Huis & interieur

Interieur | De prachtige LiliLite 3-in-1 lamp

26 november 2018

LiliLite leeslamp
Wat een heerlijke tijd van het jaar vind ik dit toch! De natuur kleurt warm oranje en rood, de frisse wind die tijdens een wandeling langs je gezicht waait, de kaarsjes en dekens die weer uit de kasten komen.. Dé perfecte tijd voor heerlijke cocoonmomenten met een goede serie, film of boek. Met de LiliLite leeslamp geef je niet alleen je interieur een upgrade, maar haal je ook echt wat bijzonders in huis. Ik vertel je er graag iets meer over én mag er ook eentje weg gaan geven!

‘Lees ook: De interieurtrends voor 2019.’

LiliLite leeslamp

De LiliLite leeslamp | Het ontwerp

Thijs Smeets, bekend van zijn designs voor merken als Leolux en Gispen Today, begon eerder al een Kickstarter campagne voor dit product. En dit najaar is hij dan eindelijk verkrijgbaar voor het grote publiek: de LiliLite leeslamp.

Het is een nachtlamp met drie functies in een; hij vangt namelijk een boekenplank, leeslamp en boekenlegger in één mooi ontwerp samen. Doordat de lamp van bovenaf schijnt heb je in elke lig- of zitpositie perfect licht op de pagina’s. Daarnaast heeft de lampfunctie als bijzonder kenmerk dat de lichtschakelaar erin responsive is. De sensor erin registreert namelijk het moment dat jij je boek op de piek legt waarmee het licht uit gaat. Goed om te weten: de LiliLite is energiezuinig door het gebruik van een LED-lamp, die ook nog eens in elke kleur en intensiteit naar wens in te stellen is.

De LiliLite leeslamp is voor $149 (enkel) of $249 (set van twee) verkrijgbaar via de website van LiliLite.

LiliLite leeslamp

De LiliLite leeslamp | Winactie

Ik mag zo’n prachtige LiliLite leeslamp met een waarde van $149 weg gaan geven! Meedoen met deze give-away is heel gemakkelijk, het enige wat je achter hoeft te laten is jouw boektip. Welk boek is jouw ultieme favoriet en waarom?

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje daar een like en/of reactie wil geven :) Meedoen kan tot en met zondag 2 december 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Wat is jouw favoriete boek en waarom?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 3 december 2018 at 11:52

  Wat een supergaaf nachtlampje!! Mijn favo boek is “Ik nog wel van jou” van Elke Geurts.
  In dit boek geeft ze op ‘n eerlijke wijze weer hoe ze de tijd ervaart vanaf het moment dat haar echtgenoot te kennen geeft om een einde te maken aan hun jarenlange huwelijk, hierbij spaart ze zichzelf en haar eigen fouten niet. Haar onmacht en angst voor de toekomst lopen als een rode draad door het boek. Waar iedereen in haar omgeving allang ziet dat dit huwelijk geen toekomst meer heeft blijft ze vechten en geloven in een goede afloop…..of dit werkt merk je gaandeweg in het verhaal.

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 2 december 2018 at 23:55

  Ik doe op de valreep nog graag mee! Mijn boeken tip is The Hobbit. Geweldig boek wat je meeneemt op een spannende reis!

 • Avatar van Willianne
  Reply Willianne 2 december 2018 at 23:24

  Leuk is ie zeg! Ik ben helaas geen lezer maar mijn 10 jarige zoontje wel:) De grijze jager serie vindt hij heel erg leuk om te lezen en sinds 2 jaar krijgt hij een boek cadeau met sinterklaas en zijn verjaardag. Ook krijgt hij een nieuw kamertje op de zolder en omdat hij ook nog een beetje klein;) is is een nachtlampje ook wel prettig. Wij duimen voor deze stoere mooie boekenlegger, plank en nachtlamp in 1!

 • Avatar van Nabila
  Reply Nabila 2 december 2018 at 23:20

  Wat een mooie give away. Zou mooi staan op mijn kamertje hier op kot.
  Mijn must read is Cecile van Ish ait Hamou, een zeer bijzonder verhaal prachtig geschreven. Kan goed concurreren met de Vliegeraar, ook een prachtig boek. Oooh wat hou ik toch van lezen, ik zou er weer meer tijd voor moeten maken.

