Mama & Kind

Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

11 januari 2019

AeroMoov Air Layer review
Er zijn van die producten die ik als moeder aan iedere ouder kan aanraden om gelijk al bij de baby uitzet voor je kleintje aan te schaffen. Eén van die producten is bijvoorbeeld de AeroMoov Air Layer voor in de auto. We hadden er al eentje voor Shae voor in de Maxi-Cosi toen ze nog een baby was en nu ze bijna 5 jaar is heeft ze er in haar autostoel nog steeds eentje. Onze ervaring met dit product en waarom ik zo enthousiast ben lees je in dit artikel! 

‘Lees ook: Interieur | De kinderkamer van Shae.’

Uitleg werking AeroMoov Air Layer

De AeroMoov Air Layer is dus een ‘matje’ dat je in bijvoorbeeld een Maxi-Cosi, autostoel of buggy kan leggen. Het zorgt er zo voor dat je kindje de warmte beter kwijt kan en houdt je kleintje fris en droog. De voordelen op een rijtje:

– De 3D-technologie in de Air Layer ziet eruit als een honingraat, kan niet dichtgedrukt worden door het gewicht van je kindje en zorgt zo voor een luchtig laagje tussen je kind en de autostoel en/of buggy en gaat hiermee kleffe beentjes, rug en haartjes tegen en verkleint het risico op oververhitting
– het ontwerp ervan past in ieder merk autostoeltje en wandelwagen/buggy
– het zorgt voor een zacht tussenlaagje van biokatoen, wat lekker zacht aan voelt en gewoon wasbaar is op 40 graden waardoor je Maxi-Cosi, autostoel of buggy langer schoon en fris zal blijven.

–> De AeroMoov Air Layer is verkrijgbaar in 3 formaten voor de buggy en de verschillende autostoelgroepen voor €29,99 per stuk. Meer informatie over dit product en de verkooppunten kan je vinden op de website van AeroMoov.

AeroMoov Air Layer review AeroMoov Air Layer review

AeroMoov Air Layer review

Shae was als baby en is nu nog steeds best een ‘warm type’. Dit was bijvoorbeeld ook één van de redenen waarom ik het dragen met een draagdoek toen met haar als kleintje geen succes vond. We kregen het er namelijk beide heel erg warm en klef van wat geen fijne situatie voor ons beide maakte.. Sowieso was ze al heel erg snel warm en met een autorit merkten we dit helemaal. Ook al deden we een eventueel jasje of vestje uit, ze werd al snel zweterig en klef van een autoritje. Zeker in de zomer! Hierdoor werd ze dan weer wat zeurderig en dit zorgde niet voor ontspannen ritjes.

Ik ging toen, bijna 5 jaar geleden, al op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam uit bij de AeroMoov Air Layer. We legden deze in de Maxi-Cosi en wat een duidelijk verschil maakte het! Natuurlijk was ze nog wel warmpjes tijdens een autoritje, maar dat zweterige en kleffe kwam bijna nooit meer voor. Fijn dat het haar hielp koeler te blijven en het zo voor ons allemaal voor meer comfortabele autoritjes zorgde. Bij de overgang naar andere autostoelgroepen hebben we dan ook nooit getwijfeld en direct een ander formaat van dit matje aangeschaft. Nu ze bijna 5 jaar is en in een groep 2/3 autostoep zit hebben we alsnog een AeroMoov Air Layer erin.

Ook in de periode van het zindelijk maken of met een lekkende drinkbeker bleek dit product een uitkomst te zijn trouwens. Door de structuur van het matje zat ze zo niet in de directe nattigheid van een eventueel ongelukje én bleef haar stoel fris. Gewoon zo snel mogelijk het matje eruit halen en in de wasmachine stoppen en zo kwam de autostoel deze periode ongeschonden door :)

