Beauty

Mijn top 5 beautyproducten van november

1 december 2018

favoriete beautyproducten november
Waar ik er de vorige keren niet zoveel moeite mee had om ‘slechts’ vijf producten uit te zoeken, vond ik het deze keer toch echt een heel stuk lastiger. Omdat er nogal wat producten op raakten én omdat ik aan het shoppen was geslagen (tsjah, thuis rust moeten houden betekent schijnbaar veel online shoppings..) kon ik namelijk flink wat nieuwe producten uit gaan proberen. Superleuk, helemaal omdat er dus blijkbaar écht heel erg fijne tussen zitten. Ik laat ze graag aan je zien! 

favoriete beautyproducten november
Babor Cleansing Hy-Öl 200ml, €19,95

Ik heb deze reinigingsolie heel wat jaartjes geleden al eens in mijn routine gehad. Leuk om te zien dat sommige producten door de jaren heen toch weer terug blijven komen. Echt een aanrader dus! Ik ben echt een groot liefhebber van reinigingsolie. Niet alleen omdat mijn drogere huid er heel erg blij van wordt omdat je zo je huid reinigt zonder een droog of trekkerig gevoel ervan te krijgen, maar vooral ook omdat het zo snel en simpel álle make-up verwijdert. Inclusief longlasting en/of waterproof producten.

Een klein beetje in je droge handen opwarmen en over je droge gezicht óver je make-up heen met zachte ronddraaiende bewegingen aanbrengen. Vervolgens met lauwwarm water en een washandje afnemen. Klaar! Je kan producten als deze trouwens ook heel erg goed over je oogleden aanbrengen om mascara, eyeliner en oogschaduw te verwijderen. Maar aangezien ik wimperextensions heb mag ik geen oliehoudende producten gebruiken voor de reiniging en maak ik m’n oogleden schoon met een micellaire lotion.

favoriete beautyproducten november

Naïf Nurturing Cream 75ml, €14,95
Ik was voor onze aankomende baby op zoek naar een eerste setje verzorgingsproducten. Nu had ik sowieso als eis dat het een zo natuurlijk mogelijk merk zou zijn die zich vooral zou richten op mooie ingrediënten die echt wat zullen doen voor het huidje van de baby. Voor Shae heb ik door de jaren geen regelmatig producten van Naïf gebruikt en daar waren we altijd tevreden over. Daarnaast vind ik het tof dat het een Nederlands merk is opgericht door 2 vaders, bevallen de gebruikte ingrediënten mij, vind ik de de rustige verpakkingen mooi en ruiken ze ook nog eens heerlijk. Dus toen ik een aanbieding bij BigGreenSmile voorbij zag komen kon ik me niet inhouden en bestelde ik een aantal producten.

Gekocht dus voor de baby, maar nu al voor Shae en mijzelf in gebruik. Wat een heerlijk product is dit! Bij Shae helpt het geweldig tegen de schrale wangen en rondom het neusje en ik gebruik hem graag als handcrème. Omdat Shae’s gezichtje er zo lekker zacht van werd, besloot ik hem ook eens op m’n gezicht aan te brengen en ja hoor. Wat een heerlijkheid! De amandelolie, macadamia olie, avocado olie, glycerine, katoenzaadolie, vitamine E en zonnebloemolie doen m’n snoetje goed in deze tijd van het jaar. Ik gebruik deze nu dus een paar keer per week na het douchen op m’n gezicht als lekker voedende crème en ben hierdoor zeker benieuwd geworden naar de range aan verzorgingsproducten voor volwassenen die ze sinds een tijdje in het assortiment hebben :)

favoriete beautyproducten november
Kiehl’s Buttermask For Lips 8g, €28,00

Ik liet deze lippenbalsem al voorbij komen in het artikel met mijn favoriete lippenbalsems voor de herfst en winter en hij verdient ook zeker in deze top vijf een plekje. Door de wisselende weersomstandigheden, stressvolle periode en meer droogte in huis vanwege minder ventileren en het aanzetten van de verwarming merkte ik dit al snel aan m’n lippen. Ze begonnen droger en wat trekkerig aan te voelen en het eerste velletje kwam al om de hoek kijken. Ik vind dat zo’n naar gevoel, daar moest wat aan veranderen! Ik begon deze lippenbalsem trouw elke ochtend en avond in mijn skincare routine op te nemen en hoppa, binnen no time weer lekker zachte en verzorgde lippen. Hallelujah!