 • Avatar van Hetty
  Reply Hetty 2 december 2018 at 22:43

  Net het eerste deel uit van De Zeven Zusters, geweldig boek. Het volgende staat op mijn lijstje. Er zijn er al drie uit … elk boek gaat over een van de zussen, na de dood van hun adoptie vader

 • Avatar van Geerthe Timmermans
  Reply Geerthe Timmermans 2 december 2018 at 22:03

  Mijn favoriete boek is de dikke gebonden versie van Lord of the Rings. Die kun je niet zomaar even op je buik in bed lezen. Daar moet je ( met 1362 blz) rechtop voor zitten. En nog steeds na 10 jaar lees ik het met plezier. In mijn hoofd maak ik er een film van. Die in niets lijkt op de LOTR films.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 2 december 2018 at 21:58

  Het Schervengericht van A. F. Th. van der Heijden De dialogen in zijn boeken zijn zó ontzettend goed.

  Wat een geweldig item – stijlvol, functioneel, een echte eye-catcher!

  Geliked op insta en FB! en duimen gekruisd!

 • Avatar van Claudette
  Reply Claudette 2 december 2018 at 21:49

  Zet net op de bak na een hele zondag slaapkamer Make over van en voor mijn 9 jarige lieve dochter Yentl. Haar roze muren zijn verdwenen, alle roze accessoires zijn verbannen en haar hoogslaper is vervangen door een prachtige twijfelaar! Muren zijn nu turquoise en wit. Haar bloemenlampje om te lezen is echt te kinderachtig, mam! Deze leeslamp is stoer en past zeker in haar nieuwe kamer. Ik zou haar er graag mee verrassen. Haar favoriete boek is de serie van de boomhut.

 • Avatar van Gaël Batailde
  Reply Gaël Batailde 2 december 2018 at 21:41

  De Harry Potter reeks is mijn ultieme aanrader! Veel mensen denken dat het enkel voor kinderen is, maar dat is zeker niet zo! Heel mooie boeken die per boek complexer worden. Iedereen kan wel wat magie in zijn leven gebruiken :)

 • Avatar van Marij brand
  Reply Marij brand 2 december 2018 at 21:09

  Alle boeken van RN Arlidge…geweldige reeks! Zo spannend! Of de reeks van De Sekte…zeer beklemmend

 • Avatar van Iris snijder
  Reply Iris snijder 2 december 2018 at 20:00

  Wat een prachtig kado zou dat zijn!mijn all time favourite is ‘het huis van de moskee’ van kader abdolah. Mysterieus, liefdevol en hoopvol en toch ook huilen van verdriet. Alles zit er in. Een prachtig verhaal.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 2 december 2018 at 19:46

  Mijn favoriete boek is Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel. Toevallig pas verfilmd en nu nog heel even te zien in de bioscoop!

 • Avatar van Wilma Daemen
  Reply Wilma Daemen 2 december 2018 at 19:10

  ik moet altijd heel erg lachen om boeken van Silvia Witteman, bv pekingeend bij nacht. Ik maakte zelfs een keer een geluidsopname en zette die op mijn website maar de link doet het niet goed. Dat is jammer want je hoort mij proesten van het lachen terwijl ik mij probeer in te houden. https://mijneigenkijk.wordpress.com/2011/01/24/ik-lees/comment-page-1/#comment-63 misschien doet-ie het. Wie op dit moment mijn favoriet is om te lachen is Paulien Cornelisse omdat haar boeken zo geschreven zijn alsof ze het vertelt waar je bij bent.

