Huis & interieur

Interieur | Brabantia Linn collectie

19 november 2018

Brabantia Linn collectie
Okee, okee: de was doen is geen glamorous klusje. Maar met de nieuwe Brabantia Linn collectie wordt het er in ieder geval wel een heel stuk stijlvoller op. Met de nieuwe wasmanden, handige hangers en prachtige droogrekken krijg je er bijna zin in om weer aan de slag te gaan om die stapels was weg te werken. Of om je interieur een frisse upgrade te geven! Ik vertel je er graag meer over, laat ter inspiratie zien hoe ik deze producten gebruik én mag ook iets heel erg moois weggeven ♥ 

‘Lees ook: De nieuwe Kwantum WOWN! collectie (najaar 2018).’

Brabantia Linn collectie

Brabantia Linn collectie

Deze nieuwe wascollectie is flink uitgebreid en bestaat uit een stijlvol kledingrek die je op meerdere manieren kan gebruiken. Om bijvoorbeeld je was op te hangen om te laten drogen, om kleding door te laten luchten of bijvoorbeeld als stijlvol kledingrek op je kamer, als rek voor jassen, shawls en schoenen in je hal.. Je kan er veel kanten mee op! Het rek is er in twee kleuren en twee maten, heeft anti-slip doppen om de vloer te beschermen en staat door de constructie heel stevig.

Naast dit showstuk uit de Brabantia Linn collectie zijn er ook nog handige accessoires bij verkrijgbaar. Zoals aluminium kleerhangers met een slimme inkeping waardoor je nooit meer een hals van een trui of shirt uit hoeft te rekken en vanwege de vormgeving glijden hemdjes en dergelijke er niet vanaf. Daarnaast is er nog een opvouwbare wasmand die vanwege de coating voor zowel je droge als natte was geschikt is en waar met gemak een volle was in past, wasmanden in rustige kleuren met kurken deksel en ook de populaire wastassen en stapelbare wasboxen zijn in nieuwe kleuren verkrijgbaar.

De nieuwe Brabantia Linn collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Neem een kijkje op de website van Brabantia voor meer informatie en verkooppunten.

Brabantia Linn collectie Brabantia Linn collectie Brabantia Linn collectie

Inspiratie

In dit artikel zie je foto’s hoe ik het rek gestyled heb hier in huis. Dit is een combinatie van het smalle witte rek, de opvouwbare wasmand en 2 setjes van 4 kleerhangers. Hoe mooi zo als kledingrek om bepaalde items door te laten luchten óf gewoonweg een mooi hoekje mee te kunnen creëren? ;) Na deze foto’s heb ik hem trouwens naar de voorzolder verplaatst waar hij nu zijn werk staat te doen als was-/droogrek. En ik ben echt verbaasd over de hoeveelheid was die ik op deze smalle variant kwijt krijg! Met gemak een volle wasmachine namelijk; 8 truien, blousejes en/of shirts aan de kledinghangers en dan nog wat hemdjes, ondergoed, sokken en dergelijke over het rek zelf. Fijn ook dat een trui, blouse of shirt zo opdroogt zonder ergens een hang/vouwnaad.

Brabantia Linn collectie

Hierboven zie je hoe enkele andere bloggers de Brabantia Linn Collectie in hun interieur hebben gebruikt. Van links naar rechts zie je de blogs van Larissa en Tara van Endless Weekend, Judith van Hip & Hot en Andrea van Livinghip. Klik op de linkjes om hun uitgebreide posts met foto’s en ervaring te lezen.

Brabantia Linn collectie

Winactie

In deze samenwerking met Brabantia mag ik ook iemand anders blij maken met zo’n stijlvol en vooral handig kledingrek uit de Brabantia Linn collectie. Het rek wat je kan winnen is hetzelfde als die op mijn eigen foto’s, het witte rek met bamboe stang in het formaat van 60cm breed en een waarde van €129,00.

Om kans te maken laat je in een reactie onder dit artikel achter hoe jij dit rek zou gebruiken en waar je hem neer zou gaan zetten. Ik ben alvast benieuwd naar jouw ideetjes en wellicht doen we zo nog wat inspiratie bij elkaar op!

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje daar een like en/of reactie wil geven :) Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 25 november 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Heb jij al een idee hoe je dit rek in jouw interieur zal gaan gebruiken?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 27 november 2018 at 12:11

  Oh ik heb er een prachtige plek voor op mn logeerkamer!

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 26 november 2018 at 00:03

  Prachtig rek voor in de slaapkamer en heel fijn dat de kleding er niet zo makkelijk van afglijdt.

 • Avatar van Marthe
  Reply Marthe 25 november 2018 at 23:15

  Woeps, ik bedoel natuurlijk een voornemen voor 2019! 😄

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 25 november 2018 at 22:15

  Ik denk dat ik eigenlijk wel vier functies aan dit rek zou kunnen geven. Ik ga binnenkort op kamers en dan heb ik maar beperkte plek, dus dan moet ik slim omgaan met de ruimte. Ik zou de bamboe roede gebruiken als kapstok en kledingrek (kledingkast). Het bovenste rekje zou ik gebruiken voor mijn eenpersoons wasjes. Op het onderste rekje zou ik mijn schoenen en mijn tas zetten. Zo heb ik vier meubels in één item te pakken. Gelukkig is de Brabantia Linn erg mooi, dus ziet het er dan toch allemaal netjes en opgeruimd uit. In een rommelig hok kan ik niet goed studeren hoor ;).
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meer myr)

 • Avatar van Cattelijn Schampers
  Reply Cattelijn Schampers 25 november 2018 at 21:58

  Ik doe op de valreep mee voor mijzelf en mijn lief wat een prachtcadeau in ons nieuwe huis. Netjes en gezien mag worden ter vervanging van ons oude kledingrek dat haast uitelkaar valt. Rustgevend op zolder past in de stijl die ee in huis al hebben. En wie weet een cadeau gehoord , gezien ook door Sint en Piet…ooh wie klopt daar aan de deur..

