Huis & interieur Lifestyle

Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!

5 november 2018

toffe gadgets en hebbedingetjes
Toffe gadgets, ik heb er – zoals je weet – een zwak voor. Ik vond het dan ook heel erg leuk om benaderd te worden voor deze samenwerking. Want ik mocht niet alleen iets voor mijzelf uitkiezen, maar ook een mooie give-away organiseren voor jullie. Een leuke manier om de nieuwe week mee te beginnen dacht ik zo! 

‘Lees ook: Mijn favoriete gadgets‘.

toffe gadgets en hebbedingetjes

Toffe gadgets | Onze nieuwste aanwinsten

Ik heb een aantal heel erg leuke items voor onszelf uitgekozen, waaronder deze koperen wekker van Kikkerland. Het is er eentje in een klein formaat waardoor het een subtiele toevoeging aan het interieur is en je hem op elk formaat nachtkastje wel kwijt kan. Door het standaardje aan de achterkant blijft hij goed staan en.. ondanks zijn formaat maakt hij een flink geluid waar je zeker wakker van wordt in de ochtend.

Ook deze superhandige bedside pocket is van het merk Kikkerland en leken me ideaal. Zo kunnen we er bijvoorbeeld een tablet, notitieboek, pen, mobiele oplader en dergelijke in kwijt en blijft het bovenop het nachtkastje lekker opgeruimd. Omdat de ‘achterplaat’ van stevig karton gemaakt is met een dikkere laag vilt erover kan je hem aanpassen aan zo’n beetje iedere dikte van het bed waardoor hij goed passend te maken is. Deze organizer is trouwens in twee formaten verkrijgbaar, je ziet op de foto’s het medium formaat wat dus groot genoeg is voor bijvoorbeeld een tablet.

Zoals je onlangs kon lezen ben ik voor de benedenverdieping dolblij met een goede bluetooth speaker. Nu we de interne verhuizing en make-over van onze slaapkamer helemaal af hebben (hier komt zeker nog een artikel hierover online!) wilde ik er hier eigenlijk ook eentje hebben. Handig om de tablet op aan te sluiten voor nóg beter geluid als we in bed Netflix luisteren bijvoorbeeld of om ook hier voor het slapen gaan nog wat muziek op af te kunnen luisteren via Spotify. Ik koos daarom voor deze mooie XD Design Fhab bluetooth speaker. Het koppelen met de smartphone was weer zo gedaan en ook hier komt een prachtig helder en ‘vol’ geluid uit ♥

toffe gadgets en hebbedingetjes toffe gadgets en hebbedingetjes

Cadeau.nl & Ditverzinjeniet.nl

Bovenstaande items komen bij deze twee webwinkels vandaan. Echt, als je liefhebber bent van leuke, originele, fun en mooie gadgets en andere handigheidjes en hebbedingetjes, dan moet je hier zeker eens rondsnuffelen. Het assortiment bij beide webwinkels is heel uitgebreid en je kan er voor zowel je interieur, toffe gadgets en originele cadeaus terecht.

toffe gadgets en hebbedingetjes

Winactie | 2 x €50,- shoptegoed!

Ik mag twee van mijn lezers blij maken met ieder €50,- shoptegoed voor één van de twee webwinkels. Snuffel dus even rond op Ditverzinjeniet.nl en Cadeau.nl en laat in een reactie onder dit artikel achter voor welke webshop je gekozen hebt en eventueel voor welke items je zal gaan als je wint. That’s all!

Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mij volgt via Instagram en Facebook en het bijbehorende berichtje een like en reactie wil geven en/of wil delen met jouw vrienden :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 11 november 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nadja
  Reply Nadja 12 november 2018 at 19:10

  Zeker weten voor cadeau.nl, die iPad houden is echt geniaal kan niet anders zeggen!

 • Avatar van Wendy V
  Reply Wendy V 12 november 2018 at 16:46

  Ik vind de sunjar van cadeau.nl erg leuk

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 12 november 2018 at 11:03

  Ik ga voor een shoptegoed van Cadeau.nl. en een paraplubak (https://www.cadeau.nl/nest-paraplubak/).

 • Avatar van Berendina
  Reply Berendina 12 november 2018 at 08:52

  Ditverzinjeniet.nl ,wat een leuek naam voor een shop,ik wil mijn mandje daar wel volgooien. Zo leuk!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 11 november 2018 at 21:55

  Op beide sites leuke dingen maar die nekkruik op ditverzinjeniet.nl vind ik echt geweldig!!

