Fashion

Outfit of the day | Toch nog een roze jas!

28 november 2018

roze jas winter outfit
Ik was al langere tijd op zoek naar een roze jas, maar toch kwam ik dé jas maar niet tegen. En juist op het moment dat je de zoektocht bijna op wil geven loop je er zomaar tegenaan. Geen specifieke zwangerschapsjas, maar hij pást! Wel even een gokje omdat ik hoop hem de hele zwangerschap door nog aan te kunnen, maar voor nu ben ik er heel erg blij mee. En ook voor de rest ben ik van top tot teen in het nieuw voor deze outfit of the day. Kan ik gelijk nog wat tips delen voor de zwangeren onder ons :) 

‘Lees ook: Outfit of the day | Mixing prints.’

roze jas winter outfit

De roze jas

Op de één of andere manier lukt het mij nooit om iets direct te vinden als ik ernaar op zoek ben. Ik gok dat het gewoonweg door mijn kritische blik komt (okee, en de hormonen nu..) maar ik was dan ook wel heel erg blij toen ik deze tegen het lijf liep. En dan ook nog eens voor een heel erg fijn prijsje!

Ik spotte deze roze jas namelijk voor €49,00 bij C&A en hij zit heerlijk. Lekker warm, een ritssluiting én knoopjes (handig om een beetje vals te kunnen spelen met de babybuik) en van grove textuur. Dat laatste vind ik voor een winterjas wel leuk namelijk. Misschien niet zo handig als het regent, maar voor die dagen trek ik mijn zwangerschapsparka wel uit de kast.

Sowieso kan ik aanraden om eens wat vaker deze winkel binnen te stappen, want ze hebben er de laatste tijd verrassend vaak echt leuke dingen in de rekken hangen. Of je nu voor jezelf shopt, een maatje meer hebt – de nieuwe XL Collectie gaat er namelijk flink op vooruit – of voor je kids. En ook als je zwanger bent. Ik tipte al eerder ook de fijne en heel betaalbare zwangerschapsjeans die ik alleen nog maar draag op dit moment ♥

roze jas winter outfit
roze jas winter outfit

De kleding

Voor de rest draag ik op deze foto’s een mengeling aan verschillende items door elkaar. De heerlijk zittende zwangerschapslegging en de grijze sweatjurk zijn beide van de Bump it Up Maternity zwangerschapscollectie van plussize webshop Yours Clothing. Op zo’n moment is het toch wel heel fijn dat je net tussen de reguliere en plussize maten in valt!

Ónder de kleding draag ik twee heel fijne items van Magic Bodyfashion. Namelijk de Mommy Comfort Nursing Bra die nu heel comfortabel zit met de groeiende borsten tijdens de zwangerschap en na de bevalling als voedingsbeha zijn werk kan doen. Ook draag ik de Mommy Supporting Belly Band die de buik en onderrug ondersteunt (en net even zorgt voor een mooier ronder zwangerschapsbuikje, als een soort shapewear zeg maar).

roze jas winter outfit roze jas winter outfit

De accessoires

De stoere leren boots komen uit de Nelson x Moderosa collectie. Een tijdje geleden was ik bij de lancering hiervan en na afloop mocht ik een paar schoenen uitzoeken. Ik zag deze Dr. Martens-achtige laars met een platformzool, witte stiksels en witte veters en vond ze direct al leuk. Wel twijfel ik nu alsnog een beetje over die witte veters, misschien ga ik ze wel vervangen voor satijnlint in het zwart. Net even iets meer ‘mij’ denk ik :)

En als laatste detail: de bril. Een supertof, vrouwelijk en rond model uit de Specsavers Ivana Helsinki collectie. Dit bekende Finse modemerk is door twee zussen opgericht en kenmerkt zich door een combinatie van Scandinavisch design, mooie prints en een tikkeltje nostalgie. In totaal zijn er 13 monturen in deze collectie verkrijgbaar, waaronder 2 zonnebrillen. Mocht je het je afvragen: in dit artikel en op de Instagramfoto van vandaag zie je het ‘Della 1’ model.

–> Wat is het laatste kledingstuk waarnaar je langere tijd op zoek was en ein-de-lijk tegen het lijf liep? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar mocht je wat aanschaffen via zo’n link dan verdien ik hier soms een kleine commissie over. Dit investeer ik dan weer om de website optimaal te kunnen laten draaien. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 november 2018 at 18:07

  Wat een prachtige foto’s 😍
  Alles staat jou zo mooi 👌
  Je ziet er zo goed uit…

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 22:24

   Wat lief, dankjewel voor je complimenten!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 28 november 2018 at 15:33

  Wat staat roze je goed! Ik vind de tweede foto echt heel erg mooi. :-)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 28 november 2018 at 14:49

  Wat een toffe jas, hij staat je prachtig!

 • Avatar van Evelien ♥ Oh My Lush
  Reply Evelien ♥ Oh My Lush 28 november 2018 at 13:35

  Wat een mooie jas, lieve kleur ook! Heb zelf ook een lichtroze jas.

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 28 november 2018 at 11:19

  Gave jas Desirée! Ik heb een zwangerschapsjas kunnen overkopen van een kennis van mijn moeder. Daar ben ik echt super blij mee. Ik merk alleen dat hij niet heel warm is dus ik loop nu soms ook in de skijas van mijn man met de hond uitlaten. Beetje groot maar wel lekker warm.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 28 november 2018 at 10:26

  Oh wat staat hij je mooi! Ook in combinatie met die prachtige bril. Ik vind dat echt een leuke toevoeging aan je outfit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 10:41

   Echt he?! Ik vind dat een bril niet alleen een noodzakelijk iets hoeft te zijn, maar juist ook echt een accessoire waarmee je je outfit ‘af’ kan maken. Leuk dat jij dat ook zo ziet! X

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 28 november 2018 at 09:49

  Prachtig die foto met capuchon op.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 28 november 2018 at 09:44

  Wat zie je er toch goed uit meis!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 10:42

   Superlief, dankjewel voor het compliment! X

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 28 november 2018 at 09:27

  oh die tweede foto is zo leuk geworden en wat een mega toffe jas zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 09:41

   Dankjewel! Ben er ook heel erg blij mee :)

 • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
  Reply Femke | LaFemmeFem.nl 28 november 2018 at 08:47

  Wat een mooie jas, staat je goed! Ik ben ook al tijden op zoek naar een mooie roze jas, maar vind ze steeds net niet wat ik zoek.. balen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 09:42

   Echt vervelend is dat he, als je iets in je hoofd hebt maar het niet kan vinden..

 • Avatar van anita
  Reply anita 28 november 2018 at 08:39

  Hij staat je hartstikke goed, leuk hoor en ook mooi zwanger!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 09:42

   Dankjewel voor je compliment!!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 28 november 2018 at 08:29

  Hij staat je leuk! Helaas is het mij niet gelukt om een jas te vinden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2018 at 09:43

   Balen! Hopelijk slaag je binnenkort alsnog voor waar je naar op zoek bent :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 28 november 2018 at 07:34

  Die is leuk die jas! En hij ziet er ook nog eens erg lekker warm uit.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 28 november 2018 at 07:34

  Wat een prachtige jas, zeg! Hij staat je onwijs mooi en ik vind de kleur ook zo leuk. Ik vind de combinatie met de schoenen ook heel gaaf trouwens.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 28 november 2018 at 07:26

  Oh ik hou hiervan! Deze is wel erg gaaf. Staat je mooi!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.