 • Avatar van Rianne Vos
  Reply Rianne Vos 25 november 2018 at 21:51

  Ow wauw, moet zo zijn dat ik deze op de valreep zie! Onze mannen worden steeds groter en hun badjasjes ook. Wij hebben die over een krukje in de badkamer hangen altijd, maar ik ben zwaar verliefd!!! Op deze prachtige van Brabantia zouden de badjassen (ook die van ons) keurig kunnen hangen en de sloppen kunnen mooi in de bak eronder. Ik heb nog ruim 2 uur om te duimen om deze beauty te winnen!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 25 november 2018 at 21:43

  Ik doe graag mee, ik zou hem op mijn slaapkamer zetten. Een nieuwe start als alleenstaande mama van 2 kleintjes hoort ook een geordend huishouden en zo maakt wassen toch net iets leuker.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 25 november 2018 at 21:06

  heel gaaf, pas precies in mijn nieuwe leven . minimaliseren # heel graag dus.

 • Avatar van Wilma Daemen
  Reply Wilma Daemen 25 november 2018 at 20:28

  Ik heb wat kledingstukken en schoenen die de moeite waard zijn om uit te stallen. Zo zie ik ze iedere dag en kan er van genieten, ook als ik ze dus even niet draag. Een soort tentoonstelling voor mezelf om mij eraan te herinneren dat ik altijd iets glanzend of met glitters aan doe, ook al zijn het maar sokken, straal zo vaak je kan!

 • Avatar van sylvia t
  Reply sylvia t 25 november 2018 at 20:25

  oohh deze zou perfect op de kamer van onze zoon passen. hij heeft schuine wanden waardoor er geen kledingkast in past. voor de kleding dat opgevouwen wordt is dat geen probleem maar de “nette” kleding hang ik toch graag op. Dit prachtige kledingrek zou de ideale oplossing zijn!

 • Avatar van Kim Buining
  Reply Kim Buining 25 november 2018 at 20:25

  Wauw, wauw, wauw wat een prachtig rek! Die zou ik zeker graag willen winnen.

  7 weken terug zijn we getrouwd en sinds ik bij mijn man woon gebruik ik noodgedwongen een opvouwbare kast van de luchtmacht🙈. Dit rek past zo goed op mijn vintagekantoor en zou ik gebruiken voor mijn kleding. Ik heb namelijk per seizoen maat een kleine capsule wardrobe. Dit rek is qua formaat dus echt perfect! Daarnaast zou het ook nog perfect lijken in mijn capsule wardrobe video’s 😍😍😍. Je voelt hem al: I’m in!

  Nu maar duimen dat ik win!

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 25 november 2018 at 20:25

  Oh deze win ik heel erg graag voor mijn vriendin! Ze gaat verhuizen en heeft je laatst dit prachtige kleding rek laten zien….. staar bovenaan op haar wensen lijstje!

 • Avatar van Tine M
  Reply Tine M 25 november 2018 at 20:23

  Ik ben volop aan de slag om mijnleven terug op de rails te krijgen en ben hiervoor het flylady programma aan het volgen onder andere. Hierin moeten we elke dag de outfit voor de volgende dag klaarleggen. Ik vind dit de moeilijkste opdracht en zo een mooi rek zou mee helpen om toch deze opdracht elke dag te kunnen vervullen! Ook is mijn gedragen kleding hoop een halve vuilnis belt dus ook hier zou zo een rek me helpen hier orde te behouden.

 • Avatar van Brenda Oosterbaan
  Reply Brenda Oosterbaan 25 november 2018 at 20:19

  Basic en toch een eyecatcher in één. Ik zou hem als blikvanger in de hal zetten. Kan hij mooi dienst doen als kapstok aangezien er twee kapstokken gesneuveld zijn onder t gewicht van teveel jassen…

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 25 november 2018 at 20:04

  Geweldig mooi voor mijn zoon. Ruimte voor een kledingkast in zijn slaapkamer heeft hij niet. Dit zou geweldig mooi staan op zijn slaapkamer Mooi voor zijn mooie kleding

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 25 november 2018 at 19:54

  Ideaal en mooi. Zeker eyecatcher op mijn dochter haar slaapkamer.
  Geordend en gesorteerd . Geen gaos of dilemma voor haar meer dit is de OPLOSSING!! hier heb al naar zitten kijken .
  Nou zie hier actie voorbij komen… waar ik zeker geen NEE! Op ga zeggen maar voor ga duimen.

  Dus jaaaaaaa….. ik hoop het te winnen in ons nieuwe huis op haar kamer.
  Dit is uitkomst voor mij mijn ook voor mijn dochter!

