Mama & Kind

Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

11 januari 2019

aeromoov air layer review 5 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer
Er zijn van die producten die ik als moeder aan iedere ouder kan aanraden om gelijk al bij de baby uitzet voor je kleintje aan te schaffen. Eén van die producten is bijvoorbeeld de AeroMoov Air Layer voor in de auto. We hadden er al eentje voor Shae voor in de Maxi-Cosi toen ze nog een baby was en nu ze bijna 5 jaar is heeft ze er in haar autostoel nog steeds eentje. Onze ervaring met dit product en waarom ik zo enthousiast ben lees je in dit artikel! 

‘Lees ook: Interieur | De kinderkamer van Shae.’

Uitleg werking AeroMoov Air Layer

De AeroMoov Air Layer is dus een ‘matje’ dat je in bijvoorbeeld een Maxi-Cosi, autostoel of buggy kan leggen. Het zorgt er zo voor dat je kindje de warmte beter kwijt kan en houdt je kleintje fris en droog. De voordelen op een rijtje:

– De 3D-technologie in de Air Layer ziet eruit als een honingraat, kan niet dichtgedrukt worden door het gewicht van je kindje en zorgt zo voor een luchtig laagje tussen je kind en de autostoel en/of buggy en gaat hiermee kleffe beentjes, rug en haartjes tegen en verkleint het risico op oververhitting
– het ontwerp ervan past in ieder merk autostoeltje en wandelwagen/buggy
– het zorgt voor een zacht tussenlaagje van biokatoen, wat lekker zacht aan voelt en gewoon wasbaar is op 40 graden waardoor je Maxi-Cosi, autostoel of buggy langer schoon en fris zal blijven.

–> De AeroMoov Air Layer is verkrijgbaar in 3 formaten voor de buggy en de verschillende autostoelgroepen voor €29,99 per stuk. Meer informatie over dit product en de verkooppunten kan je vinden op de website van AeroMoov.

aeromoov air layer review 3 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layeraeromoov air layer review 4 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

AeroMoov Air Layer review

Shae was als baby en is nu nog steeds best een ‘warm type’. Dit was bijvoorbeeld ook één van de redenen waarom ik het dragen met een draagdoek toen met haar als kleintje geen succes vond. We kregen het er namelijk beide heel erg warm en klef van wat geen fijne situatie voor ons beide maakte.. Sowieso was ze al heel erg snel warm en met een autorit merkten we dit helemaal. Ook al deden we een eventueel jasje of vestje uit, ze werd al snel zweterig en klef van een autoritje. Zeker in de zomer! Hierdoor werd ze dan weer wat zeurderig en dit zorgde niet voor ontspannen ritjes.

Ik ging toen, bijna 5 jaar geleden, al op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam uit bij de AeroMoov Air Layer. We legden deze in de Maxi-Cosi en wat een duidelijk verschil maakte het! Natuurlijk was ze nog wel warmpjes tijdens een autoritje, maar dat zweterige en kleffe kwam bijna nooit meer voor. Fijn dat het haar hielp koeler te blijven en het zo voor ons allemaal voor meer comfortabele autoritjes zorgde. Bij de overgang naar andere autostoelgroepen hebben we dan ook nooit getwijfeld en direct een ander formaat van dit matje aangeschaft. Nu ze bijna 5 jaar is en in een groep 2/3 autostoep zit hebben we alsnog een AeroMoov Air Layer erin.

Ook in de periode van het zindelijk maken of met een lekkende drinkbeker bleek dit product een uitkomst te zijn trouwens. Door de structuur van het matje zat ze zo niet in de directe nattigheid van een eventueel ongelukje én bleef haar stoel fris. Gewoon zo snel mogelijk het matje eruit halen en in de wasmachine stoppen en zo kwam de autostoel deze periode ongeschonden door :)

aeromoov air layer review 2 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

Op de foto’s in dit artikel zie je trouwens de AeroMoov Air Wrapper die we van AeroMoov toegestuurd kregen voor ons aankomende kleintje. Aangezien wij een ‘winterbaby’ zullen krijgen lijkt me dit ideaal en ik heb hem dan ook gelijk in het autostoeltje gelegd. De zachte fleecestof van de wikkeldeken maakt een warm nestje voor de kleine, je kan hem op iedere maat autostoel of kinderwagen passend maken en ze kan het er door de Air Layer die erin verwerkt zit nooit té warm in krijgen. Ohhh, kijk nou! Zo met haar eerste autostoel die klaar staat in de hal besef je je wel dat de laatste weken zwangerschap nu écht in gegaan zijn.. ♥

aeromoov air layer review 1 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

Winactie

In samenwerking met AeroMoov mag ik 2 x een Air Layer in een maat (autostoel groep 0, groep 1 of groep 2/3) en in een kleur naar keuze weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie onder dit artikel achter te laten voor welke maat en welke kleur je kiest. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina wil volgen en het bijpassende berichtje over dit artikel zou willen liken en/of delen :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 15 januari 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

–> Wat vond jij echt een onmisbaar product voor je baby en/of kind?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 11 januari 2019 at 11:57

  Leuke actie! Wij verwachten binnenkort ons eerste kindje. Ik heb dus al veel gehad aan je blog en Facebookpagina, die ik al een tijdje volg! Het begint nu echt wel te korten voor jou, spannend!!

