Fashion

Newsflash | Specsavers G-Star RAW collectie

4 december 2018

Specsavers G-Star RAW collectie
Dat ik een bril allang niet meer enkel als een noodzakelijk product zie is vast geen nieuws meer. Dé reden waarom ik dit jaar een mooie samenwerking met Specsavers ben aangegaan. Waar eerder een bril als een noodzakelijk iets werd gezien, is het steeds meer een accessoire geworden om mee af te wisselen met wat je die dag gaat doen of aantrekt. Heerlijk om mee af te wisselen! Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe bril én een wat stoerdere smaak hebben dan moet je zeker eens gaan snuffelen tussen de Specsavers G-Star RAW collectie. 

‘Lees ook: Make-uptips voor brildragers.’

Specsavers G-Star RAW collectie

Specsavers G-Star RAW collectie

G-Star is een van oorsprong Nederlands denimmerk en ze staan bekend om hun vooruitstrevende en vernieuwende kijk op denim. Bij G-Star draait het allemaal om ‘Just the Product’ waarbij hun passie voor denim gecombineerd wordt met een industriële twist. Zónder verdere poespas. En dit zien we ook terug in deze Specsavers G-Star RAW collectie die bestaat uit in totaal twaalf uniseks monturen.

Het leuke is dat we ook die liefde voor denim terug zien; van stoere details in de monturen zoals opvallende schroeven en het herkenbare metalen G-Star 1 logo. Als basis is het klassieke pilotenmontuur met rechte lijnen genomen, maar er zijn ook aviators en klassieke monturen met een moderne twist terug te zien.

Ik vind het echt supertof hoe een merk als G-Star in 1989 begint als jeansmerk en door hun krachtige filosofie een statement weet te maken waardoor ze al snel wisten uit te groeien tot het merk wat het nu is. Natuurlijk staat de denim op één, maar daarnaast kan je er ook terecht voor kleding, tassen, zonnebrillen, schoenen, shawls en nu dus ook in samenwerking met Specsavers een brillencollectie.

Specsavers G-Star RAW collectie

Verkrijgbaarheid

Op de foto van de bril op jeans en links onderin de collage zie je het GS DUXT model terug. Een klassiek en stoer montuur in een groengrijzig transparante omlijsting met stalen pootjes en kunststof oortjes. Een wat sportiever model die juist door z’n eenvoud en het transparante montuur mooi tot z’n recht komt en goed aansluit bij het merk.

De Specsavers G-Star RAW collectie is verkrijgbaar voor €169,- per montuur en er loopt op dit moment een actie waarbij je een 2e (zonne)bril gratis krijgt.

–> Wat vind jij van deze collectie? En, als je brildrager bent, wissel jij er ook zo graag mee af?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Clau-dya
    Reply Clau-dya 15 december 2018 at 10:46

    Week geleden na jou artikel gelijk de Specsavers binnengestapt, bij G-star niet geslaagd ondanks alle toffe monturen maar toch met een ander merk (Karen Millen) in de bestelling de winkel weer uitgestapt, volgende week kan ik hem ophalen!

  • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
    Reply Femke | LaFemmeFem.nl 4 december 2018 at 22:02

    Ik ben geen brildrager, maar vind dit wel een toffe collectie :-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 december 2018 at 10:06

      Leuk om te horen! Was er zelf ook heel erg door verrast! Normaal hou ik meer van wat vrouwelijkere modellen, maar zie hier toch ook erg toffe tussen!

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 4 december 2018 at 16:13

    Ik kan sinds een paar maanden ook niet meer zonder mijn bril! Ik heb gelukkig in april dit jaar een bril gevonden die ik mezelf goed vind staan. Het was altijd wel een struggle om iets te vinden wat ik dan ook echt mooi vind. Ik merk wel dat mijn ogen het echt nodig hebben.Mooie collectie dit hoor!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 december 2018 at 10:05

      Een bril uitzoeken die echt bij jouw stijl én jouw gezicht past is ook best wel lastig. Wat fijn dat je goed geslaagd bent!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 december 2018 at 14:17

    Wauw. Dit soort monturen staan jou vast prachtig 👌🏻 Ik ga binnenkort ook eens kijken bij mijn favoriete brillenzaak. Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.