 • Avatar van Petra Blom
  Reply Petra Blom 2 december 2018 at 19:08

  Mijn leukste boek is Een keukenmeidenroman. Een heerlijk boek om te lezen!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 2 december 2018 at 17:53

  De boeken van Shopaholic, van Sophie Kinsella zijn heerlijk om te lezen, heb ik zo van genoten.
  Doe graag mee voor deze mooi leeslamp, ik lees veel in bed en deze leeslamp is hier ideaal voor.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Rob
  Reply Rob 2 december 2018 at 01:20

  Kieft blijft een geweldig boek

 • Avatar van Anne Dierselhuis
  Reply Anne Dierselhuis 1 december 2018 at 18:50

  Wauw bedank5 voor deze nooie winactie🤞🍀. Mijn lievelingsboek is toch wel de millenium triologie die blijf ik spannend vinden. Maar eigenlijk vind ik alles mooi om te lezen #boekenwur

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 1 december 2018 at 17:52

  Toen wisten zij alles van Toon Tellegen. Prachtige verhalen over dieren met heel veel fantasie en origineel geschreven!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 1 december 2018 at 15:05

  Wat een leuk ontwerp en super stijlvol! Mijn favoriete schrijfster is Jackie van Laren en al haar boeken zijn een aanrader, maar de Q-serie is mijn favoriet.

 • Avatar van Marjo
  Reply Marjo 1 december 2018 at 12:37

  Lastig kiezen, maar ik vond de hele shopaholic serie van Sophia Kisella erg leuk om te lezen, terwijl ik normaliter juist van thrillers hou.

 • Avatar van B.Bosman
  Reply B.Bosman 1 december 2018 at 11:57

  Mijn tip: Leven en laten leven van Hendrik Groen. Ik hoor mezelf regelmatig hardop lachen

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 1 december 2018 at 11:34

  Ik ben fan van John Sandford. Ik heb niet direct een titel die een voorkeur heeft.

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 1 december 2018 at 10:50

  Ik heb heel erg genoten van de Harry Potter boeken. Ik verwachtte dat eigenlijk niet toen ik er destijds mee begon, maar was al heel snel verkocht.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 1 december 2018 at 02:03

  Wat een tof concept!

  Mijn favoriete auteur is Mo Hayder. Ik kan helemaal op gaan ik haar boeken. Een favoriet kiezen is niet te doen 😜

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 30 november 2018 at 21:37

  Niet specifiek 1 boek, maar James Patterson is mijn favoriee auteur, omdat je vanaf pagina 1 direct in de actie en spanning zit.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 30 november 2018 at 18:52

  Robin Cook – Narcose. Dit was mijn eerste medische thriller en sindsdien zijn er nog heel veel gevolgd :-)

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 30 november 2018 at 16:03

  Wauw dat is nog eens een prachtige lamp, ik maak Dolgraag een Kansje! Mmmm… één ultieme favoriet boek noemen is best moeilijk… Mijn favoriete jeugdboek dat me nog altijd is bijgebleven is Chandra van Frances Mary Hendry. Qua Roman vindt ik de Outlander serie erg goed, Fantasy Harry Potter natuurlijk en qua Thriller de Frieda Klein serie van Nicci French en It van Stephen King maar dat is meer horror ;) Hopelijk zit er iets bij wat jou ook aanspreekt. Onwijs bedankt voor deze lieve kans Desirée! 🤗🤞💖📚🐛💡🕯🍀

 • Avatar van chris de haas
  Reply chris de haas 30 november 2018 at 15:28

  50 tinten, deel 1 is mijn aanrader voor iedere vrouw. spannend, vernieuwend en verrassend

 • Avatar van Angela Stam
  Reply Angela Stam 30 november 2018 at 15:23

  Mijn favoriete boek is Confessions of a Shopaholic.

 • Avatar van A.
  Reply A. 30 november 2018 at 15:08

  Het onzichtbare licht van Evert Hartman, oud boek maar dit is het boek waardoor ik interesse in boeken en dus lezen kreeg (want daarvoor las ik niet veel) 😉🤔

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 30 november 2018 at 12:19

  De scheepsjongens van bontekoe, dat was mijn favoriet toen ik kind was en later heeft mijn dochter het gelezen.

 • Avatar van annemarie mikx
  Reply annemarie mikx 30 november 2018 at 10:24

  Ik ben helemaal tevreden zolang er maar ieder jaar een nieuwe Elisabeth George verschijnt en ik die kan lezen met die prachtige lamp

 • Avatar van John Bottenheft
  Reply John Bottenheft 30 november 2018 at 09:21

  Het 2e boek van Astrid Holleeder, de getuige.

