Beauty

Weleda opent 3 City Spa’s in Nederland

3 december 2018

Weleda City Spa informatie
Weleda opende drie Weleda City Spa locaties in Nederland. Stuk voor stuk prachtige salons waar je terecht kan voor massages en gezichtsbehandelingen waar gebruik wordt gemaakt van Weleda’s holistische visie én hun 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Om dit te vieren mag ik één van jullie blij maken met een heerlijke behandeling naar keuze. Een heerlijk en luxe wellnessmoment voor jezelf! 

‘Lees ook: Beauty Musthave | Weleda Skin Food.’

Weleda City Spa informatie

Weleda City Spa

Weleda staat erom bekend om geneesmiddelen en verzorgingsproducten te maken met uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Het merk werd in 1921 in Zwitserland opgericht en heeft inmiddels vestigingen in meer dan 55 landen. Nederland is het eerste land waar het concept van de City Spa’s gelanceerd wordt. Mocht het succesvol blijken dan zullen andere landen zoals Duitsland en België binnen Europa volgen.

Het openen van deze Weleda City Spa’s is volgens Algemeen Directeur en initiatiefnemer van dit project, Marc van Boven, dan ook een logische stap.

“Het is onze missie om de kracht van de natuur door te geven aan de mens. Via onze massages, gezichtsbehandelingen en workshops kun je voortaan letterlijk aan den lijve ondervinden hoe we natuur, verzorging, schoonheid en gezondheid combineren en hierbij het zelfherstellend vermogen stimuleren. Het belevingsaspect maakt integraal deel uit van het merk Weleda en we zijn enorm trots dat we dit nu ook op deze manier kunnen aanbieden.”

Locaties & Behandelingen

De Weleda City Spa locaties zijn te vinden in Den Haag, Rotterdam (vanaf 14 december) en Oegstgeest en bestaan elk uit vier prachtige en rustgevende behandelkamers. Goed om te weten: met de bouw is er waar mogelijk gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen en groene energie. De Weleda City Spa’s zijn mede hierdoor volledig klimaatneutraal. De medewerkers zijn stuk voor stuk gediplomeerde experts die de visie van het merk en liefde voor de balans tussen mens en natuur respecteren.

Je kan in de spa’s terecht voor behandelingen als ontspanningsmassage, sportmassage, hot stone massage en verschillende gezichtsbehandelingen. Welke mij het meest aanspreekt? De seizoens special Wintermassage! Dit is een uitgebreide en verwarmende massage die de huid beschermt en waarbij gebruik wordt gemaakt van producten met granaatappelpitolie. Dit zit bomvol antioxidanten die de huidvernieuwing een boost geven en de huid te verstevigen, deze te beschermen en intensief te verzorgen. Een perfecte combinatie voor deze tijd van het jaar.

Neem een kijkje op de Weleda website voor meer informatie over de verschillende locaties en behandelingen.

Weleda City Spa informatie

Win een behandeling naar keuze

Om de opening van deze prachtige Weleda City Spa’s te vieren mag ik een gezichtsbehandeling of massage weggeven die jou het meest aanspreekt én op een locatie naar voorkeur. Meedoen is heel eenvoudig: laat in een reactie onder dit artikel achter welke behandeling jou het meeste aanspreekt (klik hier voor een overzicht). Je mag eventueel ook meedoen om iemand anders met een heerlijke behandeling te kunnen verrassen. Een korte positieve motivatie wordt gewaardeerd :)

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Facebook en/of Instagram en het bijbehorende berichtje een like en/of reactie wil geven. Meedoen kan tot en met zondag 9 december 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Welke behandeling zou jou het meest aanspreken om jezelf mee te verwennen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rieneke
  Reply Rieneke 9 december 2018 at 19:15