AeroMoov Air Layer review

Op de foto’s in dit artikel zie je trouwens de AeroMoov Air Wrapper die we van AeroMoov toegestuurd kregen voor ons aankomende kleintje. Aangezien wij een ‘winterbaby’ zullen krijgen lijkt me dit ideaal en ik heb hem dan ook gelijk in het autostoeltje gelegd. De zachte fleecestof van de wikkeldeken maakt een warm nestje voor de kleine, je kan hem op iedere maat autostoel of kinderwagen passend maken en ze kan het er door de Air Layer die erin verwerkt zit nooit té warm in krijgen. Ohhh, kijk nou! Zo met haar eerste autostoel die klaar staat in de hal besef je je wel dat de laatste weken zwangerschap nu écht in gegaan zijn.. ♥

AeroMoov Air Layer review

Winactie

In samenwerking met AeroMoov mag ik 2 x een Air Layer in een maat (autostoel groep 0, groep 1 of groep 2/3) en in een kleur naar keuze weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie onder dit artikel achter te laten voor welke maat en welke kleur je kiest. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina wil volgen en het bijpassende berichtje over dit artikel zou willen liken en/of delen :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 15 januari 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

–> Wat vond jij echt een onmisbaar product voor je baby en/of kind?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jan uffels
  Reply jan uffels 7 februari 2019 at 23:35

  Stars & Planets, groep 2/3

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 17 januari 2019 at 15:05

  Klinkt als een super handig ding. De grijze in maatje 0 heeft mijn voorkeur. Past perfect bij onze maxi cosi ❤️

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 17 januari 2019 at 13:53

  Voor mijn meisje op komst zou dit goed uitkomen. Groep 0 Leopards <3

 • Avatar van Femke Dekker
  Reply Femke Dekker 15 januari 2019 at 23:47

  Jaaaa … dit lijkt me fijn en handig voor Mees! Graag de blauwe in maat 1

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 15 januari 2019 at 21:43

  Grijze maat 0 lijkt me ideaal voor ons kleintje die we eind juni verwachten, gezien de verwachte temperatuur :)

 • Avatar van Marijn
  Reply Marijn 15 januari 2019 at 20:29

  Super fijn zijn deze matjes! In juli verwachten we ons tweede kindje. Voor onze zoon hebben we de mat met veel plezier gebruikt in de maxicosi, een grijze stoel 1 gaat ook zeker goed van pas komen in de zomermaanden!

 • Avatar van lisa
  Reply lisa 15 januari 2019 at 20:00

  Super leuk en praktisch product! In juni wordt onze baby geboren dus dat zou wel heel leuk zijn. Ik zou dan ook graag maat 0+ winnen in de kleur blauw.

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 15 januari 2019 at 19:32

  Ik doe graag mee voor één van mijn zoontjes! Graag een grijze kleur groep 2/3

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 15 januari 2019 at 19:22

  Ons kleintje 🥰wordt in juni geboren en deze zou top zijn voor in de maxi cosi. Graag een grijze. Ik ga duimen 👍🏼

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 15 januari 2019 at 19:06

  😍 oehhh dat zou ideaal zijn voor ons mannetje die net geboren is. Zijn zus heeft ze ook en ze zijn zo fijn! Met straks de zomer in het vooruitzicht ga ik voor een grijzige maat 0 ❤️

 • Avatar van Lisa Wigarda
  Reply Lisa Wigarda 15 januari 2019 at 16:17

  Wauw! Dit lijkt me ideaal voor ons meisje. Ik ben vandaag uitgerekend en wacht vol smart op haar! Wie weet maakt dit het wachten een stuk dragelijker!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 januari 2019 at 13:53

  Oh kom ik zo maar op je site en was beetje van artikel naar artikel aan het gaan, ik begon ergens bij de Tripp Trapp :)

  Lijkt me geweldig om er eentje in het groen (of blauw) te mogen krijgen maatje 0.. ben reuze benieuwd! Komt goed uit, ik ben 20 feb uitgerekend ♡

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 14 januari 2019 at 20:19

  Wat handig! Ik doe mee voor de grijze in maat 1

 • Avatar van Manon Toemen
  Reply Manon Toemen 14 januari 2019 at 20:07

  Nou dit lijkt me ideaal! Dat ik hier niet eerder aan heb gedacht, onze Tim is van baby af aan al warmbloedig en heeft het net als jullie kindje al snel warm, zeker in de autostoel. Met de autovakantie’s in het vooruit zit doen we graag mee, voor maat groep 1 en dan die leuke Stars & Planets. Verder vond ik onmisbaar de hydrofiele in maat xl, gebruik ze nog steeds overal voor!