 • Avatar van Katerina Banjo
  Reply Katerina Banjo 29 november 2018 at 23:16

  Het keukenhuis, van Kathleen Grishom. Ik ben vanaf het begin geboeid en wil weten hoe het met het afloopt… Leest makkelijk, houd je aandacht echt vast!

 • Avatar van An Hendriks
  Reply An Hendriks 29 november 2018 at 22:19

  Voor mij is het leukste boek
  “de aanslag op Ragut “omdat dit over mijn opa gaat (niet Ragut gelukkig hoor ;) )
  Daarnaast vind ik Duivelskind erg mooi.
  Ik hou van auto biografische boeken (ook van boeken over de Tweede Wereldoorlog )
  Op Fb heb ik contakt met de schrijfster van Duivelskind.
  Na alles wat ze heeft mee gemaakt is het zo’n sterke moedige vrouw , heb veel respect voor haar.
  Ach ik vind zoveel boeken mooi…ben een echte boekenwurm :)

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 29 november 2018 at 21:12

  12 jaar slaaf ( twelve years a slave..) zo aangrijpend… maar ook prachtig geschreven <3

 • Avatar van Chantal C.
  Reply Chantal C. 29 november 2018 at 20:23

  De wereld van Sofie, interessant voor jong en oud !! :)

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 29 november 2018 at 19:10

  De Heksen van Roald Dahl, superspannend voorlees/kinderboek

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 29 november 2018 at 17:01

  Geweldig voor mijn zoon. Die het heerlijk vind om voor het slapen gaan lekker een boek te lezen!!!

 • Avatar van yonina
  Reply yonina 29 november 2018 at 13:20

  mijn alltime favorite boek is: doodverklaard van Lisa Gardner. dit boek heeft me uit een lange leesdip weten te krijgen doordat het een goed spannend verhaal is. de dader blijft echt tot op het laatste moment onbekend

 • Avatar van Marianne van den Hoek
  Reply Marianne van den Hoek 29 november 2018 at 12:27

  Mijn boektip is: President vermist van Bill Clinton en James Patterson. Goed en vlot geschreven en geeft een geweldige inkijk in het leven van een president van Amerika.

 • Avatar van Brit Weijers
  Reply Brit Weijers 29 november 2018 at 12:23

  Ik lees nog graag Donald Duck, vind dat zo grappig en er moet toch nog wat te lachen zijn in het leven.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 29 november 2018 at 11:03

  Mooi en handig! Ik hou heel erg van de boeken van Karen Rose. Spanning met een vleugje romantiek, ze lezen als een trein.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 29 november 2018 at 09:44

  Moet natuurlijk zijn ” Het einde van de onschuld “

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 29 november 2018 at 09:42

  Prachtig en gelijk inspiratie voor de achterwand in mijn slaapkamer. Omdat ik met een gebroken voet aan de bank zit gekluisterd, heb ik in twee weken tijd vijf boeken gelezen. Het boek wat bij mij heel veel indruk heeft achter gelaten, is van Sandra Brown; Het einde van de inschuld. Het is een waar gebeurd verhaal over de verdwijning van een jong meisje. Sandra verteld over de verdwijning van haar buurmeisje en komt erachter dat haar vader hierbij betrokken is. #schokkend

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 29 november 2018 at 07:05

  Wauw dat zou super handig zijn ik heb inmidddels wat slechtere ogen gehad en het is best moeilijk om een boek te lezen dit is de uitkomst!

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 29 november 2018 at 00:24

  ik vind het heel fijn om in mijn bijbel te lezen. Ik doe het de laatste tijd te weinig. Wat een prachtige boekenplank en lamp. Heel apart en het lijkt me erg handig.

 • Avatar van Margret
  Reply Margret 28 november 2018 at 22:59

  Heel mooi die lamp! Ik ga voor de boeken van Loes den Hollander.