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 11 november 2018 at 21:03

  Wat leuk. Ik heb bij cadeau.nl een geweldige magische raamvaas gezien. Ik wil graag wat meer groen en kleur in huis en we hebben niet zoveel plek om ergens iets neer te zetten dus dit is een geweldige uitkomst. Een mooi bloempje erin, tegen de raam aan, en het fleurt de boel op. En voor mijn zoon hebben ze een coole Batman mok die verandert van kleur als er hete vloeistof in zit, dat zal hij supergaaf vinden. Voor mijn meid nog iets van een eenhoorn (hebben ze van alles van zag ik) en een 3in1 schroevendraaiensleutelhanger voor mijn man.
  Leuke keuze genoeg met maar liefst 50 euro shoptegoed!
  Ik maak dus graag kans op shoptegoed voor cadeau.nl

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 11 november 2018 at 20:10

  Ik ben dol op dit soort webwinkels :) de Bluetooth steen speaker en doorstop Dove van cadeau.nl zijn mega handig!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 11 november 2018 at 19:50

  Ik was op zoek naar een leuke tafelklok. Deze zou ik graag willen 👍👍👍

 • Avatar van Sjoerd hendrikse
  Reply Sjoerd hendrikse 11 november 2018 at 19:48

  De bedside pocket zou een leuke verrassing zijn voor mijn oudste dochter, zodat ze alles binnen handbereik heeft en haar nachtkastje netjes opgeruimd blijft! 👌🍀

 • Avatar van Meike Damen
  Reply Meike Damen 11 november 2018 at 19:27

  Leuk, die wekker. Ik ga graag voor Ditverzinjeniet.

 • Avatar van kimberley
  Reply kimberley 11 november 2018 at 19:21

  Ik zou graag willen winnen voor ditverzinjeniet.nl en dan lekker samen met mijn vriend leuke dingen uitzoeken 💕 we willen graag wat leuke accessoires voor in huis! Maar dat kiezen we natuurlijk samen.

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 11 november 2018 at 19:20

  Ik ben helemaal fan van de Bedside pocket van Kikker via https://www.cadeau.nl/bedside-pocket/ ! Ik ben bang dat ik er daar wel meteen 4 van nodig heb, want dat wordt vechten……… Leuk! (liked & shared FB)

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 11 november 2018 at 19:14

  Wauw! Wat een leuke winactie. Ik zou de luf flip vase kiezen. Deze had ik laatst aan iemand cadeau gegeven, maar stiekem vond ik hem zelf echt zo leuk. Daarnaast zou ik eenhoorn sloffen aanschaffen voor mijn dochter. Of toch voor mijzelf? ;)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 11 november 2018 at 17:57

  Oh de Invotis Houten onderzetters, helpen mijn gezin bij dagelijkse spetters. En de Praatwolk lamp ook zo funny om te zien, ik geef hem samen met mijn meiske een dikke tien! Weet je wat ik ga voor het kopje van Beauty and the Beast, voor mijn dochter die deze film altijd als favoriet kiest. De Invotis Wanten infuser ook leuk voor mij/mama en we delen dan de gekleurde Badconfetti! Fijnere dingen voor Sinterklaas heb je toch nie(t)?! Moeilijk kiezen zeg maar heb mijn verlanglijstje klaar, nu nog hopen op geluk dan maar. Zou mijn meiden graag verrassen, en ditverzinjeniet plus cadeau.nl heeft zoveel dat zou passen… Lieve Curvacious of eigenlijk Desirée, doe ik bij deze nog net mee? Zou het December feest helemaal compleet maken, oke ik ga het rijmen nu staken. Fingers crossed en toi toi toi, oh wat zijn dromen toch mooi!

 • Avatar van Koby Bot
  Reply Koby Bot 11 november 2018 at 13:47

  Ik doe heel graag mee voor: https://www.cadeau.nl/keuken-gift-set/ omfat deze heel erg handig is en hard nodig heb :)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 10 november 2018 at 16:36

  Ik doe graag mee, wat een leuke winactie = doe graag mee voor https://www.ditverzinjeniet.nl/kerstcadeau, zou dan cadeautjes voor de kinderen kopen.
  Heel erg leuk.