 • Avatar van co
  Reply co 14 januari 2019 at 19:51

  lijkt me erg handig. ik doe graag mee voor groep 2/3

 • Avatar van Nienke V.
  Reply Nienke V. 14 januari 2019 at 17:30

  Lijkt me heel handig! Ik doe graag mee voor groep 1, kleur blauw.

 • Avatar van Suzan
  Reply Suzan 14 januari 2019 at 10:58

  In de lente en zomerdagen willen we reizen met de auto samen met de baby. Ze is 28 december 2018 geboren en dus een winterbaby. We willen graag met de warme dagen naar plekken toe gaan samen met de baby. Bijvoorbeeld pretpark, dierentuin, of reizen naar familie die ver weg wonen. Alleen we zitten ermee dat het heel heet gaat worden in de auto. Dit is een hele goede oplossing. We willen haar vervoeren met autostoel groep 0, kleur taupe!

 • Avatar van Rian de Gelder
  Reply Rian de Gelder 14 januari 2019 at 08:45

  Na drie jaar geduld te moeten hebben, verwachten wij in maart ons eerste kindje! De Maxicosi staat inmiddels klaar, maar we hebben nog niet zo’n air layer. En dat terwijl hij me heel handig lijkt, als ik zo je review lees! Helemaal als de zomer net zo heet wordt als die van vorig jaar! Ik doe dus graag mee, en zou graag een maat 0 in oudroze willen winnen, als ik de lucky one ben!

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 13 januari 2019 at 23:23

  Zou dit graag m’n buurvrouw schenken..zij is na 7 jaar eindelijk moeder geworden van een gezonde zoon nu bijna 4 weken oud….ik gun haar dit mooie en nuttige profijt. Ik denk aan maat 0 in het blauw uiteraard 😉

  Mvg Desiree

 • Avatar van Natascha Kwakernaak-Bervoets
  Reply Natascha Kwakernaak-Bervoets 13 januari 2019 at 22:32

  Maatje 3 en de roze zou enorm handig zijn voor onze vaak wagenzieke dochter Zoë.
  Ik was als klein kind altijd wagenziek en ik had zo gehoopt dat Zoë het niet zou krijgen. Maar helaas is het elke auto rit wel weer een x raak :(

 • Avatar van iris
  Reply iris 13 januari 2019 at 22:16

  Dat is handig. Weet al wie ik ermee kan blijmaken. Mijn goede vriendin is zwanger. Zou leuk cadeautje zijn voor haar😊

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 13 januari 2019 at 21:42

  Ik doe graag mee voor groen, groep 2/3. Ik had hier nog nooit van gehoord maar superhandig. Kleintjes worden snel groot dus wat ikzelf op dit moment superhandig vind zijn clipjes op de kastdeuren, voor ons eenvoudig te openen en voor haar onmogelijk

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 13 januari 2019 at 21:34

  Ohw, dit is wat voor mijn nichtje! Die zweet peentjes in dr auto stoeltje. Haar ouders moeten haar regelmatig verschonen na een lange autorit, omdat ze dan helema nat is van het zweet. Dan zou de maat 2 en kleur groen/blauw leuk voor haar zijn.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 13 januari 2019 at 17:19

  Dit klinkt erg goed! groep 2/3 in de kleur blauw zouden wij erg leuk vinden.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 13 januari 2019 at 15:50

  Dit lijkt mij handig! Ik doe graag mee voor taupe in groep 1.