 • Avatar van Jessica Ooms
  Reply Jessica Ooms 25 november 2018 at 19:53

  Ook ik doe graag mee! Ik twijfel nog of hij boven komt of gewoon beneden in het “washok”. Hij is zo mooi, bijna jammer om te verstoppen!

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 25 november 2018 at 19:44

  Wat een IDEAAL, multifunctioneel rek van een Topmerk is dit! Ik loot dollgraagg mee en zou deze gebruiken niet alleen als een verrijking voor mijn zolderkamer en eyecatcher zo ook om voor de week die komen gaat, vast mijn garderobe aan te hangen, zodat ik snel klaar ben en niet meer s morgens hoef te kiezen en tussendoor de was eraan laten drogen!!! LIKED en GEDEELD en duimen! :-)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 25 november 2018 at 19:40

  Wij zijn aan het bouwen en hebben nog geen badkamer ‘naar ons goesting’ gevonden…
  Wat ik wel al weet is dat dit rek mijn goesting is en een plaatsje krijgt op de nu nog lege badkamer!

 • Avatar van Vera Limpens
  Reply Vera Limpens 25 november 2018 at 19:40

  Geweldig, Brabantia is een super merk. Ik heb er verschillende dingen van in huis, en na 10 jaar is het nog steeds mooi. Ik zou dit rek zeker goed gebruiken om mijn was te drogen. Momenteel hang ik nog veel op aan de douche-stang. Dat is minder mooi, al werkt het wel. Het rek zou een veel betere uitkomst zijn aangezien het een stuk handiger werkt en ook nog mooier is. Ik geef hem een plekje op 1 van onze slaapkamers.

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 25 november 2018 at 19:30

  Dit rek zou heel gaaf zijn voor in mijn toekomstige huisje, past perfect bij de stijl die ik in m’n hoofd heb en de spullen die ik al verzameld heb.

 • Avatar van berendina
  Reply berendina 25 november 2018 at 19:29

  Dit lijkt mij reuze handig voor op de zolder waar ik alle was ophang,opvouw en eventueel strijk. handige plek voor alle jurkjes en het ziet er ook nog eens mooi uit

 • Avatar van elsbs
  Reply elsbs 25 november 2018 at 19:26

  Ik doe heel graag mee! De was houd hier echt nooit op en dit zou mooi staan in mijn wasruimte.

 • Avatar van Esmeralda Groenland
  Reply Esmeralda Groenland 25 november 2018 at 19:14

  Ik vind deze echt super mooi en handig. Ik zou hem in onze hal neerzetten als kapstok voor onze jassen en een mooie bak voor de handschoenen ed. Ik zie het al helemaal voor me 😊

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 25 november 2018 at 19:10

  Ik doe graag mee, zou het rek in mijn slaapkamer zetten en al mijn lievelingskleren er aan hangen. Ziet er echt geweldig uit 😀😊🖐

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 25 november 2018 at 19:09

  Oh, prachtig! Ik maak graag kans, ik zou het rek gebruiken om mijn kleurrijke jurkjes op te drogen of uit te hangen. Op het rek eronder zou ik dan mijn al even kleurrijke schoenen mooi uitstallen, ik zie het al helemaal voor me! ♥

 • Avatar van Lesley Ann Schlepers
  Reply Lesley Ann Schlepers 25 november 2018 at 19:07

  Ooohhh yes!! Mijn dochter heet Linn en na de verhuizing gaan we een nieuwe grote meidenkamer voor haar inrichten. We hebben insta en pinterest al afgezocht naar leuke ideetjes en zijn deze al meerdere keren tegengekomen! Omdat haar kamer niet heel groot is past en niet een mega kledingkast in! Dit is dus perfect! Hieraan kan ze haar mooiste jurkjes hangen die ze draagt en maakt haar kamer ook nog eens helemaal stijlvol en mooi. Ik weet zeker dat die goed zal passen dus wij doen graag mee voor het rek linn voor onze eigen linn 😀 groetjes!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 25 november 2018 at 18:25

  Ik zou dit mooie rek graag gebruiken in de logeerkamer. Onze logees kunnen hun kleding die moet worden opgehangen hier prima op kwijt. Wanneer er geen logees zijn, kunnen mijn jurken hier mooi op drogen.

 • Avatar van Evelien DV
  Reply Evelien DV 25 november 2018 at 01:25

  Prachtig rek! Ik heb een wasdroger, maar gooi eigenlijk de meeste kleren over mijn droogrek zodat ze minder snel slijten. Ik zou dit mooie rekje naast de wasmachine zetten voor de delicate stuks die niet in de droger mogen zoals jurkjes, beha’s en nylons. Ik heb ook een hekel aan strijken, dus hemden van mijn vriend hangen altijd een tijdje op een kapstok aan een deur/kast te ‘drogen’ (;-) ) omdat mijn gewone droogrek niet hoog genoeg is. Zo komen er minder kreuken in, maar het is natuurlijk vervelend als de deur of kast open en dicht moet :-)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 23 november 2018 at 23:05

  Ohh perfect om al die mooie jurkjea van onze meisjes aan te laten drogen 😍😍 ik heb een hekel aan strijken (lees: ik strijk nooit 🙈) en dit zou zoveel netter zijn dan al die hangende jurkjes in het trapgat!!

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 23 november 2018 at 12:52

  Dit rekje zou perfect passen in mijn keuken. De was hangt nu op een gewoon rek te drogen in onze keuken, het zou leuk zijn om het oog ook wat te plezieren en er een mooiere versie te kunnen plaatsen. Als binnenkort ons tweede kindje er is, zal het in alle geval zeer veel worden gebruikt.