  Als ik het geluk heb om te winnen kies ik voor de donkere kleur in groep 1.
  Veel succes nog voor jou! Je ziet er alvast stralend uit op je laatste foto!

  Ik heb het niet gedeeld omdat nog niet iedereen in de omgeving op de hoogte is. En ik wil mezelf niet verklappen. :-) Gr. Elien

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 11 januari 2019 at 11:36

  Wat een mooie winactie. Ik zou graag de oudroze winnen in maat 1 voor mijn beste vriendin en haar dochter. Ze is vaak ook erg warm en plakkeriger zoals je over shae ook vertelde.

  Liefs

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 11 januari 2019 at 11:09

  Heel graag voor onze kleine meid

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 11 januari 2019 at 11:08

  Ow heel graag voor onze kleine meid van 6 maandjes

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 11 januari 2019 at 10:54

  Wat mooi! Ik doe niet mee voor mezelf maar wel voor mijn neefje die in maart geboren wordt. Graag de blauwe in maat 0.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 januari 2019 at 10:28

  Ik ben in verwachting van een zomerkindje, dit zal dus zeker van pas komen! Ik doe mee voor een blauwe in groep 0.

 • Avatar van Lauren
  Reply Lauren 11 januari 2019 at 10:21

  Wat een uitkomst zo’n ding! Ik doe graag mee voor de lichtblauwe in maat 0. Onze kleine meid kan ieder moment verwacht worden en als ze net zo’n warmbloedig type is als ik dan zal ze zo’n matje zeker nodig hebben!

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 11 januari 2019 at 10:01

  Blij verrast dat ik bij dochter nr 3 dit product niet ken! Graag doe ik mee voor maat 0 voor Tess in het blauw grijzig.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 januari 2019 at 09:45

  Oja! Maat 0 kleur grijs! ;)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 januari 2019 at 09:43

  Ik doe graag mee!! We verwachten in Juli ons eerste kindje na een lange weg binnen de fertiliteit. Aangezien het een hoogzomer kindje wordt zal, helemaal als het bet zo’n zomer wordt als vorig jaar, dit matje super welkom zijn!!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 11 januari 2019 at 09:31

  Leuke winactie. Ik doe mee voor mijn zusje die begin juni haar eerste kindje verwacht. De kleinste maat (groep 0) in de kleur bruin.

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 11 januari 2019 at 09:16

  Ik doe mee voor de zalmkleur groep 2/3

 • Avatar van Danielle van elk
  Reply Danielle van elk 11 januari 2019 at 09:15

  Dat zou handig zijn voor mijn zoontje van twee oud. Hij heeft het ook al snel te warm en ligt daardoor plakkerig in zijn bedje of de maxi cosi. Dan graag de blauwe kleur in de kleinste maat.

  Wat ik onmisbaar vind zijn hydrofiele doeken en een extra wiegje op onze slaapkamer. Dan kan hij overdag in zijn eigen bedje maar snachts nog lekker dicht bij ons slapen.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 11 januari 2019 at 09:00

  Wat handig ik kan dit product helemaal niet maar ik vind het super goed. Graag groep 0 kleur blauw.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 januari 2019 at 08:53

  Ik ben overtuigd! Ik doe graag mee! Groep 0 kleur grijs. Suvces nog met de laatste loodjes!

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 11 januari 2019 at 08:47

  Ik verwacht mijn tweede kindje in juni en tot tegenstelling van mijn eerste zal dat dus een zomerkindje worden. Deze lijkt me dan inderdaad ideaal om niet steeds met een oververhitte baby rond te lopen 😁 ik doe graag mee voor eentje voor in de Maxi-Cosi in de donkerste kleur.

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 11 januari 2019 at 08:41

  Wow ik wist niet dat dit bestond. Mijn meisje is ook erg warm. Ze is van mei en afgelopen zomer was t natuurlijk super warm. Wij zijn dus regelmatig nergens heen geweest. Maar nu nog moet ik erg opletten wat ik haar aan doe voor ze het autostoeltje in gaat. Ik ga meteen online kijken. En zou er natuurlijk ook 1 willen winnen. Groep 1 in blauw.

 • Avatar van Lisanne van Breukelen
  Reply Lisanne van Breukelen 11 januari 2019 at 08:41

  Wat een goede winactie! Graag een blauwe maat 1 voor een vriendin van mij. Zij en haar uk gaan hier heel blij van worden. Volgen op fb doe ik al even 😉

 • Avatar van Astrid Verschraegen
  Reply Astrid Verschraegen 11 januari 2019 at 08:33

  Super winactie! Mijn zus is uitgerekend voor Valentijn, toevallig ook op mijn verjaardag! Ik doe dan ook graag mee voor haar kindje! De blauwe in het kleinste maatje lijkt me super! Ik volg je trouwens al lang op Facebook ;) !

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 januari 2019 at 07:45

  Goedemorgen…
  Dit is zo handig voor mensen met baby’s en kleine kinderen…
  Ik sla deze winactie over maar zal het op diverse soc.med.k. voor jou sharen….

  Veel succes allemaal en een fijne dag 😉

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
kind voorbereiden op baby tips
Personal | Hoe we Shae voorbereiden op de baby

Ik vind het echt enorm leuk om te merken hoe jullie als lezers meeleven met deze zwangerschap. Er komen veel...

Sluiten