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 13 januari 2019 at 15:01

  Ik doe erg graag voor mijn dochtertje Flore :) groen is mijn lievlingskleur :3

  Groetjes Fenny

 • Avatar van Will
  Reply Will 13 januari 2019 at 14:53

  Ik ga graag voor de maat groep 2/3 in de kleur blauw.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.
  Heb alleen geen facebook.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 13 januari 2019 at 13:34

  Graag een grijze in maat 1

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 13 januari 2019 at 13:14

  Ik ga voor groep 2/3 in de kleur grijs

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 13 januari 2019 at 12:30

  Voor in de maxi cosy , had mijn dochter er al een voor kleinzoon, nooit geweten dat voor grotere autostoel ook mogelijk is
  Nu met nog een prachtige kleindochter erbij zou een voor hen ook fijn zijn, kan kleinzoon er nu ook plezier van hebben en kleine meid straks ook

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 13 januari 2019 at 11:58

  Als de kleine het comfortabel heeft is die rustig en heeft iedereen minder stress dus zo´n air-layer lijkt mij een fijn product, voorkeur maat: groep 2/3 en kleur: grijs!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 13 januari 2019 at 11:29

  Ik doe graag mee voor maat 1, kleur blauw.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 13 januari 2019 at 11:19

  Dit ken ik helemaal niet maar ik zou er toch graag een winnen in de kleur mintgroen voor mijn zoontje die vandaag 2 wordt, maat 1 lijkt me prima voor hem.
  Wat ik onmisbaar vond in mijn babyuitzet waren hydrofiel doeken. Je kunt er niet genoeg van hebben. Die doeken heb ik een hele stapel en met een tweede onderweg heb ik er ook weer een aantal extra aangeschaft. Mooi product om te gebruiken.

  Ik doe graag mee.

 • Avatar van Lieke blondeel
  Reply Lieke blondeel 13 januari 2019 at 11:16

  Lijkt me ideaal ! Ik ga voor maat 1 in het blauw

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 13 januari 2019 at 10:30

  Ik ga voor de maat: groep 2-3 in de kleur roze

 • Avatar van Ramona
  Reply Ramona 13 januari 2019 at 10:03

  Écht iets voor mijn warme ventje van net 1! De blauwe voor de groep 1 stoel zou hier onwijs van pas komen..Vooral nu we aankomende zomer met de auto op vakantie gaan!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 13 januari 2019 at 09:16

  groep 1 in blauw

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 12 januari 2019 at 23:36

  Wat zou dit super fijn zijn voor mijn kleinkind om ook in de zomermaanden lekker fris in zijn stoeltje en buggy te kunnen zitten zonder er aan te kleven van de warmte. Maar ook als het wat knoeit met zijn drinkbeker is dit echt een uitkomst dat de stof dan zo fijn absorbeert. Zou geweldig zijn om deze in maat 1 in de kleur grijs!

 • Avatar van Hetty
  Reply Hetty 12 januari 2019 at 20:20

  Ik doe mee voor mijn derde kleinzoon, die we eind januari verwachten.
  Maat 1 in het blauw.
  Fijne kraamtijd gewenst !

 • Avatar van Natasja keuter
  Reply Natasja keuter 12 januari 2019 at 18:10

  Wat geweldig handig tegen na zweten !! Ben zelf hoogzwanger v een dochtertje en doe graag mee voor maat 0+ of 1 .. weet niet goed vanuit de site, waar welke maat voor is.. de zalm kleurige zou geweldig zijn. Ga heel hard duimen

 • Avatar van moederliefblog
  Reply moederliefblog 12 januari 2019 at 05:49

  Graag de kleur roze voor mijn vriendin die zwanger is van haar tweede dochtertje

 • Avatar van moederliefblog
  Reply moederliefblog 12 januari 2019 at 05:47

  Goedemorgen super handig ik doe dolgraag mee
  Voor mijn vriendin die ook in verwachting is natasja super handig

  Volg jou al op alle page

  Én wilde je nog bedanken voor mijn gewonnen kneip super lief
  Ik heb je trouwens een mailtje gestuurd👍😉

  Veel liefs en succes met de laatste loodjes

 • Avatar van Janneke (@_Lembasbread_)
  Reply Janneke (@_Lembasbread_) 11 januari 2019 at 23:51

  Ooh wat een uitkomst! Wij verwachten onze Kruimel in mei dus een echt zomerkindje (onder het motto real 90’s kids were born in de 80’s zegmaar).
  Ik heb het altijd heel koud. Behalve als ik slaap. Dan zweet ik spontaan als een otter. Vriendlief heeft het gewoon altijd warm. Dus wij twee gecombineerd wordt sowieso een zweterige baby… ik hoop dat dit wat verkoeling kan bieden en ding dus graag mee naar de blauwe variant in maatje 0. De kleur staat ook nog eens perfect bij onze maxi-cosi!