 • Avatar van Corine N
  Reply Corine N 28 november 2018 at 22:43

  Zo’n mooi lampje is megahandig, ben een echte in bed lezer! Alles van Cecelia Ahern vind ik enorm goed, mooi en een beetje magisch, maar the marble collector grijpt me echt naar de strot, de terugblikken naar de jeugd van de vader van de hoofdpersoon raken me diep, misschien omdat ik zelf een zoon heb

 • Avatar van Will
  Reply Will 28 november 2018 at 21:23

  Wat een leuk leeslampje.
  Zeer geschikt om bij het logeerbed van mijn kleindochter te hangen. Kan ze haar voorleesboekjes er op leggen. Erg handig. Graag doe ik mee.
  Mijn ultieme favoriete boek is ‘Bleekneusjes’, een boek over vakantiekoloniehuizen, waar vroeger de kinderen naar toe moesten om aan te sterken, waaronder ik meerdere keren . Kijk het regelmatig in, omdat daar voor mij heel veel jeugdherinneringen in staan. Ik volg op bloglovin , maar heb geen instagram en facebook(privéredenen)
  Hoop ondanks dat toch mee te mogen doen.

 • Avatar van discovery1967
  Reply discovery1967 28 november 2018 at 20:50

  Vaderland van Fernando Aramburu. Mooi verhaal over de ETA strijd en hoe die zelfs nu nog een rol speelt in delen van Spanje.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 28 november 2018 at 19:26

  Sinterklaas en zwarte Piet alsjeblieft vergeet me dit jaar niet.
  Onzichtbaar van Murat Isik vond ik heel goed.

 • Avatar van Berendina
  Reply Berendina 28 november 2018 at 11:12

  Wat mooi en handig Mijn favoriete boeken zijn alle dikke pillen van Elizabeth George,spannend en lekker lang genieten

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 28 november 2018 at 03:28

  Dé ideale leeslamp voor iedere lezer! Nu al met mijn 55 ste boek bezig dit jaar!! Dus zou hier echt gebruik van maken wat lezen is mijn passie!! Want dit is wel een bijzondere leeslamp die ik wel boven mijn bed wil hangen! :D mijn favoriete boek ..euhm nu stel je voor mij een moeilijke vraag..dan zeg ik voor nu Wanneer de hemel huilt van Ted Dekker

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 28 november 2018 at 00:00

  Ik ben een leesfanaat en ik ben ook in het bezit van een gigantische collectie boeken (allemaal informatief overigens). Maar ik heb niet echt een favoriet.

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 27 november 2018 at 23:59

  Mijn favoriete boek is Atonement door Ian McEwan. Ik moest hem verplicht lezen op school en het is nog steeds het beste Engelstalige boek dat ik ooit gelezen heb. Er is ook een hele mooie film van, die kan ik je ook aanraden.
  Ik lees graag en het design van de LiliLite leeslamp spreekt me erg aan, onder andere omdat het zo multifunctioneel is. Ik denk ook dat elke keer dat je er andere boeken op zet, het gelijk een heel nieuwe uitstraling krijgt :).

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 27 november 2018 at 23:58

  Voor mij is dat zonder twijfel “The Secret Garden” van Frances Hodgson Burnett. Ik heb het boek als kind in de Nederlandse vertaling gelezen (De geheime tuin). Dit boek heeft er voor gezorgd dat ik sindsdien graag lees en naast het lezen een voorliefde heb voor tuinieren. Ik maak graag kans op het bijzondere leeslampje!

 • Avatar van Alieke van Vessem
  Reply Alieke van Vessem 27 november 2018 at 17:29

  1 boek kiezen? Dat is wel heel moeilijk aangezien ik gemiddeld 1 boek per week lees. Ik kan niet kiezen tussen de All Souls trilogie van Deborah Harkness, de Outlander serie van Diana Gabaldon en The Secret History van Donna Tartt. Ik zou zeggen, lees ze gewoon allemaal hihihi, en misschien win ik wel zo’n toffe lamp!

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 27 november 2018 at 16:04

  doe graag mee voor de slaapkamer van mijn kleinzoon , leest iedere dag voor het slapengaan, star wars boeken

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 27 november 2018 at 13:35

  wat handig, ik lees zelf niet zo veel maar zou graag meedoen voor mijn kleinzoon die leest iedere dag voor hij gaat slapen boeken over star wars

 • Avatar van marlieke van der willik
  Reply marlieke van der willik 27 november 2018 at 11:46

  Wat een mooie lamp! Doe nooit zo vaak mee met witacties, maar dit is er wel eentje die ik zou willen winnen. Mijn boekentip: de serie van de 7 zusters van Lucina Riley!

