Beauty

Newsflash | Uitbreiding Dille & Kamille verzorgingsproducten

20 december 2018

dille & kamille verzorgingsproducten
Leuk nieuws voor alle Dille & Kamille- en beautyliefhebbers, want er komen nieuwe geuren in de badlijn aan! In 2017 lanceerde deze winkel een eigen badcollectie en dit bleek een groot succes. Nog dit jaar wordt de collectie Dille & Kamille verzorgingsproducten uitgebreid met 3 nieuwe geurlijnen en nieuwe producten zoals een lippenbalsem, mud masks en palmolievrije zepen. 

‘Lees ook: Weleda opent City Spa’s in Nederland.’

dille & kamille verzorgingsproducten

Dille & Kamille verzorgingsproducten

De geuren van de nieuwe lijnen zijn Amandel & Honing, Vijg & Roos en Groene Thee & Gember. In iedere geurlijn is er een douchegel, bodycrème, bodyscrub, bodylotion, handcrème, massageolie, bodymist, handzeep en lipscrub verkrijgbaar. Ook zullen er geurzakjes voor in je kledingkast of tussen je linnengoed aan het assortiment toegevoegd worden.

In Nederland zijn er 20 Dille & Kamille winkels te vinden, klik hier voor de locaties. Daarnaast hebben ze hebben een eigen webwinkel waarin het grootste gedeelte van hun assortiment verkrijgbaar is. De prijzen van de Dille & Kamille verzorgingsproducten zijn ook nog eens heel fijn; ze gaan vanaf €2,25 voor heel erg fijne stoomkruiden (aanrader als je neus en/of holtes verstopt zitten!) tot aan €17,95 voor een verzorgende huidolie. Leuk ook om bijvoorbeeld zelf een verjaardagscadeau mee samen te stellen :) En good to know: de producten zijn niet op dieren getest en ze hebben ook veel keuze in vegan verzorgingsproducten.

Dille & Kamille workshops

Wist je trouwens dat je bij bepaalde vestigingen ook leuke Dille & Kamille workshops kan volgen? Zo geeft kookboekenauteur en co-founder van Dutch Weed Burger Lisette Kreischer in januari in het filiaal in Arnhem een workshop in kruidengeneeskunde waarbij je je eigen kruidenapotheek leert samen te stellen en stel je een persoonlijke medicinale thee samen. Op de website van Dille & Kamille kan je alle informatie over de workshops vinden.

–> Heb jij de Dille & Kamille verzorgingsproducten al eens uitgeprobeerd Welke van de drie nieuwe geurlijnen spreekt jou het meeste aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 28 december 2018 at 10:34

  Oeeeh, Amandel & Honing klinkt heerlijk. De verpakkingen zien er prachtig uit. Ik heb nog geen verzorgingsproducten van Dille & Kamille geprobeerd, maar ben nu wel benieuwd! :-)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 20 december 2018 at 20:03

  Ik zou er dus nooit aan denken dat hun ook verzorgings producten hebben! Wel super leuk, ga snel eens even hier in de stad kijken! De verpakkingen zijn wel erg mooi zeg, mooi om weg te geven als cadeau!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 december 2018 at 22:07

   Nou, inderdaad! Die apothekers-achtige verpakking, zo minimalistisch, spreekt mij ook erg aan :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 20 december 2018 at 19:56

  Deze lijn klinkt fantastisch! Ik ben dol op de vormgeving!

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 20 december 2018 at 10:50

  Leuke producten en het lijken mij ook lekkere geuren (behalve die met gember dan)…
  Ideaal als je even niet meer weet wat je iemand moet geven, hier zit je altijd wel goed mee denk ik.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 december 2018 at 10:17

  Prachtige producten.
  Leuk om kado te geven.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.