 • Avatar van Daan
  Reply Daan 11 januari 2019 at 23:09

  Oh WoW ik kende dit niet. Ik heb twee mannetjes die altijd bezweet uit hun autostoel komen. Dus zou echt top zijn. Een maat 0 of 2/3 en dan mintgroen. In bed hebben ze allebei al een aeromove liggen zo fijn.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 11 januari 2019 at 22:50

  Oh wat ideaal! Mijn dochter heeft het ook snel warm, klef en plakkerig. Auto rijden vindt ze normaal niet erg, maar in de zomer inderdaad haal ik een klef, bezweet meisje uit de auto.
  Ik ben benieuwd of de Air Layer prettiger is voor haar. Dus ik waag een gokje voor de groep 1 variant in blauw/mint kleur

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 11 januari 2019 at 17:41

  Dat lijkt me wel wat, mijn meisje heeft het snel warm. Ik doe mee voor (maat) groep 1 in de kleur grijs.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 11 januari 2019 at 16:54

  Wauw toffe winactie.
  Maat 1 in het roze zou geweldig zijn

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 11 januari 2019 at 16:35

  Nooit aan gedacht of naar gezocht, maar lijkt me heeel fijn voor nr 2 die eind mei geboren wordt! De donkergrijze voor de maxicosi!

 • Avatar van Marion Poeste Thomas
  Reply Marion Poeste Thomas 11 januari 2019 at 16:34

  lijkt me ideaal <3 voor onze dochter Emma over naar stoelgroep 1(sinds deze week in huis) & zo'n handige layer .. wie weet (Y) duimen :D Ik ga voor groep 1 en de anthraciet/zwarte layer… of als dat ook mag de limitid leopards. :) berichtje is ook gedeeld op facebook & daar een reactie geplaatst.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 januari 2019 at 16:25

  Nog nooit van gehoord maar klinkt erg interessant! Lijkt me echt super handig voor Faylina in de perzik(?) kleur autostoel groep 1.

 • Avatar van Marij brand
  Reply Marij brand 11 januari 2019 at 14:02

  Autostoel groep 2/3 in kleur blauw…zou super zijn voor m’n dochter! Handig voor op vakantie met de auto…ze zweet nogal snel en heeft het snel warm

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 11 januari 2019 at 12:37

  O fantastisch… wij hadden van de zomer voor onze kleine meid er eentje in haar autozitje. In het warme portugal en hete zomer in Nederland perfect! Na 8 maanden begint nu eindelijk haar groeispurt en zal het niet lang meer duren voordat ze naar haar buggydeel gaat. Dus zou mooi zijn de opvolget alvast voor haar te winnen! Succes met de laatste loodjes!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 11 januari 2019 at 11:57

  Leuke actie! Wij verwachten binnenkort ons eerste kindje. Ik heb dus al veel gehad aan je blog en Facebookpagina, die ik al een tijdje volg! Het begint nu echt wel te korten voor jou, spannend!!

  Als ik het geluk heb om te winnen kies ik voor de donkere kleur in groep 1.
  Veel succes nog voor jou! Je ziet er alvast stralend uit op je laatste foto!

  Ik heb het niet gedeeld omdat nog niet iedereen in de omgeving op de hoogte is. En ik wil mezelf niet verklappen. :-) Gr. Elien

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 11 januari 2019 at 11:36

  Wat een mooie winactie. Ik zou graag de oudroze winnen in maat 1 voor mijn beste vriendin en haar dochter. Ze is vaak ook erg warm en plakkeriger zoals je over shae ook vertelde.

  Liefs

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 11 januari 2019 at 11:09

  Heel graag voor onze kleine meid

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 11 januari 2019 at 11:08

  Ow heel graag voor onze kleine meid van 6 maandjes

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 11 januari 2019 at 10:54

  Wat mooi! Ik doe niet mee voor mezelf maar wel voor mijn neefje die in maart geboren wordt. Graag de blauwe in maat 0.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 januari 2019 at 10:28

  Ik ben in verwachting van een zomerkindje, dit zal dus zeker van pas komen! Ik doe mee voor een blauwe in groep 0.