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 10 november 2018 at 10:51

  Super leuke en diverse sites en super actie om aan mee te doen.
  Ik ga ook voor de in het artikel gemelde bluetooth speaker om mijn tienerdochter heel blij mee te maken nu ze haar muzieksmaak aan het ontwikkelen is: https://www.cadeau.nl/xd-design-fhab-bluetooth-speaker/

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 9 november 2018 at 22:22

  Wat leuk om rond te snuffelen op deze websites, ik zou kiezen voor cadeau.nl en mezelf verwennen met iets leuks. Waarschijnlijk een letterbord en een mooie mok

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 8 november 2018 at 15:06

  Het maakt me eigenlijk niet uit bij welke webshop, ze hebben beide erg leuke dingen. Een lightbox vind ik bijv. nog steeds leuk en ik heb er nog geen een. Als ik echt moet kiezen dan ga ik voor ditverzinjeniet want hier kan ik wat makkelijker zoekopdrachten geven.

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 8 november 2018 at 14:33

  doe graag mee voor het shoptegoed vanditverzinjeniet en mijn kleinzoon mag daar iets van uitkiezen en het zal zeker iets van star wars zijn

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 8 november 2018 at 12:27

  Super veel leuke spulletjes op cadeau.nl :)

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 7 november 2018 at 20:24

  Ik kies voor ditverzinjeniet.nl en dan een flip-design vaasje of zo’n toffe anti diefstal tas!

 • Avatar van Centine Blaakman
  Reply Centine Blaakman 7 november 2018 at 17:26

  Candy Grabber Snoepmachine voor mijn kinderen. Ik ben eigenlijk niet zo voor snoepen maar af en toe eentje moet kunnen alleen…..je moet hem dan wel zelf vangen! Ik denk dat ze het hilarisch vinden. Komt van de website “dit verzin je niet”

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 7 november 2018 at 17:08

  http://www.cadeau.nl en dan het Beauty & the Beast Chip kopje… té schattig!

  groetjes Fenny :) :) :)

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 7 november 2018 at 16:17

  Ik zag leuke donut oorwarmers voor mijn dochter bij dit verzinjeniet.Erg grappig.

 • Avatar van amber grootenboer
  Reply amber grootenboer 7 november 2018 at 16:13

  Ah die koperen wekker, hoe leuk is die?? De kerst komt eraan, dus hier kan ik zeker leuke cadeautjes shoppen!

 • Avatar van claudia
  Reply claudia 7 november 2018 at 15:17

  Ditverzinjeniet.nl zou voor kraamcadeau Olifant kussen XL – 65 cm gaan super leuk

 • Avatar van Monique B-K
  Reply Monique B-K 7 november 2018 at 14:36

  Op Cadeau.nl zag ik een supergave ‘sausage guillotine'(alleen de náám al!) die het hier geweldig gaat doen op feestjes! Niks leuker toch dan je eigen stukje worst af te snijden. Tevens een super origineel Sinterklaascadeau voor mijn man!
  https://www.cadeau.nl/sausage-guillotine/

 • Avatar van Alyt Van Der Heide
  Reply Alyt Van Der Heide 7 november 2018 at 13:29

  Doe graag mee voor https://www.ditverzinjeniet.nl/kikkerland-flexibele-smartphonehouder

  Een cadeaubon van Ditverzinjeniet
  Dit lijkt mij zo praktisch voor tijdens het sporten.

 • Avatar van Elisabeth
  Reply Elisabeth 7 november 2018 at 12:18

  OMG die regenboog druipkaarsen! Super cool! ook het stargazing meisje sieraden rekje vind ik mooi :D Met andere woorden cadeau.nl heeft wel mijn hart gestolen!

 • Avatar van Viola Krop - Draaijer
  Reply Viola Krop - Draaijer 7 november 2018 at 11:12

  Wat een leuke winactie weer, Desiree! Ik kende de websites nog niet en zou gaan voor een kadootje op http://www.ditverzinjeniet.nl namelijk https://www.ditverzinjeniet.nl/invotis-nekkruik Met mijn chronische nekklachten lijkt mij dit een heel goed kado!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 7 november 2018 at 06:52

  Ik ga voor ditverzinjeniet en dan deze:
  https://www.ditverzinjeniet.nl/qualy-kers-wc-borstel

  Alhoewel ik eigenlijk niet kan kiezen. Zulke leuke dingen!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 7 november 2018 at 06:40

  Leuke sites om rond te snuffelen! Ik vind de design theepot op cadeau.bl wel erg mooi!