 • Avatar van Bo vd Voort
  Reply Bo vd Voort 27 november 2018 at 10:02

  Must read: Weg ermee van Dennis Storm.
  Hij geeft je een kijkje in het leven van een minimalist en laat je ontdekken hoe bevrijdend het is om minder spullen in huis te hebben. Ik heb direct mijn halve inboedel weggedaan, ook mijn tv is de deur uit dus ik heb ’s avonds tijd zat om een goed boek te lezen. Ik mis alleen nog een goede lamp :)

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 27 november 2018 at 09:47

  Wauw, wat een geweldig idee…dit lampje ! Ik doe mee, mijn huidige favoriete boek is Sluier van de Eeuwigheid – Terry Goodkind, want dit is het nieuwste deel in een langlopende serie over vaste hoofdpersonen. Dat is net of ik na maanden weer oude vrienden ontmoet en met ze bijpraat !

 • Avatar van Elsbeth johanne
  Reply Elsbeth johanne 26 november 2018 at 23:11

  De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano. Zo mooi, zo melancholisch, zo geweldig geschreven! (en ik ben fan van priemgetallen ;-))

 • Avatar van saraknockaert
  Reply saraknockaert 26 november 2018 at 22:09

  Wat een leuk ontwerp. Mijn favoriete boeken zijn die van Kate Morton omdat die mij alles om me heen doen vergeten. Een moment pure ontspanning (hoewel ik er zo in op ga dat ik tot diep in de nacht lees)

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 26 november 2018 at 20:22

  Momenteel zorg ik voor de 5 kinderen van een vriendin, omdat hun moeder ernstig ziek is. ’s avonds kruipen wij allemaal in het grote bed en wordt er voorgelezen uit de boekjes van Wipneus en Pim. Ik vind dit echt heerlijk om te doen. Het is erg gezellig en de kinderen genieten ervan en vergeten even wat er allemaal in hun leventje gebeurt. Dus op het moment en zeker nog de komende maanden zijn kinderboeken mijn ultieme favoriet. Misschien is dit niet de grootste boekentip over een mooi literair werk, maar zeker wel waar!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 26 november 2018 at 19:47

  Wat een prachtige boekenplank/lamp.
  Op het moment lees ik naar huis van Harlan Coben en vind het een geweldige thriller.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 26 november 2018 at 19:35

  Oh deze is echt tof zo kan ik misschien eindelijk weer kezen in bed zonder dat mijn lief er last van heeft. De Harry Potter series blijft toch wel een favoriet net als alles van Karen Slaughter en Carlos Ruiz Zafon.

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 26 november 2018 at 19:12

  Wat een mooi ontwerp. Ik heb hier bij mijn bureau niet zo’n goed licht en zo’n lamp/boekenplank zou ook erg leuk staan op de groene muur hier. Ik maak graag kans.
  Het zou een echte aanwinst voor onze woonkamer zijn!

  Een van de boeken die dit jaar veel indruk op me maakte was: Lion
  Over een kleine jongen uit India die op hele jonge leeftijd (meen 5 jaar) verdwaald raakt in het grote India,
  hij is per ongeluk op de trein gegaan, heel ver weg van huis geraakt en kan zich ver weg in India niet verstaanbaar maken. Omdat ze niet weten waar hij vandaan komt, komt hij in een tehuis en wordt geadopteerd door mensen uit Australië. Later gaat hij aan de hand van foto’s van treinstations, dag in dag uit, op zoek naar het station van waar hij vertrokken is, hij denkt zich de omgeving daar nog te herinneren en hoopt zo zijn familie terug te vinden.
  Zal het lukken om zijn echte familie terug te vinden? Ga het boek maar snel lezen, het is zeker de moeite waard.
  Het is een waargebeurd verhaal. Ik kan er echt verdrietig van worden als je denkt hoe zo’n jong kind zich moet voelen, ver weg van al zijn bekenden en niet meer naar huis kunnen, en ook nog moeten oppassen voor mensen die kwaad willen doen.