 • Avatar van Lauren
  Reply Lauren 11 januari 2019 at 10:21

  Wat een uitkomst zo’n ding! Ik doe graag mee voor de lichtblauwe in maat 0. Onze kleine meid kan ieder moment verwacht worden en als ze net zo’n warmbloedig type is als ik dan zal ze zo’n matje zeker nodig hebben!

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 11 januari 2019 at 10:01

  Blij verrast dat ik bij dochter nr 3 dit product niet ken! Graag doe ik mee voor maat 0 voor Tess in het blauw grijzig.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 januari 2019 at 09:45

  Oja! Maat 0 kleur grijs! ;)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 januari 2019 at 09:43

  Ik doe graag mee!! We verwachten in Juli ons eerste kindje na een lange weg binnen de fertiliteit. Aangezien het een hoogzomer kindje wordt zal, helemaal als het bet zo’n zomer wordt als vorig jaar, dit matje super welkom zijn!!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 11 januari 2019 at 09:31

  Leuke winactie. Ik doe mee voor mijn zusje die begin juni haar eerste kindje verwacht. De kleinste maat (groep 0) in de kleur bruin.

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 11 januari 2019 at 09:16

  Ik doe mee voor de zalmkleur groep 2/3

 • Avatar van Danielle van elk
  Reply Danielle van elk 11 januari 2019 at 09:15

  Dat zou handig zijn voor mijn zoontje van twee oud. Hij heeft het ook al snel te warm en ligt daardoor plakkerig in zijn bedje of de maxi cosi. Dan graag de blauwe kleur in de kleinste maat.

  Wat ik onmisbaar vind zijn hydrofiele doeken en een extra wiegje op onze slaapkamer. Dan kan hij overdag in zijn eigen bedje maar snachts nog lekker dicht bij ons slapen.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 11 januari 2019 at 09:00

  Wat handig ik kan dit product helemaal niet maar ik vind het super goed. Graag groep 0 kleur blauw.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 januari 2019 at 08:53

  Ik ben overtuigd! Ik doe graag mee! Groep 0 kleur grijs. Suvces nog met de laatste loodjes!

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 11 januari 2019 at 08:47

  Ik verwacht mijn tweede kindje in juni en tot tegenstelling van mijn eerste zal dat dus een zomerkindje worden. Deze lijkt me dan inderdaad ideaal om niet steeds met een oververhitte baby rond te lopen 😁 ik doe graag mee voor eentje voor in de Maxi-Cosi in de donkerste kleur.

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 11 januari 2019 at 08:41

  Wow ik wist niet dat dit bestond. Mijn meisje is ook erg warm. Ze is van mei en afgelopen zomer was t natuurlijk super warm. Wij zijn dus regelmatig nergens heen geweest. Maar nu nog moet ik erg opletten wat ik haar aan doe voor ze het autostoeltje in gaat. Ik ga meteen online kijken. En zou er natuurlijk ook 1 willen winnen. Groep 1 in blauw.

 • Avatar van Lisanne van Breukelen
  Reply Lisanne van Breukelen 11 januari 2019 at 08:41

  Wat een goede winactie! Graag een blauwe maat 1 voor een vriendin van mij. Zij en haar uk gaan hier heel blij van worden. Volgen op fb doe ik al even 😉

 • Avatar van Astrid Verschraegen
  Reply Astrid Verschraegen 11 januari 2019 at 08:33

  Super winactie! Mijn zus is uitgerekend voor Valentijn, toevallig ook op mijn verjaardag! Ik doe dan ook graag mee voor haar kindje! De blauwe in het kleinste maatje lijkt me super! Ik volg je trouwens al lang op Facebook ;) !

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 januari 2019 at 07:45

  Goedemorgen…
  Dit is zo handig voor mensen met baby’s en kleine kinderen…
  Ik sla deze winactie over maar zal het op diverse soc.med.k. voor jou sharen….

  Veel succes allemaal en een fijne dag 😉

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.