 • Avatar van miranda van klaveren
  Reply miranda van klaveren 6 november 2018 at 23:35

  oehoee de balvi tafelklok🔝💖🤗ik zeg gaan want dat is pas genieten , daar zit muziek in dat mogen we niet laten schieten, 😍❤️🍷🍻 Dan komt ik in 2019 misschien overal op tijd, want dat is dan op zijn minst een feit

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 6 november 2018 at 23:16

  Ik zou voor cadeau.nl gaan. Ik doe ieder jaar met een vriendin een adventspakket uitwisseling met 24 kleine kadootjes en zag echt al de meest geweldige dingen langskomen op deze site. Daarnaast heb ik mij dit jaar opgeofferd om te zorgen dat iedereen bij ons op 5 december wat kadootjes krijgt (8 volwassenen en 3 kids) oeppsss je kan je dus voorstellen dat het budget er hard doorheen gaat en dat een waardebon van deze site mij bijzonder zou helpen om er iets tofs van te maken. Meteen leuke reclame als iedereen straks vraagt: “Waar heb je dát nou weer vandaan?” :D

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 6 november 2018 at 23:09

  Wat een leuke sites! Ik zou gaan voor cadeau.nl. Echt een site vol met hebbedingetjes waarvan je denkt totaal nutteloos, maar ik moet het hebben. 😊

 • Avatar van Lee-Ann
  Reply Lee-Ann 6 november 2018 at 22:57

  De BigMouth donut oorwarmers op ditverzinjeniet.nl zijn echt geniaal

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 6 november 2018 at 21:55

  Op ditverzinjeniet.nl staan leuke Seletti Mouse lampen. Te schattig!

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 6 november 2018 at 20:30

  Oohh yesss,
  Mijn mamsie wordt in Januari 50, en ik zie op http://www.cadeau.nl een hele leuke chocolade fondue set staan! Een super leuk cadeau! En stiekem natuurlijk ook een beeeeetje eigenbelang, want chocolaaaadeee hahaha.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 6 november 2018 at 20:22

  Heerlijke gadgets! Mijn nichtje wordt binnenkort 10 en ze gaat in kerstvakantie voor eerst wintersporten. De Peppermint sneeuwband op http://www.cadeau.nl is echt supertof!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 6 november 2018 at 20:17

  Ik kende de webshop ‘Dit verzin je niet’ nog niet maar het is erg leuk en soms ook grappig! Ik vind de sieradenhouder erg leuk: https://www.ditverzinjeniet.nl/kikkerland-meisje-met-telescoop-sieradenhouder. En dan in het zwart. past goed bij de rest van het interieur.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 6 november 2018 at 19:30

  Ik kies voor Ditverzinjeniet en dan zou ik nemen: rieten koeltas, Balvi Mason Jar peper- en zoutstel, groothoeklens voor smartphone, wasdrogerballen kogelvis, emoji kussen LOL, ballerina sieradenhouder en een houten taart puzzelkaart!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 6 november 2018 at 19:11

  WoW hoe leuk!! Ik moet natuurlijk een gokje wagen 😊 Ik ga voor de teako thee pot op cadeau.nl

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 6 november 2018 at 19:00

  Wauw 🤩 supermooi actie shoptegoed van bedrag van €50,- SERIEUS ZIE DAT NU GOED!👀👀👀👀 ..
  OOOH … Ja ik wil mijn kindjes dit mooi kerst en sinterklaas geven.
  Alle 3 mijn kindjes verdienen het na zware verhuizing en verbouwing.
  🤗 geliked en gedeeld op mijn Tijdslijn zo wie zo unicornsloffen.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 6 november 2018 at 17:17

  Ik ga voor de Lomo’Instant camera van Cadeau.nl

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 6 november 2018 at 15:49

  Super leuke sites! Heb en=ven zitten rondneuzen en deze vaas https://www.cadeau.nl/uilenvaas zou wel erg mooi staan op de tafel!