  Ik zou graag een sport massage ontvangen. Ben al 2 jaar fanatiek aan het sporten en mijn spieren zijn wel toe aan een beetje ontspanning. Dit lijkt mij een mooie beloning na 18 kilo te zijn afgevallen!
  Groetjes Rieneke

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 9 december 2018 at 19:11

  Wat een heerlijke actie! Uiteraard doe ik heel graag mee. De locaties zijn niet om de hoek, maar dat is meteen een mooie reden om een lekker dagje Den Haag of Rotterdam mee te pikken!
  Mijn voorkeur gaat uit naar de holistische ontspanningsmassage voor dames, en als ik écht zou mogen kiezen de heerlijk uitgebreide 90min voor het hele lichaam. Vooral de uitleg van de holistische benadering spreekt me enorm aan, niet alleen de gespannen spieren aanpakken maar zorgen dat je zelf weer in balans kunt komen. Naast een heel drukke baan met veel kantoor-uren (en dus heel veel uren verkrampt achter een computer zitten), zijn we privé heel druk bezig met het regelen van ons huwelijk, dat over iets minder dan drie maanden plaatsvind. Ontzettend leuk om te doen, maar wát een geregel! Een echt momentje volledige ontspanning om weer in balans te komen – én alle spieren eens echt lekker los te maken – lijkt me dan ook heerlijk! Helemaal gecombineerd met een verplicht dagje me-time in een super leuke stad, als ik er dan toch zou zijn :) ik ga duimen!

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 5 december 2018 at 15:37

  De wintermassage in locatie Den Haag klinkt wel erg fijn en een mooie verrassing voor mijn lieve moeder die elke week op mijn dochtertjes past.

 • Avatar van Tamar
  Reply Tamar 4 december 2018 at 21:18

  Mijn zus zit midden in een verbouwing die uiteraard niet loopt zoals gewenst. Ik gun haar daarom een ontspanningsmassage :-)

 • Avatar van jannie
  Reply jannie 4 december 2018 at 21:05

  Heerlijk. Ik kies dan voor de hot stone massage. Lang geleden eens gehad en dat was zo heerlijk!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 4 december 2018 at 18:33

  Ik zou graag een hot stone massage winnen! Liefst in Rotterdam!

 • Avatar van Nicole antonissen
  Reply Nicole antonissen 4 december 2018 at 17:15

  De winter behandeling lijkt me wel wat. Lekker ontspannend nu ik met een burn out thuis zit

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 4 december 2018 at 11:23

  De gezichtsbehandeling lijkt me het allerlekkerste nu ik een kleine 3 maanden zwanger ben en mijn huid overweldigd is van alle hormonen. Even tijd voor mijzelf om tot rust te komen in de City Spa in Den Haag

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 4 december 2018 at 08:19

  Oh wat zou ik graag in aanmerking komen voor de gezichtsbehandeling in Den Haag!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 4 december 2018 at 07:07

  Een gezichtsbehandeling lijkt me heerlijk! Gun mezelf deze behandeling, want gun mezelf hier nooit de tijd of het geld voor.

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 3 december 2018 at 21:30

  Winter massage lijkt me heel fijn!

 • Avatar van Marij brand
  Reply Marij brand 3 december 2018 at 20:53

  Heerlijk! Gezellig met m’n beste :( groetjes uit huissen

 • Avatar van Sam
  Reply Sam 3 december 2018 at 20:53

  Ohh dan zou ik graag mee willen doen voor de winter massage in Oegstgeest! Ik ben door een gbp 45 kilo kwijt en heb het altijd koud! Dus warme massage olie? YES PLEASE!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 3 december 2018 at 20:51

  Als echte koukleum lijkt de wintermassage in Den Haag mij echt heerlijk verwarmend en zo straks de winter vol vertrouwen tegemoet!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
favoriete beautyproducten november
Mijn top 5 beautyproducten van november

Waar ik er de vorige keren niet zoveel moeite mee had om ‘slechts’ vijf producten uit te zoeken, vond ik...

Sluiten