 • Avatar van Antoinette
  Reply Antoinette 23 november 2018 at 11:01

  Bijna te mooi voor een wasrek. Bij mij mag ie zo in de gang, en ik weet zeker dat mijn dochter hem op haar kamer zou willen!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 november 2018 at 01:41

  Oh wauw! Dit rek zou prachtig staan in de kinderkamer! Ons meisje wordt zaterdag 1 jaar en dus wordt het hoog tijd dat ze naar haar eigen kamertje verhuist. Alleen moeten we dat dus nog inrichten. Ik zie haar kleedjes al hangen op het rek <3. En de mand kan dan dienen voor de vuile was. Verder denk ik dat we op de bovenste legger een grote knuffel zetten als decoratie.
  En voor mezelf: die kleerhangers moet ik gewoon hebben!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 november 2018 at 01:37

  Oh wauw! Dit zou super staan in de kinderkamer! Ons meisje wordt zaterdag al 1 jaar en dus is het hoog tijd om naar haar eigen kamertje te verhuizen. Maar dat moeten we nog inrichten.. Ik zie haar kleedjes al hangen aan het rek <3 De vuile was kan dan in de mand en ik denk dat we een leuke grote knuffel op de bovenste legger zetten.
  En voor mezelf: die kleerhangers moet ik gewoon hebben!

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 22 november 2018 at 17:37

  Dit zou super staan in onze logeerkamer. Lekker fris en toch georganiseerd kunnen de gasten dan hun outfits ophangen ipv in de logeertas of koffer laten zitten. Heel stijlvol! Die wil ik wel

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 22 november 2018 at 17:36

  Dit zou super staan in onze logeerkamer. Lekker fris en toch georganiseerd kunnen de gasten dan hun outfits ophangen ipv in de logeertas of koffer laten zitten. Heel stijlvol!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 21 november 2018 at 23:00

  Het lijkt me een prachtig en ideaal rek om te kunnen gaan gebruiken in een ruimte in m’n appartementje dat het afgelopen weekend is vrijgekomen. De ruimte was eerst een soort mini mancave, maar die spulletjes zijn weg en ik heb er een dag later fijn m’n droogrekken neer gezet. Gewoon van die simpele uitklap dingen. Dus de hele ruimte staat meteen weer vol. Ook wel fijn, want het wordt nuttig gebruikt. En dat kan nog mooier, nog beter, nog stijlvoller, zo te zien <3

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 21 november 2018 at 22:50

  oh wat super gaaf zeg, ik en mijn vriend zijn bezig met een huisje en trouwplannen dus dit prachtige kledingrek komt dan zeker goed uit! Hier kan ik dan al mijn nieuwste items ophangen en het ziet er ook nog eens super trendy uit! Nu flink duimen natuurlijk en ik volg je verder overal op :) liefs

 • Avatar van vessen
  Reply vessen 21 november 2018 at 21:21

  Handig en ook nog eens heel mooi. Dubbel plezier.

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 21 november 2018 at 19:28

  Op onze slaapkamer om de kleding voor de volgende dag aan op te hangen zodat kreuken en krinkels geen kans krijgen , maar ook voor zomers kleding te luchten of te drogen op het balkon .Ik volg op ug onder Momzymom.Facebook ✔

 • Avatar van Nuray
  Reply Nuray 21 november 2018 at 10:32

  Dit is echt handig en mooi, dat zie je niet vaak samen! Ik zou het heel graag winnen, komt heel gied van oas met 2 grote zonen van 22 en 24 die nog thuis wonen. Kan ik ook eens wat luchten ipv direct een trui in de was!

 • Avatar van Amanda Olivier
  Reply Amanda Olivier 20 november 2018 at 23:26

  Leuk ik doe graag mee. Op insta gereageerd met mijn plan waar te plaatsen.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 20 november 2018 at 22:09

  Superhandig en ook nog een mooi.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 20 november 2018 at 18:21

  Ik kwam deze al tegen bij andere bloggers, erg handig.
  Mocht ik hem winnen dan lijkt me de slaapkamer de meest ideale plek.

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 20 november 2018 at 15:48

  Super stijlvol en mijn mooiste items uitstallen op dit rek als blikvanger in onze slaapkamer!

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 20 november 2018 at 14:38

  Wat een mooi rek ik maak graag kans op dit rek voor de uitzet. Hij is super handig omdat hij niet veel plaats in beslag neemt.

 • Avatar van Marthe reumers
  Reply Marthe reumers 20 november 2018 at 12:31

  He Desirée!
  Wat een fijne blogpost zeg! Ik ben al lange tijd op zoek naar iets wat zowel praktisch als knap is om mijn kleren snel kwijt te geraken, want nu drop ik ze iets te gemakkelijk op een stoel, oeps! 🙈 Dit kledingrek van Brabantia lijkt me echt i-de-aal! Ik zou het zelfs in de plaats van mijn logge kledingkast durven zetten. Dan hang ik er enkel mijn mooiste items aan, kuis ik mijn kast op en geef ik wat ik eigenlijk al jaren niet meer gebruik aan het goede doel! Ha, dat zou eens deugd doen! Lijkt me een goed voornemen voor 2020!
  Daarom doe ik maar al te graag mee met je winactie, hoera!
  Ik ga ook wat verder piepen in je blog, want misschien vind ik nog wel interessante ideetjes voor mijn eigen huis hihi!
  Liefs Marthe (@marthinos) ❤️