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 6 november 2018 at 14:10

  doe graag mee voor het shoptegoed van ditverzinjeniet en mijn kleinzoon mag het opkopen en zal zeker iets van star wars kiezen

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 6 november 2018 at 13:53

  De lichtbox van ditverzienjeniet.nl dat zou ik zeker shoppen!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 6 november 2018 at 13:41

  Leuke sites! Ik doe graag mee met Deze mooie winactie en zou dan voor de http://www.ditverzinjeniet.nl site gaan en kiezen voor de lichtbox en de koffiezak vaas!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 6 november 2018 at 09:12

  Wat een handige gadgets heb je gescoord voor op de slaapkamer. Ik zou graag meedoen met deze winactie en dan voor het shoptegoed van cadeau.nl
  Ik zag namelijk een super handige gadget voor mijn sleutelbos: Rin magnetische sleutelboshouder. Dan raak ik mijn sleutels ook niet meer kwijt, lijkt me ideaal!
  Nu duimen. X

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 6 november 2018 at 07:33

  Wat een leuke webshops, die kende ik nog niet… en ik ken er al veel. Ik kan dan ook niet kiezen maar weet wel dat ik een leuk cadeau voor mijn dochter uit zou zoeken omdat ze over 4 weken op zichzelf gaat wonen. Ze is nu druk aan t klussen en dat zou dan de kers op de taart zijn.

 • Avatar van Nicolle Claessen
  Reply Nicolle Claessen 6 november 2018 at 00:38

  Wat een ontzettend leuke webwinkels en wat een geweldige producten. Heel graag zou ik de superleuke Qualy Eekhoorn keukenrolhouder bestellen bij Ditverzinjeniet.nl. Echt superschattig en nog erg handig ook! Iedere keer als ik er naar zou kijken of gebruiken zou ik erg blij worden (want dat kan ik wel gebruiken). Wat een schatje! :D :D.

 • Avatar van Paula Prins-Wijnalda
  Reply Paula Prins-Wijnalda 5 november 2018 at 23:33

  Wat een supergave actie! Ik doe heel graag mee, maar ik vind het wel moeilijk om te kiezen, hoor. Zowel Cadeau.nl als Ditverzinjeniet.nl heeft echt leuke gadgets! De gadgets die ik het meest begeer zijn de Mini lightbox met 72 symbolen en (leuk voor de kerst!) het Chalkboard Christmas Tree van Cadeaus.nl. Nu duimen maar! Groetjes van Paula

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 5 november 2018 at 23:07

  oooo wat leuk. Ik ga voor ditverzinjeniet.nl
  Daar heb ik leuke draadknijpers, onderzetters, een kussen en nagelvijlen (in de vorm van een kat) gezien.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 5 november 2018 at 23:06

  Superleuk al die leuke gadgets :) …en heb bij Cadeau.nl een prachtig My Family Cookbook gezien en ik dus heel erg van koken hou, mijn recepten graag in de familie wil houden en ik vind ook die Cascade superluek om daar mijn kaarten met quotes die ik altijd nog een plekje wilde geven kan bewaren.

 • Avatar van cindy
  Reply cindy 5 november 2018 at 21:53

  Ik zou gaan voor de Invotis Infinity waxinelichthouder op ditverzinjeniet.nl

 • Avatar van sylvia
  Reply sylvia 5 november 2018 at 20:58

  oohh wauw, dat zou leuk zijn om voor zo’n mooi bedrag iets uit te mogen zoeken op ditverzinjeniet.nl heb zoveel leuks gezien, dat wordt heel moeilijk kiezen🍀🍀

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 5 november 2018 at 20:53

  Wat een leuke webshops.
  In de 10 minuten dat ik aan het kijken ben al vele leuke artikelen tegen gekomen oa: Dierenmasker,Magische raamvaas en de Praatwolk lamp

 • Avatar van lifestylemommys
  Reply lifestylemommys 5 november 2018 at 20:39

  Bij cadeau.nl zag ik een telefoonhouder en usb-lader voor in de auto. Maar ook een survivalkit voor de tweeling en nog meer leuke items voor als we straks met ze gaan geocachen. Leuk voor hun verjaardag op 5 december :) groetjes Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 5 november 2018 at 20:32

  Ik zou graag een bon winnen voor http://www.ditverzinjeniet.nl/ ik zou dan in ieder geval de Kikkerland Edison lampjes lichtslinger bestellen!

 • Avatar van Ingrid Kleijer-Budding
  Reply Ingrid Kleijer-Budding 5 november 2018 at 20:19

  De Henry bureaustofzuiger bij Cadeau.nl. Eindelijk een schoon bureau op mijn werk.

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 5 november 2018 at 19:43

  Dat wordt cadeau.nl. Het beauty en the beast kopje voor mijn moeder die bijna jarig is. De eenhoorn sloffen voor dochterlief! oh zoveel leuks gezien…..