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 26 november 2018 at 16:35

  Oh wow tof! Ik blijf ernaar kijken. Ik heb niet echt een tip, momenteel lees ik bouwkundeboeken ivm studie en boeken over prt ivm mijn zoontje van bijna 3 met ass… dit doe ik wel graag in alle rust lekker warm in mijn bedje!

 • Avatar van Mirthe
  Reply Mirthe 26 november 2018 at 16:12

  Wat een briljant idee! Mijn tip voor het najaar is ‘Eleanor Oliphant is completely fine’. Zo’n mooi boek en perfect om onder een dekentje te lezen nu het buiten weer koud is!

 • Avatar van Frans
  Reply Frans 26 november 2018 at 13:54

  De rode kamer van Nicci French. Superspannend en bijna onmogelijk om te stoppen met lezen.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 26 november 2018 at 13:40

  Mijn favoriete boek is: Eten, bidden, beminnen van Elizabeth Gilbert, omdat het zo’n mooi en positief verhaal is!

 • Avatar van Marangekrouwel@gmail.com
  Reply Marangekrouwel@gmail.com 26 november 2018 at 13:29

  Mijn favoriete boek is “Love Story”, zo mooi, ik heb het wel 20x gelezen. Nu lees ik De Royals, ook heerlijk.

 • Avatar van Nathalie Jansen
  Reply Nathalie Jansen 26 november 2018 at 12:19

  Het lied en de waarheid van Helga Ruebsamen. Mezelf verloren in dit boek. Een indringend verhaal, mooi en meeslepend geschreven.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 26 november 2018 at 12:16

  Oh, dit is voor mij – als boekenliefhebber pur sang – natuurlijk een geweldige winactie! Mijn boekentip is de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman. Zij is sowieso een van mijn favoriete Nederlandse schrijfsters, echt de koningin van de Nederlandse chicklit! Haar schrijfstijl is ge-wel-dig en je wil al haar boeken lezen als je er eentje hebt gelezen.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 26 november 2018 at 11:49

  Wat een origineel ontwerp! Ik ga passen, want ik lees tegenwoordig eerlijk gezegd meestal e-books, liggend op m’n zij. Lekker comfortabel. ;-)

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 26 november 2018 at 11:34

  Wat een handig ding. Aan mijn kant van het bed is geen ruimte voor een nachtkastje. Ik heb dus geen nachtlampje en geen ruimte om mijn boek neer te leggen (die ligt dus op de grond). Zelf ben ik een echte boekenwurm. Thriller tip: alle boeken van James Patterson. Heel spannend en met een goede opbouw vooral de Alex Cross serie. Ook de Dan Brown boeken zijn fantastisch vooral de boeken met Robert Langdon in de hoofdrol. Zo knap hoe die verhalen in elkaar zitten. En de Harry Potter serie is ook echt geweldig, heerlijk wegdromen in de magische wereld van J.K. Rowling.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 26 november 2018 at 11:18

  wat een geweldige actie! zou ik super vinden! ik zou zeker Ik was 12 en fietste naar school aanraden…een heel heel aangrijpend verhaal dat ik zelf pas deze zomer heb gelezen.

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 26 november 2018 at 10:33

  Oh dit is echt wat voor mij als echte boekenwurm! Mijn absolute favorieten zijn de Harry Potter boeken, die lees ik elk jaar wel eens opnieuw en vervelen nog steeds niet. Maar twee boeken die ik afgelopen jaar las en veel indruk op me gemaakt hebben zijn ‘Pachinko’ van Min Jin Lee en ‘Homegoing’ (Weg naar huis in het NL) van Yaa Gyasi. Dat zijn echt twee aanraders!

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 26 november 2018 at 10:22

  Oeh, lastig ik ben een echte veelvraat qua lezen. Ik blijf de boeken van Khaled Hosseini prachtig vinden. Zo indringend geschreven.