 • Avatar van Greetje Kloosterman
  Reply Greetje Kloosterman 20 november 2018 at 11:09

  Past mooi op de slaapkamer, ik heb echt kastruimte tekort en hier kan ik mooi de mooie kleding ophangen

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 20 november 2018 at 10:49

  In plaats van de oude keukenstoelen in onze slaapkamer is dit het perfecte rek om onze gedragen kleding op een stijlvolle manier op te hangen. Supermooi, ik maak graag kans

 • Avatar van Naomi van Putten
  Reply Naomi van Putten 20 november 2018 at 07:08

  Ik ding heel graag mee voor dit mooie rek! Al ruim 1,5 jaar is de was van manlief op de grond in de slaapkamer me een doorn in het oog (ons washok is een verdieping hoger en dat is voor het slapengaan te ver lopen ;) ). Onlangs twee wasmanden gekocht, maar we willen er graag nog een hangmogelijkheid bij voor ‘kleding die je nog wel een dagje aankan’. We hebben er een mooie hoek voor, en ik zou heeeel blij worden van een stijlvolle oplossing en een opgeruimde slaapkamervloer! :)

 • Avatar van Familie Kool
  Reply Familie Kool 20 november 2018 at 07:02

  Eindelijk een mooie oplossing voor een praktisch probleem: de was die niet in de droger kan en dus op een rek in de kamer/bijkeuken moet. Waar eigenlijk geen plek voor is. De ouderwetse rekken zijn namelijk lomp en nemen (te) veel ruimte in. Echt een sta in de weg.
  Met dit ontwerp is het gewoon een soort meubelstuk die een eigen plekje krijgt. Echt heel enthousiast over!! Wat een goed idee is dit! Hulde!

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 20 november 2018 at 00:55

  In de logeerkamer hebben we geen kledingkast want dat zou teveel plek innemen, dit zou een super mooie, stijlvolle oplossing zijn. Echt heel fijn dat onze logees dan wel hun kleding netjes kwijt kunnen en op kunnen hangen

 • Avatar van Annie den Uijl - Oudshoorn
  Reply Annie den Uijl - Oudshoorn 19 november 2018 at 23:15

  Wauw, deze komt op de slaapkamer, lichtjes om de stangen, onderop een zilverendienblad met een aantal veel gedragen sieraden, kom maar stralen!

 • Avatar van Sien
  Reply Sien 19 november 2018 at 21:55

  Wat is het heerlijk om ideetjes op te doen op IG. Zo kwam ik op jouw pagina terecht en ik vind het heerlijk wat je doet! Binnenkort ga ik mijn eigen stekje zoeken en daarvoor kan ik dit knappe rekje goed gebruiken. Mij eigen wasjes doen met zo’n leuk rek lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Nicolle Claessen
  Reply Nicolle Claessen 19 november 2018 at 21:41

  Wooo, wat een geweldig leuk rek. Sinds kort heb ik een nieuwe hobby. Ik maak (naai) namelijk kleurrijke jurkjes en vesten. Als er eentje klaar is ben ik helemaal blij en trots en kan ik er wel naar blijven kijken. Wat zou het fijn zijn om het Brabantia rek in de woonkamer te zetten met mijn creaties eraan. Zo kan ik ze bewonderen en kunnen mijn vriendinnen ook zo af en toe een jurkje of vest uitzoeken. Dat zou ik echt heel erg leuk vinden.

 • Avatar van Annabel
  Reply Annabel 19 november 2018 at 21:20

  Super handig en stijlvol! Ik zou zelf ook de witte kiezen voor in de slaapkamer. Wij hebben twee schuifdeuren. Vanaf de andere kant lijkt dit een kast, maar vanuit de slaapkamer gewoon een simpele plaat tussen de kledingkasten. Dit rek past goed daar tussen. Door leuk aan te kleden geen losslingerende kleding meer!

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 19 november 2018 at 21:10

  wauw zo’n mooi rek kan ik goed gebruiken. Ik heb nu een rek op wieltjes maar dat is niet erg stevig. Het valt wel eens om. Ik hang er meestal mijn schone kleren op die uit de was komen, voor ze in de kast gaan. Of nieuwe kleren om er even naar te kijken en er van te genieten.

 • Avatar van willeke linneman
  Reply willeke linneman 19 november 2018 at 20:47

  Heel erg mooi! Ik zou hem op onze slaapkamer zetten, praktisch en stijlvol.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 19 november 2018 at 20:33

  Wat een mooie actie. Ik gebruik nu een rek om mijn delicate kleding op te hangen na het wassen.
  Als ik iemand er blij mee zou kunnen maken is dat mijn vriendin Miss D. Ze zoekt nog een mooi rek voor haar hal. Ik ben een beetje ‘oma’ van haar kind. En zij heeft echt geen cent te makken. Afgelopen jaar heb ik haar een bank geschonken en een kast.

