Huis & interieur

Interieur | De prachtige LiliLite 3-in-1 lamp

26 november 2018

lililite leeslamp 1 - Interieur | De prachtige LiliLite 3-in-1 lamp
Wat een heerlijke tijd van het jaar vind ik dit toch! De natuur kleurt warm oranje en rood, de frisse wind die tijdens een wandeling langs je gezicht waait, de kaarsjes en dekens die weer uit de kasten komen.. Dé perfecte tijd voor heerlijke cocoonmomenten met een goede serie, film of boek. Met de LiliLite leeslamp geef je niet alleen je interieur een upgrade, maar haal je ook echt wat bijzonders in huis. Ik vertel je er graag iets meer over én mag er ook eentje weg gaan geven!

‘Lees ook: De interieurtrends voor 2019.’

lililite leeslamp 2 - Interieur | De prachtige LiliLite 3-in-1 lamp

De LiliLite leeslamp | Het ontwerp

Thijs Smeets, bekend van zijn designs voor merken als Leolux en Gispen Today, begon eerder al een Kickstarter campagne voor dit product. En dit najaar is hij dan eindelijk verkrijgbaar voor het grote publiek: de LiliLite leeslamp.

Het is een nachtlamp met drie functies in een; hij vangt namelijk een boekenplank, leeslamp en boekenlegger in één mooi ontwerp samen. Doordat de lamp van bovenaf schijnt heb je in elke lig- of zitpositie perfect licht op de pagina’s. Daarnaast heeft de lampfunctie als bijzonder kenmerk dat de lichtschakelaar erin responsive is. De sensor erin registreert namelijk het moment dat jij je boek op de piek legt waarmee het licht uit gaat. Goed om te weten: de LiliLite is energiezuinig door het gebruik van een LED-lamp, die ook nog eens in elke kleur en intensiteit naar wens in te stellen is.

De LiliLite leeslamp is voor $149 (enkel) of $249 (set van twee) verkrijgbaar via de website van LiliLite.

lililite leeslamp 3 - Interieur | De prachtige LiliLite 3-in-1 lamp

De LiliLite leeslamp | Winactie

Ik mag zo’n prachtige LiliLite leeslamp met een waarde van $149 weg gaan geven! Meedoen met deze give-away is heel gemakkelijk, het enige wat je achter hoeft te laten is jouw boektip. Welk boek is jouw ultieme favoriet en waarom?

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje daar een like en/of reactie wil geven :) Meedoen kan tot en met zondag 2 december 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Wat is jouw favoriete boek en waarom?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 3 december 2018 at 11:52

  Wat een supergaaf nachtlampje!! Mijn favo boek is “Ik nog wel van jou” van Elke Geurts.
  In dit boek geeft ze op ‘n eerlijke wijze weer hoe ze de tijd ervaart vanaf het moment dat haar echtgenoot te kennen geeft om een einde te maken aan hun jarenlange huwelijk, hierbij spaart ze zichzelf en haar eigen fouten niet. Haar onmacht en angst voor de toekomst lopen als een rode draad door het boek. Waar iedereen in haar omgeving allang ziet dat dit huwelijk geen toekomst meer heeft blijft ze vechten en geloven in een goede afloop…..of dit werkt merk je gaandeweg in het verhaal.

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 2 december 2018 at 23:55

  Ik doe op de valreep nog graag mee! Mijn boeken tip is The Hobbit. Geweldig boek wat je meeneemt op een spannende reis!

 • Avatar van Willianne
  Reply Willianne 2 december 2018 at 23:24

  Leuk is ie zeg! Ik ben helaas geen lezer maar mijn 10 jarige zoontje wel:) De grijze jager serie vindt hij heel erg leuk om te lezen en sinds 2 jaar krijgt hij een boek cadeau met sinterklaas en zijn verjaardag. Ook krijgt hij een nieuw kamertje op de zolder en omdat hij ook nog een beetje klein;) is is een nachtlampje ook wel prettig. Wij duimen voor deze stoere mooie boekenlegger, plank en nachtlamp in 1!

 • Avatar van Nabila
  Reply Nabila 2 december 2018 at 23:20

  Wat een mooie give away. Zou mooi staan op mijn kamertje hier op kot.
  Mijn must read is Cecile van Ish ait Hamou, een zeer bijzonder verhaal prachtig geschreven. Kan goed concurreren met de Vliegeraar, ook een prachtig boek. Oooh wat hou ik toch van lezen, ik zou er weer meer tijd voor moeten maken.