 • Avatar van Esmeralda Groenland
  Reply Esmeralda Groenland 26 november 2018 at 10:11

  Tips vind ik altijd zo moeilijk, maar ben nu bezig in hoogsensitief opvoeden en vind dat een fijn boek!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 26 november 2018 at 10:10

  Wat een handig accessoire! Ik ben nooit zo’n ster met lezen in bed.. Boek wordt altijd zo zwaar haha!

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 26 november 2018 at 10:01

  wat een onwijs mooi ontwerp is die LiliLite leeslamp, ik waag graag een kansje hoor!
  Het Rosie Project en Het Rosie Effect zijn mijn favoriete boeken.
  Je moet wel van die onhandige eerlijke autistische Don (de hoofdpersoon) gaan houden.
  De boeken zijn grappig, maar raken me ook diep.
  Zo moet lezen toch zijn vind ik.

 • Avatar van vessen
  Reply vessen 26 november 2018 at 09:55

  Ik lees veel maar De Bijbel blijf ik dagelijks lezen.

 • Avatar van Klebon
  Reply Klebon 26 november 2018 at 09:55

  Wat een mooie boekenplank/lamp! Ik heb net onze slaapkamer een nieuwe kleur gegeven, maar er hangt nog niets boven het bed en ik lees elke avond in bed, dus deze lamp zou een mooi plekje krijgen! Mijn favoriete boek is ‘Het Lot van de familie Meijer’ van Charles Lewinsky. Wat een prachtboek…

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 26 november 2018 at 09:50

  Mijn zusje de seriemoordenaar lees ik momenteel. Die vind ik heel gaaf..!

 • Avatar van Patricia lubbertje
  Reply Patricia lubbertje 26 november 2018 at 09:45

  Ik hou vooral van Thrillers, maar de boeken die echt indruk op me hebben gemaakt zijn die van de serie van de Stam van de Holebeer. Goed geschreven, maar vooral erg boeiend om te lezen hoe de wereld en de mens waren zo veel jaren geleden.

 • Avatar van WNijssen
  Reply WNijssen 26 november 2018 at 09:38

  Wow, super mooie actie, ik loot onwijs graag mee!! op dit moment is mijn favoriete boek: Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt, Haemin Sunim. Een prachtig boekje om elke avond er even bij te pakken en een stukje in te lezen. Mooie wijsheden, spreuken om over na te denken of door te geven. Mooi afgewisseld met mooie afbeeldingen. Een boekje waar ik blij van wordt, na een drukke dag !!!!

 • Avatar van Susanne van der Veen
  Reply Susanne van der Veen 26 november 2018 at 09:38

  Oh wow, handig én stijlvol!😍
  Mijn favoriete boeken zijn die van Kathy Reichs. Zo spannend en informatief!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 26 november 2018 at 09:32

  Poeh, mijn favoriet…. Ken je ‘neem een geit’ al? Dat is echt een enorm leuk en leerzaam boek! Ik moest daarnaast enorm lachen om ‘de eendenman’ echt een aanrader!

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 26 november 2018 at 09:31

  Oh vergeten waarom, spannend, vernieuwend, bijzondere wending en leest zo fijn weg.

 • Avatar van Danny konings
  Reply Danny konings 26 november 2018 at 09:29

  Achter gesloten deuren van BA paris, in een ruk uitgelezen. Absolute all time favourite!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 november 2018 at 09:19

  Heel mooi en zo handig om goed te kunnen lezen.
  Mijn leestip is het boek van de vrouw van de voormalige Amerikaanse president.
  Het is zo mooi en heel interessant.
  Als de vrouw van moest ze ook zoveel doen.
  Regelmatig zag ik haar bij Oprah.
  Ze is zichzelf…
  Een pracht vrouw en moeder….

  Xoxo

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 26 november 2018 at 09:19

  Dit zou mijn 9jarige dochter echt geweldig vinden! Ze is dol op lezen en doet dit iedere dag! Het liefst leest ze in bed en dit zou ze helemaal gaaf vinden! Fijn dat het boek niet verschuift en het verlicht kan worden indien nodig. Ze is helemaal fan van de dagboek van een muts serie!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 26 november 2018 at 09:16

  wat een mooi gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar
  de boeken van hendrik groen, je steekt er een hoop van

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.