Mama & Kind

Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

11 januari 2019

aeromoov air layer review 5 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer
Er zijn van die producten die ik als moeder aan iedere ouder kan aanraden om gelijk al bij de baby uitzet voor je kleintje aan te schaffen. Eén van die producten is bijvoorbeeld de AeroMoov Air Layer voor in de auto. We hadden er al eentje voor Shae voor in de Maxi-Cosi toen ze nog een baby was en nu ze bijna 5 jaar is heeft ze er in haar autostoel nog steeds eentje. Onze ervaring met dit product en waarom ik zo enthousiast ben lees je in dit artikel! 

‘Lees ook: Interieur | De kinderkamer van Shae.’

Uitleg werking AeroMoov Air Layer

De AeroMoov Air Layer is dus een ‘matje’ dat je in bijvoorbeeld een Maxi-Cosi, autostoel of buggy kan leggen. Het zorgt er zo voor dat je kindje de warmte beter kwijt kan en houdt je kleintje fris en droog. De voordelen op een rijtje:

– De 3D-technologie in de Air Layer ziet eruit als een honingraat, kan niet dichtgedrukt worden door het gewicht van je kindje en zorgt zo voor een luchtig laagje tussen je kind en de autostoel en/of buggy en gaat hiermee kleffe beentjes, rug en haartjes tegen en verkleint het risico op oververhitting
– het ontwerp ervan past in ieder merk autostoeltje en wandelwagen/buggy
– het zorgt voor een zacht tussenlaagje van biokatoen, wat lekker zacht aan voelt en gewoon wasbaar is op 40 graden waardoor je Maxi-Cosi, autostoel of buggy langer schoon en fris zal blijven.

–> De AeroMoov Air Layer is verkrijgbaar in 3 formaten voor de buggy en de verschillende autostoelgroepen voor €29,99 per stuk. Meer informatie over dit product en de verkooppunten kan je vinden op de website van AeroMoov.

aeromoov air layer review 3 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layeraeromoov air layer review 4 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

AeroMoov Air Layer review

Shae was als baby en is nu nog steeds best een ‘warm type’. Dit was bijvoorbeeld ook één van de redenen waarom ik het dragen met een draagdoek toen met haar als kleintje geen succes vond. We kregen het er namelijk beide heel erg warm en klef van wat geen fijne situatie voor ons beide maakte.. Sowieso was ze al heel erg snel warm en met een autorit merkten we dit helemaal. Ook al deden we een eventueel jasje of vestje uit, ze werd al snel zweterig en klef van een autoritje. Zeker in de zomer! Hierdoor werd ze dan weer wat zeurderig en dit zorgde niet voor ontspannen ritjes.

Ik ging toen, bijna 5 jaar geleden, al op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam uit bij de AeroMoov Air Layer. We legden deze in de Maxi-Cosi en wat een duidelijk verschil maakte het! Natuurlijk was ze nog wel warmpjes tijdens een autoritje, maar dat zweterige en kleffe kwam bijna nooit meer voor. Fijn dat het haar hielp koeler te blijven en het zo voor ons allemaal voor meer comfortabele autoritjes zorgde. Bij de overgang naar andere autostoelgroepen hebben we dan ook nooit getwijfeld en direct een ander formaat van dit matje aangeschaft. Nu ze bijna 5 jaar is en in een groep 2/3 autostoep zit hebben we alsnog een AeroMoov Air Layer erin.

Ook in de periode van het zindelijk maken of met een lekkende drinkbeker bleek dit product een uitkomst te zijn trouwens. Door de structuur van het matje zat ze zo niet in de directe nattigheid van een eventueel ongelukje én bleef haar stoel fris. Gewoon zo snel mogelijk het matje eruit halen en in de wasmachine stoppen en zo kwam de autostoel deze periode ongeschonden door :)

aeromoov air layer review 2 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