 • Avatar van Hetty
  Reply Hetty 2 december 2018 at 22:43

  Net het eerste deel uit van De Zeven Zusters, geweldig boek. Het volgende staat op mijn lijstje. Er zijn er al drie uit … elk boek gaat over een van de zussen, na de dood van hun adoptie vader

 • Avatar van Geerthe Timmermans
  Reply Geerthe Timmermans 2 december 2018 at 22:03

  Mijn favoriete boek is de dikke gebonden versie van Lord of the Rings. Die kun je niet zomaar even op je buik in bed lezen. Daar moet je ( met 1362 blz) rechtop voor zitten. En nog steeds na 10 jaar lees ik het met plezier. In mijn hoofd maak ik er een film van. Die in niets lijkt op de LOTR films.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 2 december 2018 at 21:58

  Het Schervengericht van A. F. Th. van der Heijden De dialogen in zijn boeken zijn zó ontzettend goed.

  Wat een geweldig item – stijlvol, functioneel, een echte eye-catcher!

  Geliked op insta en FB! en duimen gekruisd!

 • Avatar van Claudette
  Reply Claudette 2 december 2018 at 21:49

  Zet net op de bak na een hele zondag slaapkamer Make over van en voor mijn 9 jarige lieve dochter Yentl. Haar roze muren zijn verdwenen, alle roze accessoires zijn verbannen en haar hoogslaper is vervangen door een prachtige twijfelaar! Muren zijn nu turquoise en wit. Haar bloemenlampje om te lezen is echt te kinderachtig, mam! Deze leeslamp is stoer en past zeker in haar nieuwe kamer. Ik zou haar er graag mee verrassen. Haar favoriete boek is de serie van de boomhut.

 • Avatar van Gaël Batailde
  Reply Gaël Batailde 2 december 2018 at 21:41

  De Harry Potter reeks is mijn ultieme aanrader! Veel mensen denken dat het enkel voor kinderen is, maar dat is zeker niet zo! Heel mooie boeken die per boek complexer worden. Iedereen kan wel wat magie in zijn leven gebruiken :)

 • Avatar van Marij brand
  Reply Marij brand 2 december 2018 at 21:09

  Alle boeken van RN Arlidge…geweldige reeks! Zo spannend! Of de reeks van De Sekte…zeer beklemmend

 • Avatar van Iris snijder
  Reply Iris snijder 2 december 2018 at 20:00

  Wat een prachtig kado zou dat zijn!mijn all time favourite is ‘het huis van de moskee’ van kader abdolah. Mysterieus, liefdevol en hoopvol en toch ook huilen van verdriet. Alles zit er in. Een prachtig verhaal.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 2 december 2018 at 19:46

  Mijn favoriete boek is Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel. Toevallig pas verfilmd en nu nog heel even te zien in de bioscoop!

 • Avatar van Wilma Daemen
  Reply Wilma Daemen 2 december 2018 at 19:10

  ik moet altijd heel erg lachen om boeken van Silvia Witteman, bv pekingeend bij nacht. Ik maakte zelfs een keer een geluidsopname en zette die op mijn website maar de link doet het niet goed. Dat is jammer want je hoort mij proesten van het lachen terwijl ik mij probeer in te houden. https://mijneigenkijk.wordpress.com/2011/01/24/ik-lees/comment-page-1/#comment-63 misschien doet-ie het. Wie op dit moment mijn favoriet is om te lachen is Paulien Cornelisse omdat haar boeken zo geschreven zijn alsof ze het vertelt waar je bij bent.

 • Avatar van Petra Blom
  Reply Petra Blom 2 december 2018 at 19:08

  Mijn leukste boek is Een keukenmeidenroman. Een heerlijk boek om te lezen!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 2 december 2018 at 17:53

  De boeken van Shopaholic, van Sophie Kinsella zijn heerlijk om te lezen, heb ik zo van genoten.
  Doe graag mee voor deze mooi leeslamp, ik lees veel in bed en deze leeslamp is hier ideaal voor.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Rob
  Reply Rob 2 december 2018 at 01:20

  Kieft blijft een geweldig boek

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Huis & interieur
Stokke Home Bed babykamer inspiratie
Babykamer #3 | Het bedje

Nadat ik al eerder vol trots de commode (en de inhoud ervan) en de voedings- en voorleeshoek aan je liet...

Close