Huis & interieur

Mijn favoriete Nederlandse interieur bloggers

7 december 2018

Nederlandse interieur bloggers
Ik krijg vaak de vraag waar ik de inspiratie vandaan haal voor mijn interieur en bepaalde keuzes die ik maak. Veel hiervan komt vanuit magazines, de persberichten die ik voor mijn websites ontvang, reclamefolders en gewoon door het rondwandelen door interieurwinkels. Dit laatste is één van de dingen die ik het liefste doen, zeker als het winkels zijn waar ze écht moeite doen om mooie ‘belevingswerelden’ te creëren ♥ Maar ik zie online ook veel toffe ideetjes, zeker bij mijn favoriete Nederlandse interieur bloggers. Ik deel ze graag met je! 

 ‘Lees ook: De interieurtrends voor 2019.’

Misschien nog een klein beetje uitleg bij de woonwinkels waar ze ‘belevingswerelden’ hebben gecreëerd.. Ik bedoel hier meer de gecombineerde woonzaken mee zoals een woonboulevard. Doordat ze minder vast zitten aan één merk of leverancier zie je er vaak tig verschillende kamers in veel verschillende stijlen die per ruimte gevuld zijn met meerdere merken en verrassende combinaties. Ik kan hier dan ook echt letterlijk uren rondstruinen om gewoon ‘lekker te snuffelen’, inspiratie op te doen, in mijn hoofd er alvast plannen bij te maken en ga dan ook bijna nooit naar huis zonder bijvoorbeeld wat woonaccessoires mee te nemen.. Ik ben heel benieuwd wie hier nog meer graag rondwandelt (of dit juist een verschrikking vindt haha!) en of het herkenbaar is om nooit zonder lege handen naar buiten te wandelen :)

Mijn favoriete Nederlandse interieur bloggers

Nederlandse interieur bloggers

@budgethome

Dit is de interieurblog van naamgenootje Desiree, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik haar vooral ken van haar Instagram account @budgethome én de paar keer dat ik haar live heb gesproken en we samen naar events hebben gereisd. Haar stijl is voornamelijk heel erg licht en je ziet veel wit, grijs en natuurlijke elementen terug komen met hier en daar een opvallender kleuraccent. Waarom je haar moet volgen? Ze deelt regelmatig de tofste en verrassende budgetvriendelijke interieurtips!

Zilverblauw

Als je fan bent van de combinatie geometrische lijnen, veel kleurgebruik afgewisseld met een flinke portie helderheid, dan zit je bij Zilverblauw helemaal goed! Dit is de interieurblog van Anki waar ze van alles deelt over interieurtrends en haar persoonlijke leven. Maar vooral het nieuwe project – hun verhuizing – vind ik meer dan geweldig om te volgen. Je ziet voor- en nafoto’s en veel toffe projecten. Love it!

Binti Home

Breng je graag wat meer warmte in huis qua kleurgebruik en houd je van subtiele (Midden-)Oosterse invloeden? Dan moet je zeker eens gaan kijken op de interieurblog van Souraya Hassan: Binti Home. Haar gecombineerd Nederlandse en Egyptische achtergrond zie je namelijk goed terug in haar huis. Maar ze deelt meer dan dat; van leuke binnenkijkers en interieurtrends tot aan toffe woonwinkels. En natuurlijk vind ik het heel erg leuk dat ze op dit moment ook zwanger is.

Nog meer leuke Nederlandse interieurbloggers:
Stijlvol Styling
Interior Junkie
Remade with Love
Yvestown

Ik vind het echt heerlijk om rond te snuffelen op hun blogs en om deze dames via Instagram te volgen om zo leuke ideetjes, mooie kleuren- en/of accessoirescombinaties en gewoon heerlijk veel interieurinspiratie op te kunnen doen. Daarnaast lijken dit me ook allemaal erg leuke vrouwen in het echt en die combinatie maakt het dat ik ze graag volg.

–> Ik ben benieuwd.. Welke Nederlandse interieur bloggers vind jij leuk om te volgen? En waar haal jij jouw inspiratie over wonen & interieur vandaan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van iris
  Reply iris 12 april 2021 at 15:14

  Erg inspirend! Ik mis interieurjunkie nog in dit rijtje, een van mijn favorieten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2021 at 09:31

   Hi Iris, leuk om te horen! En ja, de blog van Elisah is ook zeker één van mijn favorieten tegenwoordig <3

 • Avatar van Koen
  Reply Koen 7 april 2020 at 16:17

  Zeker inspirerend.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 16 oktober 2019 at 10:40

  Geweldige keuze, ze zijn ook mijn favoriet

 • Avatar van Bouwie
  Reply Bouwie 20 februari 2019 at 10:16

  Thanks voor het tippen van deze interieur bloggers! Ben zelf continu op zoek naar inspiratie dus dit helpt mij enorm!

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 18 februari 2019 at 20:22

  Nou jaaaaa, lees ik dit nu pas! Wat onwijs lief van je!! x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2019 at 10:40

   Je verdient het, graag gedaan! X

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 8 december 2018 at 10:12

  Thanks ik ga ze eens allemaal bekijken want ik wil over een jaar ook een huis kopen dus des te meer inspiratie, des te beter!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 7 december 2018 at 11:26

  Ik vind Binti Home ook heel tof!

 • Avatar van Diolifestyle.nl
  Reply Diolifestyle.nl 7 december 2018 at 10:56

  Zelf ben ik een grote fan van Binti Home. Dat is namelijk precies mijn style!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 7 december 2018 at 08:47

  Deze meiden zin inderdaad inspirerend! Budgethome volg ik ook graag op Instagram vanwege haar leuke foldertips.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 7 december 2018 at 07:42

  Ik volg eigenlijk weinig interieurbloggers, ik zal ze zo eens even bekijken.
  Liefs

 • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
  Reply Femke | LaFemmeFem.nl 7 december 2018 at 07:17

  Binti home volg ik ook graag. Ook volg ik graag lifeofsy

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 december 2018 at 06:28

  Goed dat jij shared hoe het komt dat jullie een mooi ingerichte woning hebben.
  Fijne tips om huizen mooi in te kunnen richten met de juiste woonaccessoires en meubelen! 👌 Ik ga zeker kijken. Happy Friday 😉

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.