favoriete beautyproducten november
Missha The Original Tension Pact Intense Moisture compact foundation & #102 kwast

Ik ben normaal gesproken een enorme liefhebber van de Estée Lauder Double Wear foundation omdat deze gewoonweg een enorm goede dekking heeft en de hele dag blijft zitten. Maar, zo in de herfst richting de winter voelt hij nét even wat te droog aan op m’n huid. Ik besloot deze Misscha The Original Tension Pact Intense Moisture compact foundation samen met de Missha #102 kwast een kans te geven.

Doordat ik een kwast en een compact foundation gebruik blijven m’n handen schoon, hoef ik niks te doseren en kan ik er na het aanbrengen van mijn dagcrème en eventuele primer direct mee aan de slag. Deze compact foundation is misschien net iets te ‘geel’/warm voor mijn huid, maar met m’n concealer, poeder en rest van de make-up corrigeert dit voldoende. De foundation heeft een goede medium dekking, droogt op met een satijnen finish en houdt het prima gedurende de dag. Teveel op de kwast pakken is trouwens door het gespannen ‘netje’ over het product bijna onmogelijk waardoor je het mooi in laagjes kan opbouwen. De foundationkwast is superzacht maar stevig genoeg om lekker mee te kunnen werken, verliest tijdens gebruik geen haartjes en laat een airbrushed finish achter. Een heel fijne combi!

Deze producten heb ik ontvangen van de Nederlandse webwinkel Little Wonderland waar je terecht kan voor Koreaanse beautyproducten zoals ook de Neogen Dermalogy producten die ik eerder reviewde. De foundation kost €19,95 en de kwast €15,95.

favoriete beautyproducten november
Physicians Formula Butter Blush in Plum Rose 7,5g., €14,90
Heb jij ook een echt lichte huid en ben je op zoek naar de perfecte matte bronzer/contour kleur die een koele ondertoon heeft? Dan moet je dit product eens de kans geven. Ik zag hem in een winkel in Spanje en besloot hem mee te nemen. Blij dat ik dat gedaan heb want sinds de aanschaf gebruik ik hem iedere dag. Ik geef er mijn gezicht net wat meer warmte en vorm mee (rond de haargrens, onder mijn jukbeenderen en langs de kaaklijn) maar gebruik hem ook als perfecte natuurlijke schaduwkleur in mijn arcadeboog om mijn ogen snel wat meer vorm en diepte te geven.

Ik heb even gezocht en zie dat hij in Nederland bij The Make Up Spot te koop is. Hij brengt door de bijna creamy textuur heel zacht en natuurlijk aan – totaal niet poederig! – en er zitten toegevoegde hydraterende ingrediënten in. Zo op het internet ziet hij er in de verpakking een stukje rozer uit dan hij in het echt is. Geloof me maar als ik zeg dat dit een heel mooie koele contour/bronzer is voor als je een lichte huid hebt ♥

–> Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2018 at 19:26

  Prwchtige producten.
  Het masker voor de lippen staat op mijn wishlist 👌🏻

  Xoxo

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 december 2018 at 11:49

  Over dat lippenmaskertje heb ik al goede dingen gelezen, lijkt me ook een heerlijk product. Persoonlijk vind ik alleen de prijs wat hoog.

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 1 december 2018 at 10:06

  Ik vind de Naïf voor volwassenen zeker een aanrader.
  Vooral de handcreme en bodylotion hiervan vind is super fijn.
  Oh en die blush Wat ziet ze er leuk uit zo in deze tropische verpakking die butter blush, en de kleur lijkt mij ook prima voor in de winter.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.