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 19 november 2018 at 20:27

  Prachtig mooie serie weer van Brabantia. Ik zou er super blij mee zijn voor op de slaapkamer. Nu hang ik vaker mijn kleren aan de deur om de volgende dag te dragen. Ziet er niet opgeruimd uit. Dit kledingrek zou de perfecte uitkomst zijn voor mij. 😇 vriendelijke groet. Lisette

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 19 november 2018 at 19:23

  Ik ben al zeker een jaar op zoek naar een mooi en goed kledingrek. Alle die ik zie zijn onstabiel en niet stijlvol. Ik vind deze daarentegen erg mooi en ziet er goed stevig uit. Ik wist nog niet dat Brabantia deze had maar ik ben wel fan van het merk, ik vind het kwalitatief goed. Het kledingrek wil ik gebruiken om alvast een paar setjes kleding klaar te hangen. Ik kan in de ochtend lang twijfelen over wat ik aan zal doen. Met dit rek kan ik het de avond van te voren al klaar hangen en kan ik in de ochtend zo de kleding aandoen, bespaard weer wat tijd in de ochtend. :)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 19 november 2018 at 19:06

  Wat een super leuke nieuwe collectie. Ik ben gek op zulke Pronk rekken😊 ik zou het zetten op de aankomende kinder kamer. Leuke kleertjes, hangers en plantjes zou ik er aan hangen!

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 19 november 2018 at 19:05

  Dat is een prachtig design kledingrek met zo’n pracht exemplaar heb je geen kledingkast meer nodig

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 19 november 2018 at 18:22

  Mooi rek! Veel te mooi voor de was! Ik zou het gebruiken als kledingrek in wat mijn inloopkast moet worden!!

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 19 november 2018 at 17:40

  Wauw mooi voor op de slaapkamer! ik doe graag mee omdat ik nog niks heb waar ik even wat neer kan hangen

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 19 november 2018 at 16:25

  Oeh wat een mooi ding is dit! Wij gaan aankomende zondag onze slaapkamer onder handen nemen. Op dit moment vind ik het echt een lelijke en sfeerloze ruimte. Daar moet verandering in komen dus. Dit mooie rek zou perfect kunnen dienen als vervanger van ons half in elkaar gestorte kledingrek.

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 19 november 2018 at 15:58

  O jaaaaaaaaa! Wat is dit prachtig! Wij hebben net onze zolder verbouwd tot slaapkamer en een rek als dit is zeer welkom! Ideaal voor de overhemden van m’n man of, als hij vervelend is, hem er ook bij haha.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 19 november 2018 at 14:57

  Prachtig rek! Mijn dochter heeft een heel klein slaapkamertje en een vrij kleine inbouwkast. In die kast komt als ze iets groter is haar speelgoed te staan. Nu hoop ik dat mijn dochter haar moeder achterna gaat en net zo gek wordt op jurkjes! En die mooie jurkjes hebben natuurlijk een speciaal plekje nodig om te hangen. Dit kledingrek zou erg leuk staan in haar kamertje.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 november 2018 at 14:55

  Wat een toffe serie zeg! Helemaal mijn stijl, lekker strak. Ik ben echt fan van zulke rekken. Voor in onze hal heb ik een groot Garderoberek van gietijzer staan, kunnen we eindelijk al onze jassen kwijt (en mijn tassen, schoenen, e.d.). Voor in ons washok zou dit smalle rek een uitkomst zijn, zeker nu jij aangeeft hoe veel spullen er aan passen! Wij hebben een prachtig huis mét apart washok op de bovenste verdieping. Echt ideaal, helemaal nadat ik jarenlang de was middenin m’n woonkamer heb gedroogd. We zijn pas vorig jaar naar ons huidige huis verhuisd.
  Maar helaas is dat ideale washok wel met hele dunne gipswandjes gebouwd door de vorige eigenaar, en kan ik dus niets ophangen zonder dat het er net zo snel weer afkukelt. Voor de overhemden van vriendlief en mijn jurkjes zijn we nu weer op zoek naar creatieve ideeën om die spullen te drogen. Een droogrek als dit zou perfect passen! Deze gaat sowieso op het verlanglijstje, weer eens heel erg bedankt voor de tip. Ik doe altijd zo veel inspiratie op via jouw blog!

 • Avatar van Sanne Becks
  Reply Sanne Becks 19 november 2018 at 14:41

  Ik heb een 2 kamer appartement en ik ben eigenlijk nog aan het dubben of ik planken tegen de wand zal maken en daaronder een stang met hangers zodat ik tevens kleding kan drogen of deze Brabantia Linn zou helemaal een mooie oplossing zijn. Ik heb geen droger en alle “grote” stukken droog ik over de deuren enzo. Omdat ik overdag toch niet thuis ben is dat niet zo’n ramp. Nu staat er een wasrek maar dat neemt onnodig veel ruimte in

 • Avatar van Willianne
  Reply Willianne 19 november 2018 at 14:34

  Gaaf! Zou het heel leuk vinden om hem in mijn hal neer te zetten. Handig en ook nog eens heel mooi!

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 19 november 2018 at 13:58

  Eén kamer in huis wordt gebruikt als zogenaamde was- en kleedkamer. Daar staat de kledingkast en het wasrek.
  Dit rek vind ik perfect als droogrek voor de wat mooiere kledingstukken en past ook mooi bij de inrichting van het kamertje.

 • Avatar van Sanny
  Reply Sanny 19 november 2018 at 13:47

  prachtig, in al zijn eenvoud. Deze zou een heel mooi plekje in onze slaapkamer krijgen. Hoeft mijn vriend zijn overhemden niet meer aan de kast te hangen om te luchten. Kan ik ook weer eens normaal mijn kleren pakken ;-).

