Huis & interieur Lifestyle

Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!

5 november 2018

cadeau.nl - Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!
Toffe gadgets, ik heb er – zoals je weet – een zwak voor. Ik vond het dan ook heel erg leuk om benaderd te worden voor deze samenwerking. Want ik mocht niet alleen iets voor mijzelf uitkiezen, maar ook een mooie give-away organiseren voor jullie. Een leuke manier om de nieuwe week mee te beginnen dacht ik zo! 

‘Lees ook: Mijn favoriete gadgets‘.

ditverzinjeniet 3 - Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!

Toffe gadgets | Onze nieuwste aanwinsten

Ik heb een aantal heel erg leuke items voor onszelf uitgekozen, waaronder deze koperen wekker van Kikkerland. Het is er eentje in een klein formaat waardoor het een subtiele toevoeging aan het interieur is en je hem op elk formaat nachtkastje wel kwijt kan. Door het standaardje aan de achterkant blijft hij goed staan en.. ondanks zijn formaat maakt hij een flink geluid waar je zeker wakker van wordt in de ochtend.

Ook deze superhandige bedside pocket is van het merk Kikkerland en leken me ideaal. Zo kunnen we er bijvoorbeeld een tablet, notitieboek, pen, mobiele oplader en dergelijke in kwijt en blijft het bovenop het nachtkastje lekker opgeruimd. Omdat de ‘achterplaat’ van stevig karton gemaakt is met een dikkere laag vilt erover kan je hem aanpassen aan zo’n beetje iedere dikte van het bed waardoor hij goed passend te maken is. Deze organizer is trouwens in twee formaten verkrijgbaar, je ziet op de foto’s het medium formaat wat dus groot genoeg is voor bijvoorbeeld een tablet.

Zoals je onlangs kon lezen ben ik voor de benedenverdieping dolblij met een goede bluetooth speaker. Nu we de interne verhuizing en make-over van onze slaapkamer helemaal af hebben (hier komt zeker nog een artikel hierover online!) wilde ik er hier eigenlijk ook eentje hebben. Handig om de tablet op aan te sluiten voor nóg beter geluid als we in bed Netflix luisteren bijvoorbeeld of om ook hier voor het slapen gaan nog wat muziek op af te kunnen luisteren via Spotify. Ik koos daarom voor deze mooie XD Design Fhab bluetooth speaker. Het koppelen met de smartphone was weer zo gedaan en ook hier komt een prachtig helder en ‘vol’ geluid uit ♥

ditverzinjeniet 2 - Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!ditverzinjeniet 1 - Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!

Cadeau.nl & Ditverzinjeniet.nl

Bovenstaande items komen bij deze twee webwinkels vandaan. Echt, als je liefhebber bent van leuke, originele, fun en mooie gadgets en andere handigheidjes en hebbedingetjes, dan moet je hier zeker eens rondsnuffelen. Het assortiment bij beide webwinkels is heel uitgebreid en je kan er voor zowel je interieur, toffe gadgets en originele cadeaus terecht.

ditverzinjeniet.nl - Shoptip voor toffe gadgets & hebbedingetjes!

Winactie | 2 x €50,- shoptegoed!

Ik mag twee van mijn lezers blij maken met ieder €50,- shoptegoed voor één van de twee webwinkels. Snuffel dus even rond op Ditverzinjeniet.nl en Cadeau.nl en laat in een reactie onder dit artikel achter voor welke webshop je gekozen hebt en eventueel voor welke items je zal gaan als je wint. That’s all!

Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mij volgt via Instagram en Facebook en het bijbehorende berichtje een like en reactie wil geven en/of wil delen met jouw vrienden :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 11 november 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nadja
  Reply Nadja 12 november 2018 at 19:10

  Zeker weten voor cadeau.nl, die iPad houden is echt geniaal kan niet anders zeggen!

 • Avatar van Wendy V
  Reply Wendy V 12 november 2018 at 16:46

  Ik vind de sunjar van cadeau.nl erg leuk

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 12 november 2018 at 11:03

  Ik ga voor een shoptegoed van Cadeau.nl. en een paraplubak (https://www.cadeau.nl/nest-paraplubak/).

 • Avatar van Berendina
  Reply Berendina 12 november 2018 at 08:52

  Ditverzinjeniet.nl ,wat een leuek naam voor een shop,ik wil mijn mandje daar wel volgooien. Zo leuk!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 11 november 2018 at 21:55

  Op beide sites leuke dingen maar die nekkruik op ditverzinjeniet.nl vind ik echt geweldig!!

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 11 november 2018 at 21:03

  Wat leuk. Ik heb bij cadeau.nl een geweldige magische raamvaas gezien. Ik wil graag wat meer groen en kleur in huis en we hebben niet zoveel plek om ergens iets neer te zetten dus dit is een geweldige uitkomst. Een mooi bloempje erin, tegen de raam aan, en het fleurt de boel op. En voor mijn zoon hebben ze een coole Batman mok die verandert van kleur als er hete vloeistof in zit, dat zal hij supergaaf vinden. Voor mijn meid nog iets van een eenhoorn (hebben ze van alles van zag ik) en een 3in1 schroevendraaiensleutelhanger voor mijn man.
  Leuke keuze genoeg met maar liefst 50 euro shoptegoed!
  Ik maak dus graag kans op shoptegoed voor cadeau.nl

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 11 november 2018 at 20:10

  Ik ben dol op dit soort webwinkels :) de Bluetooth steen speaker en doorstop Dove van cadeau.nl zijn mega handig!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 11 november 2018 at 19:50

  Ik was op zoek naar een leuke tafelklok. Deze zou ik graag willen 👍👍👍

 • Avatar van Sjoerd hendrikse
  Reply Sjoerd hendrikse 11 november 2018 at 19:48

  De bedside pocket zou een leuke verrassing zijn voor mijn oudste dochter, zodat ze alles binnen handbereik heeft en haar nachtkastje netjes opgeruimd blijft! 👌🍀

 • Avatar van Meike Damen
  Reply Meike Damen 11 november 2018 at 19:27

  Leuk, die wekker. Ik ga graag voor Ditverzinjeniet.

 • Avatar van kimberley
  Reply kimberley 11 november 2018 at 19:21

  Ik zou graag willen winnen voor ditverzinjeniet.nl en dan lekker samen met mijn vriend leuke dingen uitzoeken 💕 we willen graag wat leuke accessoires voor in huis! Maar dat kiezen we natuurlijk samen.

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 11 november 2018 at 19:20

  Ik ben helemaal fan van de Bedside pocket van Kikker via https://www.cadeau.nl/bedside-pocket/ ! Ik ben bang dat ik er daar wel meteen 4 van nodig heb, want dat wordt vechten……… Leuk! (liked & shared FB)

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 11 november 2018 at 19:14

  Wauw! Wat een leuke winactie. Ik zou de luf flip vase kiezen. Deze had ik laatst aan iemand cadeau gegeven, maar stiekem vond ik hem zelf echt zo leuk. Daarnaast zou ik eenhoorn sloffen aanschaffen voor mijn dochter. Of toch voor mijzelf? ;)

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Lifestyle
Triaderm Arnhem interview
Girlboss interview met Anke, Kim en Eva van Triaderm

Ruim een derde van alle ondernemers in Nederland is vrouw en er zijn heel veel vrouwen die eraan denken om...

Sluiten