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 5 november 2018 at 18:44

  Ik doe graag mee bij cadeau.nl. Ik word in februari tante en het lijkt me leuk om dan happy socks voor de baby te kopen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 5 november 2018 at 18:29

  Ik heb van die hele leuke papieren vazen gezien bij ditverzinjeniet.

 • Avatar van Elsbeth johanne
  Reply Elsbeth johanne 5 november 2018 at 17:12

  Cadeau.nl! <3
  Ik denk een letterbord en een bedsidepocket… Of toch… Zoveel leuks! Wordt nog lastig kiezen ;-)

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 5 november 2018 at 15:04

  Ik ga voor dit verzin je niet.nl

  Heel gaaf!!

  Facebook: An Na

 • Avatar van Priscillaaaaax3
  Reply Priscillaaaaax3 5 november 2018 at 15:03

  Ik heb op cadeau.nl een Sausage Guillotine gespot. Eindelijk het perfecte cadeau voor mijn vader, aangezien hij heel erg geïnteresseerd is in de Franse geschiedenis en graag wat salami bij zijn wijn eet. Elke keer is een geschikt cadeautje voor hem kiezen een hele uitdaging, hij heeft al zo veel en geeft weinig om materiële zaken, maar dit vindt hij vast en zeker het einde!

 • Avatar van marmara187
  Reply marmara187 5 november 2018 at 14:37

  Wat superleuk.
  Ik.zou kiezen voor cadeau.nl.
  Daar zag ik een SUPERTOF wandrekje cubes en
  Ik heb weer adresjes voor superleuke kado inspiratie voor elke portemonnee.

  Dankbaar en blij ben ik voor weer leuke nieuwe webwinkels met kadootjes voor straks weer Sinterklaas, Kerst, Verjaardag of zomaar omdat je blij word van die leuke gadgets.

 • Avatar van Hester Schoonderbeek
  Reply Hester Schoonderbeek 5 november 2018 at 13:59

  Zo ontzettend leuk!! Die heks op die pollepel is zo Hester!! Een echt hebbedingetje. En een heerlijke actie, want zeg nou zelf “wat moet je nu kiezen als er zoveel leuke gadgets en gave hebbedingetje te koop zijn!! De heks wordt ‘m sowieso!! Ik doe mee!!

 • Avatar van Marta
  Reply Marta 5 november 2018 at 13:36

  Ik wil graag shoppen of cadeau.nl een website vol met hebbedingetjes die ik niet nodig heb maar wel leuk vind ;)

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 5 november 2018 at 13:11

  ik ben dol op mooie verlichting en dit is wel een heel bijzonder exemplaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar
  https://www.cadeau.nl/lichtgevende-newtonpendel/

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 5 november 2018 at 13:02

  Bij http://www.cadeau.nl heb ik wel een aantal leule dingen gezien. Zoals fotolijst edge. Of de unicorn nachtlamp. De cactus onderzetters zijn ook leuk!

 • Avatar van Inez
  Reply Inez 5 november 2018 at 12:41

  Ik vind van cadeau.nl de goudkleurige vintage gieter geweldig! 😍👌

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 5 november 2018 at 12:39

  Wat een super leuke actie zeg! Ditverzinjeniet is echt super leuk! Zo met de kerst in t verschiet is dit shoptegoed meer dan welkom!! Nu duimen!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 5 november 2018 at 12:36

  wow wat een gave winkels… Ik vind https://www.ditverzinjeniet.nl helemaal geweldig. Het ligtsnoer, de mierencoctail prikkers zomaar een paar voorbeelden die ik zou willen bestellen. Sint kado’s zijn er ook genoeg zag ik al. Wauw wat een leuke inspiratiebronnen en wat een leuke actie! Doe graag mee :-)

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 5 november 2018 at 12:35

  oh wat onwijs leuk zeg, ik waag graag een kansje!
  Op Ditverzinjeniet.nl zou ik kiezen voor de BigMouth Flamingo zwemband, de BigMouth Gigantisch strandlaken – Donut en de toffe Kikkerland Ananas LED-lamp.
  Die kan ik trouwens alle 3 kopen met dat gulle €50,- shoptegoed.
  Duim duim duim en groetjes van Riekie

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 5 november 2018 at 12:23

  Wat een leuke shops! Ik maak graag kans op een cadeaubon van “Dit verzin je niet”; ik heb voor mijn man al led-verlichting voor op zijn fietswiel gezien en de sausage guillotine ziet er ook grappig uit!