 • Avatar van WNijssen
  Reply WNijssen 19 november 2018 at 13:40

  Ik zou hem op de logeerkamer plaatsen om onze kleren ’s avonds op te hangen zo dat ze kunnen luchten en de volgende dag weer fris zijn!

 • Avatar van Melanie janssen
  Reply Melanie janssen 19 november 2018 at 13:38

  Onwijs mooi, dit wasrek😍 Ik haak graag en veel. Het lijkt me erg leuk om hier mijn gehaakte creaties aan op the hangen zodat ze mooi in het zicht zijn.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 19 november 2018 at 13:14

  Mooi en handig! Ik denk dat hij op mijn dochtertjes kamer komt, past er er prima en komt er zeker van pas. Jammer dat het niet in onze kamer gaat helaas passen… De hal zou eventueel ook nog een optie zijn, dus het komt goed!

 • Avatar van Selina ten Kate-Calor
  Reply Selina ten Kate-Calor 19 november 2018 at 13:13

  Bedankt voor de fantastische uitleg van dit superhandige rek! Ik zou het goed in onze slaapkamer of badkamer kunnen gebruiken als kledingrek omdat onze kleren daar zo rondslingeren. Superstijlvol dat rek!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 19 november 2018 at 13:05

  Ik heb nog wel een beetje plek op mijn slaapkamer en zou er allemaal mooie jurkjes aan ophangen..

  Facebook: An Na

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 19 november 2018 at 11:44

  Geweldig! Ik doe mee! En ik zet m dan in onze hal neer. En als hij daar niet past,op de slaapkamer.

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 19 november 2018 at 11:42

  In mijn kleine appartementje is de enige plek waar ik de was kan laten drogen in mijn woonkamer. De drogende kleding vind ik niet zo erg om naar te kijken, maar het wasrek waar het nu aan hangt is een doorn in het oog! Dit mooie rek zou hiervoor de perfecte oplossing zijn! :)

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 19 november 2018 at 11:36

  Oh wat een beauty! Ik zou dit rek heel goed kunnen gebruiken op de babykamer of op onze eigen slaapkamer. Inmiddels heb ik weer een grote berg met was verzamelt dus vandaag gaan we dat maar even weg wassen.. Heerlijk klusje.. Kan me nog geen voorstelling erbij maken als ik straks ook nog babywasjes heb. X

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 19 november 2018 at 11:20

  Door de geboorte van dochter nummer drie moeten de slaapkamers opnieuw ingedeeld worden. Dit rek is te gek op de vide met daarop alle kleding van de drie dochters die zij dan s ochtend aan moeten. Scheelt tijd dat s avond al stijlvol klaar te hangen en hopelijk ook discussie!

 • Avatar van Jacqueline Roose
  Reply Jacqueline Roose 19 november 2018 at 11:19

  Hoi Desiree, wat een informatief blog over het Brabantia Linn kledingrek! Ik ben verbaasd over de vele mogelijkheden! Ik ben al lang op zoek naar een mooi passend kledingrek voor op de slaapkamer. Zal er super uitzien, de kleding die er netjes en opgeruimd bijhangt! Mooi strak design, zal mijn slaapkamer wel mee opfleuren!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 19 november 2018 at 11:03

  Super handig om de kleding voor de werkweek klaar te hangen! En het staat heel mooi zo´n rek in de slaapkamer.

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 19 november 2018 at 10:52

  Die zal mooi staan in het hoekje wat we gaan creeeren voor onze derde spruit, leuk om alle kleertjes in te hangen!!

 • Avatar van Kelly Caresse
  Reply Kelly Caresse 19 november 2018 at 10:47

  Deze zou perfect staan op onze zolder en dan in de washoek! Wat een beauty!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 19 november 2018 at 10:44

  Erg mooi rek. Zou hem gebruiken als kledingrek op de slaapkamer.

 • Avatar van Suzanne M
  Reply Suzanne M 19 november 2018 at 10:43

  Ik zou dit kledingrek (met prachtige bamboe-details) zeker gebruiken voor mijn collectie sjalen. Die hangen nu zielig (en onwaardig) op een hoopje en met dit kledingrek zouden ze beter kunnen luchten én de saaie kledingkamer opleuken met alle mooie kleuren en prints! Ik zie het al helemaal voor me ^_^

 • Avatar van Jana Provoost
  Reply Jana Provoost 19 november 2018 at 10:42

  Ik woon binnenkort, na een jaar fulltime reizen, in een studio. Ik vind het moeilijk om van een kleine ruimte toch een stijlvolle thuis te maken mét voldoende opbergruimte. Ik wil natuurlijk niet dat alles vol staat met rekken! Deze zou me tegelijk hang- en opbergruimte en een elegant decoratiestuk geven. Ideaal!