Op de foto’s in dit artikel zie je trouwens de AeroMoov Air Wrapper die we van AeroMoov toegestuurd kregen voor ons aankomende kleintje. Aangezien wij een ‘winterbaby’ zullen krijgen lijkt me dit ideaal en ik heb hem dan ook gelijk in het autostoeltje gelegd. De zachte fleecestof van de wikkeldeken maakt een warm nestje voor de kleine, je kan hem op iedere maat autostoel of kinderwagen passend maken en ze kan het er door de Air Layer die erin verwerkt zit nooit té warm in krijgen. Ohhh, kijk nou! Zo met haar eerste autostoel die klaar staat in de hal besef je je wel dat de laatste weken zwangerschap nu écht in gegaan zijn.. ♥

aeromoov air layer review 1 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

Winactie

In samenwerking met AeroMoov mag ik 2 x een Air Layer in een maat (autostoel groep 0, groep 1 of groep 2/3) en in een kleur naar keuze weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie onder dit artikel achter te laten voor welke maat en welke kleur je kiest. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina wil volgen en het bijpassende berichtje over dit artikel zou willen liken en/of delen :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 15 januari 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

–> Wat vond jij echt een onmisbaar product voor je baby en/of kind?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jan uffels
  Reply jan uffels 7 februari 2019 at 23:35

  Stars & Planets, groep 2/3

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 17 januari 2019 at 15:05

  Klinkt als een super handig ding. De grijze in maatje 0 heeft mijn voorkeur. Past perfect bij onze maxi cosi ❤️

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 17 januari 2019 at 13:53

  Voor mijn meisje op komst zou dit goed uitkomen. Groep 0 Leopards <3

 • Avatar van Femke Dekker
  Reply Femke Dekker 15 januari 2019 at 23:47

  Jaaaa … dit lijkt me fijn en handig voor Mees! Graag de blauwe in maat 1

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 15 januari 2019 at 21:43

  Grijze maat 0 lijkt me ideaal voor ons kleintje die we eind juni verwachten, gezien de verwachte temperatuur :)

 • Avatar van Marijn
  Reply Marijn 15 januari 2019 at 20:29

  Super fijn zijn deze matjes! In juli verwachten we ons tweede kindje. Voor onze zoon hebben we de mat met veel plezier gebruikt in de maxicosi, een grijze stoel 1 gaat ook zeker goed van pas komen in de zomermaanden!

 • Avatar van lisa
  Reply lisa 15 januari 2019 at 20:00

  Super leuk en praktisch product! In juni wordt onze baby geboren dus dat zou wel heel leuk zijn. Ik zou dan ook graag maat 0+ winnen in de kleur blauw.

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 15 januari 2019 at 19:32

  Ik doe graag mee voor één van mijn zoontjes! Graag een grijze kleur groep 2/3

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 15 januari 2019 at 19:22

  Ons kleintje 🥰wordt in juni geboren en deze zou top zijn voor in de maxi cosi. Graag een grijze. Ik ga duimen 👍🏼

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 15 januari 2019 at 19:06

  😍 oehhh dat zou ideaal zijn voor ons mannetje die net geboren is. Zijn zus heeft ze ook en ze zijn zo fijn! Met straks de zomer in het vooruitzicht ga ik voor een grijzige maat 0 ❤️

 • Avatar van Lisa Wigarda
  Reply Lisa Wigarda 15 januari 2019 at 16:17

  Wauw! Dit lijkt me ideaal voor ons meisje. Ik ben vandaag uitgerekend en wacht vol smart op haar! Wie weet maakt dit het wachten een stuk dragelijker!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 januari 2019 at 13:53

  Oh kom ik zo maar op je site en was beetje van artikel naar artikel aan het gaan, ik begon ergens bij de Tripp Trapp :)

  Lijkt me geweldig om er eentje in het groen (of blauw) te mogen krijgen maatje 0.. ben reuze benieuwd! Komt goed uit, ik ben 20 feb uitgerekend ♡

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Mama & Kind
kind voorbereiden op baby tips
Personal | Hoe we Shae voorbereiden op de baby

Ik vind het echt enorm leuk om te merken hoe jullie als lezers meeleven met deze zwangerschap. Er komen veel...

Close