 • Avatar van Melissaschrijft
  Reply Melissaschrijft 5 november 2018 at 11:43

  Yaaas ik doe natuurlijk mee!!! Heb al teveel geshopt bij Ditverzinjeniet maar ze hebben ook zulke leuke en grappige kadootjes.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 5 november 2018 at 11:39

  Oh zo veel leuks vooral bij Cadeau.nl de Tosca sieradenset en de specerijenset wat een leukerd voor op tafel.

 • Avatar van Chucky1012
  Reply Chucky1012 5 november 2018 at 11:39

  Zo leuk en ik zou zeker alvast de donut badlaken willen voor volgende zomer 👌😍
  Ik doe heel graag mee met deze winactie omdat ik volgend jaar als het mee zit op holiday ga naar een warm en zonnig land ☀️
  Ik heb gekozen voor de webshop dit verzin je niet nl..

  Xoxo

 • Avatar van Ruth
  Reply Ruth 5 november 2018 at 11:29

  Dit ziet er echt super uit! Heel moeilijk om een keuze te maken! De bedside pocket ziet er allesinds super handig uit! En de bluetooth speaker is ook super fancy 😍😍

 • Avatar van Denise W.
  Reply Denise W. 5 november 2018 at 11:29

  Ik zou gaan voor de Candy krabber snoepmachine bij ‘ditverzinjeniet.nl! Hoe fijn alsof je dagelijks op de kermis bent :-)

 • Avatar van Ellen van Dalen
  Reply Ellen van Dalen 5 november 2018 at 11:29

  Van deze actie word je nu blij op deze maandagmorgen! Mocht ik de gelukkige winnaar zijn dan kies ik zeker de cheeseporn op Cadeau.nl.

 • Avatar van Mama Girlpower
  Reply Mama Girlpower 5 november 2018 at 11:28

  Wow wat gaaf. Wij gaan voor de website dit verzin je niet. https://www.ditverzinjeniet.nl/bitten-warmtekussen-eenhoorn deze lijkt me erg voor onze dochters. Verder nog gave eenhoorn sloffen gezien en om een eenhoorn te knutselen. Zoveel leuks

 • Avatar van Marange Krouwel
  Reply Marange Krouwel 5 november 2018 at 11:23

  Jaaaa heel graag van cadeau.nl. Ik zou de pizza fleece deken en de eenhoorn sloffen kiezen. Gaaf gaaf gaaf. Fingers crossed

 • Avatar van Klebon
  Reply Klebon 5 november 2018 at 11:14

  O wow, ik zou voor die bedside pocket op cadeau.nl gaan… Wat handig!! Bij slingert er van alles rond het bed: opladers, boeken, mijn bril… Dus deze opberger komt bij mij als geroepen!!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 5 november 2018 at 11:10

  De Ototo Lemon Slice steam releaser is handig. Hoe vaak is mijn pan overgelopen tijdens te koken. Ook de lama spaarpot is heel leuk. Beiden gezien bij ditverzinjeniet.nl Leuke manier om nieuwe webshops te ontdekken via deze weg.

 • Avatar van trotsema fati
  Reply trotsema fati 5 november 2018 at 11:10

  ik doe graag mee! ik waag graag een kans op cadeau.nl bon om mijn lieve mama met iets leuks te verassen.

 • Avatar van Marianne Scholten
  Reply Marianne Scholten 5 november 2018 at 11:09

  Ik zal wat moeten bijleggen, maar ben helemaal weg van de Balvi Tafelklok met woorden. Deze staat in de winkel ditverzinjeniet.nl . #duimen!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 5 november 2018 at 11:07

  Wat een superleuke actie weer. Ik doe graag mee voor cadeau.nl

 • Avatar van anita koekkoek
  Reply anita koekkoek 5 november 2018 at 11:01

  Super leuk!! Ik zou eenhoorn sloffen bij cadeau.nl kiezen voor allebei mijn meiden, een super leuk sinterklaas cadeau :-)

 • Avatar van Carolien Schutte
  Reply Carolien Schutte 5 november 2018 at 10:39

  Me zoon is een Harry Potter fan en zag al een paar leuke dingen op https://www.ditverzinjeniet.nl waag graag een kansje om hem te verassen met wat harry potter sinterklaas cadeautjes aangezien hij 6 jaar is en eind december 7 jaar word 😁

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.