  Jane_prov

 • Avatar van Marangekrouwel@gmail.com
  Reply Marangekrouwel@gmail.com 19 november 2018 at 10:39

  Oh zo mooi!! Ik zou het gebruiken om de was te laten drogen, op zolder! Nu hangt het overal en nergens (zelfs op de verwarmingselementen), maar met dit wordt het stijlvol droog ;-)

 • Avatar van Sjoerd hendrikse
  Reply Sjoerd hendrikse 19 november 2018 at 10:31

  Mijn vrouw heeft mij toevallig afgelopen week laten zien, ze vond hem zo gaaf voor op ons kleine meisje haar kamer. Ons dochtertje is namelijk dol op verkleden en heeft een hele hoop mooie verkleedjurken die nu opgevouwen in een lade onder gaar bed liggen. Het zou zo leuk zijn als ze mooi ophangen en ze iedere dag kan kijken of ze d3 dag als prinses, superheld of k3 door gaat brengen! ;) hier zouden dus zowel mijn grote schat, als mijn kleine schatje heel erg blij mee zijn! 😀🍀

 • Avatar van Hanne
  Reply Hanne 19 november 2018 at 10:30

  Ik zou hem op mijn slaapkamer zetten. Zo kunnen we onze favoriete outfits uithangen :)

 • Avatar van Dinah
  Reply Dinah 19 november 2018 at 10:30

  Ik ga mn mooiste kledingstukken er op laten pronken ;) heb nog ruimte in onze slaapkamer

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 19 november 2018 at 10:29

  Ik zou hem op de babykamer gebruiken on alvast kleertjes klaar te hangen gezien haar kledingkast in een andere ruimte zal staan.
  Of in onze slaapkamer om onze kleren alvast klaar te hangen.
  Hij is in ieder geval onwijs mooi!

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 19 november 2018 at 10:28

  Twijfel twijfel. Ideaal voor op de waskamer. Maar zou ook geweldig staan in onze hal als kapstok. Of op de babykamer… oei dat wordt nog moeilijk hihi. Ik denk voor nu dat de voorkeur naar de hal zal gaan. Maar zeker weten doen we pas als we zien hoe dat staat in ons nieuwe huisje. Nog 2 weekjes en dan kunnen we eindelijk verkassen haha. Hopelijk samen met dit mooie pronkstuk. Wat echt ideaal is.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 19 november 2018 at 10:25

  Getsie…. auto- correctie!

  Banale? = van alles
  En stoel = een stoel
  Zit = ziet

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 19 november 2018 at 10:23

  Ik zet hem graag op onze was kleedkamer Dan hang ik daar de kleding aan die ik een keer aan gehad heb.
  En de dag erna niet weer aan ga trekken. Heb nu banale over en stoel hangen. Zit er zo chaotisch uit!
  Dit is trendy… stylish en beter voor mijn kleding.

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 19 november 2018 at 10:20

  Ik zou hem hier gebruiken bij onze wasruimte. ( strijken doen we ook daar) Met twee kinderen van 4 en 1 hebben we best aardig wat was. Ideaal om het zo op te hangen en daarna netjes op te ruimen. Nu ligt vooral kinderkleding op de de commode vaak voordat het de kledingkast in gaat en dat is niet echt ovrrzichtelijk.

 • Avatar van Annick
  Reply Annick 19 november 2018 at 10:19

  Dat is nog eens een wasrek zeg! Ik hoop binnekort weer mn eigen huis te krijgen na een scheiding en ik kan wel een wasrek gebruiken wat ook nog er mooi uit ziet en functioneel is, want waarschijnlijk moet die in de slaapkamer komen. Dan wil je wel wat moois hebben om tegenaan te kijken haha.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 19 november 2018 at 10:15

  Wat een mooi wasrek! Ik heb nu een klein droogrekje in het trappengat, maar wilde geen groot droogrek omdat dit toch al snel ongezellig staat. Maar nu mijn vriend steeds vaker bij mij is, en we dus ook meer wassen, kom ik eigenlijk ruimte tekort. Met zo’n mooi rek is het helemaal geen straf om die een fijn plekje te geven in de slaapkamer! Ik dus dus graag mee met deze winactie.

  Ik volgde je al op Instagram en Facebook, en zal je bericht ook een like geven.

  Liefs, Eline

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 19 november 2018 at 10:12

  We gaan binnenkort verhuizen naar een wat ruimere woning, iig een ruimer entree! Ik ben al asn het nadenken en kijken waar en hoe ik jassen kan ophangen… Dit is zo’n gaaf ding! Wat een uitkomst , geweldig! Lekker in de hal, super eyecatcher ! En praktisch! Dus heeeeel graag 🍀🍀

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 19 november 2018 at 10:12

  Ik kan dit rek heel goed gebruiken in de wasruimte op zolder om de was op te hangen. Ik heb al droogrekken, maar op deze kan ik de blouses beter uithangen en dat bespaart strijk!

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 19 november 2018 at 10:08

  Wow wat een mooie spullen. Ik zou het rek in een hoekje van mijn slaapkamer zetten om wat blouses en truien op te hangen die ik nu niet echt goed kwijt kan. Het is een mooie blikvanger en superhandig.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 november 2018 at 10:04

  Ja, zo leuk en héél mooi 👌
  Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie.
  Zeer handig en ik zou het gebruiken in de kamer waar de wasmachine staat als droogrek want ik hou niet van strijken en zeker niet mijn nette kleding dus zou het fijn zijn om mijn blouses, shirts en topjes hieraan aan hangers te kunnen doen en op te hangen om te laten drogen…
  Ik had het inderdaad al gezien op het blog van de zussen….
  Op al je sociale.med.k. volg ik je…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een fijne dag 😉

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 19 november 2018 at 10:03

  in de bijkeuken ideaal voor de schone was

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 19 november 2018 at 10:03

  Deze is echt heel mooi! Perfect voor onze logeerkamer die nu nogal leeg is. Ik doe graag mee.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.