim 2 uur om te duimen om deze beauty te winnen!

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur
Kwantum WOWN! collectie najaar 2018
Interieur | Nieuwe Kwantum WOWN! collectie

Eerder dit jaar werd de Kwantum WOWN! collectie in samenwerking met interieurbloggers &SUUS, Zilverblauw en Binti Home gelanceerd. Deze eerste...

Sluiten